12/10/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

12/10/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 12:17 Δημιουργία 12/10/18, 12:10

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να διακοπεί οριστικά για λόγους ανώτερους από την θέλησή σου, ίσως όμως και να υπάρξει μια «θύελλα», με αφορμή κι αιτία μια απιστία, είτε υπαρκτή, είτε διαφαινόμενη. Σε κάθε περίπτωση πάντως, άδραξε την ευκαιρία για να ξεκαθαρίσεις παθογένειες κι όλα αυτά που σε βαραίνουν. Αν πάλι είσαι μόνος/η, είναι πιθανό να μπεις σε μια σχέση που κινείται στα πλαίσια του «ή όλα ή τίποτα»!

Ταύρος
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να διαταραχθεί, είτε από μια έξωθεν διεκδίκηση, είτε από την οργή σου απέναντι σε καταστάσεις που παραπέμπουν σε απιστία και κάποιος/α θα σου τις… ψιθυρίσει! Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε οι προτάσεις δεν θα σου λείψουν, φαίνεται όμως ότι έλκεις άτομα που έχουν την πρόθεση να σε χειραγωγήσουν, γι’ αυτό αν δεν… κρατιέσαι, μια νύχτα και πολύ τους είναι!

Δίδυμος
Ένα πάθος σε… γυροφέρνει κι αν είσαι μόνος/η, απλά πρόσεξε που πας να μπλέξεις, αφού η συνέχεια δεν θα είναι καθόλου εύκολη για σένα, ίσως μάλιστα να βγάλεις τελικά τον χειρότερο εαυτό σου με την «βοήθεια» μιας προσωπικότητας που συγκαταλέγεται στις «τοξικές». Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως ένα φλερτ στην δουλειά σου ή σε ταξίδι, γίνει αφορμή για να τελειώσει, αφού «καλοθελητές» υπάρχουν παντού!

Καρκίνος
Μπορεί η ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό να σε περιβάλλει με παλιά και νέα πρόσωπα που «ζουζουνίζουν» και πρακτικά… πάνε γυρεύοντας, δεν είναι σκόπιμο ωστόσο να ενδώσεις, αφού ο Κρόνος και ο Πλούτωνας απέναντί σου, θα σε κάνουν να επιλέξεις τελικά τον/την πιο ακατάλληλο/η για σένα! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε πρόσεξε μήπως με αφορμή μια ζήλια ή έναν ανταγωνισμό, δοθεί ένα οριστικό τέλος σε αυτήν.

Λέων
Στο μυαλό σου δημιουργούνται ή σου… υπαγορεύονται διάφορα αρνητικά σενάρια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα πράγματα είναι όπως φαίνονται. Αν μάλιστα είσαι ήδη σε μια σχέση, με την συμπεριφορά σου μπορεί τελικά να προκαλέσεις πρόβλημα εκεί που δεν υπάρχει, αποδίδοντας σε μια αθώα συνάντηση ή κίνηση, προθέσεις που δεν ισχύουν. Αν πάλι είσαι μόνος/η, μπορεί να παρασυρθείς σε «αμαρτωλές» αναζητήσεις ή «νυχτοπερπατήματα».

Παρθένος
Μια πρόταση που σου γίνεται είναι εκ του πονηρού κι ίσως να βρεθείς σε δύσκολη θέση αν αποδεχθείς μια πρόσκληση από άγνωστο/η, που μάλιστα θα αποπειραθεί να σε «εξαγοράσει», προκειμένου να πετύχει τους σκοπούς του. Επιπλέον, είναι σκόπιμο να μην συνδέσεις τα προσωπικά σου με τα συμφέροντά σου, αφού εκεί που υπολογίζεις να πετύχεις και στα δύο, το πιθανότερο είναι να χάσεις, πέφτοντας θύμα του πάθους σου.

Ζυγός
Τα γεγονότα «τρέχουν» και η βασική σου δυσκολία να κατανοήσεις τις εξελίξεις και να πάρεις την θέση που πρέπει έγκειται στο ότι βλέπεις μόνον την εξωτερική όψη των πραγμάτων και, τελικά, αν βγάλεις ένα δίδαγμα από όλα αυτά που συμβαίνουν στην προσωπική σου ζωή είναι το ό,τι είναι χίλιες φορές προτιμότερο να έχεις απέναντί σου έναν «καθαρό» ανταγωνισμό, παρά να διαπραγματεύεσαι με πρόσωπα, που έχουν σκοτεινά κίνητρα.

Σκορπιός
Βρίσκεσαι σε φουλ ερωτική φάση, το πιθανότερο όμως είναι να παίζονται παιχνίδια σε βάρος σου κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, καλό είναι να πιστεύεις μόνον όσα βλέπεις με τα μάτια σου ή ακούς με τα αυτιά σου, αφού η μεταφορά μιας είδησης ή ενός συμβάντος μπορεί να γίνει με κακόβουλο τρόπο και να σε κάνει να φερθείς άδικα. Αν βέβαια είσαι μόνος/η, τότε έχεις το ελεύθερο να δράσεις και το… κρίμα στο λαιμό σου!

Τοξότης
Ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον δεν «παίζει» με ανοικτά χαρτιά κι ίσως τελικά να σε παρασύρει σε «αμαρτωλές» επιλογές ή να σου «υπαγορεύσει» αποφάσεις, πατώντας επάνω στις αδυναμίες σου. Καλό είναι λοιπόν να προσέχεις, πολύ περισσότερο, καθώς στην παρούσα φάση η Αφροδίτη στον 12ο ηλιακό οίκο σου σε δελεάζει για να ζήσεις ένα «απωθημένο» σου, χωρίς να σκεφτείς το τίμημα που θα πληρώσεις για αυτό.

Αιγόκερως
Διχασμένος ανάμεσα στην λογική και το συναίσθημά σου, δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις ποιος/α είναι η καλύτερη επιλογή για σένα, επειδή όμως οι συνθήκες δεν θα σε βοηθήσουν να καταλήξεις, δεν έχεις παρά να αποδώσεις τα ερωτικά «εύσημα» εκεί που αξίζουν, μοιράζοντας τον χρόνο σου ανάμεσα στο πρόσωπο που σε γοητεύει νοητικά και σε εκείνο που σε διεγείρει σεξουαλικά, χωρίς όμως να τρέφεις ιδιαίτερες προσδοκίες για την συνέχεια.

Υδροχόος
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια ερωτική προσέγγιση με ένα ισχυρό πρόσωπο, κάτι βέβαια που μπορείς να «εκμεταλλευτείς» για να γίνει ευκολότερα η… δουλειά σου! Κατά τα άλλα βέβαια, με τον Άρη στο ζώδιό σου να επηρεάζει άμεσα τα προσωπικά σου, το πιθανότερο είναι να υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις, που θα αλλάξουν δραματικά το τοπίο, είτε προς το καλύτερο, είτε όχι!

Ιχθύς
Μια συνομωσία που υφαίνεται στο περιβάλλον σου μπορεί να μην έχει σχέση σώνει και καλά με τα προσωπικά σου αλλά εδώ ισχύει το «όποιος φυλάει τα ρούχα του, έχει τα μισά»! Ας είσαι λοιπόν πιο καχύποπτος απέναντι σε όσα συμβαίνουν ή… δεν συμβαίνουν, αφού μια ερωτική συνάντησή σου μπορεί να ματαιωθεί ύστερα από μυστικές και συκοφαντικές «διαβουλεύσεις» που θα έχουν εσένα ως… κύριο πιάτο!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε