Σοβαρές καταγγελίες για αποθεματικά και ζημιές σε μεγάλη εταιρεία- Να παρέμβει η Δικαιοσύνη

Σοβαρές καταγγελίες για αποθεματικά και ζημιές σε μεγάλη εταιρεία- Να παρέμβει η Δικαιοσύνη

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ UPD 16:19 Δημιουργία 02/08/23, 16:14

Μια σειρά από επώνυμες και σοβαρές καταγγελίες, εξετάζουν οι αρμόδιες αρχές, σχετικά με εταιρία με υποκατάστημα που έχει εγκατασταθεί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα και μεγάλη ανασφάλεια σε καταναλωτές και ασφαλιστές με το κλείσιμο των εργασιών στην Ρουμανία.

Η απομάκρυνση στελεχών και στελέχωση ανθρώπων άπειρων με την ασφαλιστική αγορά σε συνδυασμό με την διοίκηση να βρίσκεται από την γειτονική χώρα δημιουργεί πολύ άσχημο κλίμα στην αγορά. Οι καταγγελίες για τα αποθεματικά της εταιρίας, καθώς για το μαγείρεμα των προβλέψεων των ζημιών είναι αποκαλυπτικές και πρέπει να παρέμβει η ΤτΕ και η Δικαιοσύνη.

Τα κεφαλαία προβλέψεων των ζημιών τροποποιούνται από Ελλάδα μέχρι την Βουλγαρία και αυτό δημιουργεί μεγάλους κινδύνους.

Θυμίζουμε ότι το ελληνικό υποκατάστημα υπάγεται στην Τράπεζα της Ελλάδος αλλά κατά ένα περίεργο τρόπο δεν ελέγχεται, όπως πίστευαν οι περισσότεροι. Η απομάκρυνση την οικονομικών στελεχών καθώς και του CEO της
εταιρίας προβληματίζει επιπλέον τους γνωστές της αγοράς αφού η τροποποίηση και το μαγείρεμα των προβλέψεων τον ζημιών σε συνδυασμό με το χαμηλό ασφάλιστρο έχουν προδιαγράψει ένα νέο κανόνι στην ταλαιπωρημένη ασφαλιστική αγορά.

Το ρεπορτάζ έχει και άλλα στοιχεία τα οποία μόλις τα διασταυρώσουμε θα τα δημοσιεύουμε αναλυτικά…

Αν σου άρεσε κάνε