10/10/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

10/10/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 12:31 Δημιουργία 10/10/18, 12:18

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;


Κριός
Αν είσαι μόνος/η μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα που έρχονται, τουλάχιστον σε επίπεδο… καλοπέρασης! Ίσως μάλιστα να λάβεις μια πρόσκληση για μια κοινωνική εκδήλωση που απρόσμενα θα εξελιχθεί σε μια «πικάντικη» περιπέτεια, που μπορείς να της δώσεις την συνέχεια που επιθυμείς. Ίσως όμως να ξαφνιαστείς κι εσύ από την έλξη σου για έναν τύπο χαρακτήρα, που κινείται έξω από τα καθιερωμένα στάνταρ σου.

Ταύρος
Δεν σου φτάνει που ο ενεργός Ουρανός σε φέρνει σε καταστάσεις που δεν είναι του γούστου σου, λόγω της υπερβολικής… ελευθερίας που επικρατεί, έχεις και το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη να σε «πιλατεύει», καθιστώντας τελικά ανέφικτη την σύναψη μιας «νορμάλ» σχέσης! Κι αν βέβαια είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε να περιμένεις «αστροπελέκια», που θα θέσουν σε αμφισβήτηση την μεταξύ σας συνοχή.

Δίδυμος
Το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη βάζει «φωτιά» στις επιθυμίες σου κι ίσως κάποιες στιγμές να μην… αναγνωρίζεις κι εσύ τον πάλαι ποτέ… συντηρητικό εαυτό σου. Και η αλήθεια είναι ότι σήμερα τα πράγματα δεν θέλουν χρόνο για να «ψηθούν», αφού «στην βράση κολλάει το σίδερο»! Ίσως μάλιστα να σου συμβεί κάτι «ενδιαφέρον» εν ώρα εργασίας ή με ένα πρόσωπο, που έχει σχέση με την δουλειά σου, είτε είσαι μόνος/η είτε… όχι!

Καρκίνος
Αν είσαι μόνος/η, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, όλα γίνονται πιο… δραστικά και ένα φλερτ μπορεί να εξελιχθεί ραγδαία σε κάτι πολύ περισσότερο! Αν όμως στοχεύεις σε κάτι σταθερό και «νορμάλ», καλό είναι να το… ξανασκεφτείς, αφού σήμερα αυτού του είδους οι επιλογές δεν έχουν τύχη. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση προσπάθησε να την ανανεώσεις, αιφνιδιάζοντας ευχάριστα το ταίρι σου με κάτι που δεν έχετε ξανακάνει!

Λέων
Αν είσαι δεσμευμένος/η, καλό είναι να ανανεώσεις… εσπευσμένως την σχέση σου είτε κάνοντας κάτι το διαφορετικό που θα εκπλήξει ευχάριστα το ταίρι σου, είτε με μια προσωρινή απομάκρυνση που τελικά θα σας φέρει πιο κοντά. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε δεν αποκλείεται μια αρχικά «αδιάφορη» επαφή σου να εξελιχθεί απρόσμενα σε ερωτική… πανδαισία, ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι στον χώρο σου ή σε ένα πολυτελές περιβάλλον.

Παρθένος
Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, μια έξοδος ή ένα ταξίδι μπορεί να εξελιχθεί σε ερωτική περιπέτεια κι αν βέβαια είσαι μόνος/η, δεν έχεις παρά να… πέσεις με τα μούτρα, αφού σε περιμένει μια «σούπερ» σεξουαλική εμπειρία, συνδυασμένη με νοητικές προκλήσεις που θα σε συναρπάσουν. Αλλά κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, φαίνεται πως ο δρόμος του έρωτα περνά από μια μαχητική αντιπαράθεση ιδεών και απόψεων!

Ζυγός
Το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη συμβάλλει σε αμφίσημες γνωριμίες που αν και σε πρώτη φάση είναι φιλικές, ποτέ δεν… ξέρεις πως θα εξελιχθούν! Αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, απλά «μπες στο κόλπο», χωρίς να έχεις κατά νου κάτι συγκεκριμένο και περίμενε μέχρι να «δείξουν» τα πράγματα. Είναι μάλιστα πιθανό να γνωρίσεις ένα νεαρό άτομο, που θα σε «παρασύρει» να κάνεις κάτι για πρώτη φορά.

Σκορπιός
Τόσο ο ενεργός Ουρανός, όσο και το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη δεν ευνοούν τις «νορμάλ» καταστάσεις κι όσο δύσκολο είναι να έχεις αυτό που θες άλλο τόσο εύκολο είναι το να σου προσφερθεί μια… απρόσμενη ερωτική εύνοια! «Παίξε» λοιπόν χωρίς πρόγραμμα. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση προσπάθησε να «σπάσεις» την ρουτίνα της, πριν το κάνει το ταίρι σου, με έναν τρόπο μάλιστα που θα σε αφήσει άναυδο/η!

Τοξότης
Με το τετράγωνο Αφροδίτης Άρη, αν είσαι μόνος/η, έχεις το πλεονέκτημα σε κάθε είδους ερωτική διεκδίκηση, οπότε είτε είσαι μόνος/η, είτε σε σχέση, άσε τους/τις αντιζήλους σου να «βουρλίζονται»! Ίσως μάλιστα να αξιοποιήσεις ένα ραντεβού στα κρυφά με ένα πρόσωπο που δεν θέλει να εκτεθεί, από εκεί και ύστερα όμως, η δημιουργία μιας «κανονικής» σχέσης δείχνει δύσκολη λόγω… άλλων δεσμεύσεων που υπάρχουν!

Αιγόκερως
Το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη δημιουργεί έντονες καταστάσεις, είτε με θετικό, είτε με αρνητικό «πρόσημο». Ίσως μάλιστα να εξελιχθούν διαδοχικά καθώς μια αρχική αντιπάθεια θα «γυρίσει» σε σφοδρή έλξη και… τούμπαλιν! Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει μια παρασκηνιακή δράση, είτε από σένα, είτε από το ταίρι σου αλλά και μόνος/η να είσαι, μπορεί… εύκολα να βρεθείς μπλεγμένος/η σε μια «παράλληλη» κατάσταση.

Υδροχόος
Το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη τονίζει την σεξουαλικότητά σου, κάτι βέβαια που είναι ακριβώς ότι… χρειάζεσαι αν είσαι ανοικτός/η σε μια ερωτική περιπέτεια. Ίσως μάλιστα να γευθείς τους καρπούς του έρωτα, ύστερα από μια διασκέδαση «μέχρις εσχάτων» ή ακόμη και κατά την διάρκειά της! Αν όμως δεν έχεις καμία όρεξη για όλα αυτά, τότε πρόσεξε τις… παρέες σου, αφού κάποιος/α μπορεί να σε παρενοχλήσει επίμονα.

Ιχθύς
Με το όλο κλίμα να είναι μάλλον ανατρεπτικό, τα πράγματα δεν είναι καθόλου δεδομένα κι αν προσδοκάς μια «εύκολη» εξέλιξη, ή θεωρείς πως «έχεις δέσει τον γάιδαρο σου», τότε οι εξελίξεις θα σε διαψεύσουν. Αντίθετα αν θέσεις έναν δύσκολο «στόχο», τότε οι πιθανότητές σου να ευτυχήσεις αυξάνονται κατακόρυφα. Επιπλέον, μια σχέση στον χώρο της εργασίας σου μπορεί να πάρει… άλλες διαστάσεις.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε