ΔΕΗ: Δεν έχει κατατεθεί πρόταση για την εξαγορά της «Κωτσόβολος»

ΔΕΗ: Δεν έχει κατατεθεί πρόταση για την εξαγορά της «Κωτσόβολος»

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ UPD 11:49 Δημιουργία 28/07/23, 11:43
Αρθρογράφος: Newsroom
NEWSROOM

Η ΔΕΗ δεν έχει καταθέσει οποιαδήποτε πρόταση για την εξαγορά της «Κωτσόβολος», διευκρινίζει σε ανακοίνωση της η εταιρία προς το Χρηματιστήριο, σε απάντηση σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αναφορικά με δημοσιεύματα περί πιθανού ενδιαφέροντος της ΔΕΗ.

Ο μεγαλύτερος πάροχος ενέργειας διαψεύδει ότι έχει καταθέσει πρόταση, ωστόσο αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέες συνεργασίες και εξαγορές.

Η ΔΕΗ στην ανακοίνωσή της επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για άνοιγμα στην αγορά λιανικής, προσθέτοντας ότι «σε κάθε περίπτωση, ένας από τους πυλώνες του Στρατηγικού Πλάνου της ΔEΗ, το οποίο παρουσιάστηκε στην επενδυτική κοινότητα στο πλαίσιο της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου το Νοέμβριο του 2021, είναι και ο επαναπροσδιορισμός των εμπορικών δραστηριοτήτων της ΔEΗ, τοποθετώντας τον πελάτη στο επίκεντρο της προσοχής της, παρέχοντας νέα προϊόντα και ανταγωνιστικά τιμολόγια.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΔEΗ εξετάζει πιθανούς τρόπους για την επίτευξη του σκοπού αυτού ή οποία μπορεί να περιλαμβάνει και συνεργασίες ή/και τυχόν εξαγορές», καταλήγει.

Αν σου άρεσε κάνε