28/11/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

28/11/2019: Ημερήσιες ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 12:57 Δημιουργία 28/11/18, 12:55

Κριός

Κάποιος/α σε περιτριγυρίζει, χωρίς όμως να έχει απαραίτητα και «σοβαρό» σκοπό. Είναι πάντως στην διακριτική σου ευχέρεια να ενδώσεις ή όχι σε μια τέτοια πρόκληση, που το πιθανότερο είναι να εκδηλωθεί σε έναν χώρο αναψυχής. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, φρόντισε απλά να το διασκεδάσεις με το ταίρι σου, δείχνοντάς σου πώς όσοι/ες κι αν σε φλερτάρουν, εσύ έχεις μάτια μόνο για εκείνο!

Ταύρος

Ο Άρης στον 11ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να επικεντρωθείς σε προβλήματα φίλων κάτι που μπορεί μεν να βάλει σε δεύτερη μοίρα τις προσωπικές επιδιώξεις σου, δεν αποκλείεται όμως να «επωφεληθείς» από μια κρίση και να αποκτήσεις ταίρι, έστω και στα πλαίσια μιας… παρηγοριάς! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ας μην ανακατευτείς σε υποθέσεις άλλων, αφού στο τέλος θα βγεις και κατηγορούμενος/η!

Δίδυμοι

Είσαι στα… πολύ «πάνω σου» και η καλή ψυχολογία σου είναι βέβαιο πως θα επηρεάσει θετικά και τις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Ωστόσο αν είσαι μόνος/η κι ένα πρόσωπο εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για σένα, το σωστό θα ήταν να το θεωρήσεις ένα μάλλον ασταθές άτομο, που υπόσχεται και κάνει πολλά στα πλαίσια όμως μιας εφήμερης ευτυχίας. Γι’ αυτό κι εσύ ζήσε το σήμερα, χωρίς «μεγάλες προσδοκίες».

Καρκίνος

Αν είσαι μόνος/η, όλα συνηγορούν σε μια νέα σχέση η οποία μάλιστα θα σου φανεί «πολύ καλή για να είναι αληθινή» και σίγουρα θα χρειαστεί να «το ψάξεις» περισσότερο, αφού πίσω από την «βιτρίνα» μπορεί να κρύβονται και πράγματα που δεν θα σου αρέσουν. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε δεν έχεις παρά να δημιουργήσεις μια αισθησιακή ατμόσφαιρα, που θα κάνει ακόμη πιο «σούπερ» την κατάσταση!

Λέων

Κινείσαι μεταξύ αλήθειας και ψέματος, με διάθεση κυρίως να «παίξεις» αλλά αυτή η συμπεριφορά μπορεί να «σου κάτσει» κάπως στραβά, αφού δεν έχουν όλοι την ίδια ανάλαφρη διάθεση με σένα κι αν τα πράγματα σοβαρέψουν μπορεί να βρεθείς σε αμήχανη θέση. Αν μάλιστα είσαι ήδη σε μια σχέση, αυτού του είδους η συμπεριφορά μπορεί εύκολα να παρεξηγηθεί από το ταίρι σου και κληθείς να δώσεις εξηγήσεις!

Παρθένος

Αναζητάς μια ποικιλία στην ερωτική σου ζωή κάτι που μπορεί να υλοποιηθεί είτε με τον/την σύντροφο σου, είτε με μια νέα γνωριμία. Ίσως μάλιστα να γίνουν πολλά μέσα σε μια παρέα ή μια κοινωνική εκδήλωση, ύστερα από την κατανάλωση… αλκοόλ! Πρόσεξε μόνον μην «παραμυθιαστείς» από υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, αφού έτσι κι αλλιώς η κατάσταση παραμένει ασαφής και το πιθανότερο είναι να κάνεις λάθος στις εκτιμήσεις σου.

Ζυγός

Ακόμη κι αν απλά «παίζεις», οι επιλογές σου είναι όλες τόσο «συμπαθείς» ή «ασαφείς», που ως συνήθως αδυνατείς να καταλήξεις σε μια συγκεκριμένη. Αυτό όμως δεν σου απαγορεύει να συλλέξεις πληροφορίες, τηλέφωνα και διευθύνσεις για μια… δύσκολη ώρα! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε πιάσε «αγκαζέ» το ταίρι σου και απολαύστε την έξοδό σας, ασκώντας το αμοιβαίο δικαίωμα ενός «ανώδυνου» φλερτ.

Σκορπιός

Ο Άρης στον 5ο ηλιακό σου οίκο σου δίνει χώρο για να «παίξεις» και να περάσεις όμορφα, στα πλαίσια μιας βολικής «δημιουργικής ασάφειας»! Τα υπόλοιπα βέβαια θα εξαρτηθούν από το αν είσαι ήδη σε μια σχέση ή όχι, αφού στην πρώτη περίπτωση, το πολύ «χαλαρό» κλίμα, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην συνέχεια, ενώ στην δεύτερη κάποιες «σούπερ» υποσχέσεις που δίνονται είναι απλά για το… θεαθήναι!

Τοξότης

Είτε ταξιδέψεις, είτε μείνεις… εκεί που είσαι, μια νέα γνωριμία μπορεί να σου τραβήξει το ενδιαφέρον, ανεξάρτητα με το πώς θα καταλήξει. Κι αν μεν είσαι ήδη σε μια σχέση μπορείς να αρκεστείς σε μια ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων και στις αμοιβαίες φιλοφρονήσεις που δεν… κοστίζουν και τίποτα! Στην περίπτωση βέβαια που είσαι μόνος/η και διαθέσιμος/η, όλα αυτά συνιστούν μια πολύ καλή αρχή για τα περαιτέρω.

Αιγόκερως

Το εργασιακό σου περιβάλλον γίνεται πεδίο ερώτων αλλά και… κουτσομπολιών και δεν αποκλείεται να θεωρηθείς εμπλεκόμενος/η σε καταστάσεις για τις οποίες δεν γνωρίζεις τίποτε, αφού ακόμη και η συνήθως επιφυλακτική στάση που κρατάς μπορεί να παρεξηγηθεί από κάποιον/α που «κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια». Πέραν αυτών όμως δεν αναμένονται ιδιαίτερες εξελίξεις, οπότε φρόντισε να το διασκεδάσεις, χωρίς να δίνεις σημασία στο τι λέει ο ένας κι ο άλλος.

Υδροχόος

Σήμερα, όποιος/α προσπαθεί να σε περιορίσει ή να σε ελέγξει μάλλον ματαιοπονεί! Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχεις σώνει και καλά κάποιες «βλέψεις» κι αν μαζευτούν «σύννεφα» στην σχέση σου, δεν έχεις παρά να το εξηγήσεις στον άνθρωπο σου. Ωστόσο, αν έχεις κάνει «ζαβολιές», υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αποκαλυφθούν λεπτομέρειες που δεν σε συμφέρουν κι εύκολα ένα αρχικό «παιχνίδι» θα εξελιχθεί σε… δράμα!

Ιχθύες

Ο Ερμής και ο Δίας στον ηλιακό 10ο οίκο σου σε κάνουν το επίκεντρο της προσοχής των άλλων χωρίς μάλιστα να κάνεις και πολλά πράγματα για αυτό. Αλλά όσο πιθανό είναι να «τραβήξεις» κοντά σου ένα πρόσωπο με λεπτούς τρόπους και φυσική ευγένεια, άλλο τόσο είναι να «παραμυθιαστείς», πέφτοντας θύμα υποσχέσεων που δίνονται απλά και μόνον για να σε «τουμπάρουν». Καλός ο ρομαντισμός λοιπόν αλλά μέχρι ένα σημείο!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε