18/10/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

18/10/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 12:31 Δημιουργία 18/10/18, 12:21

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Το υπό σχηματισμό τετράγωνο Ερμή-Άρη εντείνει την ανυπομονησία σου και κάτω από αυτές τις συνθήκες μπορεί μεν να κατακτήσεις κάποιον/α σεξουαλικά, είναι δύσκολο όμως να σου προκύψει μια σταθερή σχέση. Κάνε, λοιπόν, τα παιχνίδια σου, χωρίς να τρέφεις ιδιαίτερες προσδοκίες για το «αύριο». Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, είναι πιθανό να προκύψουν παρεξηγήσεις με άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος.

Ταύρος
Ο Ερμής και η Αφροδίτη απέναντί σου μπορεί να σηματοδοτήσουν ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή, αρκεί να απαλλαγείς από τις πάγιες πεποιθήσεις σου και να «αναγεννηθείς» ειλικρινά, αφήνοντας πίσω σου πρόσωπα και νοοτροπίες που σε έφεραν σε αδιέξοδο. Αυτό όμως δε γίνεται ούτε «στα κρυφά», ούτε με υπεκφυγές, οπότε δεν έχεις παρά να τολμήσεις να κάνεις το παραπάνω βήμα.

Δίδυμος
Φαίνεται πως οι προτεραιότητές σου είναι κυρίως επαγγελματικές ή οικονομικές, πάντα όμως υπάρχει και το ενδεχόμενο να συνδυάσεις δουλειές και έρωτα! Αν όμως «ξανοιχτείς» σε μια υπόθεση με αντίζηλους, ενδέχεται να εγκλωβιστείς σε μια κατάσταση αντεγκλήσεων, «χάνοντας» τον εαυτό σου και την ηρεμία σου. Μπορείς, λοιπόν, να ανταποκριθείς σε ένα ερωτικό παιχνίδι, μόνο αν έχεις πλήρη ελευθερία κινήσεων.

Καρκίνος
Αν είσαι μόνος/η, το συγκλίνον τετράγωνο Ερμή-Άρη φέρνει ραγδαίες εξελίξεις στα προσωπικά σου, έστω κι αν όλα παραπέμπουν σε… one night stand και μάλιστα με ένα αρκετά νεαρό άτομο, που δεν προσφέρεται για μια «κανονική» σχέση. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να προκύψουν και εντάσεις από τον υπερβάλλοντα ζήλο του/της ερωτικού συντρόφου σου να σε εξαναγκάσει σε πρακτικές που δεν σου αρέσουν.

Λέων
Οι «αλλοπρόσαλλες» καταστάσεις που ενδεχομένως θα βιώσεις, θα σε φέρνουν τουλάχιστον σε δίλημμα, αλλά το χειρότερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να πάρεις στα σοβαρά κάποιες συμπεριφορές, που εκπορεύονται από χαμηλά ένστικτα ή έναν κακώς εννοούμενο εγωισμό και απλά δεν σου αξίζουν. Αλλιώς, ενδέχεται να γίνεις κι εσύ «μπουρλότο», για «να βάλεις στη θέση του» κάποιον/α που σε αδικεί ή σε προσβάλλει.

Παρθένος
Στην παρούσα φάση, ο Πλούτωνας δεν ευνοεί τα προσωπικά σου, αντίθετα το πιθανότερο είναι να παραπλανηθείς ή να πέσεις θύμα μιας συναισθηματικής χειραγώγησης, που «ποντάρει» στα… χαμηλότερα των ενστίκτων σου! Μπορείς, ωστόσο, να τελειώσεις μια κατάσταση που όχι μόνο δεν έχει τίποτε να σου προσφέρει, αλλά σε κρατά «καθηλωμένο/η» και σου αφαιρεί το δικαίωμά σου στον… έρωτα!

Ζυγός
Το συγκλίνον τετράγωνο Ερμή-Άρη σου φέρνει ένα πρόσωπο που διαθέτει τόλμη και νεανική ορμή, συνάμα όμως τα κάνει όλα… διεκδικούμενα και αβέβαια είτε αυτό αφορά στις επιθυμίες σου είτε στη στάση των άλλων απέναντι σου, γι’ αυτό μη «δένεις» τίποτα και δώσε προτεραιότητα στην ικανοποίηση της στιγμής. Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η και γονιός, τότε προβλέπονται εντάσεις για ή με τα παιδιά.
Σκορπιός

Σκορπιός
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου ανεβάζει την λίμπιντό σου στα… ύψη, από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να σου δημιουργήσει πάθη ή εμμονές, που καλό είναι να υπερβείς, πριν σε εγκλωβίσουν ή σε οδηγήσουν σε «ολισθηρά» μονοπάτια. Κι όχι πως δε θα… καλοπεράσεις, αλλά γιατί να μπλεχτείς με «αμαρτωλές» ιστορίες; Αν, βέβαια, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε απλά προσπάθησε να μην… ζηλεύεις τόσο!

Τοξότης
Αν είσαι σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να «το κάψεις» με το ταίρι σου, ίσως, μάλιστα, αγγίξεις πολύ υψηλά στάνταρ ευχαρίστησης, αφού φαίνεται να υποχωρούν οι κάθε είδους αναστολές. Αν όμως είσαι μόνος/η, τότε πρόσεξε, μήπως παρασυρθείς σε μια «αμαρτωλή» επιλογή, που σίγουρα θα περιπλέξει τα πράγματα, όσο κι αν στο μυαλό σου είναι απλά μια περιπέτεια. Σε κάθε περίπτωση πάντως, τήρησε τα μέτρα υγιεινής.

Αιγόκερως
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μόνο κάποιες οικονομικές διαφωνίες ή κάποια «λόγια» φίλων μπορεί να την ταράξουν. Αν, πάλι, παρευρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση, ενδέχεται να ξεσπάσουν καβγάδες και ανταγωνισμοί με τα «σκάγια» να παίρνουν κι εσένα με το ταίρι σου. Αν βέβαια είσαι μόνος/η, τότε δράσε κατά το δοκούν, ξέροντας όμως πως οι παρέες σου είναι «σκανταλιάρικες» και ενδεχομένως να σε παρασύρουν σε «ατοπήματα»!

Υδροχόος
Ο ενεργός Άρης κάνει «το αίμα σου να βράζει» και είναι δύσκολο να αντισταθείς σε «πειρασμούς», που δεν αποκλείεται να έχουν και κάτι το «επιλήψιμο», αφού μπροστά στην… ηδονή της κατάκτησης ενός προσώπου, όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα! Ίσως βέβαια να πέσεις εσύ θύμα μιας «ανάρμοστης» συμπεριφοράς, που θα «σε βγάλει από τα ρούχα σου», σε κάθε περίπτωση όμως, πρόκειται για κάτι στιγμιαίο, όση έκταση κι αν πάρει.

Ιχθύς
Ο Άρης και ο Πλούτωνας φέρνουν από κοινού μια έντονη συναισθηματική φόρτιση, ικανή να σε «απογειώσει», αλλά και να σε κάνει να αγνοήσεις αρχές και κανόνες που μέχρι τώρα διασφάλιζαν τις ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή. Επιπλέον, φαίνεται πως μια αποκάλυψη αλλάζει άρδην τα δεδομένα, αφού κλονίζεται η εμπιστοσύνη σου, σε καμία περίπτωση όμως μη τα βάψεις μαύρα, αφού το ζητούμενο είναι να «ξυπνήσεις»!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε