26/11/2018: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

26/11/2018: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 11:41 Δημιουργία 26/11/18, 11:39

Κριός

Βρίσκεσαι στη «θέση του οδηγού» και σίγουρα μπορείς να έχεις αυτό που θέλεις κι όπως το θέλεις. Κι αν μεν είσαι μόνος/η, θα χρειαστεί απλά να επιλέξεις μεταξύ αρκετών… υποψηφιοτήτων, κάνοντας συνάμα και «το κομμάτι» σου. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, οφείλεις να υπολογίσεις και τις παρεμβολές των «παρείσακτων», που για τους δικούς τους λόγους θέλουν να σου σπάσουν τα νεύρα με τα καμώματά τους.

Ταύρος

Την ίδια στιγμή που η Δήμητρα απέναντί σου αναζητά «επίσημα πράγματα», μια έντονη παρόρμηση μπορεί να σε κάνει «να χύσεις όλη την καρδάρα με το γάλα», ρισκάροντας το να μπεις σε μια περιπέτεια με αμφίβολη συνέχεια. Σε αυτό μάλιστα μπορεί να σε παροτρύνει κι ένας φίλος ή μια φίλη, έχοντας κατά νου να σε… εκμεταλλευτεί, γι αυτό «κράτα χαρακτήρα» και μην ενδίδεις σε εφήμερες καταστάσεις.

Δίδυμοι

Ο Ερμής απέναντί σου σε κάνει πολύ πιο ανυπόμονο/η και μάλλον ανίκανο να αντισταθείς στην περιέργειά σου κι ενώ το ζητούμενο είναι η ανανέωση της σχέσης σου και το σπάσιμο της ρουτίνας, τελικά αυτό μπορεί να γίνει μέσα από εντάσεις και γενικά με λάθος τρόπο. Αν βέβαια είσαι μόνος/η έχεις κάθε δικαίωμα να δράσεις κατά βούληση, ξέροντας όμως πως κινείσαι στον «αστερισμό» μιας εφήμερης σχέσης.

Καρκίνος

Αν είσαι μόνος/η με την Δήμητρα στον 5ο ηλιακό οίκο σου ενδέχεται να βρεθείς σε δίλημμα ανάμεσα σε ένα πρόσωπο με το οποίο επικοινωνείς και περνάς καλά και σε ένα άλλο πιο «καθώς πρέπει» που μπορεί να σου χρησιμέψει σε πολλά, φαίνεται ωστόσο πως τελικά το συναίσθημα θα νικήσει, έστω κι αν δεν σε… συμφέρει! Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορεί εύκολα να υποπέσεις σε κάποιο «φάουλ»!

Λέων

Ο Ερμής στον Τοξότη σε κάνει πιο «παιχνιδιάρη/α», την ίδια στιγμή που ο Άρης «εξάπτει» την σεξουαλικότητα σου μέσω μιας ανταλλαγής επιχειρημάτων! Ο δρόμος προς την καρδιά σου λοιπόν περνά από την επικοινωνιακή «χημεία» που υπάρχει αλλά κάποια… άλλη στιγμή οφείλεις να ασχοληθείς και με τις πιο πρακτικές πτυχές μιας σχέσης, που σίγουρα δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται μόνο από έξυπνες ατάκες!

Παρθένος

Ο ενεργός Άρης ανεβάζει την libido σου στα ύψη και πρακτικά δοκιμάζει τα όριά σου, αφού μπορεί να πιάσεις τον εαυτό σου να κάνει σκέψεις ή πράγματα που δεν συνηθίζει. Επιπλέον θα βρεθείς σε δίλημμα για το αν θα κάνεις έρωτα ή… πόλεμο, χωρίς να αποκλείεται τελικά να συμβούν και τα δύο! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ή συνεννόηση με το ταίρι σου σε αυτήν την φάση δείχνει αρκετά δύσκολη.

Ζυγός

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να ρίχνει τα «δίχτυα» της, ο Ερμής στον Τοξότη γίνεται ένα «παράθυρο» για περιπέτεια κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή με ένα πρόσωπο που διεγείρει το μυαλό σου κι όσο μεγαλύτερη ελευθερία επιλογής έχεις, τόσο πιο κοντά βρίσκεσαι σε μια νέα κατάκτηση. Αν όμως είσαι δεσμευμένος/η, τα πράγματα θα είναι εξ ορισμού λίγο πιο «περίπλοκα», αφού τελικά τίποτε δεν θα μείνει κρυφό.

Σκορπιός

Τόσο ο Ερμής στον Τοξότη, όσο και ο Άρης στους Ιχθύς σε ωθούν να ξοδέψεις για αυτόν/ην που αγαπάς, είναι όμως πιθανό να λάβεις κι εσύ ένα τέτοιο δείγμα… φορτικής αγάπης! Κι αν μεν είσαι ήδη σε μια σχέση, τέτοιου είδους κινήσεις θα την αναθερμάνουν, αν όμως πρόκειται για μια νέα γνωριμία, πρόσεξε μήπως τελικά η «επίδειξη» οικονομικής ισχύος από πλευράς σου «τρομάξει» ή επιφέρει αμηχανία.

Τοξότης

Η περιέργεια και ο… διάολος ξυπνά μέσα σου κι επειδή τα θες όλα «εδώ και τώρα» η κάθε είδους «διαπραγμάτευση» σου φαίνεται πολύ χρονοβόρα. Μπορεί λοιπόν να «ζευγαρώσεις» εύκολα ακολουθώντας το βασικό σου ένστικτο, παίζει ωστόσο και μια φιλική βοήθεια, που θα σε φέρει πιο κοντά στο πρόσωπο που επιθυμείς. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος, τότε να περιμένεις εντάσεις και καβγάδες «δι’ ασήμαντον αφορμήν»!

Αιγόκερως

Είτε είσαι μόνος/η, είτε όχι, το βέβαιο είναι πως θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες για να περάσεις καλά, με την εξέλιξη των πραγμάτων όμως να μην εξαρτάται τόσο από σένα όσο από τους άλλους. Μάλιστα, η Σελήνη στον 7ο ηλιακό οίκο σου φέρνει… υποψηφιότητες με διακριτές συναισθηματικές αδυναμίες κι ίσως τελικά να «τσιμπήσεις» με ένα πρόσωπο που δείχνει πως αναζητά την προστασία σου.

Υδροχόος

Πολλά μπορεί να αλλάξουν προς το καλύτερο στην προσωπική σου ζωή αν ταξιδέψεις ή απλά εξέλθεις κι αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η δεν έχεις παρά να πάρεις και το ταίρι σου μαζί. Αν πάλι είσαι μόνος/η ενδέχεται να συμβεί κάτι με ένα μάλλον νεαρής ηλικίας πρόσωπο που κινείται στο φιλικό σου περιβάλλον, κάτι όμως που θα εγείρει ενστάσεις και ανταγωνισμούς από μια… άλλη ψυχή που τρέφει αισθήματα για σένα!

Ιχθύες

Η Σελήνη στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει πιο ασταθή συναισθηματικά αλλά αν είσαι μόνος/η, αυτό δεν συνιστά κάποιο πρόβλημα, ίσα-ίσα που θα έχεις την ευκαιρία να βιώσεις κάτι πολύ «δυνατό» με την μόνη ένσταση να αναφέρεται στο πόσο θα κρατήσει. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε να θυμάσαι ότι οι… κλεφτές ματιές, που ρίχνεις δεξιά κι αριστερά δεν θα περάσουν απαρατήρητες, με συνέπεια να ξεσπάσει… πόλεμος!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε