25/01/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

25/01/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 09:37 Δημιουργία 25/01/19, 09:18

Κριός

Με τον Άρη στο ζώδιό σου, όρεξη… να ‘χεις κι όλα γίνονται, ιδιαίτερα αν δεν έχεις κάποια δέσμευση! Φαίνεται ωστόσο να υπάρχει «έλλειμμα» στην σταθερότητα ή την διάρκεια μιας σχέσης, οπότε φρόντισε να ζήσεις το σήμερα χωρίς περαιτέρω προσδοκίες. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς μεν να «παίξεις» για να εκτονώσεις την ροπή σου προς την περιπέτεια, υπάρχουν ωστόσο και όρια που καλό είναι να μην υπερβείς.

Ταύρος

Το σύμπαν «συνωμοτεί» και αναδεικνύει τα προσωπικά σου σε κορυφαίο ζήτημα, αφού τα έχουν… όλα, από εντάσεις και πάθη, μέχρι κρυφές καταστάσεις Ίσως όμως να ασχοληθείς και με προβλήματα άλλων, αφήνοντας στην άκρη τα δικά σου. Αν βέβαια δεν έχεις κάποια δέσμευση, τότε μπορείς να πράξεις κατά το δοκούν, χωρίς όμως να προσδοκάς ένα ιδιαίτερο συναισθηματικό βάθος, αφού προηγείται η καλοπέραση σου!

Δίδυμοι

Οι προτάσεις αρχίζουν πλέον να πέφτουν… βροχή, επειδή ωστόσο δεν υπάρχει κάτι που να συνηγορεί στην δημιουργία μιας σταθερής σχέσης, αν ενδιαφέρεσαι για κάτι τέτοιο είναι προτιμότερο να «πας πάσο». Αντίθετα, το κλίμα είναι ότι πρέπει για μια ερωτική περιπέτεια, συνδυασμένη με καλοπέραση. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως η «ελευθεριότητα» στην συμπεριφορά σου γίνει τελικά «κόκκινο πανί»

Καρκίνος

Αν είσαι μόνος/η, το καλό κλίμα στις συναναστροφές σου μπορεί να συμβάλλει θετικά στην προσωπική σου ζωή, ίσως μάλιστα να σου… συστήσουν ένα πρόσωπο με το οποίο ταιριάζετε κι εσύ να κάνεις το… μεγάλο βήμα! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φαίνεται πως οι επαγγελματικές φιλοδοξίες σου έρχονται πρώτες και το πιθανότερο είναι να αφιερωθείς σε αυτές, αφήνοντας κατά μέρος κάθε τι… ερωτικό!

Λέων

Με «φορτωμένο» τον 5ο ηλιακό οίκο σου, το ερωτικό παιχνίδι καλά κρατεί κι αν δεν έχεις δεσμεύσεις ή «κολλήματα», μπορείς να απολαύσεις τις ευκαιρίες για να… ξανανιώσεις, έστω κι αν πρόκειται για κάτι προσωρινό. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ενδέχεται να κτυπήσει ένα «ηχηρό» καμπανάκι, αφού οι τάσεις ελευθερίας και διασκέδασης υπερισχύουν από κάθε είδους «συμβατική» δέσμευση.

Παρθένος

Η ενασχόληση σου με επαγγελματικές υποθέσεις δεν σου δίνει τον χρόνο που χρειάζεσαι για τα προσωπικά σου, μπορείς ωστόσο να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου, κρατώντας στα υπόψη κάθε γνωριμία που σου τραβά το ενδιαφέρον. Αν πάντως φιλοξενηθείς κάπου θα έχεις τα «τυχερά» σου και βέβαια κανείς και τίποτε δεν σου… απαγορεύει να απολαύσεις μια «σούπερ» σεξουαλική επαφή!

Ζυγός

Το να ρισκάρεις ερωτικά με ένα πρόσωπο που συναντάς για πρώτη φορά, είτε σε ταξίδι, είτε στον δρόμο, δεν είναι βέβαια ότι το ασφαλέστερο αλλά με τον Άρη απέναντί σου και την Αφροδίτη στον 3ο ηλιακό οίκο σου, κάτι τέτοιο είναι μάλλον αντιπροσωπευτικό. Απλά να θυμάσαι πως η περιπέτεια σου έχει μια σχετικά… κοντινή ημερομηνία λήξης. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε τα νέα δεδομένα θα την διαταράξουν.

Σκορπιός

Κάποιες οικογενειακές ή επαγγελματικές ευθύνες δεν σου επιτρέπουν να χαλαρώσεις και το πρώτο που πρέπει να προσέξεις είναι το να μην μεταφέρεις τα άγχη και τα προβλήματα στην σχέση σου. Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να περιθάλψεις και να φροντίσεις το ταίρι σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε μπορεί μεν να προκύψει κάτι στον χώρο της εργασίας σου αλλά πρόκειται για μια κατάσταση που μάλλον θα σε αγχώσει.

Τοξότης

Οι προσωπικές επιτυχίες διαδέχονται η μια την άλλη κι αν πραγματικά επιθυμείς να «φτιάξεις» την ζωή σου δεν έχεις παρά να διαλέξεις το πρόσωπο που σε εκφράζει περισσότερο, ίσως μάλιστα να πρόκειται για κάποιον/α που θα γνωρίσεις σε ταξίδι. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, οι «ανησυχίες» σου μπορεί να προκαλέσουν κάποια προβληματάκια, μπορεί όμως να διακρίνεις και ανάλογες τάσεις στο ταίρι σου.

Αιγόκερως

Φαίνεται να «ξυπνούν» μέσα σου επιθυμίες και απαιτήσεις που για αρκετό διάστημα είχες βάλει στο περιθώριο. Τώρα όμως ήρθε η στιγμή να πάρεις την «εκδίκηση» σου για όσα υπέμεινες, έστω κι αν αυτό διαταράξει τις ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή.
Αν λοιπόν είσαι ήδη σε μια σχέση, δώσε στο ταίρι σου να καταλάβει ότι το παλαιό καθεστώς… εξέπνευσε κι αν δεν προσαρμοστεί, η συνέχεια θα είναι δύσκολη για όλους.

Υδροχόος

Επικοινωνιακά παίρνεις άριστα και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να «μεταφράσεις» αυτήν την υπεροχή σου και σε… έργα! Σίγουρα πάντως όλα θα γίνουν πιο εύκολα, αν αποφασίσεις να ταξιδέψεις ή αν έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο που βρίσκεται μεν μακριά σου αλλά ο έρωτάς σας είναι πιο δυνατός από την απόσταση που σας χωρίζει. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, πρόσεξε μήπως «συλληφθείς» να κοιτάζεις αλλού!

Ιχθύες

Η Αφροδίτη πολλαπλασιάζει τις διαθέσιμες επιλογές σου και σε φέρνει πιο κοντά στην ευτυχία, τουλάχιστον όσον αφορά στην καλοπέραση σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να εντυπωσιαστείς από την επικοινωνιακή «χημεία» με ένα πρόσωπο, αν όμως αναζητάς πιο πειστικές συναισθηματικές «αποδείξεις», μάλλον δεν θα τις βρεις! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, θα έχεις την τάση να «παίξεις» αλλά κάνε το μέσα σε… λογικά όρια.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε