08/10/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

08/10/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 13:49 Δημιουργία 08/10/18, 13:43

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Όταν ο έρωτας αποτυπώνεται σε προσφορές «ανεκτίμητης αξίας», τότε έχεις κάθε λόγο να «πετάς στα ουράνια», ξεχνώντας τις δύσκολες ή τις κακές στιγμές του παρελθόντος. Και βέβαια, σε κάτι τέτοιες στιγμές το να προτάξεις τον εγωισμό σου, μόνο ζημιά θα κάνει. Αν πάντως είσαι μόνος/η, μπορεί να σου τύχει μια «έκτακτη» περίπτωση, που θα σου προσφέρει μεν έντονες συγκινήσεις, αλλά στερείται διάρκειας.

Ταύρος
Και βέβαια έχεις το δικαίωμα να «πλέεις σε πελάγη ευτυχίας», ανεξάρτητα με το αν ή λογική σου ή κάποιος/α «εχέφρων» σου επισημαίνει τον κίνδυνο να διαψευστείς από την πραγματικότητα. Γιατί το να πιστεύεις στο όνειρο είναι η μία και μόνη προϋπόθεση που απαιτείται για να υλοποιηθεί! Επιπλέον, φαίνεται πως κάτι ωραίο «παίζεται» με μια παλιά σου αγάπη κι αν δεν έχεις κάποια δέσμευση, μπορείς να το γευθείς!

Δίδυμος
Μέσα στις πολλές ασχολίες σου, καλείσαι να βρεις χρόνο και για τον «δικό σου» άνθρωπο, ωστόσο, οι πιθανότητες για να τα καταφέρεις είναι μοιρασμένες, αφού θα υπάρξουν και «πειρασμοί», που εύκολα μπορούν να κλονίσουν τη σχέση σας! Να θυμάσαι όμως ότι πρόκειται για διαθέσεις της στιγμής που ενδεχομένως να αλλάξουν πολύ εύκολα, ενώ ίσως σου πουν και κάτι, που είναι προϊόν επιπολαιότητας ή βιαστικής κρίσης.

Καρκίνος
Τα καλά νέα είναι πως η ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να «γυρίσει τούμπα» μια κατάσταση που έδειχνε αδιέξοδη για σένα, οπότε έχε πίστη! Από την άλλη πλευρά βέβαια, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να δρομολογηθούν και «ενοχλητικές» εξελίξεις, ύστερα από την ολική επαναφορά ενός προσώπου που είχε δράσει στο παρελθόν, με την απιστία να «φλερτάρει» επίμονα, είτε εσένα είτε το ταίρι σου!

Λέων
Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για μια νέα «κατάκτηση» κι αν δεν έχεις κάποια δέσμευση, μπορεί να περάσεις «παραμυθένια» και χωρίς σκοτούρες, έστω κι αν η ευτυχία σου κρατήσει λίγο! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται «να σε ζώσουν τα φίδια» από κάτι που θα υποπέσει στην αντίληψή σου, ενώ δεν αποκλείεται να ξεσπάσει κι ένας καβγάς με το ταίρι σου, εξ αιτίας μιας παρεξήγησης.

Παρθένος
Γύρω σου υπάρχουν αρκετά πρόσωπα που σε αποδέχονται και σε θαυμάζουν, κάνοντας κάθε «μικρότητα» να δείχνει μακρινή. Ίσως, βέβαια, να μην έχεις την πρόθεση να «μπεις σε περιπέτειες», εκείνο όμως που «μετράει» είναι η αναβάθμιση της προσωπικής σου ζωής. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να την… χαρείς, έστω κι αν χρειαστεί να παραβλέψεις κάποια πράγματα που σε ενοχλούν.

Ζυγός
Ίσως το πιο σημαντικό συμπαντικό μήνυμα για σένα είναι ότι η πίστη σου σε ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση είναι και το πιο αποτελεσματικό όπλο σου σε μια διεκδίκηση που «αντικειμενικά» δείχνει μια εξ αρχής χαμένη υπόθεση. Έχε πίστη λοιπόν και όλα θα πάνε κατ’ ευχήν! Επιπλέον, η προσωπική σου γοητεία είναι «στα πάνω της», φρόντισε όμως να μην τη χαραμίσεις με άτομα που σου πέφτουν «λίγα».

Σκορπιός
Τα θετικά μηνύματα που εισπράτεις από το περιβάλλον σου θα σε κάνουν να αναθαρρήσεις και να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα, ειδικά σε περιπτώσεις που σου έχουν «κολλήσει» στο μυαλό και επιδιώκεις μια άτυπη ρεβάνς. Ίσως, μάλιστα, με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σου να συμβεί μια «ονειρεμένη» επανασύνδεση, που θα σε κάνει να νοιώσεις ευτυχής, μέχρι τουλάχιστον να διαπιστώσεις το πόσο «τραβάει» η υπόθεση!

Τοξότης
Σήμερα, είναι πολύ εύκολο για σένα να «ξεφύγεις» σε αναζητήσεις που παραπέμπουν στην ανάγκη σου για περιπέτεια, αλλά θυμίζουν περισσότερο… ασκήσεις φαντασίας»! Κι αν θελήσεις να δώσεις «σάρκα και οστά» στις επιθυμίες σου, τότε μπορεί και να διαψευστείς. Επιπλέον, κάτι που σου εκμυστηρεύονται, φαίνεται να συνδέεται με ένα αίσθημα αντεκδίκησης και δε θα έπρεπε να κινηθείς βασισμένος/η σε αυτό.

Αιγόκερως
Σήμερα, ενδέχεται να σου χαρίσουν κάτι, που θα αγγίξει τις πιο ευαίσθητες χορδές σου, ενώ η δημιουργία ενός ρομαντικού ή αισθησιακού κλίματος θα ικανοποιήσει ακόμη και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις σου ως προς την ευχαρίστηση που μπορεί να αποκομίσεις. Αν όμως είσαι μόνος/η κι έχεις προσδοκίες για μια «κανονική» σχέση, είναι προτιμότερο να παραμείνεις στα… όνειρά σου, αφού σύντομα τα πράγματα θα αλλάξουν!

Υδροχόος
Αν είσαι μόνος/η, τότε έχεις το ελεύθερο να προχωρήσεις προς όποια κατεύθυνση επιθυμείς, έχοντας ως σύμμαχο τον Άρη και την κατακτητική ορμή του. Ίσως, μάλιστα, σου τύχει κάτι… σούπερ με ένα πρόσωπο που σε «καλοβλέπει», όχι μόνο ερωτικά, αλλά και επαγγελματικά. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε πρόσεξε τις κινήσεις σου, αφού δε θέλει και πολύ για να βρεθείς στην δίνη ενός σκανδάλου!

Ιχθύς
Φαίνεται πως οι διαθέσιμες επιλογές σου αυξάνονται, αλλά το τοπίο είναι «θολό» και… ιντριγκαδόρικο κι όσο κι αν ονειρεύεσαι το καλύτερο για τη σχέση σου με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, για την ώρα η ασάφεια των καταστάσεων δε συνάδει με κάτι πιο «χειροπιαστό» ή σταθερό. Όσον αφορά όμως στο καθαρά… σεξουαλικό κομμάτι της υπόθεσης, ίσως γευθείς μια «εκστατική» εμπειρία, που θα σε… απογειώσει!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε