Απώλειες στο ΧΑ
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ UPD 11:57 Δημιουργία 12/08/22, 11:29

Απώλειες στο ΧΑ

Ήπιες πτωτικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, εν μέσω επιφυλακτικής ανόδου των ευρωπαϊκών αγορών.

Άνοδος στο ΧΑ
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ UPD 11:46 Δημιουργία 11/08/22, 10:43

Άνοδος στο ΧΑ

Ανοδικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, εν μέσω ανοδικής κίνησης και των ευρωπαϊκών αγορών, στον απόηχο της χθεσινής ισχυρής ανόδου των δεικτών της Wall Street.

Ανοδικές τάσεις στο ΧΑ
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ UPD 11:08 Δημιουργία 04/08/22, 10:50

Ανοδικές τάσεις στο ΧΑ

Ήπιες ανοδικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο άνoιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, εν μέσω ανοδικής κίνησης των ευρωπαϊκών αγορών.

Πτωτικές τάσεις στο ΧΑ

Πτωτικές τάσεις στο ΧΑ

Ήπιες πτωτικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, εν μέσω ήπιας καθοδικής κίνησης και των ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων.

Με άνοδο 0,33% το ΧΑ

Με άνοδο 0,33% το ΧΑ

Ήπιες ανοδικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, με τις ευρωπαϊκές αγορές να κινούνται επιφυλακτικά, εν αναμονή των σημερινών αποφάσεων της FED με τους αναλυτές να αναμένουν μία δεύτερη συνεχόμενη αύξηση των επιτοκίων της κατά 75 μονάδες βάσης.

Συνεχίζει ανοδικά το ΧΑ

Συνεχίζει ανοδικά το ΧΑ

Ήπιες ανοδικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, εν μέσω ήπιας καθοδικής κίνησης των ευρωπαϊκών αγορών.

Ανοδική κίνηση του ΧΑ στο ξεκίνημα των συναλλαγών

Ανοδικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου με την αγορά να κινείται πάνω από τα επίπεδα των 810 μονάδων, με μοχλό το επενδυτικό ενδιαφέρον για τις τραπεζικές μετοχές.

Πτωτική τάση στο ΧΑ

Πτωτική τάση στο ΧΑ

Πτωτικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, εν μέσω ήπιας καθοδικής κίνησης των ευρωπαϊκών αγορών, ενώ σε χαμηλά επίπεδα κυμαίνεται και σήμερα ο τζίρος.

Ήπια πτώση στο ΧΑ

Ήπια πτώση στο ΧΑ

Σε ελαφρώς χαμηλότερα επίπεδα κινείται η χρηματιστηριακή αγορά, καθώς χάθηκαν τα αρχικά κέρδη, εν μέσω πτωτικής κίνησης των ευρωπαϊκών αγορών.

Άνοιγμα με άνοδο 0,10% το ΧΑ
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ UPD 11:23 Δημιουργία 13/07/22, 11:04

Άνοιγμα με άνοδο 0,10% το ΧΑ

Σε ελαφρώς υψηλότερα επίπεδα κινείται η χρηματιστηριακή αγορά στο ξεκίνημα της σημερινής συνεδρίασης, εν μέσω πτωτικού κλίματος στις ευρωπαϊκές αγορές, οι οποίες στρέφουν την προσοχή τους στην ανακοίνωση του πληθωρισμού στις ΗΠΑ.

ΧΑ: Άνοιγμα με πτώση 0,40%

ΧΑ: Άνοιγμα με πτώση 0,40%

Ήπιες πτωτικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, εν μέσω ήπια πτωτικής κίνησης των ευρωπαϊκών αγορών.

Πτωτικές τάσεις στο ΧΑ

Πτωτικές τάσεις στο ΧΑ

Ήπιες πτωτικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο ξεκίνημα της σημερινής συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου, μετά από δύο ανοδικές συνεδριάσεις, εν μέσω καθοδικής κίνησης των ευρωπαϊκών αγορών.

Ανάκαμψη στο ΧΑ

Ανάκαμψη στο ΧΑ

Ανακάμπτουν οι τιμές των μετοχών μετά τη χθεσινό «βύθισμα» της αγοράς σε χαμηλά 16 μηνών, εν μέσω ανοδικής αντίδρασης και στις ευρωπαϊκές αγορές.

Ανοδικές τάσεις στο ΧΑ

Ανοδικές τάσεις στο ΧΑ

Ανοδικές τάσεις επικρατούν στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, εν μέσω θετικού κλίματος στις ευρωπαϊκές αγορές, ενώ ανοδικά κινούνται και τα futures των δεικτών στη Wall Street.

Σελίδα: από 117