22/11/2018: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

22/11/2018: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 16:01 Δημιουργία 22/11/18, 15:58

Κριός

Με την Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να δεις μια βελτίωση στα οικονομικά σου, κάτι που θα σου επιτρέψει να κάνεις κάποιες αγορές. Αν όμως μπεις στην διαδικασία μιας επένδυσης καλό είναι να δράσεις άμεσα και χωρίς πολλές περιστροφές, αφού με το τρίγωνο Άρη-Δήμητρας μπορείς να κερδίσεις περισσότερα λειτουργώντας με το ένστικτό σου και παίρνοντας ένα σχετικό ρίσκο. Επιπλέον, μπορεί να ωφεληθείς από μια ευκαιριακή αλλά γόνιμη συνεργασία ή μια νομική πράξη. Από την άλλη πλευρά βέβαια έχε τον νου σου και στα «αρπακτικά», ειδικά αν βρεθείς σε πολυσύχναστα μέρη!

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καθιστά «στόχο» των κοσμικών δυνάμεων, οφείλεις λοιπόν να επιστρατεύσεις όλες τις αρετές σου για να περάσεις επιτυχημένα κάθε είδους δοκιμασία. Παράλληλα βέβαια, με το τρίγωνο Άρη-Δήμητρας, θα πρέπει να υπολογίσεις και τους άλλους, είτε ως πιθανούς συμμάχους, είτε όμως και ως αντιπάλους κι επειδή σε αυτήν την φάση τα πράγματα είναι το ίδιο κοντά σε έναν «γάμο» και σε ένα «διαζύγιο», φρόντισε τουλάχιστον να μην χάσεις στις σχετικές διαπραγματεύσεις, μένοντας σταθερά προσηλωμένος/η στις «κόκκινες γραμμές» σου!

Δίδυμοι

Με την Σελήνη στον Ταύρο μια υπόθεση μπορεί να λάβει νέα τροπή, ύστερα από μια κρυφή στήριξη ή την αποκάλυψη ενός μυστικού, ίσως όμως να πρόκειται για εκμυστηρεύσεις που αφορούν… άλλους! Επιπλέον, καλό είναι να μείνεις και λίγο μόνος/η, αφού τα εξωτερικά ερεθίσματα σε αποσπούν. Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Δήμητρας σε ωθεί να διεκπεραιώσεις μια σειρά εργασιών που έχουν μείνει ημιτελείς, κι εδώ θα «μετρήσει» η ικανότητά σου να επινοείς λύσεις και «πατέντες», πρόσεξε όμως μήπως μια αυθαιρεσία σου γίνει αφορμή κι αιτία για να μπλέξεις νομικά.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Ταύρο σου φέρνει μια πολλά υποσχόμενη φιλία αλλά και οφέλη μέσα από την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Δήμητρας αναδεικνύει ζητήματα σχετικά με αγαπημένα σου πρόσωπα, όχι όμως και με τόσο… ήπιο τρόπο! Και βέβαια η ένταση έχει τις καλή πλευρά της, ιδιαίτερα σε σχέση με την από κοινού συμπόρευση για την επίτευξη ενός σκοπού, έχει όμως και την… κακή, αφού οι διαφωνίες δεν θα λείψουν και μια «σπίθα» μπορεί εύκολα «να ξεθάψει το τσεκούρι του πολέμου». Ίσως μάλιστα να προκύψει κι ένα νομικό ζήτημα με τα παιδιά σου.

Λέων

Με την Σελήνη στον Ταύρο να σου δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, δεν έχεις παρά να επικεντρωθείς στους στόχους και το έργο σου, προσελκύοντας συνάμα άτομα ή φορείς, που μπορούν και θέλουν να σε χρηματοδοτήσουν. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Άρη-Δήμητρας μπορεί να σε «ξεβολέψει», δημιουργώντας νέα- ίσως κι ενοχλητικά- δεδομένα στο σπίτι ή την οικογένεια σου κι αν δεν έχεις στον νου σου ένα συγκεκριμένο πλάνο, μπορεί να χάσεις την μέρα σου προσπαθώντας να αντεπεξέλθεις στα καπρίτσια των άλλων. Μπορείς ωστόσο να επιβάλλεις το… δίκαιο του ισχυροτέρου!

Παρθένος

Η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει μια μεγαλύτερη κινητικότητα στην καθημερινότητά σου, δεν αποκλείεται μάλιστα να δρομολογηθεί κι ένα ταξίδι. Φρόντισε ωστόσο να μην παρασύρεσαι διαρκώς από τις εντυπώσεις και τελικά χάσεις πολύτιμο χρόνο με ανούσιες υποθέσεις και για το τι είπε ή έκανε ο ένας κι ο άλλος. Παράλληλα, με το τρίγωνο Άρη-Δήμητρας θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο ή να μάθεις μια νέα τεχνική, μέσα από μια μάλλον συνεργατική προσπάθεια. Από την άλλη πλευρά ωστόσο μια διαμάχη μπορεί… εύκολα να πάρει νομικές διαστάσεις!

Ζυγός

Η Σελήνη στον Ταύρο σε προσανατολίζει στην κάλυψη των αναγκών σου και τα καλά νέα είναι πως θα βρεις τον τρόπο να αποκτήσεις αυτά που θέλεις, έστω και με την συνδρομή ενός χρηματοδότη. Ωστόσο, με το τρίγωνο Άρη-Δήμητρας τα δεδομένα στον οικονομικό τομέα αλλάζουν γρήγορα γι’ αυτό μην αρχίσεις να «ζυγίζεις» τα πράγματα, χάνοντας ίσως μια μοναδική ευκαιρία. Επιπλέον, αν ρισκάρεις λίγο παραπάνω θα δικαιωθείς, όσο κι αν… φωνάζουν κάποιοι δικοί σου, χώρια που μια έντονη διαφωνία θα γίνει αφορμή κι αιτία για να παρθούν αποφάσεις που έχουν ήδη καθυστερήσει.

Σκορπιός

Η Σελήνη απέναντί σου συμβάλλει σε «ζυμώσεις» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, με τα δεδομένα να αλλάζουν διαρκώς και από αυτήν την άποψη δεν σε συμφέρει να περιμένεις τι θα σου… έρθει από τους άλλους. Αντίθετα με το τρίγωνο Άρη-Δήμητρας είναι προτιμότερο να διεκδικήσεις «τα δίκια» σου με μεγαλύτερη έμφαση, ρισκάροντας θεωρητικά κάποιες από τις ισορροπίες της ζωής σου αλλά όλο αυτό μάλλον σε καλό θα σου βγει, αφού θα δώσεις ένα σαφές «στίγμα» για το τι επιδιώκεις και κυρίως το τι… δεν θέλεις! Επιπλέον θα τραβήξεις το ενδιαφέρον κι ενός «σημαίνοντος» προσώπου.

Τοξότης

Η Σελήνη στον Ταύρο σου… ανοίγει ποικίλες εργασίες κι εσύ καλείσαι να κάνεις μια ορθή διαχείριση του χρόνου και των δυνάμεών σου, ώστε να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Επιπλέον, σε καλεί να πάρεις τις αποφάσεις σου γύρω από θέματα υγείας και διατροφής. Παράλληλα, με το τρίγωνο Άρη-Δήμητρας αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις στην δουλειά σου, μέσω ίσως μιας συμφωνίας ή συνεργασίας που «σπάει αβγά» και σίγουρα δεν θα αρέσει σε κάποιους/ες αλλά εδώ είναι που «ο τολμών νικά»! Και… αφορμής δοθείσης είναι πιθανό να αποκαλυφθούν και παρασκηνιακές καταστάσεις.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Ταύρο πολλαπλασιάζει τις κοινές δράσεις με αγαπημένα πρόσωπα, «διεγείροντας» συνάμα τις δημιουργικές τάσεις σου κι είναι πιθανό να πετύχεις πράγματα που θα σε κάνουν να… καμαρώνεις! Παράλληλα, με το τρίγωνο Άρη-Δήμητρας η ημέρα προσφέρεται για «μαχητικές» κοινωνικές δραστηριότητες και πρωτοβουλίες, χωρίς να αποκλείεται και η πολιτική σου «στράτευση». Από την άλλη πλευρά όμως δεν αποκλείεται να διακοπεί μια τρέχουσα φιλία σου, εξ αιτίας μιας ολότελα διαφορετικής αντίληψης των πραγμάτων, από ηθική και πολιτισμική άποψη.

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να «ανοίξεις» το σπίτι σου ή να παρευρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση, ενώ συμβάλλει θετικά και σε οικογενειακά και περιουσιακά ζητήματα. Παράλληλα, στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου, οι εξελίξεις τρέχουν ίσως γρηγορότερα από όσο θα επιθυμούσες, ίσως μάλιστα να ενοχληθείς από την προχειρότητα ή την βιασύνη με την οποία αντιμετωπίζουν κάποιοι/ες τις καταστάσεις. Από την άλλη πλευρά όμως, με το τρίγωνο Άρη-Δήμητρας η αμεσότητα δίνει λύσεις και δεν αφήνει τις καταστάσεις να λιμνάσουν, οπότε πάρε εσύ την πρωτοβουλία!

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Ταύρο αναβαθμίζει τα μέσα επικοινωνίας που χρησιμοποιείς αλλά αν σου προκύψει κάποιο ταξίδι είναι προτιμότερο να μην πας με γκρουπ, αφού θα προκύψουν εντάσεις και διχογνωμίες που θα χαλάσουν το καλό κλίμα. Επιπλέον, το τρίγωνο Άρη-Δήμητρας βάζει στο «κάδρο» της ζωής σου τις… ζωές των άλλων και μπορεί τελικά να βρεθείς εν μέσω «πυρών» που ανταλλάσουν γνωστοί/ες ή συγγενείς, με προοπτική μάλιστα να δοθεί συνέχεια στις δικαστικές αίθουσες. Από την άλλη πλευρά βέβαια, αν προσανατολιστείς σε πεδία γνώσης ή την εκμάθηση μιας τεχνικής θα έχεις λαμπρά αποτελέσματα.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε