14/03/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

14/03/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 10:04 Δημιουργία 14/03/19, 09:58

Κριός

Ο Άρης σου δημιουργεί…. επιτακτικές ανάγκες ή επιθυμίες αλλά πρόσεξε μήπως πάνω στην «φούρια» σου συμπεριφερθείς με ένα τρόπο που θα πληγώσει τον/την σύντροφο σου. Επιπλέον, σε αυτήν την φάση καλείσαι πρώτα να δώσεις κι ύστερα να πάρεις, φτάσε όμως μέχρι εκεί που μπορείς. Σε κάθε περίπτωση δε, να θυμάσαι ότι αν μπερδέψεις προσωπικά και οικονομικά, το πιθανότερο είναι να… χάσεις και στα δύο!

Ταύρος

Ο Άρης σηματοδοτεί μια νέα φάση στην προσωπική σου ζωή, καλώντας σε από την μια πλευρά να ανταποκριθείς σε μια πρόκληση που μπορεί να αλλάξει πολλά αλλά από την άλλη να αντισταθείς σε ένα «αδιέξοδο» πάθος που σε έχει κυριεύσει.. Έτσι λοιπόν, είτε είσαι μόνος/η, είτε δεσμευμένος/η, δεν θα πρέπει πια να θεωρείς τίποτα ως δεδομένο, πολύ περισσότερο που έχεις την τάση να υπερβείς ακόμη και τον… εαυτό σου!

Δίδυμοι

Η προσωρινή αδυναμία σου να προσφέρεις στο πρόσωπο που αγαπάς αυτά που θα ήθελες, μπορεί να σε κάνει πιο άτολμο/η ή διστακτικό/η. Αλλά κι αν περιμένεις να πάρεις κάτι το πιθανότερο είναι να διαψευστείς. Επιπλέον, το άγχος μπορεί να επηρεάσει καταλυτικά την σεξουαλικότητά σου αλλά μην «σε πάρει από κάτω» αφού όλα είναι θέμα timing κι όταν πια χαλαρώσεις, όλα θα ξαναγίνουν όπως πριν!

Καρκίνος

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν αποκλείεται να στερηθείς το ταίρι σου για λόγους «ανωτέρας βίας», κάτι βέβαια που θα σε στενοχωρήσει. Γενικότερα, ο ενεργός Κρόνος σε παραπέμπει σε προβλήματα σχέσεων αλλά μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις, συμβουλεύοντας άλλους/ες για το τι οφείλουν να πράξουν. Αν πάλι σου προκύψει μια νέα γνωριμία, το πιθανότερο είναι να «πέσεις» σε πρόβλημα, οπότε μην ξανοίγεσαι και πολύ.

Λέων

Αν είσαι μόνος/η, τότε ενδέχεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που ανταποκρίνεται τόσο στις βαθιές σου επιθυμίες αλλά επιπλέον και σε πρότυπα που καθορίζουν τις επιλογές σου. Ας μην αφήσεις λοιπόν αυτήν την ευκαιρία να πάει χαμένη! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, προσπάθησε να μην το… παρακάνεις, ανταποκρινόμενος/η με εξαιρετική προθυμία στα φλερτ που σου γίνονται, αφού θα φέρεις το ταίρι σου σε δύσκολη θέση.

Παρθένος

Αν μεν ενδιαφέρεσαι για ένα πρόσωπο κύρους ή μιας κάποιας ηλικίας, τότε θα πάρεις αυτό που ζητάς, έστω κι αν ο ένας εκ των δύο θα έχει το «πάνω χέρι» κι ο άλλος θα… υπηρετεί! Σε κάθε άλλη περίπτωση όμως μην «δένεις» τίποτα, αφού το πιθανότερο είναι να απογοητευτείς. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν θα την χαρείς όσο θα ήθελες εξ αιτίας μιας υποχρέωσης που μπαίνει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου.

Ζυγός

Από την μια πλευρά οι αυξημένες υποχρεώσεις σου σε «ζορίζουν», αν μάλιστα έχεις τρέχοντα οικογενειακά ή οικονομικά θέματα, θα επικεντρωθείς αναγκαστικά σε αυτά. Από την άλλη ωστόσο η παρουσία της Αφροδίτης στον 5ο ηλιακό οίκο σου αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο μιας νέας και ενδιαφέρουσας γνωριμίας και τελικά… αξίζει τον κόπο να αφήσεις για λίγο τα «σοβαρά», για να ασχοληθείς και με την καλοπέρασή σου!

Σκορπιός

Ο Άρης απέναντί σου δημιουργεί ισχυρές έλξεις και απώσεις, χωρίς να αποκλείεται μια έντονη «παρενόχληση» αλλά σε κάθε περίπτωση το πρώτο σου μέλημα είναι να μην εμπλακείς με ζήλειες και ανταγωνισμούς που θα σου χαλάσουν την ηρεμία και κυρίως θα ρίξουν το επίπεδό σου! Αν πάλι σου τύχει μια νέα γνωριμία, να ξέρεις πως έχει μεν καλές πιθανότητες να εξελιχθεί περαιτέρω, σε πρώτη φάση όμως θα πρέπει να κάνεις υπομονή.

Τοξότης

Το πιθανότερο σήμερα είναι να βρεθείς σε συναισθηματικό δίλημμα ανάμεσα σε ένα πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας και σε ένα άλλο κατά πολύ νεότερο κι αν επιχειρήσεις να «παίξεις» σε δύο ταμπλό, όπως θα διαπιστώσεις σύντομα, «δεν χωρούν δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη»! Είναι προτιμότερο λοιπόν να περιμένεις μέχρι να ξεκαθαρίσουν τόσο οι δικές σου προθέσεις, όσο κι εκείνες των άλλων απέναντί σου.

Αιγόκερως

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση το πρώτο μέλημα σου είναι να συμπαρασταθείς στον άνθρωπο σου, που φαίνεται να περνάει δύσκολα και χρειάζεται την εμπιστοσύνη σου. Ίσως μάλιστα να πρόκειται για ένα πολύ λεπτό ζήτημα. Αν πάλι είσαι μόνος/η και προκύψει κάτι «ενδιαφέρον», ναι μεν θα αμειφθείς για τον… κόπο σου, η συνέχεια ωστόσο δείχνει πολύ μπερδεμένη, αφού σίγουρα υπάρχει κι ενεργός/η αντίζηλος/η!

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου τονίζει την γοητεία σου και μαζεύει γύρω σου πολλά «ενδιαφέροντα» πρόσωπα, και με την Σελήνη να βρίσκεται στον οίκο των ερώτων σου, από τη στιγμή που είσαι μόνος/η και διαθέσιμος/η, δεν έχεις παρά να διαχειριστείς κατά το δοκούν την όλη κατάσταση, φροντίζοντας μόνον να τηρήσεις τους κανόνες υγιεινής. Αν όμως είσαι σε μια σχέση είναι εύκολο να καταλήξεις σε «παράλληλους» δρόμους.

Ιχθύες

Απωθημένες επιθυμίες σε βάζουν σε μια διαδικασία αναζήτησης, κάτι βέβαια… ανησυχητικό, αν είσαι ήδη σε μια σχέση. Επιπλέον, είναι πιθανό να προκύψει μια επανασύνδεση με μια παλιά σου αγάπη κι αν τα πράγματα εξελιχθούν καλά μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο, τότε μόνον μπες στην διαδικασία να το δεις πιο σοβαρά. Μέχρι τότε, προέχει το να λυθούν κάποιες παρεξηγήσεις που ταλαιπώρησαν εσένα και το ταίρι σου.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε