Νοέμβριος 2018: Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Νοέμβριος 2018: Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 11:54 Δημιουργία 01/11/18, 10:55

Τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα ερωτικά σας;

Κριός
Τον Νοέμβριο πολλά πράγματα θα συμβούν, κάποια όμορφα, κάποια καινούρια, κάποια περίεργα, αλλά να θυμάστε ότι σε γενικές γραμμές, θα είναι ένας μήνας που θα σας κρατήσει σε εγρήγορση!
Ο Δίας περνάει από τον Σκορπιό στον Τοξότη! Είναι θαυμάσια νέα αυτά και γι’ αυτό ξεκινώ από αυτό το γεγονός! Στις 9 του μήνα, λοιπόν, μπαίνει επίσημα στον φιλικό σας Τοξότη, που σας σκορπάει απλόχερα τη χάρη του και μοιράζεται τα καλούδια του Δία μαζί σας! Περιμένετε, δεν είναι μόνο αυτό! Ο Ήλιος θα περάσει κι αυτός από τον Σκορπιό στον Τοξότη στις 23 κι ο Ερμής θα βρίσκεται κι εκείνος στον Τοξότη! Κάνω την σούμα και σας λέω ότι θα αλλάξει η ψυχολογία σας. O,τι και να επιφυλάσσει ο μήνας, εσείς θα είστε αλλού! Κυριολεκτικά! Θα ανοίξει η καρδιά σας, θα δοκιμάσετε πρόσωπα και πράγματα που μέχρι τώρα σας φαίνονταν «κάπως», θα πάτε και κανένα ταξιδάκι (ή έστω μια ωραία εκδρομούλα), θα αλλάξετε παραστάσεις, ιδέες, μυαλά, τα πάντα λέμε!
Η μόνη παραφωνία είναι ότι στις 17 του μήνα, ο Ερμής θα γίνει ανάδρομος (Σιγά τα ωά. Θα έχετε συνηθίσει πια τα τερτίπια του!) Μην τον αφήσετε να βάλει φρένο στα σχέδιά σας, είτε είστε single είτε σε σχέση! Πηγαίνετε κόντρα στο ρεύμα και δοκιμάστε νέες προσεγγίσεις, αλλάξτε αντιλήψεις για τα πράγματα και διευκολύνετε την ζωή σας! Μην φοβάστε, το πολύ πολύ να σας βγει κανένα πρόσωπο λίγο κούκου, αλλά δεν σας είπα να το παντρευτείτε κιόλας!
Α! Μιας και το έφερε η κουβέντα. Μέχρι να πάει ο Ήλιος στον Τοξότη στις 23, θα στρογγυλοκάθεται στον Σκορπιό μια χαρά, και θα έχουμε και την Νέα Σελήνη εκεί. Σεξάκι ωραίο και παθιασμένο υπόσχεται, με πολλά επίπεδα σύνδεσης (ψυχικής και σωματικής), πολλά ωραία μυστικά και χρήσιμες πληροφορίες, αλλά οι singles μπορείτε να επιλέξετε και το σεξ άνευ δεσμεύσεως, αν το προτιμάτε. Φυσικά με την Νέα Σελήνη εκεί, παίζει και να πάτε να μου δαγκώσετε τη λαμαρίνα κάποιοι/ες που θα νιώσετε ότι κάνατε «επαφή» με ένα πρόσωπο. ΟΚ, μαζί σας, απλά μην μου ξεχάσετε ότι στις 17 στραβώνει ο Ερμής και θα σας βγει η μελόπιτα… χυλόπιτα!
Η Αφροδίτη που είναι στραβή, ισιώνει στις 16 του μήνα (μια μέρα, πριν στραβώσει ο Ερμής δηλαδή) και θα είναι… στον Ζυγό! Πανηγυρίστε! Ισιώνουν και τα πράγματα στις σχέσεις των δεσμευμένων Κριών κι αν δεν ήταν ο ανάδρομος Ερμής, θα σας έλεγα κι οι singles να προχωρήσετε σε σχέση! Πάντως, έχει τα θετικά της η Αφροδίτη στον Ζυγό: σας δίνει φτερά για να ερωτευτείτε, να γνωρίσετε πολύ όμορφα πρόσωπα που μπορεί να σας ταιριάζουν γάντι. Απλά, κρατήστε τα λίιιιιιιιιγο περισσότερο καιρό στο επίπεδο γνωριμίας, μέχρι να φτιάξουν τα πράγματα!
Οι δεσμευμένοι με τον Άρη στους Ιχθύς (περνάει στις 16 του μήνα), θα νιώσετε ότι ήρθε η ώρα να σκεφτείτε κάποια πράγματα, τα οποία όμως ΔΕΝ θα εκφράσετε (μια μούγγα, την έχει ο Ιχθύς). Μην πάρετε οριστικές αποφάσεις, ακόμα κι αν σας τρώει κάτι μέσα σας. Τσου. Γαργάρα κάντε το.
Τέλος, Πανσέληνο θα έχουμε στις 23, στον δαιμόνιο Δίδυμο! Εκεί να δείτε φωτιά που θα πάρει το κεφαλάκι σας! Ωωωωωωωωχ! Γι’ αυτό σας παρακαλώ, να μη δώσετε βάση σε ό,τι θα σας ταλαιπωρεί στο όμορφο κεφάλι σας, αλλά προσπαθήστε να ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΕ τις σκέψεις σας, ξορκίζοντας τις μακριά!
Καλά να περάσετε και να τινάξετε από πάνω σας, κάθε απόπειρα να σας χαλάσουν το χαμόγελό σας!

Ταύρος
Καλά θα κυλήσουν τα πράγματα σε γενικές γραμμές, αρκεί να έχετε και λίγη υπομονή, όχι γιατί έρχεται κάτι δύσκολο, αλλά γιατί ο μήνας έχει πολλές αλλαγές!
Ο Σκορπιός, για αρχή, θα θελήσει να σας κάνει προξενιά. Με τον Ήλιο να λάμπει στο ζώδιό του μέχρι τις 22 και την Νέα Σελήνη εκεί στις 7, θέλει να σας βάλει στο τριπάκι να κάνετε όχι μόνο καινούργιες γνωριμίες, αλλά και να περάσετε καλά στις ήδη υπάρχουσες. Οι δεσμευμένοι/ες Ταύροι θα έχετε μια ωραία περίοδο όπου και στα μέλια θα είστε με το έτερο ήμισυ και θα μπορέσετε ό,τι θέλετε να το αντιμετωπίσετε χωρίς να ανοίξει ρουθούνι. Η Νέα Σελήνη θα σας κάνει καλό: σπείρτε ό,τι είναι να θερίσετε σε επίπεδο σχέσης ΤΩΡΑ, για να συλλέξετε τους καρπούς λίγο αργότερα!
Η Αφροδίτη που -αν θυμάστε- ήταν ανάδρομη τον προηγούμενο μήνα, έρχεται στα ίσα της στις 16. Μέχρι τις 16, λοιπόν, κρατηθείτε και μη δίνετε υποσχέσεις, μην ανοίξετε τα πανιά σας για κάτι που σας φαίνεται «έτσι κι έτσι» κι αποφύγετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας (αν π.χ. θέλετε να προτείνετε αρραβώνα). Δεν είναι μόνο η ανάδρομη Αφροδίτη που δεν μου κάθεται καλά, είναι κι ο… ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη, που ξεκινάει στις 17! Ο ένας πλανήτης ισιώνει, ο άλλος στραβώνει! Τι να πρωτομαζέψεις;
Άρα, ο μήνας, έχει τα καλά του, διότι ο Σκορπιός θα ανεβάσει πολύ τις μετοχές σας και θα σας δώσει τρελό σεξαπίλ, αλλά ο ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη έρχεται να σας θυμίσει ότι μπορεί αυτό που βλέπετε να μην είναι αυτό που θέλετε και προσέξτε τι ψάρια πιάνετε στα δίχτυα σας. Καλό το σεξάκι που σας υπόσχεται ο Ερμής, αλλά πολύ φοβάμαι ότι άλλα θα συμβαίνουν στο κρεβάτι σας κι άλλα θα νομίζετε ότι υπονοούνται. Με απλά λόγια, το σεξάκι δεν θα μεταφραστεί σε έρωτα με το ζόρι κι ο έρωτας που μπορεί να σας χτυπήσει την πόρτα (και να είναι το σωστό πρόσωπο για εσάς) δε θα σας κάνει κου κου… Παλιοκατάσταση!
Ο Άρης, μέχρι τις 15 στον Υδροχόο, θα σας βοηθήσει να βάλετε γερές βάσεις στα επαγγελματικά σας ή να ερωτευτείτε… το λάθος άτομο από την δουλειά! Μην ανησυχείτε όμως! Όταν περάσει στον Ιχθύ, στις 16, θα σας την πέσουν πρόσωπα (που επίσης θα είναι ότι να ‘ναι), μέσω φίλων, γνωστών, στο γυμναστήριο κ.ο.κ! Μα δεν είναι υπέροχο; Όλος ο μήνας σπαρμένος με ευκαιρίες κι εσείς να μην ξέρετε που στο καλό είναι κρυμμένο το σωστό άτομο, ανάμεσα στο χάος του ανάδρομου Ερμή! Μούρλια!
Υπομονή γλυκά μου, θα περάσει κι αυτό. Όμως για να μην τα λέμε όλα άσχημα, τα πράγματα δεν είναι ούτε τραγικά, ούτε απελπιστικά. Θέλει να ασκήσετε τη διάκρισή σας γιατί η αλήθεια είναι ότι θα έχετε πολλές τυχερές στιγμές μέσα στον μήνα!
Οι δεσμευμένοι, με την Πανσέληνο στις 23 στους Διδύμους, θα σφίξετε τα λουριά στο έτερο ήμισυ, κάπως απότομα είναι η αλήθεια, ενώ ό,τι θέλετε, μπορείτε απλά να το (συ)ζητήσετε! Θα πρότεινα να το παίρνατε αλλιώς το όλο θέμα και να μην εκφράσετε περιττή κτητικότητα. Όχι, από τη στιγμή που κι εσείς θα λοξοκοιτάξετε, αφού ευκαιρίες… θα έχετε μπόλικες!
Καλά να τον αρμενίσετε τον μήνα! Μην χολοσκάτε για τον ανάδρομο Ερμή, δεν είναι το τέλους του κόσμου! Είναι απλά ένα μικρό φρένο στις λέξεις και τη μετάφραση τους! Τίποτα παραπάνω!

Δίδυμος
Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που κάνει τα δικά του, έχει τα πάνω του, έχει και τα κάτω. Για να το πω πιο απλά, δε θα πλήξετε καθόλου!
Θα σας πω το πρώτο σημαντικό πράγμα για τον μήνα, που δεν είναι άλλο από τον ανάδρομο Ερμή! Ωχ, το ξέρω. Ίσα που ανασυνταχτήκατε από τον ανάδρομο στα τέλη του Αυγούστου, αλλά στις 17 του μήνα ο Ερμής θα στραβώσει στο ζώδιο του Τοξότη. Τι πρέπει να περιμένετε; Πολλές μικρό-παρεξηγήσεις και λόγια μπρος και πίσω. Τι σου είπα, τι μου είπες και πολύ εκνευρισμό με το έτερο ήμισυ. Θα πληρώσει την νύφη και θα πει κι ένα τραγούδι! Όμως και το έτερο ήμισυ θα φτάσει σε σημείο να χάσει την μπάλα, να αμφιβάλλει πολύ για τον εαυτό του/της κι αντί να πάρετε θέση απέναντί του/της, θα πρότεινα, να πάρετε θέση δίπλα του/της.
Όσοι/ες είστε singles και ψάχνεστε, δεν ξέρω με τον ανάδρομο τι ακριβώς θα βρείτε, αλλά, μια φορά, ό,τι ψάρια και να πιάσετε, καλύτερα να τα ξαναρίξετε στην θάλασσα. Γιατί τα λέω αυτά; Γιατί φοβάμαι πως ό,τι ακούτε, ό,τι βλέπετε, μπορεί μεν να είναι εκείνο που θα επιθυμείτε σφόδρα, αλλά δε θα είναι πραγματικό. Είτε, λοιπόν, θα φερθείτε με εξυπνάδα και θα κρατήσετε τα πράγματα χαλαρά, είτε, όταν ο Ερμής επιστρέψει στα νορμάλ του, θα δείτε τι τελικά σερβιριστήκατε!
Στα καλά νέα, θα προσμετρήσω το γεγονός ότι η Αφροδίτη στον Ζυγό γίνεται ορθόδρομη, στις 16 του μήνα! Εκεί κάπου θα ξεκινήσετε να φλερτάρετε, να σας φλερτάρουν, θα νιώσετε ανεβασμένη τη διάθεση και την ψυχολογία σας, αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ, μια μέρα μετά ξεκινάει ο ανάδρομος Ερμής, για αυτό το λόγο, ΜΗΝ αφεθείτε και ΜΗΝ ρίξετε τις άμυνές σας. Θέλετε σεξάκι χωρίς αύριο; Πολύ ωραία! Θέλετε να περάσετε όμορφα και να μην το ψάξετε παραπάνω το θέμα; Βουρ στον πατσά κι εγώ μαζί σας. Θέλετε να κάνετε μια σοβαρή γνωριμία;;; Τσου, τσου και πάλι, τσου!
Μια μικρή συμβουλή: ο Άρης, μετά τις 16, θα περάσει στον Ιχθύ (που σας κάθεται ολίγον τι στο λαιμό), αλλά αντί να σας δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα, μάλλον θα θελήσει να σας αποσυντονίσει! Για να μη γίνετε, λοιπόν, θύματά του, φροντίστε λιγάκι τα πράγματα και τα πρόσωπα στη δουλειά σας. Τι εννοώ; Μην πέσετε σε παγίδες, μην κάνετε σενάρια στο μυαλό σας, προσέξτε πως θα προσεγγίσετε ανθρώπους με μεγαλύτερη θέση από εσάς.
Και πάμε στο δεύτερο σημαντικό πράγμα του μήνα για εσάς: έχουμε Πανσέληνο στο ζωδιάκι σας, στις 23! Βαράμε παλαμάκια, χαμογελάμε πλατιά κι ευφραινόμαστε! Γιατί; Μα φυσικά, επειδή με την Πανσέληνο, θα επικεντρωθείτε στον εαυτό σας, στις ανάγκες σας, θα ψάξετε να βρείτε τρόπους να επικοινωνήσετε όσα θέλετε και να διεκδικήσετε κι ένα κομμάτι γης για εσάς και να… πετύχετε! Οι δεσμευμένοι Δίδυμοι, λόγω του ανάδρομου Ερμή απέναντί σας, πάρτε το λίγο ήρεμα το όλο θέμα της διεκδίκησης. Ωραία τα γράφουμε, αλλά καμιά φορά αξίζει να κάνετε και κανένα βήμα πίσω, από το να δημιουργήσετε δυσάρεστη ατμόσφαιρα και να φανείτε και παρτάκηδες!
Θα περάσει ο Νοέμβριος και θα είναι μια χαρά! Θετική σκέψη, βαθιές ανάσες, και κρατήστε και μερικές σκέψεις για τον εαυτό σας! Μην τις μοιραστείτε, θα ταράξουν κόσμο!

Καρκίνος
Ένα μήνα πριν το τέλος του 2018 και τα πράγματα, δεν λένε να ηρεμήσουν! Όχι πως θα συμβεί κάτι το συνταρακτικό, αλλά ο Νοέμβριος από την μια θα σας πάει τρελά κι από την άλλη πατάει –ο άτιμος- και φρένο!
Με τον Σκορπιό να έχει τον Ήλιο στο ζώδιό του μέχρι τις 22 και την Νέα Σελήνη στις 7 (στο ίδιο ζώδιο), δεν σας λυπάμαι καθόλου! Θα έχετε έναν άλλον αέρα, μια άλλη χάρη. Αυτό θα φανεί προς τα έξω και πολύ φοβάμαι ότι καρδούλες θα σπάσουν, αλλά η δική σας όχι! Φλερτάκι και κάποιες καινούργιες γνωριμίες θα παίξουν κι αν ήμουν στη θέση σας (και με ενδιέφερε κάποιο πρόσωπο), θα έκανα κάποια κίνηση και μάλιστα γρήγορα! Το «γιατί» θα σας το πω λίγο παρακάτω. Με την Νέα Σελήνη, κινδυνεύετε να πάθετε έρωτα μεγάλο, αλλά και το ανάποδο! Να σας την πέσει κάποιο πρόσωπο. Το αν θα σας αρέσει ή όχι είναι μια άλλη ιστορία! Παράλληλα ο Σκορπιός θα σας δίνει πολύ σεξαπίλ, το οποίο το εξαργυρώνετε, όπως εσείς θέλετε.
Πάμε όμως και στο μεγάλο ΣΤΟΠ του μήνα: ο Ερμής στις 17, γίνεται ανάδρομος, στον Τοξότη. Χμμμμ… Μέχρι τις 17 θα μου πείτε, όμως, το πεδίο είναι ελεύθερο και μπορείτε να κάνετε αταξίες και να εκμεταλλευτείτε και την Νέα Σελήνη στον φιλικό σας Σκορπιό, όπως σας τα έγραψα πιο πάνω. Μπαααα… Μην κάνετε τόσο γενναία σχέδια. Μπορεί ο Ερμής να στραβώνει στις 17, αλλά μέχρι τις 16, θα είναι ανάδρομη η Αφροδίτη, στον Ζυγό! Φτιάχνει ο ένας πλανήτης, χαλάει ο άλλος! Για αυτό το λόγο και σας προτρέπω να είστε κουμπωμένοι/ες αυτό τον μήνα και να μην αφήνετε λόγια, αισθήματα, εντυπώσεις, να σας πάρουν τα μυαλά!
Ο Άρης, μέχρι τις 15 που θα είναι στον Υδροχόο, θα σας ηλεκτρίζει το κρεβατάκι ή -για να σας το πω αλλιώς- θα μπορείτε να απολαύσετε ωραίο σεξάκι, αλλά όπως μάλλον έχετε πάρει πρέφα, τα πράγματα δύσκολα θα περάσουν από το κρεβάτι στην σχέση…
Μόλις πατήσει πόδι ο Άρης στον φιλικό σας Ιχθύ, (μετά τις 17), τα πράγματα θα γίνουν πιο άνετα για εσάς, αλλά και πιο μπερδεμένα. Ίσως συναντήσετε κάποια πρόσωπα από το παρελθόν σας, θα περάσετε καλά μαζί κι ευχάριστα! Επίσης, η διάθεσή σας θα αλλάξει. Θα το πάρετε αλλιώς το πράγμα και θα χαλαρώσετε ή θα επιλέξετε να αγνοήσετε κάποια πράγματα. Καλά θα κάνετε, αυτό επιτάσσει η εποχή!
Η Πανσέληνος, στις 23, στους Διδύμους, δε θα σας φέρει κανένα σοβαρό συμβάν. Απλά, αν νιώσετε το Φεγγάρι να σας πιάνει και να έχετε ανεβοκατεβάσματα στη διάθεση σας, ξέρετε ποιος θα φταίει. Οι δεσμευμένοι Καρκίνοι ίσως ακούσετε κάτι ευχάριστο που να αφορά τη δουλειά του έτερου ήμισυ ή υπάρξει μια ευχάριστη εξέλιξη σε κάποιο τομέα της καθημερινότητας του/της!
Για το τέλος σας έχω ένα ωραίο νέο: ο Δίας, από τις 9 του μήνα, περνάει στον τυχερό Τοξότη! Φεύγει από τον Σκορπιό (που ξέρω ότι σας άρεσε), προχωράει στο ζώδιο που νιώθει άνετα κι υπόσχεται να σας φέρει όμορφες εξελίξεις στην καθημερινότητά σας και στην εργασία σας! Καθόλου άσχημα, έτσι;

Λέων
Ο μήνας γενεθλίων του Σκορπιού μόνο αδιάφορους/ες δε θα σας αφήσει! Από όλα έχει ο μπαξές και όλα τα καλά και τα παράξενα δούμε!
Για αρχή να σας πω ότι για τον επόμενο ένα χρόνο και κάτι θα έχετε μια σημαντική βοήθεια! Ο Δίας περπατάει, αφήνει τον Σκορπιό στις 8 του μήνα και περνάει στον υπέροχο και πολύ φιλικό σας Τοξότη! Εννοείται ότι θα γευτείτε και σεις την χάρη του και θα μοιραστείτε τα δώρα του! Πραγματικά, θα δείτε ότι η ψυχολογία κι η διάθεσή σας θα πάρουν ανοδική πορεία, ενώ θα σας τύχουν και πολλά φλερτάκια! Θα περάσετε καλά και θα το δείτε! Όσοι/ες είστε δεσμευμένοι/ες κι έχετε και παιδιά θα έχετε καλά νέα για αυτά! Γενικά, να θυμάστε ότι τα πράγματα θα σας πάνε καλά κι αν κάνετε και τις σωστές κινήσεις, θα δρέψετε κι ωραία αποτελέσματα. Για παράδειγμα, θα «ανοίξει» μια περίοδος που οι μετοχές σας στο ερωτικό χρηματιστήριο, θα πηγαίνουν προς τα πάνω. Θα σας πλησιάσουν πολλά πρόσωπα. Το μόνο, επομένως, που απομένει, είναι να κάνετε ΕΣΕΙΣ την σοφή και σωστή επιλογή!
Βέβαια, καλός είναι ο Δίας κι η εύνοιά του, είναι πάντοτε καλοδεχούμενη, όμως να θυμάστε ότι κρύβει μέσα του το στοιχείο της υπερβολής. Για αρχή, να σας πω ότι μπορεί να ξεφύγετε λιγάκι και να φορτώσετε πολλά στον κόκορα, ενώ οι singles, ίσως να παρουσιάσετε την τάση να ξεδίνετε στο σεξάκι χωρίς δεσμεύσεις και να γίνετε έτσι λιγάκι…. Επιπόλαιοι/ες! Προσοχή… στις απολαύσεις!
Ο Τοξότης, αυτόν τον μήνα, έχει στο ζώδιό του και τον Ερμή, αλλά αυτός ο άθλιος, στις 17, γίνεται ανάδρομος. Την διαδικασία την ξέρετε, φαντάζομαι: επειδή μιλάμε για φλερτάκια και γνωριμιούλες, σε ό,τι αφορά στο ζώδιο σας, καλό θα ήταν να κρατήσετε μικρό, μα πολύ μικρό… Λυπάμαι που σας χαλάω τη ζαχαρένια, αλλά ο Ερμής ο ανάδρομος δε χαρίζεται σε κανέναν!
Η Αφροδίτη -από την άλλη πλευρά πάλι- ενώ είναι ανάδρομή στον Ζυγό, στις 16, γίνεται ορθόδρομη! Καλό το νέο κι αν ο Ερμής δε στράβωνε μια μέρα αργότερα (στις 17), θα σας έλεγα ότι όλος ο μήνας είναι μια γλύκα! Φευ! Σφίξτε τα δόντια, δώστε τόπο στην οργή και σκεφτείτε όμορφα πράγματα. Κυριολεκτώ: με την Αφροδίτη να έρχεται στα ίσα της, θα φτιάξει η σκέψη σας, θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε το πως αισθάνεστε για κάποια πρόσωπα κι ΑΝ τα γνωρίζετε ήδη, προχωρήστε ελεύθερα και κάντε όποια κίνηση θέλετε, χωρίς να σκεφτείτε τον ανάδρομο Ερμή. Εάν όμως οι σκέψεις σας αφορούν σε πρόσωπα που θα γνωρίσετε ΜΕΤΑ τις 17, καθίστε ακίνητοι/ες και μην προχωρήσετε σε τίποτα.
Με τον Άρη στον Υδροχόο μέχρι τις 16, οι δεσμευμένοι μπορεί να παίξετε και καμία σφαλιάρα με το έτερο ήμισυ, για να τα βρείτε επί κρεβατιού, μετά τις 17, που θα έχει περάσει στους Ιχθύς! Εκεί να δείτε κέφια! Όχι μόνο το σεξάκι θα είναι καλό, αλλά μέσα στο χαλαρό κλίμα, παίζει και να μάθετε ένα δύο πράγματα για αυτό (ή το πώς σκέφτεται για κάτι), που θα σας φανεί περίεργο! Παρ’ όλα αυτά, τίποτα το κακό δε θα συμβεί!
Ο Σκορπιός που έχει τον Ήλιο και την Νέα Σελήνη στο ζώδιό του, δε θα σας πειράξει καθόλου, σας το υπόσχομαι. Απεναντίας, θα σας βοηθήσει να κάνετε μια καινούργια αρχή σε κάποια θεματάκια που αφορούν στα οικογενειακά σας. Κάτι ίσως να αλλάξετε, αλλά με θετικό πρόσημο!
Τέλος, Η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 23 του μήνα, θέλει να σας θυμίσει ότι υπάρχουν κι οι φίλοι σ αυτήν τη ζωή, και μάλιστα κάποιοι ίσως να είναι και παραπονεμένοι! Μήπως ήρθε η ώρα να βρείτε χρόνο να περάσετε καλά μαζί τους; Μήπως πρέπει οι singles να αφεθείτε και λίγο σε κανένα προξενιό, μέσω γνωστών και να κρατήσετε την γνωριμία για όταν ο Ερμής έρθει στα συγκαλά του; Για σκεφτείτε το…

Παρθένος
Μήνας που τα έχει όλα είναι ο Νοέμβριος και τα πάνω του και τα παράξενά του, αλλά και τα ωραία του!
Ο Σκορπιός έχει γενέθλια και μια Νέα Σελήνη στο ζώδιό του, στις 7 του μήνα. Θα είναι καλή περίοδος για εσάς, θα αυξηθεί η προσοχή σας, θα βάλετε πολλούς ανθρώπους στη (σωστή) θέση τους, θα μπορέσετε να φτιάξετε κανάλια επικοινωνίας με τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν, θα νιώσετε πιο κοινωνικοί/ες, θα είστε δεκτικοί/ες σε ανοίγματα και καινούργιες προτάσεις και δε θα υπάρχει τίποτα που δε θα περνάτε από το κεφαλάκι και τα χεράκια σας! Το καλό είναι ότι θα είστε πολύ απασχολημένοι/ες για να σας αποσπάσει την προσοχή τίποτα άλλο. Το μοναδικό πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι να μην γίνετε πολύ αιχμηροί/ές στα λόγια σας! Ο Σκορπιός έχει κι αυτός μια φήμη… που τσιμπάει! Φυσικά, η Νέα αυτή Σελήνη μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε και πολλά πράγματα για πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, χωρίς να γίνετε αντιληπτοί/ες! Εκμεταλλευτείτε το, αυτό!
Προσέξτε τώρα κάτι: ο Ερμής που είναι στον Τοξότη, στις 17, γίνεται ανάδρομος. ΟΚ, δεν είναι κι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί, αλλά μη χολοσκάτε. Περισσότερο φροντίστε να επανεξετάσετε κάποια πράγματα και αντιλήψεις που έχετε για ορισμένα πρόσωπα, πριν σας αναγκάσει ο ανάδρομος Ερμής να παραδεχτείτε ότι αδικήσατε κάποιον/α. Καλό θα σας κάνει και μάλιστα ξεκινήστε από το ίδιο σας το σπίτι: φροντίστε να φτιάξετε κάποιες πληγωμένες –ίσως- σχέσεις με πρόσωπα που αγαπάτε! Έχει και τα καλά του ο ανάδρομος: σου επιτρέπει να κοιτάς πίσω, να βλέπεις τι ΔΕ δούλεψε σωστά, έτσι ώστε, όταν ισιώσει, να φτιάξεις οτιδήποτε έχεις στραβώσει!
Στα καλά νέα, θα αναφέρω ότι η πολύ δυνατή Αφροδίτη στον Ζυγό γίνεται επιτέλους ορθόδρομη στις 16 του μήνα! Βαράμε παλαμάκια για μια ημέρα και μόνο (στις 17, στραβώνει ο Ερμής) και κοιτάμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε! Για αρχή να σας πω ότι είναι μια εξαιρετική ευκαιρία όσοι είστε ΗΔΗ σε σχέση, να την επισημοποιήσετε ή να κάνετε το επόμενο βήμα (π.χ. να συμβιώσετε!). Ούτε ο ανάδρομος Ερμής δε θα τολμήσει να σας αγγίξει! Επίσης, οι δεσμευμένοι προσέξτε λιγάκι τα οικονομικά σας, έτσι; Ωραία και δυνατή η Αφροδιτούλα στον σούπερ ντούπερ Ζυγό, αλλά μια τάση να ξοδεύει και να γυρεύει πως θα περάσει όμορφα την έχει!
Μέχρι τις 16, ο Άρης θα είναι στον Υδροχόο. Καλός είναι, φλερτάκι από τη δουλειά θα παίξει, αλλά τα ωραία έρχονται στις 17, που μετακομίζει στους Ιχθύς! Ε, ρε γλέντια! Δώσ’ του θα σας έρχονται νέες γνωριμίες κι άντε να δω τι θα τις κάνετε με τον ανάδρομο Ερμή! Προσέξτε κακόμοιρά μου, ο Άρης θα πάει να τριφτεί πάνω και στον Ποσειδώνα –κάποια στιγμή- κι εκεί να δείτε τι έχει να γίνει: άλλο θα βλέπετε, άλλο θα ακούτε, άλλο θα είναι! Μακριά, σας λέω!
Οι δεσμευμένοι, δεν διατρέχετε τέτοιους κινδύνους, μην ανησυχείτε! Απλώς εσείς παίζει και να ξεσπάσετε στο έτερο ήμισυ, αλλά ευτυχώς δε θα ανοίξει κανένα ρουθούνι! Προσέξτε όμως ένα πραγματάκι: να έχετε το νου σας γιατί μπορεί να φάτε και κανένα παραμύθι εκεί που δεν το περιμένετε! Χμμμμ…
Η Πανσέληνος θα γίνει στις 23 του μήνα στους πολυαγαπημένους σας Διδύμους (χιχιχι!). Μεταξύ μας, μια χαρά θα σας κάτσει: κάτι καλό να περιμένετε στη δουλειά σας ή στα κοινωνικά σας. Ποιος ξέρει; Μπορεί να κάνετε μια σημαντική γνωριμία, που να σας αλλάξει τα δεδομένα! Πάντως, να θυμάστε ότι δε θα δημιουργήσει κανένα άγχος και κανένα πρόβλημα!

Ζυγός
Μέσα σε έναν μήνα που πολλά θα συμβούν εσείς συγκαταλέγεστε στα τυχερούλια!
Γιατί; Με φυσικά γιατί η Αφροδιτούλα (ο κυβερνήτης πλανήτης σας που σας αγαπάει πολύ) θα είναι στο ζώδιό σας όλο τον μήνα κι ενώ –αν θυμάστε- ήταν ανάδρομη από τον προηγούμενο μήνα, στις 16, έρχεται στα ίσα της και τα πράγματα θα αρχίσουν να κυλάνε καλύτερα. Η αλήθεια είναι ότι θα ξεμπλοκάρετε σε προσωπικό και συναισθηματικό επίπεδο. Αυτά είναι τα καλά νέα.
Τα περίεργα νέα είναι ότι, στις 17, μια μέρα μετά που ισιώνει η Αφροδίτη, χαλάει ο Ερμής. Χμμμ… Η πλοκή αρχίζει να γίνεται ενδιαφέρουσα και κομματάκι προκλητική! Από πού τα ξεκινήσω και πού να τελειώσω; Εκεί θα σας έλεγα ότι μπορείτε να κατεβάσετε τις άμυνες και να αφεθείτε πια να χαλαρώσετε, να επιτρέψετε να σας προσεγγίσουν και να κάνετε κι όποια βήματα θέλετε, ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς, τσουπ! Σκάει μύτη ο ανάδρομος Ερμής κι η συνταγή δεν λέει να δέσει με τίποτα. Τι να σας πω τώρα; Να πάτε άφοβα να κάνετε τις περιποιήσεις σας; ΟΚ, κάντε τις, αλλά σε μέρη και με πρόσωπα, που έχετε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν. Κουρεύετε μαλλιά; Στον ίδιο κομμωτή που πάτε πάντοτε. Θέλετε άλλο είδους καλλωπισμού; Εκεί που ΗΔΗ ξέρετε τα πρόσωπα. Τίποτα καινούργιο. Κανόνας και μάλιστα, χρυσός!
Ο Σκορπιός που έχει την τιμητική του, λόγω γενεθλίων, έχει και την Νέα Σελήνη στις 7 του μήνα στο ζώδιό του. Μέσες – άκρες, ήρθε η ώρα να αναλογιστείτε τι είναι εκείνο που θέλετε από την σχέση σας, τι θέλετε να χτίσετε γερά, τι θέλετε να αλλάξετε. Ό,τι σπόρο φυτέψετε τώρα, αυτόν και θα θερίσετε σε 6 μήνες από σήμερα περίπου!
Αν νιώσετε τις σκέψεις σας να φουντώνουν, να ψάχνεστε με περιέργεια για κάποια πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν, δεν είναι τίποτα, στη δική σας περίπτωση, είναι ο ανάδρομος Ερμής. Θα σας βάλει στο τριπάκι να αμφισβητείστε πολλά πράγματα και πρόσωπα στη ζωή σας κι ίσως θελήσετε, μάλιστα, να βάλετε μια τελεία σε κάποιον ή κάτι και να κάνετε μια καινούργια αρχή. Μαζί σας. Αλλά ΑΦΟΥ τελειώσει ο ανάδρομος, τον επόμενο μήνα. Τώρα, μπορεί να παρασυρθείτε από πάθος, από λάθος και να το μετανιώστε άσχημα. Θέλει προσοχή.
Παίζει επίσης να μπει ξανά τη ζωή σας κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν σας. Δεν ξέρω αν θα είναι για καλό ή όχι, αλλά μια φορά κι αυτό μου φαίνεται… άκυρο ή ύποπτο…
Με τον Άρη μέχρι τις 16 του μήνα στον φιλικό σας Υδροχόο, θα νιώθετε την ανάγκη να ανοίξετε τα φτερά σας, να διώξετε από πάνω σας την κατήφεια και τις ευθύνες και να διασκεδάσετε λιγάκι. Μην το σκέφτεστε! Κάντε το! Ανάδρομος Ερμής ΔΕ θα υπάρχει μέχρι τότε κι η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο σας δεν πιστεύω ότι θα σας δαγκώσει. Να ανοίξετε την καρδιά σας οι δεσμευμένοι και να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας. Κοιτάξτε να περάσετε όμορφα και να μην φορτώνετε το όμορφο κεφάλι σας με κάτι παραπάνω από εκείνο που σας αντιστοιχεί ως βάρος κι ευθύνη! Όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά γιατί είναι που είναι περίεργος ο μήνας με τα πάνω και τα κάτω του, εσείς γιατί να χάσετε τις όποιες καλές στιγμές έχει να προσφέρει;
Η Πανσέληνος θα γίνει στους φιλικούς σας Διδύμους στις 23 του μήνα! Πολύ καλό Φεγγάρι για εσάς, που θέλει να σας κάνει να ανοίξετε τους κύκλους σας, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο επιλέγετε ταίρι! Οι singles θα είχατε καλές ευκαιρίες –σε έναν ιδεατό κόσμο όπου ΔΕΝ θα υπήρχε ο ανάδρομος Ερμής- να κάνετε καλές γνωριμίες, έξω από την ζώνη ασφαλείας σας. Αλλά…
Παρ’ όλα αυτά, μια ψυχική ανάταση, θα τη νιώσετε. Θα σας πάει καλά αυτή η Πανσέληνος, να μου το θυμηθείτε!

Σκορπιός
Τον μήνα των γενεθλίων σας μόνο μονότονο ή βαρετό δε θα τον αποκαλούσα! Έχει από όλα, αλλά κυρίως, θα σας κινητοποιήσει!
Για αρχή, να σας πω ότι ο Δίας φεύγει από το ζώδιό σας και πηγαίνει στον Τοξότη. Δεν είναι κακό και μη χολοσκάτε. Κι εκεί που θα πάει πάλι καλό θα σας φέρει! Παράδειγμα: μπορείτε επιτέλους να κάνετε μια δίαιτα και να χάσετε κιλά, κι όχι να γελάει ο Δίας μαζί σας! Να ξέρετε ότι καλός είναι ο τύπος, αλλά όπου καθίσει, μια… επέκταση την κάνει! Επιπλέον, στη δική σας περίπτωση, μπορεί να σας φέρει όμορφες εξελίξεις στα οικονομικά σας! Απλά, προσέξτε, μην σας οδηγήσει σε σπατάλες γιατί έχει κι αυτήν την τάση.
Ο Ήλιος, όμως, θα λάμπει στο ζώδιό σας μέχρι τις 22 και θα έχετε και την Νέα Σελήνη πάνω σας, στις 7! Φυσικά και θα λάμψετε, θα κλέψετε την παράσταση και θα έχετε και τα τυχερά σας! Με την Νέα Σελήνη, θα θελήσετε να κάνετε κάποια μεγάλη αλλαγή, σε προσωπικό επίπεδο, ίσως κάτι στην εμφάνισή σας ή κάτι που να αφορά την σχέση σας, ξεκινώντας όμως από κάτι που θέλετε εσείς να αλλάξετε, κάτι που δεν σας «πάει», κάτι που σας δημιουργεί πρόβλημα. Δεν είναι κάτι το ανησυχητικό, ίσα-ίσα, είναι κάτι που μακροπρόθεσμα, θα δουλέψει υπέρ σας!
Οι singles μπορεί με αυτή την Νέα Σελήνη να ξελογιαστείτε και να θελήσετε να προχωρήσετε σε κάποια σχέση με πρόσωπο που καιρό τώρα, σας έχει μαγέψει. Να σας θυμίσω, όμως, ότι η Αφροδίτη στον Ζυγό εξακολουθεί να είναι ανάδρομη κι άρα, αν είναι να κάνετε κάποια κίνηση, να την κάνετε προσεκτικά. Είναι αλήθεια ότι, κάτω από σωστές συνθήκες, θα σας γέμιζε με σεξαπίλ και πολλές ευκαιρίες για καλές γνωριμίες, αλλά τώρα τρώτε κίτρινη κάρτα!
Την κόκκινη κάρτα –ω ναι, έχουμε και τέτοια αυτόν τον μήνα!- θα την φάμε όλοι από τον ανάδρομο Ερμή! Στις 16, η ανάδρομη Αφροδίτη ισιώνει και στις 17 χαλάει ο Ερμής! Σιγά μην βρούμε λεπτό ηρεμίας! Στον γείτονα σας, τον Τοξότη θα είναι ο Ερμής ο ανάδρομος. Τι σκοπούς έχει; Να ανακατέψει λίγο τα οικονομικά σας, ίσως να χάσετε την μπάλα και να βγείτε εκτός προϋπολογισμού, ενώ οι δεσμευμένοι Σκορπιοί καλό θα ήταν να αποφύγετε συζητήσεις πάνω σε αυτό το θέμα με το έτερο ήμισυ γιατί παίζει και να τσακωθείτε.
Όσο ο Άρης θα είναι στον Υδροχόο (δηλαδή μέχρι τις 16 του μήνα), ίσως στριμωχτείτε σε κάποια οικογενειακά θεματάκια, ενώ μόλις περάσει στον αγαπημένο σας Ιχθύ, στις 17, τα πράγματα… θα εκτροχιαστούν, λέμε! Από την μια πλευρά ο ανάδρομος Ερμής που θα απαγορεύει οτιδήποτε καινούργιο, από την άλλη ο σούπερ –για εσάς- Άρης στους Ιχθύς, παρέα εκεί και με τον Ποσειδώνα (στους Ιχθύς, ντε!), να θέλουν να σας τραβήξουν από τα μαλλιά, να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να ξεδώσετε, να δω τι θα πρωτομαζέψετε στο τέλος! Η αλήθεια είναι ότι αν δεν είχαμε τον ανάδρομο Ερμή, θα σας έλεγα ότι είτε είστε singles είτε δεσμευμένοι, καμία σημασία δεν έχει, ένα φλερτάκι θα το πάθετε και θα σας αρέσει κιόλας! Μια ωραία γνωριμία θα μπορούσε να προκύψει, που να σας πάρει τα μυαλά, πραγματικά! Φοβάμαι όμως, ότι αν δεν προσέξετε, θα σας τα πάρει χωρίς να σας τα επιστρέψει!
Για την Πανσέληνο που θέλει να σας σκανδαλίσει, σας είπα; Έχουμε, που λέτε, μια ωραία Πανσέληνο στους Διδύμους, που έχει σκοπό να σας σεξουλιάσει και μάλιστα πολύ! Ωραία, θα περάσετε, ωραίο και το σεξάκι, ευχαριστηθείτε το, κάνετε το κέφι σας, αφήστε το να κυλήσει το πράγμα και μην ψάχνετε το κάτι «παραπάνω». Περάστε καλά οι singles, περάστε ακόμα πιο όμορφα οι δεσμευμένοι (διότι δεν κινδυνεύετε από τον ανάδρομο Ερμή) κι όλα καλά θα είναι!

Τοξότης
Ολόκληρος Δίας (ο κυβερνήτης σας) μπαίνει στο ζωδιάκι σας από τις 9 του μήνα, πώς να μην σκάσει χαμόγελο το πικραμένο σας χειλάκι;!!!
Δεν είναι καταπληκτικά αυτά τα νέα; Ο πιο τυχερός και καλοδιάθετος πλανήτης εισέρχεται στο ζώδιό του και αισθάνεται… πολύ γενναιόδωρος! Για αρχή να σας πω ότι σε προσωπικό επίπεδο, θα αρχίσουν τα πράγματα να παίρνουν άλλη πορεία. Και θα φτιάξει η ψυχολογία σας και λιγότερη ενέργεια θα χρειαστεί να καταβάλλετε για να γίνει κάτι. Φυσικά, μιλάμε ότι θα έχετε και τα τυχερά σας! Κυριολεκτικά! Όχι μόνο σας το εύχομαι, αλλά θα δείτε κι εσείς ότι, πραγματικά, θα περάσετε σε άλλο επίπεδο!
Θα αλλάξει ο τρόπος που προσεγγίζετε τους ανθρώπους και σας προσεγγίζουν. Ο «αέρας», που θα έχετε, θα σας δώσει άλλη ώθηση. Θα σας πλησιάζουν πολλά διαφορετικά πρόσωπα και θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πολύ παιχνίδι. Το τι θέλετε, (σχέση, ή όχι) το γνωρίζετε μόνο εσείς, αλλά για τον επόμενο ένα χρόνο και κάτι, θα μπορείτε να κάνετε ανοίγματα, να επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να διαλέξετε (και φυσικά, να σας διαλέξουν).
Οι δεσμευμένοι Τοξότες θα ανακουφιστείτε πολύ σε επίπεδο σχέσης με το έτερο ήμισυ. Είτε θα πάψουν να σας απασχολούν και να σας ενοχλούν διάφορα-αδιάφορα θεματάκια είτε θα στρώσουν τα πράγματα με ελάχιστη προσπάθεια εκ μέρους σας! Θα υπάρξει διαφορά πάνω σας και ο/η σύντροφός σας θα το καταλάβει, θα μυριστεί ότι κάτι κυλάει διαφορετικά και θα του/της αρέσει πολύ!
Όλα καλά με τον Δία στο ζώδιό σας, όλα όμορφα, ρόδινα, τυχερά, αλλά προσέξτε και μερικά πραγματάκια: για παράδειγμα, το βάρος σας. Επεκτατικός πλανήτης ο Δίας, αλλά επεκτείνει και… σωματικά! Άλλο ένα σημείο που θέλει την προσοχή σας είναι η τεμπελιά που μπορεί να σας χτυπήσει κατακούτελα! Ωραίο είναι να μη χρειάζεται να αγκομαχάς και να παλεύεις για το κάθε μικρό πράγμα, αλλά αν καλομάθετε και καλοσυνηθίσετε, μπορεί να χάσετε την φόρμα σας και όταν χρειαστεί να επιστρέψετε στην πεζή πραγματικότητα, να σας φανεί βουνό!
Κατά τα άλλα, ο Σκορπιός κερνάει τούρτα, καθότι είναι ο μήνας των γενεθλίων του, ενώ η Αφροδίτη στον Ζυγό (επιτέλους!) γίνεται ορθόδρομη στις 16 του μήνα! Φωνάζουμε με χαρά όλοι μαζί «αλληλούια» και ξανακαθόμαστε ήσυχα- ήσυχα στον πάγκο, καθότι μια ημέρα μετά, (δηλαδή στις 17), γίνεται ο Ερμής ανάδρομος. Σιγά μην ήταν εύκολα τα πράγματα. Να μην έχει και λίγο σασπένς ο μήνας;
Μαντέψτε τώρα σε ποιο ζώδιο θα είναι ο Ερμής σκασμένος κι ανάδρομος: στο δικό σας! Μην ξεροκαταπίνετε, δεν χρειάζεται. Αποφύγετε να μιλάτε σε οποιονδήποτε, μέχρι να ορθοδρομήσει, μάθετε και την νοηματική κι όλα καλά θα πάνε. ΟΚ, σας πειράζω, δε θα πάθετε τίποτα, αν φερθείτε έξυπνα.
Τι σημαίνει αυτό; Οι δεσμευμένοι, μην προσπαθήσετε με τον ανάδρομο να λύσετε μεγάλα προβλήματα στην σχέση σας (αν υπάρχουν), απλά, σπρώξτε τα κάτω από το χαλί και κάνετε την πάπια. Οι singles μην ανοιχτείτε σε πρόσωπα, που θα τα γνωρίσετε ΜΕΤΑ τις 17 και μην προχωρήσετε σε σχέση.
Αμφότεροι Τοξότες (δεσμευμένοι και μη), προσέξτε μην σας παρεξηγήσουν. Πώς; Μα φυσικά από αυτά που λέτε και τον τρόπο που τα σερβίρετε!
Για το τέλος σας έχω άλλο ένα καλό νέο (που θα μπορούσε όμως να ήταν και καλύτερο). Έχουμε Πανσέληνο στους Διδύμους στις 23, που σημαίνει ότι, κάτω από σωστές συνθήκες, θα κάνατε μια πολύ σούπερ γνωριμία! Τώρα, μείνετε στα τυπικά και μην ανταλλάξετε όρκους αγάπης γιατί δε σας βλέπω να το προχωράτε το πράγμα! Οι δεσμευμένοι Τοξότες δε διατρέχετε κανένα κίνδυνο! Μια χαρά θα την ευχαριστηθείτε την Πανσέληνο!

Αιγόκερως
Ο μήνας είναι γεμάτος με πράγματα και θάματα και δεν νομίζω ούτε να βαρεθείτε, ούτε και να εκπλαγείτε δυσάρεστα!
Με τον Σκορπιό να κάνει παιχνίδι και να κερνάει ποτάκι (έχει γενέθλια), εσείς μια χαρά την βρίσκετε την όλη κατάσταση κι ιδιαίτερα όταν γίνει κι η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του στις 7 του μήνα, θα σκάσετε ένα πλατύ χαμόγελο! Οι singles, θα νιώσετε έντονα vibes από άλλο πρόσωπο, μαγεία, πολύ σεξαπίλ κι έντονο μαγνητισμό και θα θελήσετε να τα παρατήσετε όλα και να ξεκινήσετε σχέση (ή σεξάκι). Καλά θα κάνετε να βιαστείτε κι αν σας αρέσει το συγκεκριμένο πρόσωπο, μην το παιδεύετε το θέμα. Γενικά ο Σκορπιός και με τον Ήλιο στο ζώδιο του (μέχρι τις 22), θα σας καθίσει πολύ όμορφα. Θα έχετε την ευκαιρία είτε έχετε σχέση, είτε όχι, να βγείτε, να σκανδαλίσετε, να σας συστήσουν σε τρίτα πρόσωπα, να κάνετε πολύ ανακάτεμα στην τράπουλα και να περάσετε όχι απλά όμορφα, αλλά και να ζήσετε ωραίες κι έντονες στιγμές!
Βιαστείτε όμως! Μπορεί η Αφροδίτη να είναι στον Ζυγό ανάδρομη και να επιστρέφει στη σωστή της πορεία στις 16, αλλά στις 17, γίνεται ανάδρομος ο Ερμής. Ισιώνει η Αφροδίτη, χαλάει ο Ερμής. Αν ήταν στο χέρι μου, θα τους χαστούκιζα και τους δυο που μας πρήζουν μια ο ένας και μια ο άλλος, αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Εσείς, πάλι, κάτι μπορείτε να κάνετε. Με την Αφροδίτη, όσο είναι ανάδρομη (μέχρι τις 16), μην προσπαθήσετε να αλλάξετε τις ισορροπίες στην εργασία σας και να την βγείτε μπροστά. Μετά που θα ισιώσει, κάνετε ότι νομίζετε, αλλά να θυμάστε ότι με τον Ερμή ανάδρομο «μήλα» θα λέτε και «πορτοκάλια» θα σας φέρνουν. Όποιος κατάλαβε- κατάλαβε!
Όμως δεν τελειώσαμε τόσο εύκολα με τον Ερμή. Η αλήθεια είναι ότι θέλει να σας πειράξει εξωτερικά, όσο να σας βάλει να ψαχτείτε εσωτερικά. Σκέψεις για πρόσωπα και το πώς φερθήκατε παρελθοντικά είναι μια μεγάλη παγίδα που θα σας στήσει και σκοπός του είναι να σας γεμίσει ενοχές. Μη μασήσετε και μην ενδώσετε στα παιχνίδια του.
Αλλά σας έχω κι άλλα νέα: ο Δίας, ο καλός, περνάει από τον Σκορπιό και πάει στο ζώδιό του, τον Τοξότη. Αν δεν ήταν ο ανάδρομος Ερμής, θα σας έλεγα ότι αντί για ενοχές και δεύτερες σκέψεις, θα είχατε μια ωραία κι ήρεμη ψυχολογία, σχεδόν θα χτυπούσατε νιρβάνα! Υπομονή, από τον επόμενο μήνα που θα επιστρέψει ο Ερμής στην κανονική του πορεία.
Οι δεσμευμένοι Αιγόκεροι αν αισθανθείτε ότι θέλετε να πατήσετε πόδι κάτω και να την πείτε γερά στο έτερο ήμισυ, ίσως να το ξανασκεφτείτε. Βασικά, με τον Άρη στον Υδροχόο μέχρι τις 16, θα είχατε –σε ένα παράλληλο σύμπαν- την ευκαιρία να το κάνετε. Με τον ανάδρομο Ερμή, πάσα εργασία παύει! Όταν θα περάσει στις 17 στους Ιχθύς, θα καταφέρετε να χαλαρώσετε λιγάκι. Ξέρετε γιατί; Γιατί πολύ απλά, θα περάσετε στη φάση που δε θα σας νοιάζουν, παρά μόνο τα απαραίτητα! Σούπερ αντιμετώπιση και σας βγάζω και το καπέλο!
Πανσέληνο θα έχουμε στους Διδύμους, στις 23! Ωραία πράγματα θα συμβούν στην καθημερινότητά σας, ωραίες εξελίξεις θα έχετε πάνω σε κάποιο θέμα που άπτεται της εργασίας σας. Οι δεσμευμένοι Αιγόκεροι παίζει και να δείτε το έτερο ήμισυ σε τρελά κέφια και ανεβασμένες στροφές, να ζητάει εξόδους και γλέντια! Καθόλου άσχημα!
Αν εξαιρέσουμε τον ανάδρομο Ερμή, ο μήνας δεν είναι άσχημος. Αλλά στο τέλος της ημέρας, ούτε ο ανάδρομος Ερμής είναι κάτι το φοβερό. Κρατάτε αποστάσεις από καταστάσεις, επιλέγετε προσεχτικά τα λόγια σας και μη διατηρείτε υψηλές προσδοκίες ότι τα μικρο-πράγματα της καθημερινότητας θα πάνε ρολόι. Θα υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση. Αυτό είναι όλο!

Υδροχόος
Με εσάς θα ξεκινήσω από τον Άρη που θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, μέχρι τις 16 του μήνα και ΤΡΕΞΤΕ να τον εκμεταλλευτείτε στο έπακρο! Ακούστε τι σας λέω, γιατί είναι μια υπέροχη ευκαιρία κι αν διαβάσετε λίγο παρακάτω, θα καταλάβετε γιατί σας το υπογραμμίζω!
Έχουμε και λέμε: με τον Άρη μέχρι τις 16, δε θα έχετε μόνο τεντωμένα νευράκια, αλλά θα εκπέμπετε κι ωραίο σεξαπίλ, θα γίνετε πόλος έλξης και θα έχετε και τα τυχερά σας στο… κρεβάτι. Οι δεσμευμένοι Υδροχόοι ίσως περάσετε -με τον Άρη πάνω από το κεφάλι σας- λίγο πιο «βαριά» το όλο θέμα και παίζει και να φαγωθείτε όχι μόνο με τα ρούχα σας, αλλά και με το έτερο ήμισυ. Ό,τι και έχετε να του/της πείτε, φροντίστε να το κάνετε το πρώτο μισό του μήνα γιατί…
Γιατί από τις 17 και μετά, ο Ερμής, που θα βρίσκεται στον Τοξότη, γίνεται ανάδρομος (αηδία έχει καταντήσει πια κι αυτός). Για αυτόν ακριβώς το λόγο και με διαβάζετε να σας προτρέπω να βιαστείτε να δρέψετε τα καλούδια του Άρη σας, όχι γιατί θα περάσει απλά στον Ιχθύ, αλλά και γιατί ο Ερμής θα είναι στραβός από τότε και μετά! Μόλις πατήσει ο Άρης στον Ιχθύ (στις 17) και ο Ερμής την ίδια ημέρα ανάδρομος στον Τοξότη, περιμένετε το «έλα να δεις». Εδώ δεν αναφέρομαι μόνο στην ασυνεννοησία, στις παρεξηγήσεις (μπόλικες και μεγάλες), αλλά και στη φυσιολογική ανάγκη που θα έχετε να κάνετε νέες γνωριμίες μέσω φίλων (ορθό και καθόλου παράλογο), αλλά θα σας βγαίνουν τραγελαφικές! Μην κρατήστε τις ελπίδες σας ψηλά, θα ζήσετε στιγμές Αλμοδοβαρικές! Τίποτα δε θα βγάζει νόημα, θα κάνετε γνωριμίες εντελώς κούκου και δε θα βγάλετε μήτε άκρη, μήτε γκόμενο/α.
Καλό κι ωραίο μήνα να έχετε μοναδικά μου Υδροχοάκια! Με εσάς θα ξεκινήσω από τον Άρη που θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, μέχρι τις 16 του μήνα και ΤΡΕΞΤΕ να τον εκμεταλλευτείτε στο έπακρο! Ακούστε τι σας λέω, γιατί είναι μια υπέροχη ευκαιρία κι αν διαβάσετε λίγο παρακάτω, θα καταλάβετε γιατί σας το υπογραμμίζω!
Έχουμε και λέμε: με τον Άρη μέχρι τις 16, δε θα έχετε μόνο τεντωμένα νευράκια, αλλά θα εκπέμπετε κι ωραίο σεξαπίλ, θα γίνετε πόλος έλξης και θα έχετε και τα τυχερά σας στο… κρεβάτι. Οι δεσμευμένοι Υδροχόοι ίσως περάσετε -με τον Άρη πάνω από το κεφάλι σας- λίγο πιο «βαριά» το όλο θέμα και παίζει και να φαγωθείτε όχι μόνο με τα ρούχα σας, αλλά και με το έτερο ήμισυ. Ό,τι και έχετε να του/της πείτε, φροντίστε να το κάνετε το πρώτο μισό του μήνα γιατί…
Γιατί από τις 17 και μετά, ο Ερμής, που θα βρίσκεται στον Τοξότη, γίνεται ανάδρομος (αηδία έχει καταντήσει πια κι αυτός). Για αυτόν ακριβώς το λόγο και με διαβάζετε να σας προτρέπω να βιαστείτε να δρέψετε τα καλούδια του Άρη σας, όχι γιατί θα περάσει απλά στον Ιχθύ, αλλά και γιατί ο Ερμής θα είναι στραβός από τότε και μετά! Μόλις πατήσει ο Άρης στον Ιχθύ (στις 17) και ο Ερμής την ίδια ημέρα ανάδρομος στον Τοξότη, περιμένετε το «έλα να δεις». Εδώ δεν αναφέρομαι μόνο στην ασυνεννοησία, στις παρεξηγήσεις (μπόλικες και μεγάλες), αλλά και στη φυσιολογική ανάγκη που θα έχετε να κάνετε νέες γνωριμίες μέσω φίλων (ορθό και καθόλου παράλογο), αλλά θα σας βγαίνουν τραγελαφικές! Μην κρατήστε τις ελπίδες σας ψηλά, θα ζήσετε στιγμές Αλμοδοβαρικές! Τίποτα δε θα βγάζει νόημα, θα κάνετε γνωριμίες εντελώς κούκου και δε θα βγάλετε μήτε άκρη, μήτε γκόμενο/α.

Ιχθύς
Τα πράγματα αυτό τον μήνα θα κυλήσουν με τρόπο πολύ, μα πολύ ενδιαφέροντα! Από την μια, θα έχετε τον Σκορπιό να σας δίνει ωραίες πάσες και από την άλλη, θα πρέπει να συγκρατήσετε την αυτοκυριαρχία σας και να ξεπεράσετε τον σκόπελο που λέγεται… Ερμής ανάδρομος!
Πάμε όμως να τα δούμε όλα από την αρχή: ο Σκορπιός κερνάει διότι έχει γενέθλια, σας στέλνει φιλάκια και σας προτρέπει να ξεχάσετε τις ντροπές και να κάνετε βήματα προς τα… έξω. Τι σημαίνει σε ελεύθερη μετάφραση αυτό; Ότι σιγά-σιγά θα θελήσετε να αφήσετε για λίγο τη ρουτίνα και να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία και θα σας ενδιαφέρουν πραγματικά και θα σας προκαλούν χαρά και ψυχική ανάταση. Προσθέστε εδώ και το γεγονός ότι έχουμε και Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 7 του μήνα και θα καταλάβετε αμέσως γιατί η διάθεσή σας θα αλλάξει και μάλιστα προς το καλύτερο. Εκεί που οι υπόλοιποι θα βρίσκουν προκλήσεις μπροστά τους, εσείς θα διαγνώσετε ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις αναστολές σας και να ανοιχτείτε να βγείτε μπροστά. Οι singles θα έχετε έναν ωραίο αέρα, πασπαλισμένο με πολύ σεξαπίλ. Κάντε ό,τι μπορείτε για να επεκτείνετε τις γνωριμίες σας. Δοκιμάστε να κρατήσετε ένα ανοιχτό κεφάλι σε όποιον/α βρεθεί στο δρόμο σας και φτιάξτε κατάσταση.
Προσοχή όμως! Δεν σας προτρέπω να επενδύσετε συναισθηματικά σε κάποιον/α, αλλά να κάνετε τη γνωριμία και να αρχίσετε να τη «δουλεύετε» σαν να ήταν ζεστός πηλός. Ακούστε τώρα τι συμβαίνει: Η Αφροδίτη είναι στον Ζυγό (σούπερ!), αλλά είναι ανάδρομη μέχρι τις 16 (στα διάλα!). Φτιάχνει όμως στις 17 και μετά (yeaaaaaaaaaah!). Ο Ερμής από την άλλη, είναι ίσιος μέχρι τις 16 και χαλάει στις 17! Μπερδευτήκατε;;; Φτιάχνει η Αφροδίτη χαλάει ο Ερμής! Απλό και σπαστικό!
Για να μην την πατήσετε την μπανανόφλουδα, είτε είστε single είτε σε σχέση (ή γάμο), μη διανοηθείτε να πάρετε πρωτοβουλίες κι ανοιχτείτε στα λόγια και στις υποσχέσεις, καήκατε! Προσέξτε πολύ τον χώρο της εργασίας σας και φυλαχτείτε και από καλοθελητές που κρύβονται επιμελώς στον κοινωνικό σας κύκλο, διότι λογάκια πολλά θα πάνε και θα ‘ρθουνε. Μην μπλεχτείτε σε συζητήσεις, την ψυχραιμία σας θα χάσετε και τον χρόνο σας. Μακριά κι αγαπημένοι/ες με όλους και με όλες!
Ο Άρης, μέχρι τις 16, θα είναι στον Υδροχόο (μπουουουου), από τις 17 και μετά, έρχεται στο ζωδιάκι σας και θα έχετε μια λίμπιντο, μέχρι εκεί πάνω μετά συγχωρήσεως! Αχ, να δω σε τι ωραία μονοπάτια θα σας στείλει και ποιους/ες θα μαγέψετε και θα αποπλανήσετε! Μόνο ένα σημείο να προσέξετε: με τον ανάδρομο Ερμή να καραδοκεί, καλό θα ήταν να μην απλώσετε τα συναισθήματά σας και την καρδούλα σας, σαν χαλί στα πόδια κανενός και καμίας, μέχρι ο Ερμής να ισιώσει και να επιβεβαιώσετε με σιγουριά ότι αυτό που βλέπετε, είναι αυτό που θα πάρετε!
Η Πανσέληνος, που θα γίνει στις 23 του μήνα, θα γίνει στον πολυαγαπημένο σας Δίδυμο (ξέρω, έχετε ήδη ανατριχίλα από την ευχαρίστηση), αλλά για να είμαστε σωστοί, οφείλω να σας πω ότι δε θα σας πειράξει καθόλου. Αν δημιουργηθεί κάποια ένταση μέσα στο σπιτικό σας ή την ευρύτερη οικογένειά σας, θα εκδηλωθεί και θα περάσει (σαν μπόρα, ένα πράγμα). Επομένως, μάλλον θετικό πρόσημο θα έχει η Πανσέληνος, ΑΡΚΕΙ να μην πατήσετε εκείνη την μπανανόφλουδα που σας έγραψα λίγο πιο πάνω, που πέταξε ο ανάδρομος Ερμής. Σας το ξαναέγραψα, δώστε λίγη βάση: μην μπείτε στο τριπάκι να ανταλλάξετε λόγια με κανέναν και καμία. Δεν υπάρχει λόγος!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε