28/12/2018: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

28/12/2018: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 12:35 Δημιουργία 28/12/18, 12:28

Κριός

Ο ενεργός Ποσειδώνας σε βοηθά μεν να κρύψεις οτιδήποτε «ενοχλητικό», την ίδια δεξιότητα ωστόσο μπορεί να έχουν και άτομα που σου παρουσιάζουν «το άσπρο, μαύρο» με σκοπό να σε παραπλανήσουν. Υπάρχει λοιπόν μια «σκηνοθεσία» και ένα άφθονο παρασκήνιο σε όσα συμβαίνουν γύρω σου.

Σε κάθε περίπτωση όμως εκείνο που προέχει είναι το να μην προβείς σε κάποια καθοριστική κίνηση, είτε στα εργασιακά, είτε στα οικονομικά σου, παρά τις μεγάλες υποσχέσεις που λαμβάνεις. Αν βέβαια ανήκεις στους… πολύ τυχερούς, τότε είναι πιθανό να σου χαριστεί κάτι σημαντικό.

Ταύρος

Με τον Ποσειδώνα να κυριαρχεί στους ουρανούς το να κυνηγάς «φαντάσματα», πέρα από τον ουτοπικό του χαρακτήρα, μπορεί πολύ εύκολα να σε οδηγήσει κατ’ ευθείαν στα «νύχια» κάποιων… ευγενικών απατεώνων που περιμένουν πώς και πώς τέτοιες ευκαιρίες! Ίσως μάλιστα να ενθαρρυνθείς να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, η οποία άλλα πρεσβεύει και στοχεύει επισήμως κι άλλα πράττει.

Επιπλέον, φαίνεται να γίνονται «ύποπτες» κινήσεις στο φιλικό σου περιβάλλον, ενώ μια πρόταση που θα σου γίνει, είναι μεν «ιδανική» αλλά συνάμα και μη εφαρμόσιμη.

Δίδυμοι

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς ρίχνει άφθονη «ομίχλη» στα επαγγελματικά σου κι αν αρχίσεις να τρέφεις υπερβολικές προσδοκίες σίγουρα στην πορεία θα νιώσεις προδομένος από τις εξελίξεις. Αν λοιπόν θέλεις να αποφύγεις τα χειρότερα, ας μην προβείς σε μια σημαντική πράξη, που καθορίζει την μελλοντική σου πορεία.

Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορείς κι εσύ να παραπλανήσεις τον… εχθρό ή να αφήσεις μια άριστη εντύπωση σε ένα ισχυρό πρόσωπο, τονίζοντας αυτά που σε,,, συμφέρουν! Κατά τα άλλα πάντως θα έχεις την ευκαιρία να χαλαρώσεις κοντά στην φύση ή σε ένα σπα.

Καρκίνος

Με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς να «θολώνει τα νερά» στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, φαίνεται πως κάποια άτομα του περιβάλλοντος σου άλλα διακηρύττουν κι άλλα κάνουν ή χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα για να προβληθούν σε βάρος σου.

Επιπλέον, εύκολα μπορείς να πιστέψεις σε κάτι που σίγουρα δεν ισχύει, αν όμως πρόκειται να εμψυχωθείς ή να εμψυχώσεις άτομα που βρίσκονται σε δύσκολη θέση, τότε… χαλάλι σου! Ίσως μάλιστα να αποτελέσεις τον «κρίκο» μιας αλυσίδας ανθρωπιστικών δράσεων. Παράλληλα, ο καλλιτέχνης που ζει μέσα σου βρίσκει πολλούς τρόπους για να εκδηλωθεί.

Λέων

Με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς να επηρεάζει τα οικονομικά αλλά και τα οικογενειακά σου, θα πρέπει να έχεις τον νου σου, ώστε να μην πέσεις θύμα μιας απάτης και βέβαια είναι σκόπιμο να μην εμπιστεύεσαι άτομα που σου «φουσκώνουν τα μυαλά», αφού το πιθανότερο είναι να σε παρασύρουν σε εντελώς άστοχες επιλογές. Επιπλέον, τίθεται θέμα ακυρότητας μιας σύμβασης ή συμφωνίας που θα σου προταθεί.

Παράλληλα βέβαια, αν εξακολουθείς να… πιστεύεις στα θαύματα, είναι πιθανό να λάβεις βοήθειες από το πουθενά ή να εκπληρωθεί μια ευχή σου!

Παρθένος

Όσο κι αν η λογική σου σε κάνει να νοιώθεις ασφαλής, φαίνεται πως τελικά δεν θα αποφύγεις κάποιες παγίδες που σου στήνουν ή έστω, μη σκόπιμα λάθη, που θα σε αποπροσανατολίσουν. Οφείλεις μάλιστα να ψάξεις τι μπορεί να κρύβεται πίσω από μια «ιδανική» πρόταση, που στην καλύτερη περίπτωση δεν θα ευοδωθεί και στην χειρότερη θα σε καταστήσει ένα «πιόνι» στα χέρια άλλων.

Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο εξαιρετικά ενεργός Ποσειδώνας σου επιτρέπει να διατηρήσεις την αισιοδοξία σου, ανεξάρτητα με το πώς πηγαίνουν οι υποθέσεις σου, κάτι που δεν είναι διόλου αμελητέο.

Ζυγός

Ο ενεργός Ποσειδώνας έλκει γύρω σου άτομα που έχουν την πρόθεση να σε εκμεταλλευτούν ή να σε ξεγελάσουν, ιδιαίτερα σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Ίσως μάλιστα να πέσεις θύμα μιας υποκλοπής ή μιας «μόχλευσης», γι’ αυτό μην δίνεις πολύτιμα στοιχεία σε άτομα που σου ζητούν «χάρες» και προπάντων φρόντισε να κατοχυρώσεις τα δικαιώματά σου.

Από την άλλη πλευρά βέβαια έχεις κι εσύ… δικαίωμα στην εξαπάτηση και σίγουρα μπορείς να κάνεις «το άσπρο-μαύρο»! Επιπλέον, αν κινείσαι στον καλλιτεχνικό χώρο, μπορεί να λάβεις μια τιμητική διάκριση.

Σκορπιός

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς προάγει και αναδεικνύει τον ανθρωπισμό σου κι είναι πιθανό να προβείς σε μια «θεάρεστη» πράξη. Επιπλέον σε σχέση με τα καλλιτεχνικά ή μεταφυσικά ενδιαφέροντά σου έχεις το… απόλυτο πλεονέκτημα!

Από την άλλη πλευρά όμως στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, κάτι.. άλλο συμβαίνει από αυτό που δηλώνεται κι είναι από τις φορές που η διαίσθησή σου είναι εύστοχη, έστω κι αν δεν μπορείς να αποδείξεις τα συμπεράσματά σου. Μπορεί ωστόσο και να μην επηρεάσει άμεσα εσένα αλλά ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, που κινδυνεύει να πέσει σε πλάνη.

Τοξότης

Με τον Ποσειδώνα να σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο απέναντι στον πόνο των άλλων, είναι πιθανό να προβείς σε μια φιλανθρωπική πράξη ή να προσφέρεις καταφύγιο σε κάποιους/ες, σίγουρα όμως πρέπει να επιστρατεύσεις την διαίσθησή σου, ώστε να ξεχωρίσεις εκείνους/ες που έχουν πραγματικά ανάγκη από τους/τις άλλους/ες, που απλά «κλαίγονται» για να… πάρουν περισσότερα!

Ίσως μάλιστα να επισκεφθούν τον χώρο σου και άτομα που σχεδιάζουν μια «κομπίνα» σε βάρος σου ή σε κατασκοπεύουν. Από την άλλη πλευρά μπορείς να εξωραΐσεις τον χώρο σου.

Αιγόκερως

Με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς να «κάνει παιχνίδι» στους ουρανούς, όλα μπορεί να σου παρουσιάζονται «ιδανικά», καλό είναι όμως να είσαι αρκετά υποψιασμένος/η, αφού πολλά είναι αυτά που γίνονται στα κρυφά και δείχνει επιβεβλημένο να «ξετρυπώσεις» τους… δράστες και ιδιαίτερα κάποιον/α που κινείται στο φιλικό σου περιβάλλον και σου κάνει τον καλό με σκοπό να σε «αποκοιμίσει»!

Από την άλλη πλευρά βέβαια είναι πιθανό να «εκστασιαστείς» από ένα καλλιτεχνικό δρώμενο ή να βρεις την ηρεμία και την γαλήνη, είτε σε ένα «ιερό» μέρος, είτε μέσα στα χιόνια!

Υδροχόος

Από την μια πλευρά, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς μπορεί να σε ανταμείψει με προσφορές και δώρα, από το… πουθενά, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις μια ακόμη «εύφημο μνεία» ή διάκριση, που θα ανεβάσει την ψυχολογία σου στα ύψη!

Από την άλλη ωστόσο, η εξέλιξη σε ένα οικονομικό ή επαγγελματικό θέμα που σε απασχολεί φαίνεται να μην εξαρτάται τόσο από τα όσα δηλώνονται αλλά πολύ περισσότερο από κρυμμένα συμφέροντα που ενδέχεται να υποκρύπτουν και άνομες ή παράτυπες πρακτικές. Επιπλέον και με εξαίρεση τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις σου φαίνεται να κυνηγάς «χίμαιρες».

Ιχθύες

Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου έχει βέβαια τα υπέρ και τα κατά του για σένα αφού όσο εύκολο είναι να κρύψεις πράγματα που θεωρείς ασύμφορα για σένα, άλλο τόσο είναι να πέσεις θύμα μιας «συνωμοσίας», που θα σε βάλει να τρέχεις για να εξυπηρετήσεις τελικά συμφέροντα άλλων. Επιπλέον, τίθεται θέμα εμπιστοσύνης στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και το μόνο που μένει να διαπιστωθεί είναι το ποιος/α είναι ο/η «πονηρός/η» της υπόθεσης!

Παράλληλα βέβαια, η έμπνευσή σου κορυφώνεται, κάτι που μπορεί να αποτυπωθεί σε καλλιτεχνικές δημιουργίες αλλά και «οραματικές» συλλήψεις.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε