28/11/2018: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

28/11/2018: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 13:35 Δημιουργία 28/11/18, 13:34

Κριός

Η ημέρα συστήνεται για να διασκεδάσεις κοντά σε φίλους/ες και αγαπημένα σου πρόσωπα. Επιπλέον, η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο με άτομα που αποπνέουν μια «αρχοντιά», είτε ασχολούνται με σοβαρές υποθέσεις, είτε όχι. Παράλληλα με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, αυτήν την περίοδο θα έχεις την ευκαιρία να εντρυφήσεις σε «εναλλακτικές» θεραπευτικές μεθόδους, αφού αυτές είναι που θα σου δώσουν λύσεις, πρόσεξε όμως, μήπως κάποια δήθεν «ψαγμένα» άτομα εκμεταλλευτούν είτε την καλή προαίρεση, είτε την άγνοιά σου.

Ταύρος

Με την Σελήνη στον Λέοντα καλείσαι να επιμεληθείς τον χώρο σου, δημιουργώντας ένα ζεστό κλίμα στο σπίτι ή το γραφείο, αφού αναμένονται επισκέπτες. Ίσως όμως να βρεθείς κι εσύ φιλοξενούμενος/η σε ένα «in» μέρος. Παράλληλα, ο Άρης και ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε βοηθούν να δείξεις το καλύτερο πρόσωπό σου στις συλλογικότητες και τις εκδηλώσεις που συμμετέχεις, κρύβοντας κάθε τι το «ενοχλητικό», ίσως όμως να λαθέψεις κι εσύ στην κρίση σου για κάποιον/α! Επιπλέον, μην «ξηλωθείς» για ένα κοινό σκοπό, αφού «κάποιο λάκκο έχει η φάβα»!

Δίδυμοι

Με την Σελήνη στον Λέοντα θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος από την διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου και τα ενδιαφέροντα που θα προκύψουν, ίσως μάλιστα να ανοίξει ένας κύκλος σπουδών. Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις μια ευχάριστη είδηση αλλά και να περάσεις «γεμάτα» σε ένα ταξίδι. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης και ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς μπορεί να φέρουν μια σύγχυση σχετική με ένα επαγγελματικό ζήτημα ή να σε βάλουν να κυνηγάς χίμαιρες, από την άλλη πλευρά όμως σου επιτρέπουν να «περάσεις» την άποψή σου για ένα κορυφαίο ζήτημα, έστω και με ψέματα!

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Λέοντα αίρει ψυχολογικούς περιορισμούς σε σχέση με αυτά που έχεις ή… δεν έχεις, με συνέπεια να γίνεις πολύ πιο «άνετος/η» ως προς την διαχείριση των οικονομικών σου. Εξ άλλου θα έχεις τα «τυχερά» σου, ενώ αναμένεται να αποκτήσεις πράγματα που θα σε κάνουν να νοιώσεις πιο πλήρης. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης και ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς φέρνουν… αρκετά ψέματα ή λάθη στην καθημερινότητά σου, γι’ αυτό καλό είναι να μην πάρεις πολύ στα σοβαρά τα όσα ακούς ή διαβάζεις. Επιπλέον στις μετακινήσεις σου να προσέχεις το υγρό στοιχείο αλλά και τους… επιτήδειους!

Λέων

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου θα βρεις τον τρόπο για να βρεθείς στο επίκεντρο των εξελίξεων και να κάνεις το «σόου» σου, πλαισιωμένος/η από άτομα που νοιάζονται για σένα αλλά και κάποια άλλα που τα… τρώει η ζήλεια και σε επικρίνουν, κάτι όμως που ποσώς σε ενδιαφέρει από την στιγμή που εσύ περνάς όμορφα! Παράλληλα, ο Άρης και ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς ενθαρρύνουν τον ανθρωπισμό ή την διάθεση προσφοράς σου αλλά σε σχέση με αγορές ή επενδυτικά σχέδια, λειτουργούν μάλλον αποπροσανατολιστικά, ίσως μάλιστα να χάσεις κάτι από αφηρημάδα ή να «σε πιάσουν Κώτσο»!

Παρθένος

Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να ξεκουραστείς ή απλά να «δραπετεύσεις» από τα τρέχοντα προβλήματα της καθημερινότητας και να αφοσιωθείς σε εκείνα που γεμίζουν την ψυχή σου. Ανάλογες «απαιτήσεις» έχουν και ο Άρης με τον Ποσειδώνα απέναντί σου και σίγουρα μπορείς να κερδίσεις τους άλλους βγάζοντας τον καλλιτέχνη ή τον εμψυχωτή που κρύβεις μέσα σου,, έστω κι αν στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, τα όποια σχέδια για το μέλλον δεν θα πραγματοποιηθούν. Παράλληλα όμως οι… καιροί δεν προσφέρονται για συνεργασίες κι αν εμπιστευτείς κάποιον/α, σύντομα θα το μετανιώσεις.

Ζυγός

Με την Σελήνη στον Λέοντα η κοινωνική σου ζωή εμπλουτίζεται με νέες γνωριμίες και παραστάσεις, ενώ δεν αποκλείεται να συμμετάσχεις σε ένα θεατρικό παιχνίδι ή μια συλλογική προσπάθεια με καλλιτεχνικό περιεχόμενο. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης και ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε… προειδοποιούν να μην εμπιστεύεσαι άτομα που «σου κάνουν τον καλό» στο εργασιακό σου περιβάλλον, αφού «πίσω έχει η αχλάδα την ουρά» και θα… την βρεις μπροστά σου! Επιπλέον, στην υγεία σου ίσως υπάρξει μια «παραπλανητική» ένδειξη, με κίνδυνο να ακολουθήσεις μια αχρείαστη αγωγή.

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να ξεδιπλώσεις τα ταλέντα σου, προκειμένου να προσεγγίσεις ένα ισχυρό άτομο κι εδώ σίγουρα η πολιτική του να κρύβεις πολύ καλά αυτά που δεν θες να μαθευτούν, θα συμβάλλει στο να «κερδίσεις το παιχνίδι» κόντρα σε ισχυρούς ανταγωνιστές! Παράλληλα, αυτήν την περίοδο ο Άρης και ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς ανεβάζουν στα ύψη την δημιουργική έμπνευσή σου, θέτουν ωστόσο κι ένα θέμα εμπιστοσύνης στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και εκείνο που μένει να διαπιστωθεί είναι το ποιος τελικά είναι ο αφελής ή ο… πονηρός της υπόθεσης!

Τοξότης

Η Σελήνη στον Λέοντα σου δίνει περισσότερες ευκαιρίες για ταξίδια ή εκδρομές. Και βέβαια, με τον Άρη και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς να υπερθεματίζουν ως προς την αίσθηση ευτυχίας που νιώθεις όλα δείχνουν… όμορφα κι ωραία, καλό είναι ωστόσο να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα σε όσους/ες κινούνται στον χώρο σου, αφού ενδέχεται να σε εκμεταλλευτούν ποικιλοτρόπως. Επιπλέον, πάρε τα μέτρα σου για ενδεχόμενα πλημμυρικά φαινόμενα, ενώ η περίοδος δεν συστήνεται για να ρυθμίσεις περιουσιακά θέματα, αφού στην καλύτερη περίπτωση δεν θα γίνει τίποτε από όσα συμφωνηθούν.

Αιγόκερως

Σήμερα φαίνεται να επικρατεί μια χαλαρότητα στην διαχείριση των οικονομικών σου κι είναι εύκολο να εξανεμιστούν χρήματα για λόγους… πρεστίζ! Από την άλλη πλευρά ωστόσο, η Σελήνη στον Λέοντα θα φέρει και έξτρα έσοδα, ίσως μάλιστα αποκτήσεις και αγαθά που θα σε κάνουν να νιώσεις πλήρης. Παράλληλα ο Άρης και ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σου δίνουν το δικαίωμα να ελπίζεις στα καλύτερα και να αποκρύψεις τις όποιες αδυναμίες σου αλλά στην καθημερινότητά σου μπορεί να ακυρώσει κάποιες προγραμματισμένες δράσεις σου ή να «εξαφανίσει» έγγραφα και αντικείμενα.

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Λέοντα σε φέρνει πιο κοντά σε άτομα που σε υποστηρίζουν και είναι στο πρόγραμμα μια συμφωνία ή συνεργασία, που όμως καλό είναι να παραμείνει στα πλαίσια μιας εμψύχωσης ή αλληλεγγύης, χωρίς να μπερδευτούν οικονομικά ζητήματα. Κι αυτό γιατί ο Άρης και ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σου… υπενθυμίζουν ότι στον «πραγματικό» κόσμο, κυριαρχεί η εκμετάλλευση, οπότε πριν πειστείς να προσφέρεις το οτιδήποτε «τσέκαρε» για πιθανές… απατεωνιές! Επιπλέον είναι πιθανό να χάσεις κάτι εξ αιτίας της αφηρημάδας σου ή να προβείς σε μια εντελώς αχρείαστη αγορά.

Ιχθύες

Την ίδια στιγμή που η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να διευθετήσεις εργασιακά θέματα, ο Άρης και ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου απαλύνουν τις εντάσεις στην ζωή σου και σε βοηθούν να δραπετεύσεις από τα δύσκολα, τονίζοντας περισσότερο τις καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις σου. Ωστόσο σε πιο πρακτικά θέματα θα υπάρξουν λανθασμένες εκτιμήσεις ή παρανοήσεις κι εδώ είναι που πρέπει να «ακούσεις» την διαίσθησή σου, ώστε να αποφύγεις τα χειρότερα. Επιπλέον, σήμερα αλλά και συνολικά αυτήν την περίοδο είσαι αρκετά επιρρεπής σε ιώσεις γι’ αυτό λάβε τα μέτρα σου!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε