Ολοκληρώθηκε η πορεία κατά της Μέρκελ - Άνοιξε το μετρό στο Σύνταγμα

Ολοκληρώθηκε η πορεία κατά της Μέρκελ - Άνοιξε το μετρό στο Σύνταγμα

ΕΛΛΑΔΑ UPD 21:14 Δημιουργία 10/01/19, 21:05

TAGS

Σε λειτουργία βρίσκεται και πάλι ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα, ο οποίος είχε κλείσει νωρίτερα, έπειτα από εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας.

Το κλείσιμο σταθμών του μετρό αποφάσισε η Ελληνική Αστυνομία στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας που θα εφαρμοστούν στη διάρκεια της διήμερης επίσκεψης της Γερμανίδας καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ στην Αθήνα.

Σημειώνεται πως νωρίτερα επικράτησε ένταση μεταξύ πορεία μελών της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και δυνάμεων της αστυνομίας, με χρήση χημικών προκειμένου να απωθηθούν οι διαδηλωτές που ήθελαν να προσεγγίσουν τη Βουλή.

Η αστυνομία είχε αποκλείσει με οχήματα την οδό Σταδίου, στο ύψος της Παλαιάς Βουλήςο για να εμποδίσει τους διαδηλωτές να φτάσουν στη Βουλή.

Οι τελευταίοι, στην προσπάθειά τους να περάσουν συγκρούστηκαν με τους αστυνομικούς, που για να τους απομακρύνουν έκαναν χρήση χημικών.

Υπενθυμίζεται πως για αύριο, Παρασκευή, ο σταθμός ΣΥΝΤΑΓΜΑ θα παραμείνει κλειστός από τις 08:30 έως τις 11:30. Οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς όμως να πραγματοποιούν στάσεις.

Αν σου άρεσε κάνε