03/10/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

03/10/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 12:31 Δημιουργία 03/10/18, 12:13

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Οι εξελίξεις είναι αμφίσημες, αφού ναι μεν η ζωή σε φέρνει κοντά σε ένα πρόσωπο που δεν… κρατιέται για σένα κι αν είσαι μόνος/η, δεν αποκλείεται να «παιχτεί» κάτι «καυτό», φαίνεται όμως να υπάρχει και τρίτο πρόσωπο, που δε θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια! Αν, μάλιστα, ένας από τους δύο είναι επίσημα δεσμευμένος/η, τότε… εύκολα τα πράγματα θα πάρουν μια νομική οδό, χωρίς επιστροφή.

Ταύρος
Τουλάχιστον για σήμερα, το σύμπαν θα φροντίσει να σου στείλει μια καλή παρέα αλλά και πολλά ενθαρρυντικά μηνύματα, ίσως μάλιστα να προβληματιστείς θετικά για την «πέραση» που έχεις στο… κοινό! Από την άλλη πλευρά βέβαια δεν υπάρχουν τα εχέγγυα μιας «σοβαρής» σχέσης, αφού προέχει το να «περνάμε καλά» οπότε χαλάρωσε, διασκέδασε και δες με… επιείκεια ακόμη και τις προτάσεις που δεν σε αντιπροσωπεύουν.

Δίδυμος
Είναι βέβαιο ότι μπορείς να κλέψεις τις εντυπώσεις μόνο και μόνο με την παρουσία σου αλλά από εκεί και ύστερα τα πράγματα περιπλέκονται, αφού αν προχωρήσεις άμεσα σε μια «κρούση» ναι μεν θα… πάρεις αυτό που θέλεις, στην συνέχεια όμως το θα έχεις να κάνεις με ανταγωνισμούς και «διπλές» καταστάσεις. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε ώστε τα «παιχνιδίσματά» σου να μην οδηγήσουν τελικά… σε πρόβλημα!

Καρκίνος
Αν είσαι μόνος/η και «κουνήσεις την ουρά σου», τα φλερτ προς το πρόσωπό σου θα ξεπεράσουν κάθε προσδοκία, κάτι που σίγουρα θα σε κάνει να αναθαρρήσεις, θέλει όμως πολύ… δουλειά ακόμη για να «κτίσεις» μια σχέση, που, εκτός από την καλοπέραση, θα έχει και μια ουσία όσον αφορά στη συντροφικότητα. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, πρόσεξε, μη δώσεις αφορμές, αφού δε θέλει και πολύ για να «σπάσει».

Λέων
Με τον Άρη απέναντί σου, οι προκλήσεις δε θα σου λείψουν, κάθε άλλο μάλιστα κι αν είσαι μόνος/η σίγουρα θα έχεις τις ευκαιρίες σου. Το πρόβλημα όμως είναι ότι οι άλλοι φαίνεται να κινούνται σε ένα εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος, κάτι που καθιστά πολύ δύσκολη την υλοποίηση μιας σταθερής σχέσης. Επιπλέον, μια παρασκηνιακή κατάσταση βγαίνει στο φως, με συνέπεια να αναστατωθείς συναισθηματικά.

Παρθένος
Για την ώρα φαίνεται να έχουν προτεραιότητα οι υποθέσεις των φίλων σου αλλά μέσα στο γενικότερο «παρεΐστικο» κλίμα δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν και παρεξηγήσεις, αφού η έννοια της φιλίας για κάποιον/α περιλαμβάνει και… άλλα πράγματα, που ίσως και να μην είναι του γούστου σου! Αν λοιπόν είσαι ήδη σε μια σχέση και θέλεις απλά την ησυχία σου, προτίμησε να μοιραστείς την μέρα σου με το ταίρι σου και μόνον.

Ζυγός
Σήμερα προέχει το να «γλεντήσεις» τη ζωή σου και στα πλαίσια αυτής της «ηδονιστικής» αντίληψης δεν έχεις παρά να επιδιώξεις μια επαφή που θα χαρακτηρίζεται από υλικές απολαύσεις και φυσικά καλό… σεξ! Αυτό φυσικά μπορείς να το έχεις τόσο με το νυν ταίρι σου, όσο και με μια νέα γνωριμία, στην δεύτερη περίπτωση όμως μην αρχίσεις να ελπίζεις σε μια «κανονική» σχέση, αφού δεν ήρθε ακόμη η ώρα της.

Σκορπιός
Η Αφροδίτη και ο Δίας στο ζώδιό σου σε κάνουν λιγότερο ανεκτικό/η σε περιορισμούς, αλλά και πιο… χαλαρό/η απέναντι στους κάθε λογής πειρασμούς, ίσως, μάλιστα, βρεθείς σε δίλημμα ανάμεσα σε μια νέα γνωριμία και μια άλλη που ήδη «τρέχει» στη ζωή σου. Σε κάθε περίπτωση πάντως, φαίνεται πως θα ικανοποιηθείς από το «παιχνίδισμα» με τους άλλους, χωρίς κατ’ ανάγκη να χρειάζεται κάτι περισσότερο!

Τοξότης
Μια υπόθεση που διαδραματίζεται στο παρασκήνιο ή ένας… κρυφός καημός, φαίνεται να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον σου αλλά ένα ηθικό δίλημμα, δεν σου επιτρέπει να προχωρήσεις, χάνοντας ίσως μια ευκαιρία για να «φτιάξεις» τη ζωή σου. Αν όμως παραμερίσεις ενοχές και ανασφάλειες, τότε θα πετύχεις τον στόχο σου, έστω κι αν αυτό γίνει σε βάρος κάποιου άλλου προσώπου. Εξ άλλου δεν μπορεί να είναι όλοι ευχαριστημένοι!

Αιγόκερως
Κάποιος/α, με το πρόσχημα της φιλίας, προσπαθεί να σου επιβάλλει πράγματα που δεν σου ταιριάζουν, καλό είναι, λοιπόν, να μην παρασυρθείς και κάνεις κάτι για το οποία θα μετανιώσεις. Επιπλέον, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να αιφνιδιαστείς από τις ερωτικές βλέψεις ενός προσώπου, που δείχνει αποφασισμένο να σε «αρπάξει» από το ταίρι σου κι αν δεν έχεις… όρεξη για τέτοια, κράτα τις δέουσες αποστάσεις!

Υδροχόος
Ίσως να μην καταφέρεις να αντισταθείς σε έναν πειρασμό, καταστρατηγώντας κώδικες και αρχές της προσωπικής σου ζωής! Σε κάθε περίπτωση πάντως, η Αφροδίτη στον 10ο ηλιακό σου οίκο σου υπόσχεται πολλές όμορφες στιγμές, με αφορμή μια -κατά τα άλλα- επαγγελματική συνάντηση κι αν είσαι μόνος/η, τότε δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις την προτίμηση που σου δείχνει ένα ισχυρό πρόσωπο.

Ιχθύς
Το «παιχνίδι» των σχέσεων καλά κρατεί και ο δημιουργικός αυθορμητισμός σου συνδυασμένος με την προσωπική σου λάμψη μπορεί να «ξεκλειδώσει» πολλές καρδιές, με το μόνο πρόβλημα να είναι το ποιόν/α θα… πρωτοδιαλέξεις! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, καλό είναι να μην το παρακάνεις με την επίδειξη εύνοιας προς ένα τρίτο πρόσωπο, αφού το ταίρι σου μπορεί να σε «πληρώσει» με το ίδιο νόμισμα.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε