10/12/2018: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

10/12/2018: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 11:22 Δημιουργία 10/12/18, 11:19

Κριός

Αν είσαι μόνος/η, για την ώρα τον λόγο έχει η κάλυψη των σεξουαλικών αναγκών σου, χωρίς αυτό να συνδυάζεται απαραίτητα με την σύναψη μιας σχέσης. Ίσως μάλιστα να έρθεις πολύ κοντά με ένα νεαρό άτομο ή με κάποιον/α που κινείται στα «μεγάλα σαλόνια» και σε κάθε περίπτωση θα αποκομίσεις μια αίσθηση πληρότητας. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε δεν έχεις παρά να το… γλεντήσεις με το ταίρι σου!

Ταύρος

Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη απέναντί σου σε δελεάζει με περισσότερες από μια επιλογές, ωστόσο, δεν δείχνεις και τόσο σίγουρος/η για την επιλογή σου κι αν αναλωθείς σε διαρκείς βολιδοσκοπήσεις, προκειμένου να εντοπίσεις το ποιος/α σου κάνει τελικά, τότε διακινδυνεύεις το να απομακρύνεις αυτόν/η που ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα. Κι αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν… χρειάζεται να παίξεις σε διπλό ταμπλό!

Δίδυμοι

Το να μην «πνίγεσαι» είναι βέβαια για σένα ο πιο σημαντικός παράγοντας σε μια σχέση και προς το παρόν φαίνεται πως τον έχεις εξασφαλισμένο και μάλιστα με ένα πρόσωπο που κινείται στον χώρο της εργασίας σου. Αν όμως δεν υπάρχει κάτι βαθύτερο, αργά ή γρήγορα η σχέση σου θα γίνει αποκλειστικά φιλική! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε δεν έχεις παρά να μοιραστείς με το ταίρι σου χαρές και… υπηρεσίες!

Καρκίνος

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό αυξάνει τον κύκλο των υποψηφίων για μια θέση στην καρδιά σου κι αυτήν την φορά δεν υπάρχουν «σκιές», οπότε είσαι ελεύθερος/η να κινηθείς κατά το δοκούν. Φαίνεται μάλιστα να υπάρχει το… πολυπόθητο βάθος συναισθημάτων, συνδυασμένο με παροχές και δώρα, που θα σε συγκινήσουν. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, αναμένεται να νοιώσεις εξαιρετικά ευτυχής από τα όσα θα συμβούν!

Λέων

Αν είσαι μόνος/η, η επίσκεψή σου σε ένα σπίτι ή αντίθετα μια πρόσκληση στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει για ένα «τετ α τετ» στον χώρο σου θα εξελιχθεί πολύ όμορφα, αφού πέρα από την ερωτική έλξη υπάρχει και επικοινωνιακή «χημεία». Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, δεν έχεις παρά να μοιραστείς με το ταίρι σου μια έξοδο, που μετά τις εναλλαγές παραστάσεων θα καταλήξει σίγουρα σε θερμούς… εναγκαλισμούς!

Παρθένος

Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να βρεις τον άνθρωπο σου κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή ακόμη κι έξω στον… δρόμο! Ίσως πάλι να σου γίνει μια πρόταση μέσω διαδικτύου ή να έχεις μια ερωτική τηλεφωνική συνομιλία. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μια εκδρομή ή ένα ταξίδι με το ταίρι σου θα σου προσφέρει όλα εκείνα που θα σε κάνουν να νοιώσεις πλήρης, αφήνοντας κατά μέρος τις ανησυχίες σου για το τι μέλλει γενέσθαι.

Ζυγός

Μετά την κινητικότητα που υπήρξε στα προσωπικά σου τις προηγούμενες ημέρες, μάλλον ήρθε η στιγμή να ξεκουραστείς και να φροντίσεις τον εαυτό σου, ώστε όταν έρθει η ώρα της επόμενης «εξόρμησης» να είσαι καθ’ όλα έτοιμος/η. Εξ άλλου το τοπίο σήμερα είναι πολύ «θολό» κι αν επιχειρήσεις το οτιδήποτε, δεν θα λάβεις παρά μόνον υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, ας μείνεις λοιπόν σε ότι έχεις και τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει η… φαντασία σου!

Σκορπιός

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου… περιπλανιέται στον δρόμο της χαράς και των απολαύσεων, αν λοιπόν είσαι μόνος/η, αποφάσισε τι είδους συνέχεια θα δώσεις σε μια κατάσταση, η οποία «μιλάει» στην καρδιά σου, ξέροντας όμως ότι για να βρεθείς στον «παράδεισό» σου θα πρέπει να λειτουργήσεις «χαλαρά» και χωρίς σχέδιο, αφήνοντας τα πράγματα στην ροή τους. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε πάρε το ταίρι σου κι όπου σας βγάλει!

Τοξότης

Οι πειρασμοί είναι πολλοί κι αν είσαι μόνος/η, τότε θα μπορέσεις να διαχειριστείς με την άνεση σου τα νέα δεδομένα! Ίσως μάλιστα να καταλήξεις κάπου μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, για να ζήσεις τον έρωτά σου. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, είναι αρκετά εύκολο να παρασυρθείς σε ένα «διπλό παιχνίδι», πάντα ωστόσο μπορείς να βάλεις όρια, ώστε τα πράγματα να παραμείνουν στα πλαίσια ενός απλού φλερτ.

Αιγόκερως

Μέσα στο πλήθος των νέων γνωριμιών και τις παρέες σου είναι πολύ πιθανόν να προκύψει μια που έχει τις προδιαγραφές να εξελιχθεί σε κάτι πιο… κοντινό, αφού υπάρχει και συναισθηματική και σεξουαλική συμβατότητα. Για να συμβεί αυτό όμως, θα πρέπει να δεις το θέμα «χαλαρά», χωρίς να προσχεδιάσεις καταστάσεις. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μπορεί να ενοχληθείς από μια υπερβολικά φιλελεύθερη συμπεριφορά.

Υδροχόος

Η σχετική εύνοια που έχεις στα προσωπικά σου θα έχει βέβαια… όμορφες συνέπειες, σε κάθε περίπτωση όμως δεν είναι διασφαλισμένη η διάρκεια μιας σχέσης, που ναι μεν ξεκινά σε χαρούμενο και χαλαρό κλίμα αλλά χωρίς να τίθεται θέμα δέσμευσης. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να απολαύσεις με το ταίρι σου τα καλά της ζωής, ξέροντας πως όσο κι αν φλερτάρετε με άλλους/ες, πάλι μαζί θα είστε!

Ιχθύες

Η ημέρα είναι αρκετά τυχερή για σένα, αν μάλιστα ταξιδέψεις ή μετακινηθείς οι προοπτικές σου θα γίνουν ακόμη πιο… εμφατικές! Δεν αποκλείεται βέβαια να γνωρίσεις κι ένα ενδιαφέρον πρόσωπο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να λάβεις ένα σημαντικό ερωτικό μήνυμα. Από εκεί και ύστερα όμως θα πρέπει να σκεφτείς καλά το αν μπορείς να διαχειριστείς μια κατάσταση, που το ταίρι σου δεν θα είναι πάντα δίπλα σου.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε