07/02/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

07/02/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 13:03 Δημιουργία 07/02/19, 12:57

Κριός

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην υγεία και την διατροφή σου, ίσως μάλιστα να υιοθετήσεις ένα «εναλλακτικό» πρόγραμμα που σε αποτοξινώνει σωματικά και ψυχικά. Επιπλέον, πολλά μπορεί να «παίζονται στο παρασκήνιο αλλά επειδή, η λογική κρίση σου «κάνει νερά», πρέπει να εμπιστευτείς περισσότερο την διαίσθηση σου, που μπορεί να σε προστατέψει από τις κακοτοπιές.

Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο σου φέρνει μια νέα φιλία με ιδιαίτερα ευχάριστη «αύρα», η οποία εκτός των άλλων θα σου ανοίξει νέους πνευματικούς κι επαγγελματικούς δρόμους.

Ταύρος

Η Σελήνη στους Ιχθύς σου γνωρίζει κόσμο αλλά είναι βέβαιο ότι θα χρειαστεί να «ξεδιαλέξεις» τα πρόσωπα που πραγματικά αξίζουν την εμπιστοσύνη σου. Επιπλέον, αν σου ζητηθεί να συμμετάσχεις σε κάτι συλλογικό να θυμάσαι ότι πίσω από τα όμορφα λόγια και τα οράματα μπορεί να κρύβονται συμφέροντα, με συνέπεια η όποια προσφορά σου σε έργο ή σε χρήμα να μην πάει τελικά εκεί που θα έπρεπε.

Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο ευνοεί τόσο την καριέρα σου, όσο και τα οικονομικά σου ίσως μάλιστα να λάβεις μια σημαντική στήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο.

Δίδυμοι

Η Σελήνη στους Ιχθύς ενεργοποιεί φιλοδοξίες και σχέδια, είναι βέβαιο όμως ότι θα χρειαστεί να διαπραγματευτείς με άτομα που βλέπουν τα πράγματα αλλιώτικα από σένα και δεν σου το δηλώνουν προτιμώντας να σου δώσουν μια ειδυλλιακή εικόνα. Σε κάθε περίπτωση όμως, δεν θα βγεις χαμένος/η αν δεν κινηθείς με βάση την λογική σου αλλά την διαίσθησή σου, ίσως μάλιστα σου «κατέβει» μια καταπληκτική έμπνευση! Επιπλέον έχεις την δυνατότητα να κρύψεις κάθε τι που θεωρείς ελάττωμα.

Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο φέρνει ευχάριστες μετακινήσεις κι επαφές

Καρκίνος

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να μάθεις καινούρια πράγματα, κυρίως πολιτιστικού χαρακτήρα αλλά και να «δραπετεύσεις» από όλα εκείνα που σε αγχώνουν, έτσι χωρίς πρόγραμμα και συγκεκριμένη στόχευση. Και βέβαια μπορείς να ονειρευτείς και να ευχηθείς ότι θέλεις αλλά και να διαλογιστείς! Από την άλλη πλευρά, πρόσεξε μήπως πέσεις θύμα ανυπόστατων φημών, προβαίνοντας τελικά σε ενέργειες που είναι άτοπες ή σε εκθέτουν.

Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο επιδρά θετικά στα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να αποκτήσεις με εύκολο τρόπο κάτι που θες πολύ, γι’ αυτό δοκίμασε την τύχη σου.

Λέων

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε «γεμίζει» με υποσχέσεις για το οικονομικό μέλλον σου, ωστόσο, δεν πρέπει να παίρνεις τα πράγματα πολύ σοβαρά, ιδιαίτερα όταν σου φαίνονται πολύ ιδανικά για να είναι αληθινά! Επιπλέον, επειδή τα λάθη ή οι αφηρημάδες είναι στο πρόγραμμα, όχι όμως απαραίτητα για… κακό, χαλάρωσε και «πέτα» ψηλότερα από τα όποια προβλήματα, αφήνοντας το σύμπαν να σε καθοδηγήσει.

Παράλληλα, ο Ερμής απέναντί σου, αυξάνει τον δείκτη της αποδοχής σου, παρέχοντάς σου συνάμα μια σειρά από «αβανταδόρικες» προτάσεις κι ευκολίες.

Παρθένος

Η Σελήνη στους Ιχθύς βάζει τους «άλλους» στην ζωή σου αντί ωστόσο να σε βοηθούν φαίνεται να σε… μπερδεύουν χειρότερα με τις μη ρεαλιστικές –ενίοτε και παραπλανητικές- προσεγγίσεις τους. Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξουν αβλεψίες στην καθημερινότητά σου, από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να φτάσεις κατά… λάθος σε μια επιτυχία ή να εμπνευστείς από κάποιον/α σε υπερθετικό βαθμό.

Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο επιδρά θετικά στα εργασιακά σου, ίσως μάλιστα να απαλλαγείς προσωρινά από τα καθήκοντά σου, απολαμβάνοντας τον ελεύθερο χρόνο σου!

Ζυγός

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να επικεντρωθείς στις καλλιτεχνικές ή τις πιο υπερβατικές αναζητήσεις σου αλλά και στην αποτοξίνωσή σου από τροφές ή συνήθειες που σε βλάπτουν. Επιπλέον, σε σχέση με τα εργασιακά σου, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι και να κοπιάζεις, αφού πολλά πράγματα θα γίνουν από μόνα τους κι αν δεν γίνουν πάλι ωφελημένος/η θα βγεις κι ας νομίζεις το αντίθετο!

Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο σου προσφέρει περισσότερες όμορφες στιγμές κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ αν έχεις παιδιά θα χαρείς από μια επιτυχία τους.

Σκορπιός

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε βοηθά να περάσεις όμορφα κοντά σε φίλους/ες και αγαπημένα σου πρόσωπα, σε καλεί όμως και να προσφέρεις σε άτομα που βρίσκονται σε δύσκολη θέση, έστω κι αν δεν πρόκειται για υλική βοήθεια αλλά για μια εμψύχωση, που θα κάνει και σένα να νοιώσεις καλά.

Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο σου προσφέρει όλες εκείνες τις βοήθειες ή εγγυήσεις που ζητάς από την οικογένειά σου, ενώ μπορεί να υπάρξει και μια ευχάριστη εξέλιξη στα περιουσιακά σου. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να εμπλουτίσεις ή να ανανεώσεις τον χώρο σου.

Τοξότης

Η Σελήνη στους Ιχθύς απαλύνει τις εντάσεις, ίσως μάλιστα να βρεθείς σε ένα «αιθέριο» περιβάλλον! Επιπλέον, αναδεικνύει τις καλλιτεχνικές ή ανθρωπιστικές τάσεις σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, πρόσεξε ποιον/α βάζεις στον χώρο σου, αφού ένα άτομο θα αποπειραθεί να εκμεταλλευτεί την καλοσύνη σου ή να σε εξαπατήσει, ενώ ψάξε και για διαρροές υγρών ή αερίων.

Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο σου προτείνει να βγεις έξω και να επικοινωνήσεις με κόσμο, αφού εκεί κρύβεται η χαρά και η ικανοποίηση για σένα, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις ένα «σούπερ» εργαλείο ή αξεσουάρ.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στους Ιχθύς δίνει έναν ευχάριστο τόνο στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, αν όμως θέλεις να μην άγεσαι από εφήμερες καταστάσεις, θα πρέπει να αξιολογήσεις τα όσα ακούς και βλέπεις, κρατώντας ενδεχομένως μικρό καλάθι σε όσα σου υπόσχονται. Επιπλέον βέβαια, σε ωθεί να «ψαχτείς» εσωτερικά ή να επισκεφτείς έναν «ιερό» τόπο, αναζητώντας γαλήνη και ισορροπία.

Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο διώχνει τις οικονομικές σκοτούρες και η θετική ψυχολογία σου ενδέχεται να σου φέρει ακόμη περισσότερα κέρδη, ενώ δεν αποκλείεται να βρεις κάτι χαμένο.

Υδροχόος

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε φέρνει προ μιας ελπιδοφόρας εξέλιξης ή διαπραγμάτευσης στα οικονομικά σου, πρόσεξε όμως μήπως τελικά πετάξεις τα λεφτά σου στον βρόντο ή κυνηγήσεις μια «Χίμαιρα». Επιπλέον, η διάθεση σου να προσφέρεις για έναν «ιερό» σκοπό, μπορεί τελικά να αποδειχθεί μια μεγάλη παγίδα, αφού ότι δώσεις θα πάει υπέρ κάποιων επιτήδειων, που κατέχουν άριστα την πολιτική της παραπλάνησης.

Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στο ζώδιό σου είναι και το «διαβατήριό» σου προς την ευτυχία σου, είτε αυτή έχει να κάνει με μικρές όμορφες στιγμές, είτε με μια πιο διακριτή επιτυχία σου.

Ιχθύες

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να χαλαρώσεις και να αφήσεις τα πράγματα στην ροή τους, αφού το σύμπαν γνωρίζει καλύτερα το που και πώς θα σε πάει. Επιπλέον, σε βοηθά να εμφανίσεις κάτι όπως σε… βολεύει, για να ξεφύγεις από ενδεχόμενες κακοτοπιές. Ωστόσο, αν οι δικές σου προθέσεις είναι αγαθές μπορεί να μην συμβαίνει το ίδιο και με ένα άτομο που εξωραΐζει τις καταστάσεις, στοχεύοντας στην παραπλάνησή σου.

Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο συμβάλλει σε ποικίλες εκμυστηρεύσεις, που στην πράξη λειτουργούν βοηθητικά για σένα, ίσως μάλιστα να γίνει και μια κρυφή συμφωνία.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε