09/10/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

09/10/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 13:12 Δημιουργία 09/10/18, 13:03

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Αν είσαι μόνος/η, η Νέα Σελήνη στον 7ο ηλιακό σου οίκο σου ετοιμάζει κάτι… καλό, θα πρέπει όμως κι εσύ να είσαι περισσότερο ανοικτός/η και σε πιο «ανάλαφρες» καταστάσεις, ώστε να εκμεταλλευτείς αυτήν την ευκαιρία με τον καλύτερο τρόπο. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, δικαιούσαι να ζητήσεις το κάτι παραπάνω από το ταίρι σου κι αν δεν σου δοθεί, μπορείς απλά να του επισημάνεις ότι πιθανόν να το βρεις από… αλλού!

Ταύρος
Η Αφροδίτη απέναντί σου ανανεώνει το ερωτικό σου ενδιαφέρον, είτε με ποικίλα «παιχνίδια» με το ταίρι σου είτε φέρνοντάς σε κοντά σε άτομα, που σου αρέσουν και τους αρέσεις και οπωσδήποτε θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ πιο καλά. Σε καμία περίπτωση όμως, μη μπεις στην διαδικασία να «σοβαρέψεις» την κατάσταση με αιώνιους όρκους κι υποσχέσεις, αφού σίγουρα δε θα τηρηθούν, πριν… αλέκτωρ λαλήσει τρις!

Δίδυμοι
Παρότι «έχεις πέραση», οι καταστάσεις δε σε βοηθούν να αποκτήσεις μια καθαρή εικόνα τόσο για αυτά που εσύ επιθυμείς, όσο και για τις προθέσεις των άλλων. Κινδυνεύεις, μάλιστα, να άγεσαι και να φέρεσαι, χωρίς τελικά να καταλήξεις πουθενά. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε όλα τα παραπάνω έρχονται δεύτερα, αφού έχεις μια ανοικτή αγκαλιά κι έναν γλυκό λόγο να σε περιμένουν, οπότε μη φανείς αχάριστος/η!

Καρκίνος
Η ζωή εξακολουθεί να σου προσφέρει τις ευκαιρίες που αξίζεις κι αν είσαι μόνος/η, δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις το πλεονέκτημά σου, επιλέγοντας το πιο κατάλληλο πρόσωπο για σένα σε συναισθηματικό, αλλά και υλικό επίπεδο. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε πρόσεξε, μήπως μπλέξεις σε μια «παράλληλη» κατάσταση, η οποία, μάλιστα, θα αποκαλυφθεί σύντομα, οδηγώντας στο ξέσπασμα ενός μίνι σκανδάλου!

Λέων
Σε αυτήν τη φάση, οι εξελίξεις φαίνεται να εξαρτώνται κυρίως από τους άλλους κι ίσως είναι σκόπιμο να δώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου, ώστε να αξιολογήσεις πρόσωπα και καταστάσεις με την ησυχία σου. Αντίθετα, αν πάρεις άμεσα μια απόφαση, κινδυνεύεις να εκτεθείς ή να πληγωθείς. Αν βέβαια έχεις την άνεση να κινηθείς πιο ελεύθερα, τότε δεν έχεις, παρά να το… γλεντήσεις κι όπου βγει!

Παρθένος
Αν είσαι μόνος/η, το ενδιαφέρον σου περιορίζεται προς το παρόν στη διερεύνηση καταστάσεων και προθέσεων, με την συνδρομή ατόμων που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, ίσως, μάλιστα, σου προταθεί ένα υποψήφιο ταίρι, εν είδει συνοικεσίου! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να χρειαστεί να «καταπραΰνεις» κάποιες ανησυχίες του/της συντρόφου σου, που βλέποντας πως «έχεις πέραση» τον/την έχουν ζώσει τα φίδια!

Ζυγός
Αν είσαι μόνος/η, αυτήν την περίοδο είναι πολύ πιο εύκολο να ζήσεις μια ερωτική περιπέτεια ή έστω να κάνεις τα «κονέ» σου για αργότερα. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, μάλλον επιβάλλεται να βγεις και να διασκεδάσεις με το ταίρι σου, αφού στην περίπτωση που παραμείνετε «εντός των τειχών» θα αρχίσουν οι γκρίνιες και οι μουρμούρες, που «για ψύλλου πήδημα» μπορεί να λάβουν σχετικά ακραίες διαστάσεις!

Σκορπιός
Ναι μεν αρέσεις, αλλά αν έχεις «κολλήματα» και προσπαθείς να πετύχεις με το ζόρι αυτό που θέλεις είναι δύσκολο να υπάρξει μια οριστική κατάληξη σε μια υπόθεση που σε ενδιαφέρει. Ζήσε, λοιπόν, το σήμερα, χωρίς ιδιαίτερες προσδοκίες κι όταν έρθει η ώρα, θα δεις τα πράγματα να εξελίσσονται από μόνα τους! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση και φλερτάρεις, πρόσεξε, μήπως αποκαλυφθούν οι «πομπές» σου κι ύστερα… τρέχεις!

Τοξότης
Είτε είσαι μόνος/η είτε δεσμευμένος/η, η προσωπική σου ζωή φαίνεται να έχει ευχάριστα δρώμενα, αλλά και πολύ… παρασκήνιο στις παρέες σου, που μάλλον πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη σου, ώστε να αποφύγεις περαιτέρω «μπλεξίματα». Κι αν κάποιος/α δεν «σου κάνει» διαισθητικά, μη μπεις καν στον κόπο να εκλογικεύσεις το προαίσθημά σου, αφού όπως κι αν φαίνονται τα πράγματα, είναι εύστοχο!

Αιγόκερως
Η Αφροδίτη και ο Δίας στον 11ο ηλιακό οίκο σου σε φέρνουν σε επαφή με νέα πρόσωπα και «φρέσκες» αντιλήψεις που σίγουρα θα σε ενδιαφέρουν, αν είσαι μόνος/η. Το μόνο… μεμπτό φαίνεται να είναι μια «ελαφρότητα» που δε «σου γεμίζει το μάτι», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχεις και δίκιο! Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, προσπάθησε να μην υπερβάλλεις με τους ηθικούς κανόνες και τα «πρέπει», αφού σήμερα δεν έχουν τύχη!

Υδροχόος
Ο Άρης στο ζώδιό σου επιταχύνει τις εξελίξεις και σου δίνει… κίνητρο για οτιδήποτε θα μπορούσε να σηματοδοτήσει ένα νέο ξεκίνημα. Επειδή, ωστόσο, τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή, μη βιαστείς να «δέσεις» κάτι, απλά, ζήσε αυτό που σου έτυχε. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση το πιθανότερο είναι να προκύψουν εντάσεις και καβγάδες, που όμως θα εξαφανιστούν αυτομάτως με ένα καλό σεξ!

Ιχθύες
Ένα μήνυμα ή μια είδηση θα σε ενθαρρύνει και θα «ανεβάσει» την ψυχολογία σου, κάτι που για την ώρα είναι… αρκετό, αφού αν προχωρήσεις στα περαιτέρω, σύντομα θα αντιληφθείς ότι πίσω από τα χαμόγελα κρύβονται δυσκολίες και μπερδέματα! Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να ενοχληθείς από τη συμπεριφορά του/της συντρόφου σου ή να πέσεις θύμα μιας έντονης και ανεπιθύμητης παρενόχλησης.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε