08/02/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

08/02/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 10:04 Δημιουργία 08/02/19, 09:59

Κριός

Η γοητεία σου «τα σπάει», οι συνθήκες ωστόσο δεν ευνοούν τις «νορμάλ» καταστάσεις κι όσο δύσκολο είναι να έχεις αυτό που θες άλλο τόσο εύκολο είναι το να σου προσφερθεί μια… απρόσμενη ερωτική εύνοια! «Παίξε» λοιπόν χωρίς πρόγραμμα, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση προσπάθησε να «σπάσεις» την ρουτίνα της, πριν το κάνει το ταίρι σου, με έναν τρόπο μάλιστα που θα σε αφήσει άναυδο/η!

Ταύρος

Με το όλο κλίμα να είναι μάλλον ανατρεπτικό, τα πράγματα δεν είναι καθόλου δεδομένα κι αν προσδοκάς μια «εύκολη» εξέλιξη, ή θεωρείς πως «έχεις δέσει τον γάιδαρο σου», τότε οι εξελίξεις θα σε διαψεύσουν. Αντίθετα αν θέσεις έναν δύσκολο «στόχο», τότε οι πιθανότητές σου να ευτυχήσεις αυξάνονται κατακόρυφα. Επιπλέον, μια σχέση στον χώρο της εργασίας σου μπορεί να πάρει… άλλες διαστάσεις και μάλιστα κρυφά!

Δίδυμοι

Μια απροσδόκητη εξέλιξη θα σου δώσει να καταλάβεις ότι στον έρωτα δεν έχει κανένα νόημα να σχεδιάζεις τις κινήσεις σου. Αντίθετα τα καλύτερα αποτελέσματα τα έχεις όταν αφήνεσαι στη ροή των γεγονότων, έχοντας εμπιστοσύνη στο… σύμπαν! Επιπλέον, η Αφροδίτη στον 8οηλιακό οίκο σου, σου υπόσχεται μια όλως διόλου διαφορετική σεξουαλική εμπειρία, ίσως μάλιστα το «μοιραίο» να συμβεί με κάποιον/α «της παρέας».

Καρκίνος

Δεν σου… φτάνει που ο ενεργός Ουρανός σε φέρνει σε καταστάσεις που δεν είναι του γούστου σου, λόγω της υπερβολικής… ελευθερίας που επικρατεί, έχεις και τον Άρη στον Κριό να σε «πιλατεύει», καθιστώντας τελικά ανέφικτη την σύναψη μιας «νορμάλ» σχέσης! Κι αν βέβαια είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε να περιμένεις ξαφνικές εξελίξεις, που θα θέσουν σε αμφισβήτηση τις υπάρχουσες ισορροπίες.

Λέων

Ένας άνεμος ανανέωσης πνέει στις σχέσεις σου κάτι που σίγουρα θα σε δυσκολέψει αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η ή έχεις μάθει να κινείσαι με «κλισέ». Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε ανοίγεται μπροστά σου ένας νέος δρόμος, ίσως μάλιστα κάτω από… παράξενες συνθήκες για τα δεδομένα σου! Επιπλέον, με την Αφροδίτη στον 6ο ηλιακό οίκο σου αναμένεται να προκύψει κάτι απρόσμενο στον χώρο της εργασίας σου.

Παρθένος

Η Αφροδίτη φέρνει στην ζωή σου έντονες όσο και παράδοξες καταστάσεις, είτε με θετικό, είτε με αρνητικό «πρόσημο», ίσως μάλιστα να εξελιχθούν διαδοχικά καθώς μια αρχική αντιπάθεια θα «γυρίσει» σε σφοδρή έλξη και αντίστροφα Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει μια «κατ’ εξαίρεση» δράση, είτε από σένα, είτε από το ταίρι σου αλλά και μόνος/η να είσαι, μπορεί… εύκολα να βρεθείς μπλεγμένος/η σε μια «παράλληλη» κατάσταση.

Ζυγός

Αν είσαι δεσμευμένος/η, καλό είναι να ανανεώσεις… εσπευσμένως την σχέση σου είτε κάνοντας κάτι το διαφορετικό που θα εκπλήξει ευχάριστα το ταίρι σου. είτε με μια προσωρινή απομάκρυνση που τελικά θα σας φέρει πιο κοντά. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε δεν αποκλείεται μια αρχικά «αδιάφορη» επαφή σου να εξελιχθεί απρόσμενα σε ερωτική… πανδαισία, ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι στον χώρο σου ή σε ένα πολυτελές περιβάλλον.

Σκορπιός

Με την Αφροδίτη στον 3ο ηλιακό οίκο σου, μια έξοδος ή ένα ταξίδι μπορεί να εξελιχθεί σε ερωτική περιπέτεια κι αν βέβαια είσαι μόνος/η, δεν έχεις παρά να… πέσεις με τα μούτρα, αφού σε περιμένει μια «σούπερ» σεξουαλική εμπειρία, συνδυασμένη με προκλήσεις που θα σε συναρπάσουν. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, φαίνεται πως οι τάσεις ανεξαρτησίας που εκδηλώνονται δεν είναι διόλου του γούστου σου!

Τοξότης

Αν είσαι μόνος/η, με τον Άρη και τον Ουρανό στον 5ο ηλιακό οίκο σου, ένα φλερτ μπορεί να εξελιχθεί ραγδαία σε κάτι πολύ περισσότερο! Αν όμως στοχεύεις σε κάτι σταθερό και «νορμάλ», καλό είναι να το… ξανασκεφτείς, αφού σήμερα αυτού του είδους οι επιλογές δεν έχουν τύχη. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση προσπάθησε να την ανανεώσεις, αιφνιδιάζοντας ευχάριστα το ταίρι σου με κάτι που δεν έχετε ξανακάνει!

Αιγόκερως

Αν είσαι μόνος/η μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα που έρχονται, έστω κι αν αρχικά σε «ξενίσουν» κάποιες καταστάσεις ή συμπεριφορές Ίσως μάλιστα να λάβεις μια πρόσκληση που απρόσμενα θα εξελιχθεί σε μια «πικάντικη» περιπέτεια, που μπορείς να της δώσεις την συνέχεια που επιθυμείς. Ίσως όμως να ξαφνιαστείς κι εσύ από την έλξη σου για έναν τύπο χαρακτήρα, που κινείται έξω από τα καθιερωμένα στάνταρ σου.

Υδροχόος

Με το μυαλό σου να είναι το κλειδί της επιτυχίας σου, έχεις το πλεονέκτημα σε κάθε είδους ερωτική διεκδίκηση, οπότε είτε είσαι μόνος/η, είτε σε σχέση, άσε τους/τις αντιζήλους σου να «βουρλίζονται»! Ίσως μάλιστα να αξιοποιήσεις ένα ραντεβού στα κρυφά με ένα πρόσωπο που δεν θέλει να εκτεθεί, από εκεί και ύστερα όμως, η δημιουργία μιας «κανονικής» σχέσης δείχνει δύσκολη λόγω… άλλων δεσμεύσεων που υπάρχουν!

Ιχθύες

Η Αφροδίτη στον 11ο ηλιακό οίκο σου φέρνει «αμφίσημες» γνωριμίες που αν και σε πρώτη φάση είναι φιλικές, ποτέ δεν… ξέρεις πως θα εξελιχθούν! Αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, απλά «μπες στο κόλπο», χωρίς να έχεις κατά νου κάτι συγκεκριμένο και περίμενε μέχρι να «δείξουν» τα πράγματα. Είναι μάλιστα πιθανό να γνωρίσεις ένα γοητευτικό άτομο, που θα σε «παρασύρει» να κάνεις κάτι για πρώτη φορά.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε