02/10/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

02/10/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 13:01 Δημιουργία 02/10/18, 12:46

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;


Κριός
Αν είσαι μόνος/η, τότε η απόφασή σου να μπεις σε μια νέα σχέση, θα αποδειχθεί μια μάλλον κακή ιδέα, αφού στην πορεία θα κληθείς να αντιμετωπίσεις ζήλιες και πολιτικές χειραγώγησης. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση είναι πιθανό να ακούσεις ή να μάθεις κάποια «επιλήψιμα» πράγματα για το ταίρι σου, ίσως όμως να διαδίδουν και για σένα ανάλογες… κακίες! Σε κάθε περίπτωση, μη δίνεις σημασία και μη «λερώνεσαι» με όλα αυτά.

Ταύρος
Από τη μια πλευρά, η Αφροδίτη απέναντί σου διευρύνει τις προοπτικές σου και, είτε είσαι μόνος/η είτε σε σχέση, το πιθανότερο είναι να περάσεις όμορφα. Εξαίρεση όμως αποτελεί μια κατάσταση που τείνει να διαμορφωθεί με ένα πρόσωπο που κινείται στον χώρο της εργασίας σου, αφού απουσιάζει κάθε υγιές συναισθηματικό κίνητρο και η μόνη «στόχευση» έχει να κάνει με το… ποιος/α θα χειραγωγήσει ποιόν/α!

Δίδυμος
Αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι κινδυνεύεις να «χάσεις» τον άνθρωπό σου, από έξωθεν διεκδικήσεις, μάλλον όμως πρόκειται για ένα «καθρέφτισμα» της δικής σου διάθεσης, που όσο περνούν οι μέρες γίνεται ολοένα και πιο «ζωηρή»! Αν, πάλι, είσαι μόνος/η, τότε υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να γνωρίσεις μια «τοξική» προσωπικότητα ή να μπεις σε μια σχέση που στην πορεία της θα σου βγάλει τον κακό εαυτό σου.

Καρκίνος
Αν είσαι μόνος/η, τότε με την Αφροδίτη να «κάνει παιχνίδι» στον οίκο των ερώτων σου, κάθε συμβουλή… περισσεύει, αφού ό,τι κι αν συμβεί, θα λειτουργήσει υπέρ σου! Προβλήματα, ωστόσο, μπορεί να υπάρξουν στην περίπτωση που είσαι δεσμευμένος/η, αφού κάποιος/α «βάζει λόγια», με σκοπό να πλήξει τη συνοχή της σχέσης σου, ίσως, μάλιστα, αντιληφθείς ότι το ταίρι σου δε σε εμπιστεύεται, με συνέπεια να απογοητευθείς.

Λέων
Σήμερα, ίσως νιώσεις την ανάγκη να αξιολογήσεις τη σχέση σου ή το πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σένα, δε χρειάζεσαι, ωστόσο, τη βοήθεια κανενός «καλοθελητή» και καλό είναι να μην επιτρέψεις σε άλλους/ες να ανακατευτούν στα προσωπικά σου. Κι αν, τελικά, καταλήξεις σε κάποια αρνητικά συμπεράσματα, το σοφότερο από την πλευρά σου θα ήταν να συζητήσεις με τον άνθρωπό σου, αποφεύγοντας να πλάσεις σενάρια.

Παρθένος
Η διάθεσή σου να «παίξεις» μπορεί να βρει μεν ανταπόκριση, αλλά από ένα πρόσωπο που έχει στο μυαλό του μια «σοβαρή» σχέση διαρκείας και δεν είναι διατεθειμένο να σου προσφέρει αυτά που ζητάς, αν δεν αποδείξεις έμπρακτα ότι είσαι πρόθυμος/η να θυσιάσεις πολλές από τις προτεραιότητές σου. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, προσπάθησε να μην υποψιάζεσαι τους πάντες και τα πάντα, αποδίδοντας κακές προθέσεις εκεί που δεν υπάρχουν.

Ζυγός
Σήμερα, η πολλή… δημοκρατία βλάπτει κι αν δεν πεις ένα ξεκάθαρο «όχι», μπορεί να την «πατήσεις», μπλέκοντας μάλιστα σε μια κατάσταση που έχει τις ζήλιες και τα «κολλήματα» της! Επιπλέον, επειδή η περιέργειά σου μπροστά στο άγνωστο είναι… ασυμμάζευτη, τόσο που να μην παίρνεις τα δέοντα μέτρα ασφαλείας, πρόσεξε, μήπως τελικά η υπόσχεση για μια «σούπερ» εμπειρία της νύχτας, αποδειχθεί σκληρή για τα «δόντια» σου!

Σκορπιός
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου φτάνει και… περισσεύει για κάτι «καλό» στην προσωπική σου ζωή κι αν είσαι μόνος/η, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τη ροή των καταστάσεων, αξιοποιώντας ενδεχομένως και το ότι δείχνεις «πιο πολύ» από αυτό που είσαι στην πραγματικότητα. Αν όμως είσαι δεσμευμένος/η, τότε… πρόσεχε τους πειρασμούς, κλείσε όμως και τα αφτιά σου σε όσα κακόβουλα λέγονται για το ταίρι σου!

Τοξότης
Στους… πονηρούς καιρούς που ζεις, αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, οφείλεις να είσαι πολύ επιφυλακτικός/η απέναντι στους άλλους και ιδιαίτερα σε εκείνους/ες που στα παρουσιάζουν όλα όμορφα κι ωραία, αφού στην πραγματικότητα απεργάζονται την αποδόμηση της σχέσης σου και μην ρωτάς το «γιατί», είναι κάτι που θα σου αποκαλυφθεί αργότερα. Επιπλέον, αν έχεις κάποιο μυστικό οφείλεις να το κρατήσεις για τον εαυτό σου.

Αιγόκερως
Σήμερα, είναι πιο πιθανό να περάσεις καλά με γνωστούς/ες, και φίλους/ες, παρά με ένα «δικό σου» πρόσωπο, αφού μάλλον θα σε «φορτώσει» με προβλήματα. Αλλά και μόνος/η να είσαι, δε γλιτώνεις τους μπελάδες, αφού θα δημιουργηθούν προβλήματα και στη δουλειά σου, εξ αιτίας μιας προσωπικής αντιζηλίας, ανεξάρτητα με το αν εσύ δεν… γνωρίζεις τίποτε για όλα αυτά με τα οποία εμπλέκεται το όνομά σου.

Υδροχόος
Με τον Άρη στο ζώδιό σου, μπορεί να περάσεις μέσα από μια σειρά συναισθηματικών εντάσεων, όπου οι «νίκες» θα διαδέχονται τις «ήττες», ενδέχεται όμως να βιώσεις τα πράγματα και με αντίστροφη σειρά. Σε κάθε περίπτωση πάντως, μη «δένεις κόμπο» τίποτα και επιπλέον μη δίνεις σημασία σε όσα λέγονται κι ακούγονται για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αφού πιθανότατα πρόκειται για συκοφαντίες ή κακίες.

Ιχθύς
Η συναισθηματική σου αστάθεια σε δυσκολεύει στο να αποφασίσεις οριστικά, για το τι ακριβώς θα πράξεις, ουσιαστικά όμως ουδείς λόγος βιασύνης υπάρχει, αφού σε λίγες ημέρες το πράγμα θα «δείξει» από μόνο του. Επιπλέον, θα ήταν μέγα λάθος να υποδυθείς κάτι που δεν είσαι, προκειμένου να κατακτήσεις κάποιον/α, που έχει χρήματα, αφού έτσι κι αλλιώς δεν σου κάνει, ενώ έχει στο μυαλό του μόνο στο σεξ!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε