Κλιμακώνει το «πρέσινγκ» η ΝΔ: Στο «φως» τώρα τα πρακτικά του Υπουργικού Συμβουλίου

Κλιμακώνει το «πρέσινγκ» η ΝΔ: Στο «φως» τώρα τα πρακτικά του Υπουργικού Συμβουλίου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ UPD 14:45 Δημιουργία 26/10/18, 14:42

Επιβεβαιώνεται το πρωινό δημοσίευμα του Xrimaonline.gr, σύμφωνα με το οποίο η ΝΔ θα κλιμακώσει περαιτέρω το πρέσινγκ προς την κυβέρνηση Τσίπρα για όλες τις εξελίξεις γύρω από την επίμαχη υπόθεση της παραίτησης του Νίκου Κοτζιά, ζητώντας τη δημοσιοποίηση και των πρακτικών του πρόσφατου, «καυτού» Υπουργικού Συμβουλίου, εκτός της επιστολής παραίτησης του πρώην ΥΠΕΞ.

Σε σημερινή του ανακοίνωση το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να λάβει θέση, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Χθες ο Πάνος Καμμένος, που έχει πάμπολλες φορές επικρίνει ως ύποπτη και σκοτεινή τη δράση του επιχειρηματία Τζορτζ Σόρος, προέβη σε μια πολύ συγκεκριμένη καταγγελία. Υποστήριξε δημόσια ότι εταιρεία στην οποία εμπλέκεται ο Τζορτζ Σόρος συνεργάζεται με το υπουργείο των Εξωτερικών και ότι ανέλαβε επί υπουργίας Νίκου Κοτζιά την έκδοση των εγγράφων (Visa) για τους πολίτες εκτός Ε.Ε. που επισκέπτονται τη χώρα μας».

«Ο κ. Κοτζιάς το επιβεβαιώνει; Ο κ. Τσίπρας το γνωρίζει;», διερωτάται η ΝΔ.

Η Πειραιώς συνεχίζει την επίθεση, τονίζοντας: «Εννιά μέρες μετά το υπουργικό συμβούλιο, οι πολίτες εξακολουθούν να παρακολουθούν υπαινιγμούς και αλληλοκαταγγελίες μεταξύ κυβερνητικών στελεχών και ο κ. Τσίπρας να παραμένει άφωνος.

Αν όντως η κυβέρνηση δεν έχει να κρύψει τίποτα, όπως ισχυρίζεται ο κ. Τζανακόπουλος, η λύση είναι απλή: Δώστε επιτέλους στη δημοσιότητα την επιστολή Κοτζιά και τα πρακτικά της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου», καταλήγει η ανακοίνωση.

Αν σου άρεσε κάνε