22/01/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

22/01/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 09:53 Δημιουργία 22/01/19, 09:43

Κριός

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε δεν έχεις παρά να το… γλεντήσεις, κάνοντας ενίοτε και «τα στραβά μάτια» σε «φάουλ» του/της συντρόφου σου, αφού πρόκειται για καθαρή επιπολαιότητα. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε μπορείς μεν να περάσεις καλά, ας μην έχεις όμως προσδοκίες για κάτι «βαθύ» από συναισθηματικής πλευράς. Επιπλέον είναι πιθανό να δημιουργηθεί μια ερωτική ατμόσφαιρα σε ταξίδι ή με άτομο του εξωτερικού.

Ταύρος

Αν είσαι μόνος/η, οι εξελίξεις θα είναι του… γούστου σου, ανεξάρτητα με το αν στο εγγύς μέλλον θα υπάρξουν εντάσεις ή ανταγωνισμοί που θα σε προβληματίσουν. Ίσως μάλιστα να υλοποιήσεις έναν διακαή πόθο σου με ένα πρόσωπο που πάντα «είχες στο μάτι»! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να αξιοποιήσεις το σούπερ ερωτικό κλίμα που διαμορφώνεται τόσο με λόγια, όσο και με πράξεις, που θα μείνουν αξέχαστες!

Δίδυμοι

Ειδήσεις, μηνύματα αλλά και προτάσεις που υπόσχονται πολλά, σου δημιουργούν αμφίσημα συναισθήματα, αφού δεν ξέρεις από πού να… αρχίσεις και που να τελειώσεις! Σε κάθε περίπτωση όμως, με την Αφροδίτη απέναντί σου να σε οδηγεί σχεδόν στα… τυφλά αλλά με ασφάλεια, μπορεί να κερδίσεις μια ζεστή όσο και δυνατή αγκαλιά, που μπορεί να σου προσφέρει υψηλές ερωτικές συγκινήσεις.

Καρκίνος

Αν περιμένεις τα πράγματα να εξελιχθούν σε μια ήπια κατεύθυνση, τότε μάλλον… έχασες, αφού προέχουν οι υπερβολές! Και βέβαια όσο μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων διαθέτεις, τόσο το καλύτερο για σένα, αφού αν είσαι ήδη σε μια σχέση, θα βρεθείς πολύ κοντά στο να δοκιμάσεις κάποιους «απαγορευμένους» καρπούς, ιδίως στον χώρο της εργασίας σου ή με ένα άτομο που σου παρέχει τις υπηρεσίες του

Λέων

Από την στιγμή που η περιρρέουσα ατμόσφαιρα γύρω σου είναι πιο «χαλαρή» και φιλελεύθερη, δεν αποκλείεται να πρωταγωνιστήσεις σε ένα «θερμό» επεισόδιο με το ταίρι σου, που… δίκαια θεωρεί ότι παίζεις «σε διπλό ταμπλό». Αν βέβαια είσαι μόνος/η, τότε θα έχεις όλη την ευχέρεια να επιλέξεις το πρόσωπο που σου «γυάλισε» και να το κατακτήσεις, αφήνοντας τους άλλους να αναρωτιούνται πως τα καταφέρνεις!

Παρθένος

Ένα πρόσωπο που κινείται στο ευρύτερο περιβάλλον σου μπορεί να εκφράσει τον έρωτά του για σένα, κι επειδή δεν είσαι σε φάση που να χαλάς… χατίρια, όλα είναι ανοικτά! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, καλό είναι να δώσεις προτεραιότητα στο ταίρι σου και την «φωλιά» σας, αφήνοντας κατά μέρος τις εξόδους και την κοινωνική ζωή, αφού όχι μόνον θα χάσετε… χρόνο αλλά μπορεί να αναλωθείτε και σε άσκοπες «κόντρες».

Ζυγός

Αν είσαι μόνος/η, η τάση σου είναι «να τα παίξεις όλα για όλα» και να αφεθείς σε μια αγκαλιά που σε συγκινεί και πιστεύεις ότι μπορεί να σου προσφέρει τα πάντα. Αυτό ωστόσο δεν ισχύει, αφού αύριο όλα μπορεί να είναι διαφορετικά, ενώ ενδέχεται να εκληφθεί ως μια «εκμεταλλεύσιμη» αδυναμία σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, η προσωπική σου γοητεία μπορεί να δώσει το έναυσμα για ένα ξέσπασμα ζήλειας ή μια «σκηνή».

Σκορπιός

Οι προτεραιότητές σου είναι κυρίως οικονομικές ή επαγγελματικές, με συνέπεια να μην δίνεις και τόση σημασία στους «πειρασμούς», που κυκλοφορούν γύρω σου. Αν πάντως επιθυμείς να αλλάξεις το καθεστώς της προσωπικής σου ζωής, ίσως να μην υπάρχει καταλληλότερη συγκυρία, να θυμάσαι όμως ότι αν δεν επέμβεις πρώτα στο «μέσα» σου, μια νέα σχέση απλά θα επαναλάβει τις παθογένειες της προηγούμενης.

Τοξότης

Η θετική «αύρα» που κουβαλάς και η διευρυμένη αποδοχή σου από τους άλλους είναι βέβαιο ότι θα φέρουν ευχάριστες εξελίξεις και το μόνο ερωτηματικό που παραμένει είναι το πώς θα επιλέξεις να διαχειριστείς το πλεονέκτημα σου, αφού υπάρχουν διαθέσιμα και νέα και… παλιά πρόσωπα. Αν πάντως είσαι ήδη σε μια σχέση, το λιγότερο που έχεις να κάνεις είναι το να την απολαύσεις, ζώντας τον έρωτά σου στο έπακρο!

Αιγόκερως

Ένας κρυφός έρωτας γεννιέται και υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να σου προσφέρει αυτά που ζητάς κι ακόμη περισσότερα. Αν όμως είναι ένας παράνομος δεσμός, το πιθανότερο είναι να δημοσιοποιηθεί σχετικά σύντομα, φέρνοντάς σε, σε αμηχανία! Και σε αυτό μπορεί να παίξει άθελά του/της ρόλο ένας φίλος ή μια φίλη, γι’ αυτό αν είναι να κάνεις την… κουτσουκέλα μην εμπιστεύεσαι τίποτα και κανέναν.

Υδροχόος

Οι μετοχές σου στο χρηματιστήριο του έρωτα είναι μεν «ανεβασμένες», φαίνεται ωστόσο ότι παίρνεις περισσότερες υποσχέσεις από όσες μπορούν να τηρηθούν στην πραγματικότητα. Ζήσε λοιπόν αυτό που σου προσφέρεται, ξέροντας ότι στην παρούσα φάση προέχει το να περάσεις καλά, χωρίς περαιτέρω προσδοκίες. Επιπλέον, είναι πιθανό να έχεις μια «λάιτ» ερωτική περιπέτεια με ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος.

Ιχθύες

Ναι μεν είσαι αρεστός/η στο περιβάλλον σου, ίσως και το κέντρο της προσοχής αλλά αν είσαι μόνος/η και ενδιαφέρεσαι για μια νέα γνωριμία, ή όλη υπόθεση θυμίζει το «όλο λάδι, λάδι κι από τηγανίτα τίποτε»! Μετέωρες υποσχέσεις έχει λοιπόν το «μενού» για σένα, με τα υπόλοιπα να παραπέμπονται στις… καλένδες! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε δεν έχεις παρά να «ρομαντζάρεις» με το ταίρι σου.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε