Ερωτικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2018

Ερωτικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2018

ΖΩΔΙΑ UPD 16:57 Δημιουργία 30/11/18, 16:52

Κριός

-Ok, η περίοδος είναι δύσκολη, δεν θα σου πω ψέματα 1ο δεκαήμερο… Τα επαγγελματικά, τα οικογενειακά και φυσικά τα ερωτικά, έχουν ρήξεις, προβληματισμούς, εμπόδια και σε εξαντλούν! Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα στραφείς σε ένα ερωτικό παρελθόν για δεκανίκι, το οποίο όμως, θα σε κάνει να πονέσεις ακόμα περισσότερο, έτσι;

-Γι’αυτό σου λέω 1ο δεκαήμερο, ξεπέρασε τα παλιά και τα ψυχολογικά και βουρ για νέα πράγματα! Νέες σχέσεις, νέες γνωριμίες, βήματα μπροστά και πλήρη ανανέωση στα ερωτικά σου! Ξεκόλλα λοιπόν μικρό μου!

-Άλλωστε 1ο δεκαήμερο, παρέα με το 2ο δεκαήμερο του Κριού, είστε φουλ γοητεία, ερωτισμό, σεξουαλικότητα και… γεμάτο πορτοφόλι! Ποιος μπορεί να σου αντισταθεί;

-Εσύ του 2ου δεκαημέρου, πέρα από την σεξουαλικότητα, έχεις και ένα χαμόγελο που μας κόβει τα γόνατα! Είσαι πιο χαρούμενος, πιο αισιόδοξος και πιο ευχάριστος από ποτέ! Γι’αυτό και ο Δεκέμβρης σου υπόσχεται νέες γνωριμίες, φλερτ, ευχάριστα μηνύματα και whynot, ένα ψυχαγωγικό ταξιδάκι!

-Και κλείνουμε με το 3ο δεκαήμερο το οποίο χορταίνει εκπλήξεις τον Δεκέμβρη! Το θέμα είναι ότι δεν θα είναι πάντα θετικές… Βλέπεις, ο συντροφικός τομέας σου ετοιμάζει αλλαγές, εντάσεις και ανατροπές που σε αποσυντονίζουν πλήρως, ενώ παράλληλα επαφές, γνωριμίες και μετακινήσεις σου ετοιμάζουν ξαφνική χαρά και ανέλπιστη εύνοια… Χμμ… Μπερδευτήκαμε μωρέ…

Ταύρος

-Οκ, αν σου πω για κουφέτα και μπομπονιέρες, θα με πεις υπερβολική 1ο δεκαήμερο! Έλα όμως που η συντροφική ζωή, μπαίνει σίγουρα σε μια πιο σοβαρή, σταθερή και επίσημη τροχιά και επιτέλους, ή βρίσκεις το άλλο σου μισό ή κάνεις το μεγάλο βήμα, μέσα στο Δεκέμβρη!

-Εσύ του 2ου, δεν σε νοιάζουν τόσο οι «ταμπέλες», αλλά η αγάπη, η συντροφικότητα, το συναίσθημα! Ε, ναι λοιπόν! Ετοιμάσου για μία άκρως ρομαντική, τρυφερή και παθιασμένη συντροφική ζωή με αυτόν που θες, αυτό το μήνα!

-3ο δεκαήμερο, εδώ είμαστε! Πρώην επιστρέφει και η ευκαιρία για επανασύνδεση είναι πιο ισχυρή από ποτέ! Σου ‘ρχεται σου λέω!

-Αν όμως θες κάτι νέο, παθιασμένο, μοιραίο, καινούργιο που θα σου αλλάξει την ζωή προς το καλύτερα, εδώ είμαστε πάλι 3ο δεκαήμερο! Ο Δεκέμβρης λειτουργεί για πάρτη σου και μόνο!

-Και για να το σοβαρέψουμε 3ο δεκαήμερο, είτε με κάτι παλιό, είτε με κάτι νέο, το σίγουρο είναι ένα! Η συντροφική σου ζωή γεμίζει σιγουριά και βεβαιότητα! Καλά κουφέτα κι εσύ!

Δίδυμος

-Είσαι αυτός 1ο δεκαήμερο, που θα κάνεις νέες γνωριμίες, θα δεχθείς άπειρα μηνύματα, προτάσεις και ευχάριστα -πολύ ευχάριστα- νέα! Α, και αν γουστάρεις και κανένα ανανεωτικό ταξιδάκι εσύ και το άλλο σου μισό, είναι η ιδανική εποχή!

-2ο δεκαήμερο, δεν ξέρω τι σε πιάνει… Η μελαγχολία των Χριστουγέννων; Άλλη μια φορά που παραμυθιάζεις τον εαυτό σου, λες ψέματα σε σένα, στον άλλο και πιστεύεις και τα ψέματα των άλλων, προκειμένου να ζήσεις το ιδανικό σενάριο που έχεις φτιάξει στο μυαλό σου… Έλα όμως που η αλήθεια σου ετοιμάζει ένα μεγάλο «χαστούκι» για να ξυπνήσεις από τον λήθαργο!

-Και αυτό το χαστούκι θα είναι απογοητεύσεις, καυγάδες, κόντρες, νευρικότητα και ρήξεις, 2ο δεκαήμερο… Προσγειώσου άμεσα! Άμεσα σου λέω, γιατί εκτίθεσαι και πληγώνεσαι!

-Ετοιμάσου για εκπληξούλες άκρως συναρπαστικές και απολαυστικές στον συντροφικό τομέα, 3ο δεκαήμερο! Ξαφνικές γνωριμίες, ανέλπιστες προτάσεις και εξομολογήσεις, αλλαγή-έκπληξη από τον σύντροφο! Αχ, αυτά τα ξαφνικά… Είναι τα πιο ωραία!

-Για να γίνει όμως αυτό 3ο δεκαήμερο, φρόντισε να απαλλαχτείς από το βάρος του παρελθόντος, να διορθώσεις λάθη και να σβήσεις τοξικές αναμνήσεις που σε βαραίνουν και σου χαλάνε την διάθεση!

Καρκίνος

-1ο δεκαήμερο όχι απλά θα έχεις ερωτική εύνοια, κατακτήσεις και άπειρες ευκαιρίες στον έρωτα, αλλά promiseπως ότι πετύχεις αυτό το μήνα, θα είναι σταθερό και μόνιμο!

-…αρκεί όμως 1ο δεκαήμερο, να μην πλήξεις τον συντροφικό τομέα με νεύρα και ρήξεις, επειδή το ολόγιομο φεγγάρι σε ωθεί σε συναισθηματικά ξεσπάσματα! Shhhστην γκρίνια και την μουρμούρα λοιπόν…

-2ο δεκαήμερο, αν και βαχ, χρυσό μου! Απόλυτα ερωτικός ο Δεκέμβρης και δεν θα χορταίνεις να δίνεις ρομαντικά φιλιά κάτω από γκι… Ναι, ένα ερωτικό όνειρο εκπληρώνεται μέσα από ρομαντικές και συναισθηματικές συγκυρίες και εσύ απλά περνάς υπέροχα!

-Στις αρχές του Δεκέμβρη , όλα αλλάζουν, ανατρέπονται και σε βγάζουν έξω από τα νερά σου 3ο δεκαήμερο! Αντί λοιπόν να έχεις νεύρα και γκρίνια, δημιουργώντας επικούς τσακωμούς και ρήξεις, κοίτα παρακάτω τι θα συμβεί αν προσέξεις!

-Θα συμβεί επανασύνδεση, ή νέα σχέση, ή παθιασμένες στιγμές, ή απίστευτη ερωτική τύχη, ή εκπλήρωση μεγάλης επιθυμίας 3ο δεκαήμερο! Κι όλα αυτά, περνώντας τέλεια! Ο πιο απολαυστικός και ερωτικός μήνας για σένα, είναι εδώ!

Λέων

-1ο δεκαήμερο, το φλερτ, η ερωτική επιτυχία, η διασκέδαση και οι αμέτρητοι θαυμαστές , γίνεται τρόπος ζωής και συνήθεια για σένα τον Δεκέμβριο! Αυτές είναι γιορτές αγάπη μου!

-Βέβαια, να ξέρεις 1ο δεκαήμερο… Οι αρχές του μήνα, ίσως σε γυρίσουν προς το παρελθόν… Οκ, δεν λέω όχι… Απλά είναι κρίμα να χάσεις και νέες ευκαιρίες!

-Για σένα του 2ου , έρχονται άπειρες ευκαιρίες ερωτικές! Σημείωνε: Κατακτήσεις, λάμψη, θαυμαστές, ερωτική επιτυχία, γονιμότητα, καλή φήμη, ρομαντισμός και πάθος!

-…γι’αυτό 2ο δεκαήμερο μην κλειστείς στο σπίτι… Οκ, ξέρω ότι οι γιορτές είναι για την οικογένεια, αλλά καλό θα ήταν να μοιράσεις τον χρόνο σου ανάμεσα σε οικογενειακές στιγμές και… ερωτικό ξεφάντωμα!

-3ο δεκαήμερο, εσύ όπου κι αν είσαι, η ερωτική τύχη και εύνοια, θα σε βρει έτσι κι αλλιώς! Ξαφνικά, αναπάντεχα και ανέλπιστα! Αχ, και τρελαίνεσαι να σε κακομαθαίνουν με εκπλήξεις!

Παρθένος

-Όχι απλά θα χορτάσεις μηνύματα, τηλεφωνήματα και γνωριμίες που θα σε χαροποιούν καθημερινά, 1ο δεκαήμερο, αλλά γύρω στα μέσα Δεκέμβρη θα ακούσεις ή θα συμφωνήσεις κάτι, που θα σου δώσει την σιγουριά που ήθελες στον έρωτα!

-2ο δεκαήμερο όχι… Όχι πάλι… Εξαπατήσεις, ψευδαισθήσεις, ουτοπίες και υποθέσεις τύπου «Α, έκανε αυτό, άρα εννοεί αυτό» ή «Ανέβασε αυτό το τραγούδι για μένα, το νιώθω» κτλ, με αποτέλεσμα να απογοητευτείς άλλη μια φορά και να προσγειωθείς απότοτομα…

-Και όταν γίνει αυτό 2ο δεκαήμερο, θα έχεις νεύρα, πείσμα, εγωισμό και θα προκαλέσεις επιπλέον προβλήματα με καυγάδες, εντάσεις και ρήξεις… Όλα αυτά μπορείς να τα αποφύγεις.. Έχεις τον επικοινωνιακό τομέα με το μέρος σου και σίγουρα ξέρεις τι πρέπει να πεις και πότε και σε ποιον! Μην βιάζεσαι λοιπόν, μην υποθέτεις, μην ξεσπάς και συζήτα!

-Εσύ του 3ου πες όχι σε παλιές αρνητικές εμπειρίες, άσχημες αναμνήσεις και τοξικές σχέσεις! Διόρθωσε λάθη και σχέσεις και όλα θα πάνε περίφημα!

-Και όταν λέω περίφημα, εννοώ μηνύματα από πρώην, νυν και επόμενους, ευχάριστα νέα, ανακουφιστικές κινήσεις, πάθος, ερωτισμός και φουλ συναίσθημα! Γι’αυτό θέλω αισιοδοξία από σένα 3ο δεκαήμερο!

Ζυγός

-Όχι γλυκό μου του 3ου δεκαημέρου! Δεν θα γλιτώσεις ευθύνες σε οικογένεια και σπίτι, επειδή έχεις προτεραιότητα τα ερωτικά σου και μόνο αυτά σε απασχολούν! Αν δεν σταματήσεις να κάνεις ότι σου λέει το συναίσθημα σου (ιδίως για τον αχαΐρευτο τον πρώην), σε κόβω να κλαις ταυτόχρονα για επάγγελμα, ερωτικά και σπίτι!

-Αντ' αυτού δούλευε κανονικά και φρόντισε οικογενειακές σχέσεις και εγώ σου υπόσχομαι ότι αυτόν τον μήνα θα έρθει ένα συναρπαστικό νέο, μία νέα γνωριμία, φλερτ, συναναστροφές και ένα μήνυμα που θα σου χαρίσει το μεγαλύτερο χαμόγελο!

-Αλλά και εσύ του 2ου δεκαημέρου, απολαμβάνεις το ίδιο! Γνωριμίες, μηνύματα, τηλεφωνήματα, επαφές, ραντεβού, συναντήσεις και ευχάριστα νέα στον έρωτα!

-Και όχι μόνο 2ο δεκαήμερο! Αυτόν τον μήνα θα έχεις επίσης την ευκαιρία για ερωτική σιγουριά, σταθεροποίηση, αισθησιασμό και αυτοεκτίμηση! Κι όλα αυτά με γεμάτο το πορτοφόλι!

-Εσύ του 3ου δεν θα βρεις την ησυχία σου από τα ξαφνικά και τα ανατρεπτικά αυτόν τον μήνα! Από την μια ένα μήνυμα ή μια είδηση ή μία τυχαία συνάντηση, θα αλλάξει προς το καλύτερο όλα σου τα δεδομένα! Από την άλλη όμως, ένα ξαφνικό γεγονός, θα φέρει νεύρα, ξεσπάσματα και ρήξεις με ανεβασμένα το volume…

Σκορπιός

-Τι να πρωτοπώ 1ο δεκαήμερο; Για την ομορφιά σου, την γοητεία σου, τις κατακτήσεις σου που ανέβηκαν στάνταρ, για την ερωτική σου εύνοια και επιτυχία, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση; Όλα θα πάνε τέλεια αγάπη μου και μάλιστα με σταθερότητα και ουσία!

-Αλλά και εσύ 2ο δεκαήμερο… Συναίσθημα, εκπλήρωση ερωτικών ονείρων και στόχων, ρομαντισμός, πάθος, τρυφερότητα, αγάπη! Αυτά ναι, είναι ιδανικά Χριστούγεννα!

-Εσύ του 3ου , αν θες επανασύνδεση οι αρχές του Δεκέμβρη είναι κομμένες και ραμμένες για σένα! Το μήνυμα ή το τηλεφώνημα από τον πρώην, έρχεται και είναι στο χέρι σου το «Ξανά μαζί!»…

-Αν πάλι δεν θες παρελθόν 3ο δεκαήμερο, έρχονται νέα πρόσωπα στη ζωή σου, πολύ φλερτ και άπειρες κατακτήσεις και ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα!

-Ότι και να επιλέξεις όμως, το αποτέλεσμα θα είναι… Σκορπίσιο! Πάθος, επιθυμία, ερωτισμός και φουλ σεξουαλικότητα! Πιο ερωτικές γιορτές, δεν γίνεται!

Τοξότης

-Εκτός από την Τύχη που έχει γίνει κολλητή σου 1ο δεκαήμερο, θα έχεις και φουλ επικοινωνίες, επαφές και συναντήσεις αυτόν τον μήνα, που θα σου δώσει απλόχερα χαρά, μέσα από μηνύματα, φλερτ, συναντήσεις και γνωριμίες!

-Βέβαια…, αυτό το κόλλημα σου με το απαγορευμένο, το απωθημένο, το κρυφό και το παρασκηνιακό, δεν θα φύγει ούτε τον Δεκέμβρη… Περί ορέξεως…

-Έλα τώρα 2ο δεκαήμερο… Τα έχουμε πει τόσες φορές… Και οκ, οι πλανήτες πάνω σου είναι, έρχεται και Νέο Φεγγάρι, αλλά αυτό δεν σου δίνει το δικαίωμα, ούτε να εξαπατάς, ούτε να δέχεσαι να σε εξαπατούν, ούτε να υπεραισιοδοξείς, ούτε να στηρίζεις την ζωή σου στις απατηλές θεωρίες που έχεις στο κεφάλι σου… Και το θέμα είναι ότι μόνος σου την «πατάς», μόνος σου νευριάζεις κιόλας!

-Α, και κάτι ακόμα 2ο δεκαήμερο… Αυτός ο κρυφός, μυστικός, παρασκηνιακός έρωτας, πάλι θα σε απασχολήσει! Θέλω να επιστρατεύσεις λογική, λοιπόν…

-Εσύ του 3ου γιατί τέτοια μούτρα; Για περσινά ξινά σταφύλια; Για σύνελθε σε παρακαλώ… Ο Δεκέμβριος σου φέρνει μία ερωτική έκπληξη! Ένα κεραυνοβόλο έρωτα! Ένα ανέλπιστο γεγονός ή μήνυμα! Μία ξαφνική χαρά! Ετοιμάσου και άσε τα παλιά!

Αιγόκερως

-Ο μπαμπάς Κρόνος και η Σελήνη ολοστρόγγυλη απέναντι σου 1ο δεκαήμερο, θα φροντίσουν για να πεις πάλι «ουφ…» στην συντροφική ζωή… Έρχονται εμπόδια, ρήξεις και δυσκολίες… Υπομονή…

-Υπομονή γιατί, πίστεψε με 1ο δεκαήμερο, ότι αλλαγές κι αν έρθουν αυτόν το μήνα, όσο επίπονες κι αν είναι, θα έρθουν νέα πράγματα, ανανεωτικά και μάλιστα ένας στόχος θα επιτευχθεί στον έρωτα! Νιώσε ξανά δυνατός!

-Εσύ του 2ου τι ανάγκη έχεις; Οι θετικές αλλαγές έρχονται αβίαστα, το ίδιο και οι γνωριμίες, το ίδιο και η ανανέωση ή το μεγάλο βήμα προκειμένου να εκπληρώσεις τον μεγάλο ερωτικό σου στόχο!

-Μία συμβουλή 3ο δεκαήμερο, πριν αρχίσω τα καλά νέα παρακάτω… Κόψε τα νεύρα και τις κόντρες… Όχι στην έλλειψη ψυχραιμίας απέναντι σε ανατροπές και ξαφνικά γεγονότα και προπάντων μην δίνεις δικαιώματα, χαλώντας την καλή σου εικόνα…

-Και τώρα τα καλά 3ο δεκαήμερο! Ετοιμάσου για επανασυνδέσεις, απαλλαγή προβλημάτων, βελτίωση διάθεση, γνωριμίες, νέα ξεκινήματα, πάθος, σεξουαλικότητα, ερωτισμός, δύναμη και εκπλήρωση επιθυμιών! Όχι κι άσχημα…

Υδροχόος

-1ο δεκαήμερο ναι στην σοβαρότητα των ερωτικών σου, στο μεγάλο βήμα, στην εκπλήρωση ονείρων και στις φουλαρισμένες ερωτικές επικοινωνίες!

-1ο όχι στην προκλητικότητα, στις υπερβολές, αλλά και στην υπερβολική προσκόλληση σου στην εργασία! Α, και κυρίως όχι στην πεσμένη ψυχολογία χωρίς λόγο! Χριστούγεννα έρχονται!

-2ο δεκαήμερο ναι στον ρομαντισμό, στο όραμα, στο συναίσθημα, στις θετικές αλλαγές και στην ανανέωση της ερωτικής σου ζωής με ουσία και επικοινωνία!

-2ο δεκαήμερο όχι στην τάση σου να δείχνεις κάτι διαφορετικό από αυτό που είσαι! Χαλάς την εικόνα σου, για χάρη επιφανειακής χαράς και χάνεις ουσιαστικές ευκαιρίες για σταθερότητα!

-Εσύ του 3ου απλά απόλαυσε έναν μήνα έκπληξη! Έναν μήνα φτιαγμένο για σένα! Ένας Δεκέμβριος γεμάτος χαρά, ανέλπιστες αλλαγές, ανανέωση και ξαφνικές ευχάριστες εκπλήξεις! Άψογα!

Ιχθύς

-Έτσι 1ο δεκαήμερο! Έτσι μ’ αρέσεις! Αισιόδοξο και χαρούμενο! Και πώς να μην είσαι; Αφού αυτόν τον μήνα έρχονται μηνύματα, νέα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα, συναντήσεις και μετακινήσεις που θα σου φέρουν μόνο ευχαρίστηση! Χαμογέλα λοιπόν!

-2ο δεκαήμερο… Θα σου πω κάτι, που έχεις ξαναδιαβάσει! Εξιδανικεύσεις, παραμυθιάσματα, ψέματα, εξαπατήσεις, ψευδαισθήσεις, απατηλές ελπίδες… Το αποτέλεσμα; Νεύρα, καυγάδες και απογοήτευση!

-Τεσπά, η ανακούφιση θα έρθει 2ο δεκαήμερο, με ένα μήνυμα ή είδηση που θα κρύβει πολύ συναίσθημα και αγάπη και όχι, δεν θα είναι ουτοπία! Όσο για ταξίδι, θα έλεγα ναι με τα χίλια!

-Ναι, στην επανασύνδεση 3ο δεκαήμερο και στα πισωγυρίσματα, αλλά προσοχή… Όταν θες να κάνεις νέα αρχή, δεν κουβαλάς μαζί σου (και κυρίως μέσα σου) όλες τις αρνητικές εμπειρίες που σας χώρισαν παλαιότερα!

-Κι αν εσύ του 3ου, δεν θέλεις επανασύνδεση, σου υπόσχομαι για τον Δεκέμβρη, νέες γνωριμίες, κατακτήσεις, καλοπέραση, χαρά, ταξίδι, αισιοδοξία και μόνο χαρούμενα νέα και μηνύματα! Φτου, φτου μη σε ματιάσω!

Πηγή: oroskopos.gr

Αν σου άρεσε κάνε