26/10/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

26/10/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 12:45 Δημιουργία 26/10/18, 12:07

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Σήμερα, είσαι εξαιρετικά συμπαθής στους γύρω σου, ίσως, μάλιστα, σου γίνει και μια δελεαστική ερωτική-σεξουαλική πρόταση κι αν το… αποτολμήσεις, μπορεί να εντυπωσιαστείς από την συνέχεια. Ωστόσο, το αν θα μείνεις μόνο στα λόγια ή θα προχωρήσεις και σε έργα, επαφίεται σε σένα και βέβαια αν έχεις ήδη κάποια δέσμευση και πάρεις τα «ρίσκα» σου, να θυμάσαι πως ο γάμος από το διαζύγιο είναι ένα… τσιγάρο δρόμος!

Ταύρος
Η Σελήνη σε κάνει πιο επιρρεπή σε «αταξίες» και με την Αφροδίτη απέναντί σου το βέβαιο είναι ότι θα καταφέρεις να κλέψεις τις εντυπώσεις, με τη συνέχεια να είναι ανοικτή και να εξαρτάται κυρίως από σένα. Σε κάθε περίπτωση όμως, καλό είναι να μη «θαμπωθείς» από υλικές προσφορές που… ουδεμία σχέση έχουν με τον αληθινό έρωτα και -το κυριότερο- υποκρύπτουν μια διάθεση «εξαγοράς» της ελευθερίας σου!

Δίδυμος
Αν είσαι μόνος/η, είναι πιθανό να μπει στην ζωή σου ένα πρόσωπο, με το οποίο κάτι «είχατε» στο παρελθόν ή γνωρίζεστε και δεν έχει ευοδωθεί ακόμη η σχέση σας. Ίσως, μάλιστα, να πρόκειται για κάποιον/α που σχετίζεται και με τη δουλειά σου! Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η και δεν ενδιαφέρεσαι, μπορείς απλά να το… ευχαριστηθείς, μαθαίνοντας παραλειπόμενα και κουτσομπολιά για τα τεκταινόμενα στις ζωές των άλλων!

Καρκίνος
Η Αφροδίτη και ο Δίας στον «οίκο» των ερώτων σου εγγυώνται ότι αν «ψάχνεσαι», τότε θα βρεθεί ο άνθρωπος που θα σου ικανοποιήσει κάθε γούστο και με το… παραπάνω! Άνοιξε, λοιπόν, την αγκαλιά σου και περίμενε τα καλύτερα, ίσως, μάλιστα, «εκμεταλλευθείς» και τη φιλοξενία σου σε ένα «in» μέρος. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ένας «γλυκός πειρασμός» μπορεί να σε παρασύρει κι άντε μετά να ξεμπλέξεις!

Λέων
Η Αφροδίτη και ο Δίας στον 4ο ηλιακό οίκο σου σε παραπέμπουν σε… επίσημα πράγματα και σε μια προσωπική όσο και κοινωνική «αποκατάσταση», ίσως, μάλιστα, γίνουν όλα άμεσα και γρήγορα, αφού κι ο Άρης απέναντί σου δεν κρατιέται! Από την άλλη πλευρά, βέβαια, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, το καλό κλίμα ενδέχεται να χαλάσει απότομα, εξ αιτίας μιας επιπολαιότητας είτε από σένα είτε από το ταίρι σου.

Παρθένος
Αν είσαι μόνος/η κι ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, δεν έχεις παρά να «κυκλοφορήσεις» και τα υπόλοιπα θα γίνουν από… μόνα τους, επειδή, μάλιστα, αίρονται και οι οικονομικοί περιορισμοί που είχες, θα μπορέσεις να κινηθείς με σχετική άνεση. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, είναι η πιο κατάλληλη συγκυρία για να την ανανεώσεις μέσα από ένα ταξίδι ή την από κοινού συμμετοχή σε μια κοινωνική εκδήλωση.

Ζυγός
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε, μήπως η τάση σου να αφήνεις «παράθυρα» ανοικτά προς… όλες τις κατευθύνσεις, γίνει αφορμή μιας διένεξης, παρά την ικανότητά σου στο να «μπαλώνεις» καταστάσεις. Αν, πάλι, είσαι μόνος/η, όλα μπορεί να αλλάξουν ύστερα από μια σειρά διαπραγματεύσεων, με το αίσθημα της μοναξιάς σου να εξαφανίζεται μέσα στις πολλές εναλλακτικές που βρίσκονται στη διάθεσή σου.

Σκορπιός
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου «απογειώνει» τα συναισθήματά σου κι ίσως δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να βρίσκεσαι κοντά σε ανθρώπους που αγαπάς ή να πιστεύεις και να ελπίζεις σε κάτι που κάνει την καρδιά σου να «πετάει», έστω και μέσα από… υπερβολές! Αν, μάλιστα, στοχεύεις σε κάτι πιο «επίσημο», ακόμη κι αν δε συμβεί σε πρώτο χρόνο, φαίνεται πως έχουν τεθεί οι βάσεις για να «τρέξει» σύντομα.

Τοξότης
Αυτές τις μέρες προτεραιότητα για σένα έχουν οι κρυφές ή «ανεπίσημες» σχέσεις, αφού μια τέτοια θα σε καλύψει σε ικανοποιητικό βαθμό, χωρίς, μάλιστα, να αναγκαστείς να υποστείς τις συνέπειες μιας ανοικτής διεκδίκησης, που ενδεχομένως να εξελιχθεί σε διαμάχη. Κάτι τέτοιο όμως μπορεί να συμβεί, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, επειδή κάποιος/α από το φιλικό σου περιβάλλον δεν κρατά το στόμα του/της κλειστό!

Αιγόκερως
Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις σίγουρα τις ευκαιρίες σου για να «το κάψεις» με καλή παρέα, που στη συνέχεια θα γίνει πιο… στενή, ίσως, μάλιστα, αναγορευτείς σε «πρόσωπο της βραδιάς». Αλλά και ως δεσμευμένος/η, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφες στιγμές, μέσα σε μια φιλική συντροφιά. Από όποια πλευρά δηλαδή και αν το εξετάσει κανείς, χαμένος/η δε βγαίνεις, οπότε άφησε ελεύθερο τον εαυτό σου!

Υδροχόος
Οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι πολύ σημαντικές κι έρχονται ως η φυσική συνέπεια των όσων αλλαγών έγιναν γύρω σου ή μέσα σου το τελευταίο διάστημα και συνεχίζονται μέχρι… σήμερα! Υπάρχει ωστόσο και μια προϋπόθεση που θα σου επιτρέψει να πράξεις το σωστό για σένα, να εγκαταλείψεις, δηλαδή, σχήματα και πεποιθήσεις, που αποδεδειγμένα σου έφεραν περισσότερα προβλήματα, παρά χαρές.

Ιχθύς
Αν είσαι μόνος/η, έχεις πολύ καλύτερες πιθανότητες να βρεις τον άνθρωπό σου κάπου εκεί… έξω, ίσως, μάλιστα, να εκφράσει τα συναισθήματά του με έναν πρακτικό τρόπο, δωρίζοντας σου κάτι χρήσιμο, όσο και όμορφο και θέτοντας τις βάσεις μιας όμορφης σχέσης, κάτι φυσικά που μπορείς να πράξεις κι εσύ για εκείνον/η. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε πάρε το ταίρι σου και «αποδράστε» προς οπουδήποτε σας κάνει κέφι!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε