Πτωτική τάση στο ΧΑ

Πτωτική τάση στο ΧΑ

Πτωτικές τάσεις επικρατούν στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, εν μέσω αρνητικού κλίματος στις ευρωπαϊκές αγορές, καθώς ανησυχούν για επιθετικότερες αυξήσεις επιτοκίων, μετά τα στοιχεία για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ.

Ανοδικές τάσεις στο ΧΑ

Ανοδικές τάσεις στο ΧΑ

Με ισχυρά κέρδη κινούνται και τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια ακολουθώντας την χθεσινή ισχυρή άνοδο της Wall Street μετά τις δηλώσεις του προέδρου της Fed ότι δεν θα υπάρξουν επιθετικότερες αυξήσεις των αμερικανικών επιτοκίων τους επόμενους μήνες.

Πτώση 0.39% στο Γενικό Δείκτη Τιμών

Πτώση 0.39% στο Γενικό Δείκτη Τιμών

Ήπιες πτωτικές τάσεις επικρατούν στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου, εν μέσω ήπιας πτωτικής κίνησης των ευρωπαϊκών αγορών, εν αναμονή των κρίσιμων αποφάσεων νομισματικής πολιτικής από τη FED με τους αναλυτές να εκτιμούν ότι θα προχωρήσει σε αύξηση των επιτοκίων της κατά 0,50%.

Ανάκαμψη στο ΧΑ
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ UPD 11:25 Δημιουργία 28/04/22, 11:04

Ανάκαμψη στο ΧΑ

Ανακάμπτουν οι τιμές των μετοχών στο ξεκίνημα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, μετά τη χθεσινή ισχυρή πτώση, εν μέσω θετικού κλίματος και στις ευρωπαϊκές αγορές.

«Βουτιά» 1,71% στο ΧΑ

«Βουτιά» 1,71% στο ΧΑ

Σημαντικές απώλειες καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, εν μέσω καθοδικής κίνησης των ευρωπαϊκών αγορών, ακολουθώντας τις βαριές χθεσινές απώλειες των δεικτών στη Wall Street.

Πτωτική τάση στο ΧΑ

Πτωτική τάση στο ΧΑ

Η αγορά διορθώνει, μετά από τρεις ανοδικές συνεδριάσεις, στη διάρκεια των οποίων ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης είχε καταγράψει συνολικά κέρδη 3,34%.

Ανοδικές τάσεις στο ΧΑ

Ανοδικές τάσεις στο ΧΑ

Ανοδικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο ξεκίνημα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, με την αγορά να κινείται πάνω από τα επίπεδα των 930 μονάδων, εν μέσω ήπιας ανοδικής κίνησης των ευρωπαϊκών αγορών.

Oικογενειακές οι 8 στις 10 ελληνικές επιχειρήσεις στο ΧΑ

Oικογενειακές οι 8 στις 10 ελληνικές επιχειρήσεις στο ΧΑ

Οι οικογενειακές επιχειρήσεις, η συμβολή της στην ελληνική οικονομία και οι βασικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν βρίσκονται στο επίκεντρο του 4th Family Business Conference το οποίο διοργανώνεται από την Palladian Conferences για τέταρτη συνεχή χρονιά.

Ήπιες ανοδικές τάσεις στο ΧΑ

Ήπιες ανοδικές τάσεις στο ΧΑ

Ασθενείς ανοδικές τάσεις επικρατούν στο ξεκίνημα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, εν μέσω ήπιας ανοδικής κίνησης των ευρωπαϊκών αγορών, εν αναμονή των ανακοινώσεων της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για την ανάπτυξη και τον πληθωρισμό.

Ανοδικά το ΧΑ
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ UPD 11:49 Δημιουργία 11/04/22, 11:22

Ανοδικά το ΧΑ

Ήπιες ανοδικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, με την αγορά να προσεγγίζει τα επίπεδα των 910 μονάδων, εν μέσω ήπιων μεταβολών στου δείκτες των ευρωπαϊκών αγορών.

Σελίδα: από 115