05/10/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

05/10/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 12:47 Δημιουργία 05/10/18, 12:40

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Η Αφροδίτη στον 8ο ηλιακό οίκο σου ενδεχομένως να σε φέρει κοντά σε ένα πρόσωπο με το οποίο πέρα από την φιλική σας σχέση, ταιριάζετε και σεξουαλικά κι αν δεν έχεις κάποια δέσμευση, μπορείς να απολαύσεις τα όσα σου προσφέρονται, έστω κι αν πρόκειται για μια μάλλον εφήμερη απόλαυση. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε πρόσεξε, μήπως τα «παιχνίδια» σου καταλήξουν στο να χαλάσεις και τη μια σχέση και την άλλη.

Ταύρος
Αν τα έχεις… καταφέρει και είσαι ακόμη μόνος/η, να ξέρεις ότι αυτό το «καθεστώς» θα αλλάξει πολύ σύντομα, μπορεί και άμεσα, ίσως, μάλιστα, εντυπωσιαστείς από τον τρόπο που θα επιλέξει κάποιος/α για να σου δείξει το ενδιαφέρον του/της. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε η «παιχνιδιάρικη» στάση σου θα προκαλέσει αντιδράσεις στο ταίρι σου κι αν ξεσπάσει η ζήλια, άντε μετά να αποδείξεις ότι «δεν είσαι ελέφαντας»!

Δίδυμος
Ο Ερμής στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε φέρνει πιο κοντά με ένα νεαρό άτομο, όμως δεν αποκλείεται να υποστείς μια κριτική για την επιλογή σου. Επιπλέον, ένα πρόσωπο από το εργασιακό σου περιβάλλον είναι πιθανό να εκδηλώσει τον έρωτά του για σένα, αλλά αν ενδώσεις στην πρόκληση, να ξέρεις ότι πρόκειται για κάτι διασκεδαστικό μεν, προσωρινό δε, που απλά θα εμπλουτίσει τις ευχάριστες εμπειρίες σου.

Καρκίνος
Το υπό σχηματισμό τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη σε κάνει πιο παθιασμένο/η, όπως και ασταθή συναισθηματικά και για την ώρα δείχνει δύσκολο να βγάλεις ένα οριστικό συμπέρασμα σε σχέση με το τι θέλεις εσύ αλλά και το τι ζητούν οι άλλοι από σένα. Επιπλέον, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, προσπάθησε να μην καταληφθείς από το «μικρόβιο» της ζήλιας, καθώς το ταίρι σου θα «παίζει», αφού τελικά όλη αυτή η κατάσταση θα σας φέρει πιο κοντά!

Λέων
Με την Σελήνη να μαζεύει όλα τα… χειροκροτήματα για σένα, οι προσφορές διαδέχονται η μια την άλλη, ίσως, μάλιστα, βρεθείς σε δίλημμα, δεν είναι, ωστόσο, σκόπιμο να πάρεις τα πράγματα και πολύ στα σοβαρά, αφού οι διαθέσεις θα αλλάξουν γρήγορα, αφήνοντας πίσω τους μια αίσθηση κενού στην περίπτωση που «τα δώσεις όλα». Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε, μήπως εκτεθείς χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Παρθένος
Η Αφροδίτη στον 3ο ηλιακό οίκο σου πολλαπλασιάζει τις διαθέσιμες επιλογές σου, τουλάχιστον σε επικοινωνιακό επίπεδο, ενώ ο Άρης στον 6ο φέρνει ερωτικές προτάσεις και στον χώρο της εργασίας σου. Αν, λοιπόν, είσαι μόνος/η, δεν έχεις παρά να αφεθείς στην… περιπέτεια, έστω κι αν υπάρξουν και συνδιεκδικητές! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να ενοχληθείς με την «χαλαρή» στάση που θα επιδείξει το ταίρι σου!

Ζυγός
Ακόμη κι αν οι υποψήφιοι/ες σου… περισσεύουν, οι συνθήκες δεν ευνοούν τόσο τη δημιουργία μιας σταθερής σχέσης, όσο την καλοπέρασή σου! Από εκεί και ύστερα, απαιτείται κάποιος χρόνος μέχρι να διαπιστώσεις το κατά πόσο ένα νέο ξεκίνημα έχει τις προϋποθέσεις για να εξελιχθεί σε κάτι πραγματικά «σούπερ». Αν, βέβαια, είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως χρειαστεί να επιστρατεύσεις τη σύνεσή σου, ώστε να αποφύγεις ένα «διπλό παιχνίδι».

Σκορπιός
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε καθιστά φαβορί στις προτιμήσεις των άλλων, χωρίς, ωστόσο, να σου εξασφαλίζει μια σταθερότητα ή διάρκεια στις επιλογές σου. Ζήσε, λοιπόν, το «σήμερα», χωρίς να θεωρείς ότι οι εκδηλώσεις λατρείας προς το πρόσωπό σου έχουν και συναισθηματικό βάθος. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε προσπάθησε να μην… εκνευριστείς από τη σχετικά «ανάλαφρη» στάση του/της συντρόφου σου!

Τοξότης
Η Αφροδίτη εξακολουθεί να κινείται στον τομέα των «μυστικών ερώτων», τελικά όμως τα όσα θα γίνουν μόνο… μυστικά δε θα μείνουν! Κι αν μεν είσαι μόνος/η και ξεσπάσει κάποιο «σκάνδαλο», θα χρειαστεί απλά να δώσεις διευκρινήσεις για το πώς βρέθηκες μπλεγμένος/η σε αυτό, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε θα δημιουργηθούν «σκηνικά», που θα είναι… χαριτωμένα, μόνο για όσους/ες τα ζουν ως παρατηρητές.

Αιγόκερως
Η καθημερινότητά σου βρίθει από φλερτ και… πολλά υποσχόμενες ματιές, κάτι που σίγουρα θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου! Επιπλέον, ένας φίλος ή μια φίλη μπορεί να μεσολαβήσει «ψήνοντας» μια κατάσταση. Από εκεί και ύστερα, δεν έχεις παρά να καλλιεργήσεις το θετικό κλίμα, ώστε να αποδώσεις τους καρπούς του στο εγγύς μέλλον, αφού πρώτα σιγουρευτείς για το ότι δεν έχεις να κάνεις απλά με επιπόλαιες επιλογές και υποσχέσεις που δε θα τηρηθούν.

Υδροχόος
Ίσως σου γίνει μια πρόταση που σε αντιπροσωπεύει σε πολλά, όμως αυτό δεν αρκεί για να εξασφαλίσεις την ευτυχία σου, αφού… ωραίες είναι οι πολυτέλειες και οι «γκλάμουρ» καταστάσεις, αλλά ξέρεις πολύ καλά ότι για να κτιστεί μια ποιοτική σχέση θέλει χρόνο και κόπο. Αν βέβαια ενδιαφέρεσαι απλά για να διασκεδάσεις, χωρίς περαιτέρω δεσμεύσεις, τότε η ζωή εκεί… έξω σε περιμένει για να βρεις την αγκαλιά που ποθείς!

Ιχθύς
Αν είσαι μόνος/η οι πιθανότητές σου για μια νέα γνωριμία είναι πολύ καλύτερες, αν ταξιδέψεις ή γενικότερα αν «κυκλοφορήσεις» ακόμη και στο… διαδίκτυο! Να θυμάσαι όμως ότι δεν πρόκειται για κάτι σταθερό, αλλά μάλλον για μια ευχάριστη περιπέτεια. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν είναι κακή ιδέα να αποτολμήσεις μια έξοδο, παρέα με το ταίρι σου και… διασκεδάζοντας (μόνο!) με τα εκατέρωθεν φλερτ!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε