08/02/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

08/02/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 11:56 Δημιουργία 08/02/19, 11:49

Κριός

Μια «ανένταχτη» Αφροδίτη στον Αιγόκερω φέρνει νέα δεδομένα στην καριέρα ή την κοινωνική ζωή σου κι όσο πιο πρόθυμος/η είσαι να υιοθετήσεις νέες πρακτικές ή να κάνεις την αναγκαία «στροφή», τόσο το… καλύτερο για σένα, αφού θα αποκομίσεις μια απρόσμενη επιτυχία!

Αν όμως δεν το πράξεις, τότε «απειλείσαι» από δυσάρεστα απρόοπτα και μη αναμενόμενες αντιδράσεις, που σίγουρα θα σε ξεβολέψουν. Ακόμη, φαίνεται πως τα εύκολα γίνονται δύσκολα και τα δύσκολα εύκολα αλλά αν δεν καταφέρεις να ανταποκριθείς εσύ σε μια τέτοια «ιδιάζουσα» κατάσταση τότε ποιος/α μπορεί;

Ταύρος

Μια Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε «κόντρα ρόλο» παραπέμπει σε μια καθημερινότητα διανθισμένη με ξαφνικά συναπαντήματα, εκπλήξεις, ανατροπές και μηνύματα που αιφνιδιάζουν, είτε ευχάριστα, είτε δυσάρεστα. Κι αν είσαι… εντελώς βέβαιος/α για κάτι, πρόσεξε μήπως τελικά διαψευστείς, αφού σήμερα τον λόγο έχουν οι εξαιρέσεις!

Επιπλέον, όμως θα έχεις την ευκαιρία να μυηθείς σε μια πρωτοποριακή θεωρία αλλά και να αποκτήσεις κάτι ξεχωριστό ή απλά να αλλάξεις θεαματικά την εμφάνισή σου. Παράλληλα, είναι πιθανό να ταξιδέψεις κάπου που δεν έχεις ξαναπάει..

Δίδυμοι

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω να βρίσκεται σε… extreme φάση, η καταναλωτική σου συμπεριφορά ενδέχεται να διαφοροποιηθεί, αγνοώντας βασικές ανάγκες και δίνοντας προτεραιότητα σε είδη που δεν θεωρούνται πρώτης ανάγκης.

Επιπλέον, αν περιμένεις να λάβεις κάποια χρήματα, το πιθανότερο είναι να μην συμβεί, αντίθετα όμως μπορεί να επωφεληθείς από κάτι που δεν είχες κατά νου ή θεωρούσες εξαιρετικά απίθανο. Από αυτήν την άποψη και μόνο σε συμφέρει να ποντάρεις στην έκπληξη και όχι στα υποτιθέμενα «σίγουρα», που σήμερα δεν έχουν καμία τύχη.

Καρκίνος

Η «επαναστατημένη» Αφροδίτη στον Αιγόκερω φέρνει ξαφνικές ή απρόβλεπτες εξελίξεις, ιδιαίτερα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Μπορεί όμως κι εσύ να αντιδράσεις απότομα ή παράδοξα, εκεί που δεν το περιμένει κανείς, δημιουργώντας πολλές… απορίες σε εκείνους/ες που σε έχουν μάθει αλλιώς!

Πάντως, όσο πιο ανοικτός/η είσαι απέναντι στο διαφορετικό ή το καινοτόμο, τόσο ευκολότερα θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να ξεφύγεις από «τα ίδια και τα όμοια». Αντίθετα αν κινηθείς συμβατικά, μια θεωρητικά εύκολη υπόθεση μπορεί να εξελιχθεί ανάποδα.

Λέων

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω να κινείται στον αστερισμό της ανατροπής, στον εργασιακό σου χώρο συμβαίνουν αλλαγές ή πράγματα που δεν συνηθίζονται, κάτι που μπορεί να σε ενοχλήσει, στην περίπτωση που τα θεωρείς όλα δεδομένα αλλά και να σε ευνοήσει με απρόσμενο τρόπο αν δεν έχεις «κολλήματα» και είσαι πρόθυμος/η να ανταποκριθείς σε κάθε νέα πρόκληση.

Παράλληλα, το έδαφος είναι πρόσφορο για να προσελκύσεις μια πελατεία με ιδιαίτερες απαιτήσεις. Επιπλέον, σε θέματα υγείας και διατροφής μπορεί να αλλάξεις γιατρό ή να υιοθετήσεις μια νέα πρωτοποριακή αγωγή.

Παρθένος

Μια όλως διόλου διαφορετική Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε φέρνει πλησιέστερα σε άτομα που δεν ανήκουν στον συνήθη κύκλο σου και είτε διακρίνονται από μια δημιουργική «τρέλα», είτε απλά συμπεριφέρονται με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Σε κάθε περίπτωση όμως όλο και κάτι νέο ή διαφορετικό έχεις να μάθεις, αρκεί να βάλεις στο περιθώριο τις προκαταλήψεις σου.

Αν βέβαια κινηθείς «by the book» , τότε το «κτύπημα» θα είναι διπλό, αφού και θα αιφνιδιαστείς δυσάρεστα από την συμπεριφορά ενός «δικού σου» ανθρώπου και θα γίνεις ο/η «περίεργος» της υπόθεσης στα μάτια των άλλων!

Ζυγός

Με την Αφροδίτη να επηρεάζεται από τον αστρικό Ουρανό, δεν έχεις παρά να «τιμήσεις» τις πιο ιδιαίτερες από τις αναζητήσεις σου, αφού στις… υπόλοιπες τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν όπως τα περιμένεις .

Παράλληλα μπορεί να υπάρξουν ανατροπές και στο σπίτι ή την οικογένειά σου, είτε πρόκειται για μια απρόσμενη επίσκεψη, που θα σε ξεβολέψει, είτε για εσωτερικές αλλαγές στον χώρο σου. Επιπλέον, θα έρθεις πιο κοντά με άτομα με τα οποία ήταν δύσκολο να συνεννοηθείς, από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να δοκιμάσεις και μια δυσάρεστη έκπληξη από έναν «δικό σου» άνθρωπο.

Σκορπιός

Μια «αντισυμβατική» Αφροδίτη στον Αιγόκερω φέρνει μια σειρά από απρόοπτα κι εκπλήξεις στην καθημερινότητά σου, γι’ αυτό μην θεωρείς τίποτε ως δεδομένο. Ίσως μάλιστα λάβεις ένα μήνυμα ή έχεις ένα ξαφνικό συναπάντημα που θα αλλάξει εντελώς το πρόγραμμά σου.

Επιπλέον, στο δημιουργικό πεδίο, καλείσαι να απελευθερώσεις την «τρέλα» σου, αφού σήμερα θα βρεις αρκετούς πρόθυμους αποδέκτες της, ενώ ανάλογα γόνιμη θα είναι και η ενασχόλησή σου με «παράξενες» θεωρίες ή εφαρμογές. Παράλληλα, είναι πιθανό να αποκτήσεις ένα πολύ… προχωρημένο gadget!

Τοξότης

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω να καταστρατηγεί τους κανόνες, η πορεία των οικονομικών σου χαρακτηρίζεται από εκπλήξεις και απρόοπτα κι όσο πιθανό είναι να λάβεις από εκεί που δεν το περιμένεις, άλλο τόσο είναι να χάσεις από μια -υποτίθεται- σίγουρη πηγή.

Το κακό βέβαια είναι ότι αν θέλεις κάτι πολύ δείχνει εξαιρετικά δύσκολο το να το αποκτήσεις, από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να σου προσφερθεί μια εναλλακτική που δεν είχες υπόψη σου. Παράλληλα, οι αγορές σου φαίνεται να μην καλύπτουν τόσο τις βασικές ανάγκες σου, όσο κάποιες από τις «λόξες» σου!

Αιγόκερως

Μια «χειραφετημένη» Αφροδίτη στο ζώδιό σου κλονίζει κάποιες από τις σταθερές σου και σε καλεί να… αλλάξεις μυαλά, αφού η συνήθης πολιτική σου δεν θα αποδώσει. Επιπλέον, ακόμη κι αν νοιώσεις «προδομένος/η» από έναν «δικό σου» άνθρωπο, μην ξεχνάς ότι οι κανόνες δεν επιβάλλονται, όταν από την άλλη πλευρά υπάρχει έντονα αναπτυγμένο ένα αίσθημα ελευθερίας.

Κι επειδή κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις καλό είναι να δεις με άλλο μάτι και τα δικά σου, ιδιαίτερα αν έχεις εγκλωβιστεί σε έναν φαύλο κύκλο, όπου το «έχω» υπερτερεί του «είμαι». Κάνε λοιπόν την επανάστασή σου και δεν θα χάσεις!

Υδροχόος

Μια αποκαλυπτική Αφροδίτη στον Αιγόκερω φέρνει νέα που θα σε ξαφνιάσουν, συνάμα όμως θα διαλύσουν και μύθους που «τρέφεις» στο μυαλό σου. Ακόμη, μπορεί να ξεβολευτείς από ανακατατάξεις στο εργασιακό σου περιβάλλον, όλα όμως θα πάνε κατ’ ευχή αν «πιαστείς» από την διαφορετικότητά σου και την πρωτοτυπία σου, αφού σήμερα αυτές είναι που έχουν το «πάνω χέρι».

Αν πάλι ψάχνεις για δουλειά τότε οι εξελίξεις θα είναι απρόβλεπτα θετικές, ίσως μάλιστα να βρεθείς σε ένα πόστο στο οποίο δεν έχεις ξαναδουλέψει πριν. Παράλληλα, ενδέχεται να αλλάξεις γιατρό ή μέθοδο θεραπείας.

Ιχθύες

Τα καλά νέα είναι πως η Αφροδίτη στον Αιγόκερω εμπλουτίζει τον κοινωνικό σου κύκλο με άτομα που διακρίνονται για κάτι το ξεχωριστό, ίσως μάλιστα να σε «πείσουν» να αλλάξεις τακτική, μέσα από την ιδιαίτερη ματιά τους, αποκαλύπτοντάς σου έναν διαφορετικό κόσμο.

Πηγή: astrology.gr

Επιπλέον, είναι πιθανό να ασχοληθείς και με ένα «περίεργο» χόμπι ή να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με κάπως εξεζητημένο αντικείμενο. Την ίδια στιγμή όμως μπορεί να αιφνιδιαστείς από την «ακατανόητη» στάση ενός κοντινού σου προσώπου που άλλα περίμενες από αυτό και άλλα εισπράττεις.

Αν σου άρεσε κάνε