06/02/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

06/02/2019: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 12:13 Δημιουργία 06/02/19, 12:03

Κριός

Με τον Άρη στο ζώδιό σου είσαι πρόθυμος/η να αναλάβεις δραστικές πρωτοβουλίες, αν όμως κάποιος/α σου πάει κόντρα τότε θα προκύψουν ακραίες προστριβές. Επιπλέον, είναι πιθανό να βρεις κάτι κρυμμένο.

Παράλληλα, με τον Ερμή στον Υδροχόο η ημέρα προσφέρεται για μια ανανέωση του κοινωνικού σου κύκλου και μάλιστα με πρόσωπα που έχουν να σου προσφέρουν κάτι το διαφορετικό και τα καλά νέα είναι ότι θα αιφνιδιαστείς ευχάριστα από την στάση ενός προσώπου που θεωρούσες ότι δεν σε… συμπαθεί και τόσο! Από την άλλη πλευρά όμως, μπορεί να «σπάσει» μια τρέχουσα φιλία σου.

Ταύρος

Ο Άρης στον Κριό σε ωθεί να ρυθμίσεις εργασιακά θέματα αλλά και να ασχοληθείς περισσότερο με την υγεία σου. Μην… ξεχάσεις βέβαια να ρίξεις μια ματιά και στα τεκταινόμενα του παρασκηνίου, που έχει πολύ «ψωμί»! Επιπλέον, στο φιλικό σου περιβάλλον ανακύπτουν ζητήματα και αντιζηλίες, με αφορμή ένα θέμα που ανάγεται στο παρελθόν.

Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο φέρνει αλλαγές στο image και την καριέρα σου, αν όμως επιδείξεις απροθυμία στο να τις υιοθετήσεις, τότε δεν αποκλείεται να αιφνιδιαστείς από τις εξελίξεις ή από την στάση ενός ατόμου που θεωρούσες «δεδομένο».

Δίδυμοι

Ο Άρης στον Κριό μπορεί να διαταράξει μια τρέχουσα φιλία σου αλλά αν κάποιος/α δεν σε δέχεται όπως είσαι τότε δεν μπορεί να συγκαταλέγεται στους/στις φίλους/ες σου. Επιπλέον αναμένεται να ενεργοποιηθείς στον κοινωνικό-πολιτικό στίβο.

Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο σου δίνει το «διαβατήριο» για την εισδοχή σου σε «χάι» κύκλους, προσεγγίζοντας άτομα που διακρίνονται για το ιδιαίτερο ταλέντο τους, ανεξάρτητα από τις όποιες… παραξενιές τους, ενώ μπορεί να συμβάλλει σε ένα ενδιαφέρον ταξίδι αλλά και στην επαφή σου με νέα ήθη ή μια ξένη κουλτούρα.

Καρκίνος

Ο Άρης στον Κριό σε ωθεί να δράσεις άμεσα ώστε να πετύχεις έναν σημαντικό στόχο, καλό είναι λοιπόν να «βγάλεις» τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα, παρά τις όποιες «κόντρες». Κινδυνεύεις ωστόσο να πάθεις και μια μεγάλη ταραχή που θα σε αποσυντονίσει πλήρως, γι’ αυτό πρόταξε την λογική σου και μην αφήσεις αρνητικά συναισθήματα να «σε πάρουν από κάτω».

Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο θα σου φέρει ένα ξεχωριστό δώρο ή με ένα απρόβλεπτο έσοδο, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κάτι σπάνιο, αν όμως περιμένεις κάτι «σίγουρο», δεν θα έρθει.

Λέων

Με τον Άρη στον Κριό να τα… σπάει κυριολεκτικά και μεταφορικά, ένα ταξίδι μπορεί να σου προσφέρει τις «έξτρα» συγκινήσεις που αναζητάς, είναι όμως πολύ πιο ασφαλές να κινηθείς στην πνευματική σφαίρα, αφού εκεί… έξω σε περιμένουν εντάσεις, που σίγουρα θα σε ταράξουν.

Παράλληλα, με τον Ερμή στον Υδροχόο μπορεί να προχωρήσεις σε αλλαγές που βελτιώνουν την ζωή σου αλλά και τις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Ίσως μάλιστα να διαπιστώσεις ότι τελικά τα καλύτερα συμβαίνουν όταν αφήνεις τα πράγματα να κυλήσουν, χωρίς να τα κατευθύνεις κάπου συγκεκριμένα, με προειλημμένες αποφάσεις.

Παρθένος

Ο Άρης στον Κριό δημιουργεί νέες οικονομικές προκλήσεις κι είναι πιθανό να κερδίσεις, επειδή απλά θα έχεις ρισκάρει περισσότερο. Πρόσεξε ωστόσο και τα «αρπακτικά» που περιφέρονται γύρω σου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανάλογες εντάσεις στην ζωή ενός «δικού σου» ανθρώπου, οι οποίες θα επηρεάσουν κι εσένα.

Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο σε καλεί να προβείς σε αλλαγές στο εργασιακό σου περιβάλλον, ενώ αν προκύψουν τέτοιες από άλλους, καλό είναι να τις αποδεχθείς. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις ένα pet αλλά και «προχωρημένο» εξοπλισμό για τις δουλειές σου.

Ζυγός

Ο Άρης στον Κριό σε κάνει λιγότερο ανεκτικό/η απέναντι σε όσους/ες δεν σε… κατανοούν ή –ακόμα χειρότερα- αυθαιρετούν σε βάρος σου κι εύκολα μπορεί να τσακωθείς, ιδιαίτερα σε σχέση με εργασιακά ζητήματα. Επιπλέον, ένας συνεργάτης σου βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο σε καλεί να δοκιμάσεις κάτι νέο και πρωτοποριακό, έστω κι αν με αυτόν τον τρόπο ξεφύγεις από τις πάγιες πρακτικές σου, αφού η απελευθέρωση που θα νιώσεις θα σε κάνει πραγματικά «άλλον άνθρωπο». Από την άλλη πλευρά βέβαια αν θεωρείς κάποια πράγματα δεδομένα και κινείσαι με βάση αυτό, η πραγματικότητα θα σε διαψεύσει.

Σκορπιός

Ο Άρης στον Κριό μπορεί να φέρει μια έντονη αλλά και περαστική αδιαθεσία είτε σε σένα, είτε σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ίσως όμως να προκαλέσει και μια έντονη διαφωνία μεταξύ σας, με τα αίτιά της να ανάγονται στο παρελθόν.

Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο σε καλεί να ανανεώσεις τον χώρο σου ή να βρεθείς σε ένα νέο μέρος. Επιπλέον, μπορεί να συμβάλλει σε μια σειρά από εκπλήξεις, αλλαγές αλλά και ανατροπές στο σπίτι και την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα η αντισυμβατική, όσο και «παράδοξη» συμπεριφορά ενός οικείου σου προσώπου να κλονίσει την εμπιστοσύνη σου.

Τοξότης

Ο Άρης στον Κριό σε κάνει πιο… φιλότιμο/η στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, δεν θα έχεις ωστόσο πάντα την αναμενόμενη ανταπόκριση, ίσως μάλιστα να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα ή καταστάσεις που σου αφήνουν μια διάχυτη αμηχανία ή μια αίσθηση παραβίασης, ίσως μάλιστα να υπάρξει και μια ενδοοικογενειακή ένταση.

Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Υδροχόο σε καλεί να μάθεις αλλά και να κάνεις ξεχωριστά πράγματα, ας είναι λοιπόν και η δική σου διάθεση ανάλογα πρωτοποριακή και μακριά από «κλισέ». Επιπλέον μπορεί να αλλάξεις την εμφάνισή σου, ενώ «παίζει» κι ένα απρόοπτο ταξίδι.

Αιγόκερως

Ο Άρης στον Κριό σε ωθεί να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα στο σπίτι ή την οικογένειά σου, χαλώντας και μερικές…. συγγενικές καρδιές, αν χρειαστεί. Επιπλέον, μπορεί να προβείς σε τεχνικές εργασίες στον χώρο σου κι εδώ η είδηση «κρύβεται» σε όσα θα σου αποκαλυφθούν μέσα από αυτήν την διαδικασία.

Παράλληλα, τα οικονομικά σου μπορεί να γνωρίσουν μια απρόσμενη βελτίωση, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κάτι σχετικά σπάνιο. Από την άλλη πλευρά όμως, ο Ερμής στον Υδροχόο σε στρέφει στην κάλυψη αναγκών, που στην παρούσα φάση… μάλλον δείχνουν πολυτέλεια για σένα!

Υδροχόος

Ο Άρης στον Κριό σε ωθεί να μάθεις περισσότερα αλλά σε κάνει πολύ πιο ανυπόμονο/η και αψύ ιδιαίτερα απέναντι σε άτομα που είτε αυθαιρετούν σε βάρος σου, είτε δεν «στροφάρουν» και έχουν αργά αντανακλαστικά.

Παράλληλα, με τον Ερμή στο ζώδιό σου «οφείλεις» να ξεχωρίσεις και το πρώτο ερώτημα που τίθεται είναι το αν θα το κάνεις αναδεικνύοντας τις ξεχωριστές αναζητήσεις σου ή απλά αιφνιδιάζοντας τους άλλους με τις ακραίες και προκλητικές επιλογές σου. Επιπλέον, αν παρ’ ελπίδα κινηθείς συντηρητικά και θελήσεις να «εξασφαλίσεις» πρόσωπα ή πράγματα, τότε δεν θα σου βγει.

Ιχθύες

Ο Άρης στον Κριό ενδέχεται να αναδείξει έκτακτες ανάγκες και έξοδα, προκειμένου να κλείσεις «τρύπες» μπορεί ωστόσο να σου φέρει και τα αντίστοιχα έσοδα, αρκεί να αρπάξεις τις ευκαιρίες σου «από τα μαλλιά».

Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο φέρνει αποκαλύψεις αλλά και ανατροπές στην καθημερινότητά σου, κάτι που σίγουρα δεν θα σου αρέσει αν θιγούν οι οικονομικές ισορροπίες σου. Αναμένονται βέβαια αλλαγές στα εργασιακά ή τον χώρο εργασίας σου, κάτι που θα σε ξεβολέψει, ίσως όμως τελικά να βρεις ανέλπιστη ανταπόκριση από ένα άτομο που θεωρείται στρυφνό ή απρόσιτο.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε