25/02/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

25/02/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 10:03 Δημιουργία 25/02/19, 09:57

Κριός

Το να κερδίζεις το ενδιαφέρον ενός σημαίνοντος προσώπου είναι κάτι που δεν μπορείς να… αγνοήσεις κι αν είσαι μόνος/η, φαίνεται πως θα έχεις την ευκαιρία να βρεις «τον άνθρωπο σου» μέσα σε μια μάλλον «επαγγελματική» μάζωξη ή κατά την διάρκεια μιας επίσημης εκδήλωσης. Από εκεί και ύστερα βέβαια θα πρέπει να ακολουθήσεις το κλασικό τυπικό, αφού μια βιαστική κίνηση θα χαλάσει την θετική εντύπωση που έχεις δημιουργήσει.

Ταύρος

Αν είσαι μόνος/η μάλλον θα δυσκολευτείς να καταλήξεις οριστικά στο ποιος/α σου ταιριάζει κι είναι προτιμότερο να μείνεις στο παιχνίδι, χωρίς συγκεκριμένες δεσμεύσεις. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως να ανησυχήσεις από κάποια εξέλιξη, δεν αποκλείεται μάλιστα να ξεσπάσει μια έντονη διαφωνία, που θα χαλάσει προσωρινά το καλό κλίμα. Στην πορεία ωστόσο όλα θα αποκατασταθούν, έστω και μετά κόπων και βασάνων!

Δίδυμοι

Αν είσαι μόνος/η και ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, τότε κινήσου χωρίς πρόγραμμα και πριν καλά-καλά το καταλάβεις θα βρεθείς σε ένα ευχάριστο δίλημμα, έχοντας να επιλέξεις ανάμεσα στο καλό και το… καλύτερο! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση και επιδιώκεις να την επισημοποιήσεις, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να το πράξεις, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει μια ανάλογη πρόταση από την «άλλη πλευρά».

Καρκίνος

Η Αφροδίτη απέναντί σου μπορεί να σου προσφέρει «στο πιάτο» αυτό που αναζητάς, κάθε τι όμως θέλει τον χρόνο του κι αν η Σελήνη σε παρασύρει στο να λειτουργήσεις πιο παρορμητικά, θα δώσεις την εντύπωση ενός επιπόλαιου τύπου, κάτι που θα «μετρήσει» για την συνέχεια. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε οι… υπερπροσφορές που σου γίνονται ενδέχεται να σε βάλουν σε πειρασμό με όλα τα επακόλουθα, θετικά και αρνητικά!

Λέων

Σήμερα προηγείται η «σκοπιμότητα» μιας σχέσης, με τα όποια συναισθήματα να έρχονται… δεύτερα! Εξ άλλου η από κοινού αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων είναι εκείνη που θα αναδείξει προσόντα ή δεξιότητες, οδηγώντας σε έναν θαυμασμό, που αποτελεί την «μαγιά» κάθε σχέσης. Επιπλέον εξακολουθούν να συντρέχουν όλοι οι λόγοι για να συμβεί «κάτι» στον χώρο της εργασίας σου ή με ένα πρόσωπο που συνδέεται με αυτήν.

Παρθένος

Ακόμη κι αν το κλίμα γύρω σου θυμίζει ερωτικό «πανηγύρι» και οι πειρασμοί… πηγαινοέρχονται, εσύ δεν πρέπει να… ξεγελαστείς και να ξανοιχτείς συναισθηματικά, ιδιαίτερα απέναντι σε πρόσωπα με τα οποία δουλεύεις μαζί, αφού είτε θα σε παρεξηγήσουν, είτε θα σε… εκμεταλλευτούν! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, προσπάθησε να την «δέσεις» περισσότερο μέσα από μια αμοιβαία ανταλλαγή υπηρεσιών.

Ζυγός

Η ημέρα προσφέρεται για σχετικά ήρεμες καταστάσεις στα πλαίσια μιας οικογενειακής ατμόσφαιρας. Αν πάντως είσαι μόνος/η φαίνεται να επανακάμπτει ένα παλιό σου αμόρε, είναι ωστόσο πιθανό να σε εντυπωσιάσει κι ένα πρόσωπο αρκετά μεγαλύτερης ηλικίας. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε απλά φρόντισε να κρατήσεις τις σωστές αποστάσεις και τους τύπους, για να μην εκτεθείς ή παρεξηγηθείς.

Σκορπιός

Το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης σε… στέλνει σε ένα ευχάριστο ταξίδι, διανθισμένο με φλερτ κι αν πραγματικά το επιθυμείς θα έχεις την ευκαιρία να βιώσεις μια προσωπική… ανάσταση, μακριά από όλα εκείνα που σε στενοχωρούν. Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει πρώτα να «ξεκολλήσεις» από σκέψεις και αναμνήσεις που κοντεύουν να γίνουν «τοξικές», αφού δεν σου επιτρέπουν να κινηθείς ελεύθερα προς τα εμπρός.

Τοξότης

Αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε το παραδοσιακό στυλ σου… πάει πολύ και δεν έχεις παρά να πάρεις αγκαλιά το ταίρι σου και να απολαύσετε τα καλά και τις ανέσεις που προσφέρει μια ερωτική «φωλιά», ίσως μάλιστα να ανανεώσετε τους όρκους σας, προχωρώντας στην επόμενη φάση! Αν πάλι είσαι μόνος/η, μπορείς να ελπίζεις σε μια πολλά υποσχόμενη επανασύνδεση με έναν/μια πρώην, με αφορμή ίσως μια οικογενειακή μάζωξη.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε χρίζει «φαβορί» στις προτιμήσεις των άλλων, ωστόσο, η αυστηρότητά σου δεν επιτρέπει και πολλά-πολλά. Που να ήξεραν βέβαια όλοι/ες αυτοί/ες, πως πίσω από κλειστές πόρτες γίνεσαι άλλος άνθρωπος, με τα «χρηστά ήθη» να πηγαίνουν περίπατο! Ίσως μάλιστα να μπλέξεις σε μια παράλληλη σχέση με πρώην σου, γι’ αυτό πριν πάρεις κάποια πρωτοβουλία, σκέψου το… δύο φορές, εκτός πια κι αν δεν σε ενδιαφέρουν οι συνέπειες!

Υδροχόος

Με την Αφροδίτη στον 12ο ηλιακό «οίκο» σου μπορείς να έχεις όποιον/α θελήσεις στα… κρυφά, καλό είναι όμως να επιλέξεις ένα πρόσωπο που θα μπορούσε να σου παράσχει τις πολύτιμες υπηρεσίες του και σε ένα επαγγελματικό ή τεχνικής φύσεως ζήτημα. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, φαίνεται πως θα χρειαστεί να σταθείς στον άνθρωπό σου, με αφορμή ένα μικρό θέμα υγείας, που απειλεί να σκιάσει το καλό κλίμα.

Ιχθύες

Αν είσαι μόνος/η, οι προτάσεις δεν θα σου λείψουν αλλά φαίνεται ότι στο σύνολο τους μοιάζουν με… συνοικέσια, κάτι που σίγουρα δεν σε καλύπτει συναισθηματικά και δεν σε αντιπροσωπεύει. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε καλείσαι να συζητήσεις με το ταίρι σου κάποια πρακτικά θέματα, που είναι σημαντικά για σένα όπως για παράδειγμα την ρουτίνα που έχει αρχίσει να υπάρχει μεταξύ σας και… απειλεί!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε