15/03/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

15/03/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 10:14 Δημιουργία 15/03/19, 10:02

Κριός

Το να παίρνεις τον εαυτό σου αλλά και τις καταστάσεις που βιώνεις πολύ στα… σοβαρά, στην πραγματικότητα δεν βοηθά πουθενά, ίσα-ίσα που οι πεποιθήσεις και τα «κολλήματά» σου σε εγκλωβίζουν σε έναν φαύλο κύκλο. Κι αν τυχόν νιώσεις να πιέζεσαι δεν έχεις παρά να αναζητήσεις διέξοδο στις φιλίες σου, που σήμερα όχι μόνον σε στηρίζουν αλλά ίσως να σου προσφέρουν κι εναλλακτικές που θα σε χαλαρώσουν.

Ταύρος

Με τον Άρη στο ζώδιό σου είναι μάλλον άτοπο να αναζητάς σταθερότητα και διάρκεια σε μια σχέση. Αντίθετα όμως μπορείς να κατακτήσεις έναν δύσκολο «στόχο» κι όσο έχεις ένα τέτοιο κίνητρο όλα θα σου φαίνονται… υπέροχα! Από την άλλη πλευρά, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να νιώσεις ότι πλήττεις ή «πνίγεσαι» από την ρουτίνα, μπορείς ωστόσο να ανοίξεις μια βαλβίδα διαφυγής μέσα από ένα αθώο φλερτ.

Δίδυμοι

Αν επιθυμείς μια σχέση που έχει τις προδιαγραφές για να εξελιχθεί σε γάμο ή συμβίωση, τότε βρίσκεσαι σε καλό δρόμο. Ίσως μάλιστα να σου γίνει πρόταση από ένα πρόσωπο που στέκει καλά οικονομικά αλλά αν είσαι εσύ σε μια τέτοια θέση, προσπάθησε να μην «τα δώσεις όλα» μονομιάς αφού ο/η υποψήφιος/α μπορεί απλά να πάρει το… μπόνους του κι ύστερα να αρχίσει να σε «παίζει» μέχρι νεωτέρας!

Καρκίνος

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου είναι δύσκολο να σταθεροποιηθείς κάπου, αφού μάλλον δεν ξέρεις τι ζητάς ακριβώς και είναι εύκολο να παρασυρθείς σε μια υπερβολική δραματοποίηση των καταστάσεων, η οποία δεν βοηθά πουθενά, απλά δημιουργεί μεγαλύτερη αμηχανία σε εκείνους/ες που σε αγαπούν! Κόψε… κάτι λοιπόν και όταν αποκατασταθεί η ισορροπία μέσα σου, τότε αυτή θα «καθρεφτιστεί» και στις διαπροσωπικές σχέσεις σου.

Λέων

Σε αυτήν την φάση το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τον δρόμο της καρδιάς σου χωρίς να υπολογίσεις τις γνώμες των άλλων και τα «πρέπει» που αναστέλλουν την χαρά σου. Δείξε λοιπόν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους. Αν πάντως είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να υπάρξουν αρνητικές αντιδράσεις, από την στιγμή που θα γίνει αισθητή η πέραση που έχεις!

Παρθένος

Με τον ανάδρομο Ερμή , είναι πιθανό να συναντήσεις πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό, μεταξύ των οποίων σίγουρα θα υπάρξει και κάποιος/α, που θα σου κάνει «κλικ» κι αν είσαι μόνος/η έχεις κάθε δικαίωμα να προετοιμάσεις το έδαφος για μια σχέση, που όσο πρόωρη κι αν δείχνει στην συνέχεια θα ευοδωθεί. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε μια «ασήμαντη αφορμή» μπορεί να προκαλέσει μια… διόλου ασήμαντη κρίση!

Ζυγός

Τα μηνύματα που λαμβάνεις είναι θετικά κι ίσως έχεις την ευκαιρία να επωφεληθείς από την προτίμηση που δείχνει κάποιος/α στο πρόσωπο σου, φαίνεται όμως ότι όλα τα καλά αρχίζουν και τελειώνουν σε υλικό-σεξουαλικό επίπεδο, οπότε περιόρισε τις συναισθηματικές προσδοκίες σου. Σε κάθε περίπτωση βέβαια θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα κι αυτό είναι που πρέπει να κρατήσεις από την σημερινή εμπειρία σου.

Σκορπιός

Ο Άρης απέναντί σου εντείνει τον ανταγωνισμό αλλά και τον εγωισμό σου και τελικά κινδυνεύεις μόνο και μόνο από πείσμα να μπεις σε μια σχέση που είναι δύσκολο να «νομιμοποιηθεί», αφού υπάρχουν ανειλημμένες δεσμεύσεις. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, οφείλεις να δώσεις προτεραιότητα στα προβλήματα που ζητούν λύσεις, ξέροντας πως στην αγάπη δεν χωρούν εγωισμοί και παιχνίδια κυριαρχίας.

Τοξότης

Ο Ερμής και ο Δίας ενεργοποιούν την θέλησή σου για ζωή κι αν είσαι μόνος/η είναι βέβαιο πως θα βρεις πολλούς τρόπους για να προσελκύσεις περισσότερους θαυμαστές γύρω σου. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, υπάρχει το ενδεχόμενο είτε να φερθείς επιπόλαια, είτε να αποδοθεί υπερβολική σπουδαιότητα στην φαινομενικά ανάλαφρη στάση σου κι άντε μετά να αποδείξεις στο ταίρι σου ότι τα κάνεις όλα για την… παρέα!

Αιγόκερως

Φαίνεται πως δίπλα σου βρίσκεται ένα άνθρωπος πρόθυμος να σου σταθεί και να εκπληρώσει κάθε σου επιθυμία, εσύ όμως μάλλον δεν συγκινείσαι και τόσο, αφού το μυαλό σου «τρέχει» αλλού, ίσως μάλιστα σε μια υπόθεση του παρελθόντος. Κι επειδή αν συνεχίσεις έτσι, δεν γλιτώνεις με τίποτα μια «παράλληλη» κατάσταση, φρόντισε να πάρεις εγκαίρως τις αποφάσεις σου και κυρίως να μην διογκώνεις λεπτομέρειες όπως σε… συμφέρει!

Υδροχόος

Ανήκεις στην κατηγορία των ευνοημένων της περιόδου, αφού τα πράγματα εξελίσσονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές σου. Ακόμη λοιπόν κι αν υπάρξουν κάποια εμπόδια μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου, το πρόβλημα όμως είναι το… τι γίνεται μετά, αφού η «χαλαρή» διάθεσή σου δεν συνάδει με μια σταθερή ή διαρκή κατάσταση. Επιπλέον, στο σεξ καλό είναι να λάβεις όλα τα αναγκαία μέτρα υγιεινής.

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Καρκίνο σου… ανοίγει την όρεξη για μια συναισθηματική περιπέτεια, επειδή όμως η Αφροδίτη στον Υδροχόο ενεργοποιεί το ερωτικό παρασκήνιο, ίσως τελικά να παρασυρθείς σε μια «παράνομη» αναζήτηση! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η και σε «ζώσουν τα φίδια» για το ταίρι σου, φαίνεται να μην έχεις στοιχεία, προσπάθησε λοιπόν να… κρατηθείς, για να μην κάνεις κάποιο λάθος για το οποίο θα μετανιώσεις σύντομα.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε