Οκτώβριος 2018: Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Οκτώβριος 2018: Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 15:50 Δημιουργία 01/10/18, 15:31

Τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα ερωτικά σας;

Κριός
Φυσικά και θα είναι ένας καλός μήνας για εσάς, σας το λέω από τώρα και μάλιστα είστε από εκείνα τα ζώδια που θα ευνοηθούν σκανδαλωδώς!
Ξεκινάω με τα ωραία: Ήλιος τον Ζυγό (βρε σταματήστε να ξινίζετε τα μούτρα σας, μια χαρά σας πάει!) και Νέα Σελήνη εκεί κι Ερμής μέχρι τις 10 του μήνα! Αχχχχ! Ποιος την χάρη σας! Στις 9 του μήνα που έχουμε την Νέα Σελήνη, θα μετρήσω πόσοι/ες από εσάς θα κάνετε μια σούπερ γνωριμία, που θα σας πηγαίνει πολύ! Έτσι όμορφα ξηγιέται ο Ζυγούλης! Εάν, μάλιστα, ανακατέψω και τον Ερμή (μέχρι τις 10), μια χαρά άτομο θα γνωρίσετε και θα ξετρελαθείτε! Μόνο μια χάρη παρακαλώ: βιαστείτε να πείτε το «ναι»! Αν, δε, το πρόσωπο το γνωρίζετε ΗΔΗ, μη χάσετε χρόνο. Έχω το λόγο μου που σας το λέω αυτό και θα καταλάβετε, όταν διαβάσετε λίγο παρακάτω!
Οι δεσμευμένοι που τα διαβάζετε όλα αυτά και ξερογλύφεστε, να σας πω ότι και για σας τα νέα είναι ευχάριστα! Μούρλια θα τη βγάλετε, με το έτερο ήμισυ να συμπεριφέρεται άψογα και εσάς να έχετε μια ωραία ηρεμία και μια ωραία ψυχολογία που τίποτα (σχεδόν) δε θα μπορεί να σας τη χαλάσει. Με την Νέα Σελήνη στις 9, παίζει και να μου σηκώσετε κανένα κεφάλι και να πατήσετε με αυστηρότητα το πόδι κάτω για να διεκδικήσετε ένα-δυο πραγματάκια, αλλά αδίκως θα υψώσετε την φωνή, ό,τι θέλετε, απλά ζητήστε το, χωρίς περιττό τσαμπουκά. Τι σας λέω τόση ώρα; Είναι σαφέστατα μια άψογη περίοδος για να πάρετε ό,τι επιθυμείτε, χωρίς να ανοίξει ρουθούνι! Αυτά είναι.
Ο Ερμής στις 10 μπαίνει στον Σκορπιό κι η Αφροδίτη θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο όλο τον μήνα… ανάδρομη (από τις 6 και μετά)! Ο Δίας θα είναι κι εκείνος εκεί κι ο Ήλιος θα περάσει στον Σκορπιό στις 23. Ωραία σας τα είπα, αλλά τι ακριβώς σημαίνουν όλα αυτά; Ότι πολύ απλά, οι singles θα κάνετε σεξ, σεξ, σεξ, σεξ, σεξ και οι δεσμευμένοι το ίδιο! Απλά οι singles, αν κάνετε σεξάκι με πρόσωπο για το οποίο δεν είστε σίγουροι/ες ότι το θέλετε ή σας θέλει, αφήστε τα παιχνίδια και τις μαντεψιές στο πλάι, διότι τίποτα δεν θα είναι όπως φαίνεται ή όπως θα το νομίζετε. Μην ψάχνεστε άδικα. Εκτός κι αν ξεκινήσετε σεξ και σχέση με πρόσωπο που ΗΔΗ ξέρετε. Να θυμάστε ότι δεν υπάρχουν εγγυήσεις, πέρα από το γεγονός ότι το σεξάκι θα είναι ΣΟΥΠΕΡ!
Οι δεσμευμένοι μια από τα ίδια, απλά εσείς θα έχετε την ευκαιρία και να εκμεταλλευτείτε τον Ερμή στον Σκορπιό και να μάθετε μυστικά του/της συντρόφου σας! Δεν ξέρω τι θα μάθετε κι αν θα σας χαροποιήσει, αλλά μια φορά προσέξτε: η ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί και να σας δαγκώσει! Ίσως φάτε τον... ποπό σας να αποκαλύψετε κάτι και μετά να μετανιώσετε που ψάξατε να το βρείτε!
Γιατί το λέω αυτό; Το λοιπόν: Στον Ταύρο, έχουμε τον Ουρανό, αλλά και την Πανσέληνο στις 24 του μήνα. Όλα ωραία και καλά, αλλά μπορεί να σας βγάλει στην επιφάνεια ανασφάλειες και σκέψεις περίεργες. Δεν ξέρω πως θα την χειριστείτε (την Πανσέληνο), αλλά προσέξτε να μην το παρακάνετε με το πείσμα σας και τεντώσετε τα νεύρα του έτερου ήμισυ!
Ο Άρης θα είναι όλο τον μήνα στον Υδροχόο, λες και θέλει με το ζόρι να πάει κόντρα στην Αφροδίτη στον Σκορπιό. Όπως και να έχει, θα σας σπρώξει προς τα έξω, να ανακατευτείτε με τις παρέες σας, με φίλους, με γνωστούς, με γνωριμίες μέσω κοινωνικών δικτύων, μέσω συλλόγων, τέλος πάντων, μια φορά, προς τα έξω σας θέλει! Φυσικά και θα κουνήσει τα νερά, απλά δεν ξέρω κατά πόσο όσες γνωριμίες κάνετε, εάν θα σας ικανοποιήσουν, εάν θα σας αρέσουν τόσο, ώστε να κρατήσουν το ενδιαφέρον σας αμείωτο. Θα το δείτε και θα το κρίνετε μόνοι/ες σας στην πορεία. Τουλάχιστον, θα έχει ενδιαφέρον!

Ταύρος
Σας διαβεβαιώνω, ο Οκτώβριος θα είναι ένας μήνας που θα σας ωθήσει προς… καινούργιες κατευθύνσεις, τόσο σε συναισθηματικό, όσο και σε εργασιακό επίπεδο!
Καταρχάς, να πείτε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον Ζυγό που ομορφαίνει την καθημερινότητά σας με την παρουσία του και επίσης, βάζει όμορφα θεμέλια στον εργασιακό σας χώρο. Προσέξτε μόνο κάτι: δεν αναφέρομαι στις εργασιακές σας επιδόσεις, αλλά στο περιβάλλον, στην ατμόσφαιρα, στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Με Ήλιο, με Νέα Σελήνη, στις 9 και με Ερμή μέχρι τις 10 του μήνα, προλαβαίνετε άνετα κι έχετε την ευκαιρία, να διορθώσετε τραυματισμένες σχέσεις με συναδέλφους ή να δείτε να βελτιώνεται πολύ το ενδοεργασιακό κλίμα! Με την Νέα Σελήνη, ιδιαίτερα, θα μπορέσετε και να αλλάξετε ή να βιώσετε μια αλλαγή και στην καθημερινότητά σας (ίσως μια νέα συνήθεια ή μια διακοπή μιας άσχημης παλιάς;;;), που θα σας ανανεώσει με τρόπο υπέροχο!
Αν τώρα οι singles πιστεύετε ότι ανανέωση είναι κι ένας καινούργιος έρωτας, που μπορεί να γεννηθεί με πρόσωπο που άπτεται του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος, δε θα μπορέσω να σας διαψεύσω, είναι η αλήθεια! Αλλά, σας παρακαλώ να είστε προσεκτικοί/ες! Γιατί; Μα επειδή Ερμής κι Αφροδίτη θα είναι στον Σκορπιό! ΟΚ, πλάκα κάνω! Όχι ακριβώς για αυτό τον λόγο, αλλά επειδή η Αφροδίτη ναι μεν θα είναι στον Σκορπιό, αλλά στις 6 του μήνα ξεκινάει ανάδρομη πορεία (αμ, τι; Μόνο ο Ερμής κι ο Άρης θα περπατούν ανάποδα; Ζήλεψε κι αυτή!).
Και πάμε τώρα στα σοβαρά, αλλά και τα ενδιαφέροντα! Με Ερμή, (από τις 10), Αφροδίτη (όλο τον μήνα), Δία κι Ήλιο (από τις 23) στον Σκορπιό, εσείς θα περάσετε ένα σούπερ ενδιαφέρον διάστημα που θα συμβαίνουν πολλά και διάφορα στα συναισθηματικά σας και στις προσεγγίσεις σας. Να μου το θυμάστε ότι κάποιοι/ες θα κάνετε πίσω στη σχέση σας κι ίσως θελήσετε να την τερματίσετε κιόλας! Κάντε το! Ναι! Αλλά, σας προειδοποιώ: με την ανάδρομη Αφροδίτη, το συγκεκριμένο άτομο θα το ξαναβρείτε μπροστά σας!!!!
Όσοι πάτε για την νέα σχέση, ΟΚ, βαδίστε χαλαρά, αλλά και ΠΑΛΙ φοβάμαι μήπως ΕΣΕΙΣ αλλάξετε γνώμη στον μέλλον! Βρε τι σας λέω και σας έχω τρελάνει;;; Αυτό τον μήνα, ΕΣΕΙΣ θα κάνετε παιχνίδι, δε θα σας πάει κανένας πλανήτης καροτσάκι!
Παράδειγμα: ο Άρης, θα είναι όλο τον μήνα στον Υδροχόο. Το ξέρω ότι κάπου σας δυσκολεύει σαν ζώδιο, αλλά τα καλά νέα είναι ότι θα σας δώσει μια εξαιρετική ώθηση στα επαγγελματικά σας! Θα βγείτε μπροστά και θα βάλετε και γκολ! Διαβάστε τώρα κι αυτό: μην μπλέξετε με πρόσωπο από την εργασία σας, που θα έχει θέση μεγαλύτερη από τη δική σας. Θα σας βγει άκυρο. Ο Άρης στραβοκοιτάει την Αφροδίτη που είναι στον Σκορπιό και πάνε να μαλλιοτραβηχτούν!!!
Οι δεσμευμένοι που ψάχνετε να δείτε ποια είναι η θέση σας σε όλο αυτό το σήριαλ, να σας πω ότι καλές ημέρες σας περιμένουν, σε γενικές γραμμές, αλλά από τις 5, που η Αφροδίτη τραβάει προς τα πίσω, θα αρχίσετε να κρύβετε πράγματα από το έτερο ήμισυ, ενώ δεν αποκλείω να του κάνετε και γυμνάσια και να το παιδέψετε αρκετά! Προσοχή όμως γιατί, όπως έγραψα και παραπάνω, αν το τραβήξετε πολύ το σχοινί, μπορεί να βρεθείτε να τσακώνεστε για βλακείες, ενώ πλανητικά, θα μπορούσατε απλά να κάνετε σεξ και να περνάτε ζάχαρη…
Για το τέλος σας έχω και το ωραίο: Πού γίνεται η Πανσέληνος; Μα στο ζωδιάκι σας φυσικά! Στις 24, λοιπόν, του μήνα, ετοιμαστείτε να νιώσετε ότι ήρθε ο καιρός να… ασχοληθείτε και λιγάκι με τον εαυτό σας! Μπορεί να σας πιάσει και το ανάποδό σας και να γκρινιάξετε παραπάνω, αλλά χαλάλι! Μια χαρά θα τη βγάλετε πάντως, αλλά, μια φορά, το Φεγγάρι θα σας πιάσει! Μη φανταστείτε πάντως ότι θα σας συμβεί κάτι το κοσμογονικό: μάλλον θα την πληρώσει το έτερο ήμισυ, αλλά όλα ΟΚ θα είναι στο τέλος!

Δίδυμος
Να ξέρετε ότι ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας που θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες για να περάσετε καλά, αλλά κρύβει και μια πρόκληση!
Ξεκινάω από τα ωραία και τα όμορφα: Μήνας του φίλου σας, του Ζυγού, με Ήλιο, Ερμή (μέχρι τις 10 του μήνα), αλλά και μια υπέροχη Νέα Σελήνη στις 9 (στο ίδιο ζώδιο) σας κάνουν πλάτες και σας δίνουν τρελές πάσες για να βάλετε γκολ! Και τι γκολ… Ένα θα σας πω: δεν ξέρω πώς θα τα καταφέρετε, αλλά, μια φορά, θα κλέψετε καρδούλες, θα μπείτε στο ραντάρ πολλών ανθρώπων, θα τραβήξετε τα βλέμματα και θα κάνετε πολύ ερωτικό παιχνίδι. Με την Νέα Σελήνη στις 9, κάποιος καινούργιος έρωτας θα γεννηθεί και πολύ θα σας αρέσει! Το φλερτάκι και το σεξάκι τα έχετε εγγυημένα! Χαλαρώστε γιατί πολύ θα σας πάει η όλη κατάσταση!
Οι δεσμευμένοι που αναρωτιέστε πώς θα εισπράξετε λίγη από αυτή την ομορφιά που περιέγραψα, χαμογελάστε: καλώς ή κακώς, τα ίδια ισχύουν και για εσάς με μια επιπλέον αβάντα: όσοι έχετε παιδιά, θα χαρείτε με κάποιο νέο τους, ενώ όσοι δεν έχετε, ετοιμαστείτε, είτε να ακούστε χαρμόσυνα νέα είτε να ξεδώσετε με την ψυχή σας και να διασκεδάσετε, περνώντας υπέροχες στιγμές. Δείτε το κάπως έτσι: όσα σας χρωστάει το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε, θα σας τα εξοφλήσει με τόκο ο Οκτώβριος, μέσω του φίλου σας του Ζυγού!
Αλλά κι ο Σκορπιός, δε θα σας τα πει άσχημα, απλά εκείνος κρύβει την πρόκληση για την οποία έκανα λόγο παραπάνω: θα έχει την Αφροδίτη όλο τον μήνα στο ζώδιό του, ΑΛΛΑ από τις 6 γίνεται ανάδρομη! ΟΚ, για να μην τρελαθούμε τελείως –διότι πολύς ανάδρομος έχει πέσει τους τελευταίους μήνες- η κυρία Αφροδίτη θέλει κομματάκι προσοχή και τίποτα παραπάνω. Για παράδειγμα, προσέξτε λιγάκι το πόσα ξοδεύετε ή μην πέσετε θύματα απάτης, σε συναλλαγές που αφορούν στην καθημερινότητά σας. Κατά τα άλλα, δεν βλέπω γιατί να μην την αρμενίσετε μια χαρά αυτή την περίοδο.
Α! Έχουμε και τον Ερμή από τις 10 στον Σκορπιό! Χμμμμ… Τι σας είπα τώρα, ε; Ακούγεται κάπως! Κι όμως! Οι δεσμευμένοι ίσως δείτε το έτερο ήμισυ να προβληματίζεται λίγο παραπάνω και να σας κρατάει μυστικές πληροφορίες. Δώστε του χρόνο και μόλις ο Ερμής περάσει στον Τοξότη, στις 31 Οκτωβρίου, θα κελαηδήσει όμορφα! Μέχρι τότε, απολαύστε την σιωπή! Που θα την ξαναβρείτε; Εάν πάλι δεν σας αρέσει η όλη κατάσταση και προτιμάτε να μην υπάρχουν μυστικά ανάμεσά σας, βολευτείτε με το σεξάκι διότι είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να σας κεράσει ο συγκεκριμένος Ερμής!
Σεξ όμως θα βρείτε στο διάβα σας κι οι singles, με πρόσωπο από την καθημερινότητά σας, είτε είναι από τον εργασιακό σας περιβάλλον (όχι απαραίτητα συνάδελφος, μπορεί να είναι κι αυτός που φτιάχνει το φωτοτυπικό, για παράδειγμα) είτε από το κοντινό σας περιβάλλον (κι εκεί που ψωνίζεις γάλα στο σούπερ μάρκετ, τον/την βλέπεις και παθαίνεις έρωτα!). Δεν ξέρω πώς βλέπετε όλη αυτή τη Σκορπιό-κατάσταση, αλλά, μια φορά, θα είστε αχάριστοι/ες, εάν δεν αναγνωρίσετε τις τίμιες προσπάθειές του να σας ζευγαρώσει!
Ο Άρης θα είναι όλον τον μήνα στον Υδροχόο! Μα πόσες αβάντες πια σε ένα μήνα; Καταλαβαίνετε βέβαια ότι σας πάει με τα 1000! Θέλει να σας σπρώξει προς τα έξω, να σας κάνει λίγο πιο χαλαρούς/ες, πιο τολμηρούς/ες, να μη σας νοιάζει και πολύ το τι θα συμβεί την επόμενη ημέρα. Μου αρέσει, αλλά επειδή στραβοκοιτάει την ανάδρομη Αφροδίτη, εγώ θα σας συμβούλευα να μην ανοιχτείτε και πολύ, εννοώντας να μην δοκιμάσετε πράγματα πολύ έξω από την ιδιοσυγκρασία σας!
Τέλος, η Πανσέληνος στον Ταύρο, στις 24 του μήνα, μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις και να σας ωθήσει στο να ξαναδείτε και να ξανά-υπολογίσετε κάποια πράγματα, αλλά θα το δείτε κι εσείς ότι τελικά δε θα προβείτε σε καμία αντίδραση, σε κανένα βήμα για να αλλάξετε κάτι. Δεν είναι κακό αυτό, απεναντίας, ίσως οι αποφάσεις που έχετε πάρει να είναι οι σωστές και να μην πρέπει να τις ακυρώσετε!

Καρκίνος
Μπορεί ο Οκτώβριος να ανήκει στους Ζυγούς παραδοσιακά, αλλά έχει και πολλά δώρα και για εσάς!
Ήλιος και Νέα Σελήνη (κι Ερμής μέχρι τις 10) θα βρίσκονται κάποια στιγμή στον Ζυγό. Μη σας φαίνεται στραβό ή κάπως, μια χαρά είναι! Δεν θα πάθετε τίποτα, απεναντίας, ο Ζυγός θέλει να σας θυμίσει πόσο σημαντικό είναι το σπίτι σας, η οικογένειά σας, οι ρίζες σας, το σημείο εκείνο πάνω στην γη που σας κάνει να αισθάνεστε άνετα, οικεία και γαλήνια. Δεν ξέρω ποιες σχέσεις «πειράχτηκαν» το καλοκαίρι που μας πέρασε με τους ανάδρομους και τις εκλείψεις, αλλά, αυτήν την περίοδο, θα έχετε μια θαυμάσια ευκαιρία για να τις αποκαταστήσετε, να τις διορθώσετε και να τις θρέψετε ξανά! Με την Νέα Σελήνη στις 9, θα σας δοθεί μια θαυμάσια ευκαιρία για να αναθερμάνετε παγωμένους δεσμούς με οικεία πρόσωπα και να βάλετε τα πράγματα σε μια ωραία και δίκαιη βάση!
Οι singles, εάν έχετε θέματα οικειότητας, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή να τα λύσετε. Τι εννοώ με αυτό; Ότι πολύ απλά, αν φοβάστε τη δέσμευση ή το προχωρήσετε με κάποιο πρόσωπο στο επόμενο βήμα, ήρθε η ώρα κι ο καιρός για να το ξεπεράσετε και να πάτε κόντρα στον φόβο σας. Και κάτι ακόμα: Εάν εκείνο που φοβάστε περισσότερο είναι το ανοιχτείτε και να μοιραστείτε πράγματα που θεωρείτε ότι σας κάνουν τρωτούς, να σας θυμίσω ότι δε θα ευτυχήσετε σε μια σχέση που βασίζεται στα μυστικά. Τουλάχιστον, όχι εσείς!
Ο Ερμής από τις 10 θα περάσει στον φιλικό σας Σκορπιό, ενώ η Αφροδίτη θα είναι ήδη εκεί! Επίσης κι ο Δίας θα είναι εκεί κι ο Ήλιος από τις 23 και μετά! Από πού το φέρνω και πού το πάω το όλο θέμα; Μα φυσικά ότι ο μήνας είναι εξαιρετικός για εσάς διότι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για σεξάκι, φλερτάκι, καινούργιους έρωτες, καλά νέα και καλές αποκρίσεις από τα άτομα που σας ενδιαφέρουν και πολύ, μα πολύ κέφι! Θα ανοίξει η καρδιά σας, κυριολεκτικά, θα νιώσετε την ανάγκη να ξεσκάσετε, να βγείτε, να διασκεδάσετε, να γνωρίσετε κόσμο, αλλά πρέπει να σας πω και κάτι: η Αφροδίτη στον Σκορπιό, από τις 6 του μήνα γίνεται ανάδρομη (μάλιστα! Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες!).
Τι σημαίνει αυτό; Πρακτικά δε σημαίνει τίποτα για όσους κι όσες ψάχνουν για να περάσουν καλά και τίποτα παραπάνω. Εάν μιλάμε για one night stand βουρ στον πατσά! Εάν όμως προσπαθήσετε να φορέσετε σε κάποιον άγνωστο την ταμπέλα του πολύ-αγαπημένου, ε! Μάλλον θα φάτε φόλα! Δεν ξέρω πώς αλλιώς να σας το γράψω: αν έχετε ήδη μια καλή σχέση (ή γνωριμία), δεν θα επηρεαστείτε, εάν όμως ψάχνεστε και μέσα από το σεξ πάτε να βγάλετε σχέση, θα φάτε τα μούτρα σας.
Ο Άρης –από την άλλη- θα βρίσκεται όλο τον μήνα στον Υδροχόο και θα πάει ο αθεόφοβος να κοντράρει στην ευθεία την Αφροδίτη στον Σκορπιό! Γιατί να πάτε να μπείτε ανάμεσά τους και να γίνετε κιμάς; Αφήστε τον κάθε πλανήτη να κάνει το κομμάτι του! Ο Άρης, λοιπόν, στον Υδροχόο, είτε το πιστεύετε είτε όχι, ΣΕΞ θέλει να σας πλασάρει κι αυτός! Ε, για όνομα πια! Τι τυχεροί/ες που είστε!!! Φυσικά, επειδή είναι στον Υδροχόο, μιλάμε για σεξ χωρίς συμβάσεις και ταμπού. Όσοι/ες πιστοί/ες, ψωνίστε!
Για το τέλος σας έχω μια ωραιότατη Πανσέληνο στον Ταύρο στις 24 του μήνα! Στις 23 μπαίνει κι ο Ήλιος στον Σκορπιό κι έρχεται και δένει το όλο πράγμα! Πάει να σας πλασάρει αργά, αλλά σταθερά σε καλές γνωριμίες με πρόσωπα πολύ σταθερά, με ωραία νοοτροπία! Τρελαίνομαι! Δεν έχω καλύτερο! Βρε είδατε που ο μήνας για το τέλος σας το φυλούσε το καλύτερο;;; Ποιος την χάρη σας! Να κοιτάξετε να προσχωρήσετε με αργά βηματάκια και θα το δείτε ότι όλα θα πάνε κατ’ ευχήν!

Λέων
Ο Οκτώβριος θα είναι ένας μήνας που θα σας φέρει πολλές νέες γνωριμίες, αλλά και… γκρίνια!
Πάμε να τα δούμε όλα ένα – ένα! Ο Ήλιος θα λάμπει από το ζώδιο του Ζυγού μέχρι τις 23 του μήνα και σας ευνοεί πολύ! Μέχρι τις 10 που θα είναι κι ο Ερμής στο ίδιο ζώδιο, σας προτρέπω να ανοίξετε τα χαρτιά σας σε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ενώ οι δεσμευμένοι, καλό θα ήταν να μαζέψετε τις σκέψεις σας και να τις φανερώσετε στο έτερο ήμισυ. Μιας και το ανέφερα, να θυμάστε ότι κι εσείς παίζει να έχετε νέα από την πλευρά του, ίσως έχει να σας πει κάτι ευχάριστο για πρόσωπο που βρίσκεται μακριά, αλλά το αγαπάει πολύ!
Έχουμε και μια Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 9 του μήνα! Ετοιμαστείτε… για αλλαγούλες! Καλέ μην φοβάστε, για τον Ζυγό μιλάμε! Όχι μόνο θα είναι ευχάριστες, αλλά θα τις καλοδεχτείτε κιόλας. Ετοιμαστείτε να αλλάξετε συνήθειες, ίσως, μάλιστα, καταφέρετε να εγκαινιάσετε και μια καλή διατροφική συνήθεια, πάντως όπως και να έχει, με αυτό που θα κάνετε, σας βλέπω να ομορφαίνετε! Αμ, πως!
Να ξέρετε ότι ο Ερμής, από τις 10, περνάει στον Σκορπιό κι εκεί μπορεί να νιώσετε τη βαθιά και καλά εδραιωμένη ανάγκη… να γκρινιάξετε! Προσθέστε ότι θα είναι κι η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο κι έρχεται και δένει το γλυκό! Οι δεσμευμένοι, ενώ θα έχετε πολλές ευκαιρίες να περάσετε καλά με τον/την αγαπημένο/η σας, όλο και θα σας πιάνει ο διάολος από το ποδάρι (τον λέμε και Σκορπιό!) και κάτι θα βρίσκετε για να σας ενοχλεί! Τώρα, μεταξύ μας, για να είμαστε κι απόλυτα ειλικρινείς, δε σας φταίει ο Σκορπιός, αλλά το γεγονός ότι η Αφροδίτη από τις 6 του μήνα θα γίνει ανάδρομη (μάλιστα, ΑΝΑΔΡΟΜΗ!) κι αυτό από μόνο του φτάνει για να σπάσει τον τσαμπουκά και τα νεύρα όλων μας. Βέβαια, οφείλω να σας πω ότι στην δική σας περίπτωση η γκρίνια θα είναι ενδοοικογενειακό φαινόμενο, δε θα σας πειράξει κανένας από έξω, μήτε θα βιώσετε κάτι το συνταρακτικό. Κρατήστε κι αυτό στα υπόψη σας: Είναι στο χέρι σας να μη δημιουργήσετε εντάσεις στο σπιτικό σας κι όλα να κυλήσουν μέλι-γάλα. Επειδή θα βρίσκεται κι ο Δίας στο ίδιο ζώδιο, στην πραγματικότητα, πρέπει κι οφείλετε να κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να απολαύσετε κι όχι να μαλλιοτραβηχτείτε!
Ο Άρης θα είναι όλο τον μήνα στον Υδροχόο! Μούρλια θέση και να λέτε κι «ευχαριστώ»! Ξέρετε τι ωραία προξενιά θα σας κάνει; Ξέρετε τι άτομα θα γνωρίσετε; Ξέρετε ότι δε θα μείνετε ρέστοι ούτε για πλάκα; Διαβάστε όμως με προσοχή αυτό που θα σας πω: επειδή ο Άρης (στον Υδροχόο) κι η Αφροδίτη (στον Σκορπιό) δεν πολύ-συμπαθιούνται, καλό θα ήταν να τις τσεκάρετε τις νέες γνωριμίες κι όσοι/ες πάτε να περάσετε από την γνωριμία στη σχέση, κάντε το, αλλά να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι μπορεί και να ρίξετε κι ένα καβγαδάκι! Μην τρομάζετε όμως, ΔΕΝ είναι τίποτα το σοβαρό και σίγουρα δεν είναι αποτρεπτικός λόγος για να μην προχωρήσετε!
Πανσέληνο θα έχουμε στις 24 στον Ταύρο, ενώ ακριβώς την προηγούμενη ο Ήλιος θα μπει στον Σκορπιό! Εάν είστε καλά και φρόνιμα παιδιά, θα δείτε τους κόπους σας στον επαγγελματικό τομέα να αμείβονται, τις προσπάθειές σας να δίνουν επιτέλους καρπούς και πρόσωπο που ζαχαρώνατε καιρό τώρα να ενδίδει! Αχ! Μα τι Φεγγάρι θα είναι αυτό για εσάς! Μούρλια!
Καλά να περάσετε τον μήνα, διότι μπορεί να αποδειχτεί σημαντικός για εσάς για το υπόλοιπο του χειμώνα! Αρκεί να σκεφτείτε τα πράγματα σωστά και να πάρετε μερικές σημαντικές αποφάσεις! Τώρα είναι μια σούπερ περίοδος, ιδιαίτερα με την Νέα Σελήνη στο Ζυγό που σας έγραψα παραπάνω!

Παρθένος
Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που θα σας κάνει να δείτε τα πράγματα… αλλιώς!
Ο Ήλιος θα λάμπει από το ζώδιο του Ζυγού κι ο Ερμής θα βρίσκεται εκεί μέχρι τις 10 του μήνα. Επίσης, θα έχουμε και μια Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο στις 9. Για να σας τα κάνω λίγο λιανά τώρα όλα αυτά: είναι μια θαυμάσια περίοδος που θα σας γαληνέψει πολύ συναισθηματικά γιατί επιτέλους θα βάλετε τα πράγματα σε μια ευθεία και θα δείτε που ευθυγραμμίζεστε με το έτερο ήμισυ και ποιες αλλαγές πρέπει να γίνουν (με πολύ όμορφο κι απαλό τρόπο), ώστε να νιώσετε ασφάλεια, γαλήνη, ηρεμία, πληρότητα. Μέχρι τις 10 που ο Ερμής θα είναι στον Ζυγό, μιλήστε καθαρά, όμορφα κι απλά, πείτε τι είναι εκείνο που θέλετε και θα δείτε ότι τα πράγματα θα έρθουν και θα κουμπώσουν από μόνα τους! Γιατί; Μα φυσικά, επειδή θα έχετε την αμέριστη βοήθεια της Νέας Σελήνης στον Ζυγό! Οι singles, που τα διαβάζετε όλα αυτά και σκέφτεστε πού κολλάει η όλη φάση σε εσάς, σας πληροφορώ ότι είναι μια εξαιρετική περίοδος για να κοιτάξετε τα οικονομικά σας και όχι μόνο να τα βάλετε σε μια τάξη, αλλά να τα κάνετε να ανθίσουν κιόλας! Πώς;
Με τη βοήθεια ενός ζωδίου που καταλαβαίνει πολλά από χρήμα: του Σκορπιού! Ερμής (από τις 10), Αφροδίτη (όλο τον μήνα), Δίας αλλά κι Ήλιος (από τις 23) παίρνουν θέση σε αυτό το ζώδιο! Το μυαλουδάκι σας θα αρχίζει να στροφάρει πονηρά κι επικίνδυνα! Θα κάνετε τολμηρές σκέψεις κι ακόμα πιο τολμηρές αλλαγές! Για κάποιους/ες από εσάς, θα φτάσει ο κόμπος στο χτένι και θα περάσετε σε φάση «μα αξίζει να κάνω αυτά κι εκείνα για το τάδε άτομο;». Ανεξάρτητα από την απάντηση, ένα είναι το σίγουρο: όποια απόφαση κι αν πάρετε, θα πατήσετε πόδι κάτω και θα την εφαρμόσετε σαν νόμο!
Κρατήστε κι αυτό στο νου σας: Η Αφροδίτη από τις 6 του μήνα θα είναι ανάδρομη (αχ, πικρή ιστορία), πράγμα το οποίο σημαίνει ότι μπορεί να σας βγει θυμός για πολλά πράγματα κι άτομα. Κι επειδή εδώ μιλάμε για Σκορπιό, δε θα το κρατήσετε το στόμα σας κλειστό, θα την πείτε γερά κι ό,τι γίνει-έγινε. Να θυμάστε όμως ότι στο μέλλον ίσως και να το μετανιώστε, αλλά ό,τι και αν σας πω τώρα, εσείς εκείνη την στιγμή δε θα κρατιέστε!
Οι δεσμευμένοι/ες με την ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να μπείτε και στο τρυπάκι της ζήλιας. Προσέξτε το όμως γιατί ότι θα ερμηνεύετε και θα δέχεστε ως απόδειξη, μπορεί στο τέλος να σας βγει απλώς μια τυχαία ένδειξη. Τα έχει αυτά η ανάδρομη σκασμένη!
Σε γενικές γραμμές όμως, δε βλέπω γιατί να μη σας πάει καλά ο μήνας, συναισθηματικά μιλώντας. Ο Σκορπιός μπορεί να σας οδηγήσει να δημιουργήσετε σχέσεις ζωής, σχέσεις σταθερές. Αν κάνετε τη γνωριμία μετά τις 5 του μήνα που είναι η Αφροδίτη ανάδρομη, απλά θα περιμένετε να ισιώσει για να σιγουρευτείτε κι όλα καλά θα πάνε! Α! Οι δεσμευμένοι/ες παίζει και να έχετε νέα από μια παλιά σας αγάπη!
Ο Άρης, από την άλλη πλευρά, θα βρίσκεται στον Υδροχόο όλο τον μήνα και θα σας βάζει σε τρέξιμο, όσον αφορά τα θέματα της καθημερινότητάς σας, αλλά και στον εργασιακό τομέα. Τίποτα το τρομερό, απλά θα έχετε δουλειά με φούντες!
Η Πανσέληνος θα γίνει στις 24 του μήνα στον Ταύρο και φυσικά μπορείτε να χαμογελάσετε πλατιά, ναι, σας πάει πολύ και θα σας φτιάξει σούπερ την ψυχολογία! Επίσης, έρχεται και δένει με εκείνο που σας έγραψα πιο πάνω: μπορεί να έχετε ευχάριστα νέα από πρόσωπο που γνωρίζατε στο παρελθόν! Οι singles ίσως έχετε νέα από πρόσωπο που πρωτοσυναντήσατε το καλοκαίρι, αλλά δεν προχώρησε η κατάσταση! Μια χαρά την κόβω την Πανσέληνο!

Ζυγός
Να εκμεταλλευτείτε τον Ήλιο στο ζώδιό σας, να λάμψετε κι εσείς μαζί του, να βγείτε δυναμικά προς τα εμπρός και να διεκδικήσετε πράγματα τόσο σε συναισθηματικό επίπεδο, όσο και σε διαπροσωπικό. Μέχρι τις 10, που θα έχετε και τον Ερμή στο ζώδιό σας, μιλήστε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει κι όλα καλά θα πάνε, θα το δείτε.
Έχετε όμως κι άλλα να περιμένετε μέσα στον μήνα! Η Νέα Σελήνη γίνεται στο ζωδιάκι σας (στις 9) και σας υπόσχεται καινούργια ξεκινήματα. Και για να είμαστε όμορφα ξηγημένοι, τα καινούργια ξεκινήματα δεν αφορούν μόνο στα συναισθηματικά σας. Δεν αντιλέγω ότι θα έχετε λαμπρές ευκαιρίες να κάνετε καινούργιες γνωριμίες οι singles, αλλά κι οι δεσμευμένοι μπορείτε άνετα να κάνετε ένα ωραιότατο restart (επανεκκίνηση) στην υπάρχουσα σχέση σας. Το ωραίο ξέρετε ποιο είναι; Ότι θα συμβεί αναίμακτα και χωρίς να ανοίξει ρουθούνι!
Όμως, όπως σας έγραψα, τα καινούργια ξεκινήματα δε θα σας απασχολήσουν μόνο στον ερωτικό τομέα. Κι εσείς οι ίδιοι/ες θα έχετε μια θαυμάσια ευκαιρία να αλλάξετε ότι δε σας ικανοποιεί μέσα σας και δώστε ιδιαίτερη έμφαση στις αποφάσεις που θα πάρετε για το πώς θα χειριστείτε τον εαυτό σας, αλλά και το πώς θα ισιώσετε και θα βάλετε μια τάξη στις σχέσεις σας με τους άλλους. Επαναλαμβάνω: δεν εννοώ τους ερωτικούς συντρόφους μόνο, αλλά και τους ανθρώπους με τους οποίους έχετε καθημερινή επαφή και θέλετε να βάλετε την σχέση σας σε καινούργια βάση.
Θα σας έλεγα ότι με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, θα μπορούσατε να κάνετε κι αλλαγές που να αφορούν την εμφάνισή σας, αλλά… η Αφροδίτη έχει άλλη γνώμη. Ο Ερμής θα είναι στον Σκορπιό από τις 10 κι η Αφροδίτη θα είναι όλο τον μήνα εκεί. Όμως, από τις 6 θα είναι ανάδρομη κι αυτό είναι που με κάνει να σας λέω ότι ΔΕΝ πρέπει να προβείτε σε αισθητικού τύπου ενέργειες και να είστε φειδωλοί/ες με τις προσωπικής φύσης αλλαγές.
Για διαβάστε κι αυτό τώρα: ενδέχεται με την ανάδρομη Αφροδίτη και με τον Ερμή στον Σκορπιό να σας βγουν μερικές κτητικές τάσεις ως προς το έτερο ήμισυ, ενώ αν αισθανθείτε και ζήλια, δεν είναι τίποτα, σκορπιοκαταστάσεις είναι και θα περάσουν! Οι singles θα έχετε και τα τυχερά σας (για σεξ μιλάω ντε), επομένως, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα και με τον Σκορπιό.
Ο Άρης θα βρίσκεται όλο τον μήνα στον Υδροχόο (εξαιρετική θέση για εσάς!) και θα σας ανάψει φωτιές, να μου το θυμάστε! Σεξάκι, φλερτάκι, έξω καρδιά θα μου είστε και πολύ καλά θα κάνετε. Σας πάει πολύ ο μήνας των γενεθλίων σας! Θα περάσετε όμορφα, ξέγνοιαστα, θα αλλάξετε αρκετά πράγματα κι αυτό θα είναι για το καλό σας και, κυρίως, θα φροντίσετε (και πρέπει να το κάνετε) να βγάλετε βάρη από πάνω σας (είτε είναι καταστάσεις είτε είναι άνθρωποι).
Η Πανσέληνος του μήνα θα γίνει στις 24 στον πολύ Ταύρο! Τώρα θα σας το γράψω και δε θα πιστεύετε, αλλά πάλι για σεξάκι μας μιλάει κι αυτή! Από δω το φέρνω από κει το πάω, δεν το γλυτώνετε!
Θα είναι ένας πολύ καλός μήνας για εσάς κι αν εξαιρέσετε την ανάδρομη Αφροδίτη (που δε χρειάζεται να την πάρετε και πολύ στα σοβαρά και να σκάσετε!), όλα καλά θα πάνε, κοιτάξτε να απολαύσετε τα γενεθλιάκια σας!

Σκορπιός
Από όλα έχει ο μπαξές αυτόν τον μήνα και κυρίως... μια γερή δόση από εσάς!
Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή: ο Ήλιος θα βρίσκεται στον Ζυγό (που έχει και τα γενέθλιά του) μέχρι τις 23, ενώ ο Ερμής θα είναι στο ίδιο ζώδιο μέχρι τις 10. Σας νοιάζει και σας πολυνοιάζει διότι μια τάση για να εσωτερικεύετε τα πράγματα την έχετε, αλλά τώρα θα δώσετε ρέστα! Θα προσθέσω και την Νέα Σελήνη που θα γίνει κι εκείνη στον Ζυγό στις 9 του μήνα κι έρχεται και δένει το πράγμα.
Για αρχή να σας πω ότι θα γυρέψετε να φορτίσετε τις μπαταρίες σας συναισθηματικά και ψυχικά, ενώ μπορεί να μπείτε και στο τριπάκι να ψαχτείτε ποιος μένει και ποιος φεύγει από το σκηνικό της ζωής σας. Τα καλά νέα είναι ότι όλη αυτή η φάση, ενώ ακούγεται «κάπως», στην πραγματικότητα θα συμβεί με τόσο όμορφο, απλό κι απρόσκοπτο τρόπο, που δεν θα βιώσετε κανένα στρίμωγμα, καμία αγωνία και κανένα στρες. Αντίθετα, θα κάνετε την ενδοσκόπησή σας, χωρίς να πονέσετε το κεφαλάκι σας, μήτε θα ζορίσετε τα συναισθήματά σας! (Ζυγός φίλε μου! Δεν σπάει αβγά για να κάνει ομελέτα!).
Και πάμε στα ωραία! Ο Ερμής από τις 10 και η Αφροδίτη όοοοοοολο τον μήνα θα είναι στο ζωδιάκι σας! Έχετε και τον Δία εκεί, μπαίνει κι ο Ήλιος σε εσάς στις 23, μούρλια σκηνικό είναι, ε;
Περίπου! Ναι, θα γίνετε πιο εξωστρεφείς (λέμε τώρα), θα εκφράσετε συναισθήματα και σκέψεις, θα γοητεύσετε με την αύρα σας και το μυαλό σας, θα έρθει κι Αφροδίτη να σας χαρίσει πολύ σεξαπίλ, αλλά, κάπου εκεί, οφείλω να σας πω και τα περίεργα νέα. Η Αφροδίτη στις 6 του μήνα, γίνεται ανάδρομη (ποιος; Τι; Πού;). Αμ, συμβαίνουν αυτά και στα καλύτερα τα σπίτια. Τι σημαίνει αυτό και τι κάνουμε τώρα γιατρέ μου;
Το λοιπόν: αισθητικού τύπου επεμβάσεις να τις ξεχάσετε. Θέλετε να κόψετε τα μαλλάκια σας; Κόψτε τα στην ίδια κομμώτρια και με στιλ που έχετε ΞΑΝΑδοκιμάσει. Τσου στους πειραματισμούς. Όμως, στους πειρασμούς λέμε «ναι». Επειδή μια κάποια αύρα ηλεκτρισμένη και σεξουλιάρικη θα την έχετε, τη ζημιά προβλέπω να την παθαίνουν οι άλλοι. Και σεξάκι φυσικά θα έχει το μενού και καινούργιες σχεσούλες. ΌΜΩΣ, μην επενδύσετε συναισθηματικά στο σεξ με νέο πρόσωπο, ενώ οι δεσμευμένοι, αντίθετα, δεν έχετε κανένα περιορισμό (ο αγώνας τώρα δικαιώνεται! ΧΑ!).
Οι singles μπορείτε να περάσετε όσο ωραία θέλετε, απλά μην εμπιστευτείτε με την μια τα συναισθήματα που φαίνεται να εκφράζει το άλλο πρόσωπο. Όχι ότι σώνει και καλά κάτι θα πάρει στραβά, αλλά γιατί δεν το πάτε στο ρελαντί να δείτε προς τα πού βαδίζει το όλο θεματάκι;
Ο Άρης, από την άλλη πλευρά, όλο τον μήνα, θα είναι στον Υδροχόο και ΝΑΙ, θα σας σπάσει τα νεύρα! Βασικά, θέλει να σας τα κάνει μαντάρα στα οικογενειακά σας και να σας βάλει να πιαστείτε μαλλί με μαλλί μεταξύ σας! Μην του κάνετε την χάρη κι αντί για αυτό, διοχετεύστε την ενέργειά σας στο σπιτάκι σας και ρίξτε το στην μαγειρική, σε ανακαίνιση, σε μικροφτιαξιματάκια, γενικώς, εκτονωθείτε αλλού!
Η Πανσέληνος τέλος θα γίνει στις 24 του μήνα στον Ταύρο και ΝΑΙ θα σας πάει με τα 1000! Καλέ, θα σας ανταμείψει και με το παραπάνω! Να δείτε κάτι ωραίες γνωριμίες, κάτι ωραίοι αρραβώνες και κάτι ωραίες επισημοποιήσεις που θα γίνουν! Κι οι δεσμευμένοι θα περάσετε όμορφα και γαλήνια και θα ευχαριστηθείτε το έτερο ήμισυ που θα είναι κι εκείνο σε σούπερ διάθεση!

Τοξότης
Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολος ο μήνας, απλά, πρέπει να δώσετε προσοχή σε ένα μικρό σημείο (κι εσείς, κι όλοι μας).
Μιας κι έχει ο Ζυγός γενέθλια, εσείς μια χαρά θα περάσετε, θα ανοίξετε την καρδούλα σας, θα κάνετε ωραίες επαφές με ανθρώπους που θα σας συστήσουν κοινοί γνωστοί, θα επεκτείνετε τους κύκλους σας. Όλα αυτά με την ευγενική χορηγία του Ήλιου που θα είναι στο Ζυγό και φυσικά της Νέας Σελήνης στο ίδιο ζώδιο!
Η Νέα Σελήνη, λοιπόν, θα γίνει στις 9, στον Ζυγό και είναι σε τρελά κέφια! Όσον αφορά σε εσάς, να περιμένετε γνωριμία με πρόσωπο που θα σας αρέσει πολύ και θα σας ξεσηκώσει! Θα το βρείτε πολύ γοητευτικό, σχεδόν δε θα μπορέσετε να αντισταθείτε! Ίσως βάλετε και τις βάσεις για σχέση, χωρίς να το πολυπαιδέψετε το θέμα. Εκεί έχω κάποιες αντιρρήσεις, αλλά θα σας μιλήσω για αυτές λίγο παρακάτω. Οι δεσμευμένοι θα νιώσετε μια απελευθέρωση με αυτή την Νέα Σελήνη, σαν να ξεκινάει ένας καινούργιος κύκλος στη ζωή σας, που θα αφορά στο πώς θα επιλέξετε τους φίλους σας, τους ανθρώπους εκείνους, με τους οποίους θα αισθάνεστε άνετα κι όχι αναγκαστικά αυτούς με τους οποίους για κάποιους λόγους ΠΡΕΠΕΙ να κάνετε παρέα. Το καλό της όλης υπόθεσης είναι ότι θα συμβεί χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και χωρίς να ανοίξει ρουθούνι! Αυτά τα καλά έχει ο Ζυγός!
Ο Σκορπιός, από την άλλη πλευρά, ενώ έχει καλές προθέσεις αυτόν τον μήνα, του χαλάει την συνταγή η Αφροδίτη. Ο Ερμής από τις 10 θα είναι εκεί, ο Δίας όλον τον μήνα, το ίδιο κι η Αφροδίτη, αλλά… από τις 6 ξεκινάει ανάδρομη πορεία. Και παρ’ όλο που οφείλω να σας πω ότι ο Σκορπιός δε θέλει να σας δημιουργήσει πρόβλημα, η σκασμένη η Αφροδίτη πάει να βάλει τρικλοποδιά σε όλους μας!
Εσείς θα μπείτε σε σκέψεις. Πολλές σκέψεις. Κακό δεν είναι, αλλά φοβάμαι μήπως σας γυρίσουν προς τα πίσω. Τι εννοώ;;; Φοβάμαι, μήπως αρχίσετε να μετανιώνετε για αποφάσεις που πήρατε σε σχέση με άτομα με τα οποία έχετε χωρίσει, μήπως κάνετε τίποτα πισωγυρίσματα, μήπως σας πάρει από κάτω κι αρχίσετε να στέλνετε μηνύματα 3 η ώρα το βράδυ του τύπου «Μάκη σ’ αγαπάω, γύρνα πίσωωωωωω» και δε μπορείτε μετά να το μαζέψετε το θέμα. Καλό θα ήταν να τσεκάρετε λίγο τον εαυτό σας και στο σημείο αυτό να σας πω ότι κι ο Μάκης ενδέχεται να σας πάρει τηλεφωνάκι, αλλά σε καλό δε θα σας βγει. Μια φορά σας προειδοποίησα, την αμαρτία να την μοιραστείτε με τον Μάκη!
Ο Άρης, που θα είναι ίσιος και σωστός στον Υδροχόο όλο τον μήνα, θα σας μπαρουτιάσει κι αυτός το μυαλουδάκι, αλλά το καλό με αυτόν είναι ότι θα σας δώσει ένα επιθετικό στιλ επικοινωνίας, που όμως, δε θα σας βγει ξινό! Με άλλα λόγια, θα ανοίγετε το στόμα σας και θα εκφράζεστε με πολλή τόλμη και γοητεία, που παραδόξως πώς, αντί να σας σκάσει στα μούτρα, θα σας προικίσει με νέες γνωριμίες (αυτά που σας έγραψα στην αρχή, ντε!).
Πανσέληνο θα έχουμε στις 24 στον Ταύρο και να δείτε τι ωραία επιρροή που θα έχει στην καθημερινή σας ζωή! Θα σας στρώσει καταστάσεις, θα μπει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του και μπορεί και κάποιες προσπάθειες που έχετε κάνει στον εργασιακό τομέα να καρποφορήσουν κιόλας!
Όπως σας έγραψα ήδη, ο μήνας θέλει να πάτε μπροστά, να κάνετε ανοίγματα, να τολμήσετε! Απλά, πισωγυρίσματα δε θέλει, για να μην ικανοποιήσετε την ανάδρομη Αφροδίτη, όχι για κανένα άλλον λόγο!

Αιγόκερως
Ο μήνας γενεθλίων των Ζυγών θα σας πάει καλά και θα σας ανεβάσει!
Ο Ζυγός έχει παρέα του τον Ήλιο και την Νέα Σελήνη (στις 9) και λέει να σας κάνει δώρο ωραίες και μεγάλες επιτυχίες στα επαγγελματικά σας, ενώ μπορεί και να δώσει μια γερή ώθηση και στα κοινωνικά σας! Προβλέπω να σκάνε πολλοί/ες από την ζήλια τους, αλλά, μια φορά, εσείς θα λάμπετε!
Ιδιαίτερα με την Νέα Σελήνη, θα έχετε επιτυχία στο αντίθετο φύλο και μάλιστα σε πρόσωπο που έχει κι ένα υψηλό status! Θα είναι ίσως μια νέα γνωριμία ή η αρχή μιας πιο ζεστής σχέσης μαζί του! Δεν ξέρω αν αυτό το άτομο κυκλοφορεί στην δουλειά σας ή ανάμεσα στους φίλους σας ή θα είναι μια τυχαία γνωριμία, αλλά ετοιμαστείτε! Θα σας βγει όνειρο!
Οι δεσμευμένοι θα απολαύσετε ρεσιτάλ τρυφερότητας και κανακέματος από το έτερο ήμισυ, που μπορεί στο ξεκούδουνο και το άσχετο να σας κάνει δωράκι, να σας πάρει αγκαλίτσα και γενικώς θα υπάρχει μια υπέροχη ζουζουνίστικη διάθεση στον αέρα! Χαρείτε την!
Εννοείται όμως ότι κι εσείς που πασχίζετε στον επαγγελματικό τομέα, θα έχετε σαφώς ένα χεράκι βοηθείας, με τη διαφορά ότι δε θα δρέψετε αποτελέσματα, αλλά θα θέσετε τις βάσεις για να εξελιχθείτε! Ίδωμεν!
Έχουμε όμως και πολύ Σκορπιό αυτό τον μήνα, που σε γενικές γραμμές σας ευνοεί πολύ! Ερμής, Δίας κι Αφροδίτη θα βρίσκονται σε αυτό το ζώδιο, με τη μόνη διαφορά ότι η Αφροδίτη θα είναι σπαστικά κι εκνευριστικά ανάδρομη από τις 6 του μήνα! Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι ενώ κανονικά θα σας έλεγα ότι θα κάνετε κάποια γνωριμία, μέσω κοινωνικού δικτύου, μέσω γνωστών, που θα σας έβγαινε μούρλια, τώρα δυστυχώς, το μόνο που έχω να κάνω είναι να σας συμβουλέψω να φυλάγεστε και να είστε πολύ ψυλλιασμένοι/ες! Καλά τα ανοίγματα, αλλά καλύτερη η συναισθηματική σας ακεραιότητα!
Οι δεσμευμένοι είστε σκανδαλωδώς ευνοημένοι/ες, γιατί αυτή η απαγόρευση δε ισχύει για εσάς (εκτός κι αν το πάτε αλλού το θέμα, γκουχ-γκουχ). Επειδή δε στοχεύετε σε φλερτάκια (λέμε τώρα), οποιαδήποτε γνωριμία σε φιλικό επίπεδο δε σας δεσμεύει και το πολύ-πολύ να αλλάξετε γνώμη και να μην την συνεχίσετε! Α! Και κάτι ακόμα: κάποια μυστικά, που πάνε από στόμα σε στόμα μεταξύ των φίλων σας, θα τα μάθετε κι εσείς. Ή τουλάχιστον θα μάθετε κάτι για φιλικό σας πρόσωπο (που δεν θα είναι απαραίτητα κακό). Επίσης, να έχετε τον νου σας γιατί θα ανοίξουν οικονομικά θέματα στο οικογενειακό περιβάλλον του/της καλού/ής σας! Και πάλι, μην ανησυχείτε, απλά να έχετε τα αφτάκια σας ανοιχτά!
Ο Άρης θα είναι όλο τον μήνα στον Υδροχόο για να σας δώσει μια απελευθερωτική ώθηση, όσον αφορά στα οικονομικά σας. ΟΚ, μπορεί να το ρίξετε σε λίγο παραπάνω shopping, αλλά θα περάσετε καλά! Οι δεσμευμένοι Αιγόκεροι θα απολαύσετε και πολύ σεξ οφείλω να σας πω, ενώ οι singles μια από τα ίδια, αλλά αναφέρομαι –στη δική σας περίπτωση- για σεξάκι χωρίς δεσμεύσεις!
Η Πανσέληνος θα γίνει στις 24 στον αγαπημένο σας Ταύρο! Κι αυτή η Πανσέληνος δε θα σας αφήσει σε χλωρό κλαρί! Αχ! Θα θελήσει να σας ανοίξει την καρδιά, να ερωτευτείτε, να αφεθείτε σε απολαύσεις (κάπου εδώ θα νιώσετε και τον Άρη που θα σας ωθήσει σε αυθόρμητες αγορές και γερό ξόδεμα), να νιώσετε μοναδικοί/ες και να καταευχαριστηθείτε! Σας το εύχομαι ολόψυχα, είναι ένα τέλειο Φεγγάρι για εσάς αυτό!

Υδροχόος
Είστε από τους ευνοημένους του μήνα!
Από πού να ξεκινήσω; Μα φυσικά από τον λαμπερό Ήλιο, που θα στέλνει την εύνοιά του σε εσάς, από τον Ζυγό! Θα είναι κι ο Ερμής εκεί μέχρι τις 10 του μήνα, ενώ παράλληλα στις 9, θα έχουμε και την Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο! Για να σας το κάνω όμως λίγο λιανά το όλο θέμα, μπας και καταλάβατε και τίποτα!
Τρελή εύνοια: ο Ζυγός όπως και να σας κοιτάξει, από όποιο πλανήτη και να βρίσκεται, θέλει με το ζόρι να σας ανοίξει την καρδούλα, να σας βγάλει από τον κύκλο των τετριμμένων, να σας πάει και λίγο παρακάτω, να δείτε τι υπάρχει και φυσικά, να τολμήσετε και να απολαύσετε! Κοινώς, οι singles πείτε «ναι» σε γνωριμία σε πρόσωπο που δε θα είναι και πολύ του στιλ σας, αλλά ποτέ δεν ξέρετε που θα σας οδηγήσει το όλο πράγμα. Με την Νέα Σελήνη σαφέστατα θα νιώσετε την ανάγκη να σπάσετε τα δεσμά σας και να αποτινάξετε από πάνω σας την σκόνη της ρουτίνας και της καθημερινότητας. Τώρα, εδώ που τα λέμε, κομίζω Γλαύκα εις Αθήνας (αφού μια τάση να πηγαίνετε κόντρα στην νόρμα την έχετε ούτως ή άλλως), αλλά σε αυτή την περίπτωση, έχετε και τις ευλογίες της Νέας Σελήνης!
Ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σας όλο τον μήνα και από την μια πολεμάει να σας τσιτώσει τα νεύρα, να σας τα φουντώσει και να σας βάλει να τσακωθείτε και με τον ίδιο σας τον ίσκιο κι από την άλλη, σας δίνει έναν αέρα, που σας κάνει ακαταμάχητους/ες! Σέξι με πολλά νεύρα θα βγείτε στο τέλος και θα γελάμε! Φυσικά και θα σας συμβουλέψω να ρίξετε ένα τόνο την δολοφονική σας διάθεση, για να μπορέσει να σας πλησιάσει και κανένας άνθρωπος! Μεταξύ μας, πολύ θα γουστάρετε την όλη φάση: και τσαμπουκά δε θα τολμήσει κανείς να σας πουλήσει και θα σας πλησιάζουν γιατί θα τους τρελαίνει ο τύπος σας!
Μιας και το ανέφερα, ωραίο το σεξάκι –κι από αυτό θα έχετε μπόλικο αυτό τον μήνα- καλές κι οι γνωριμίες που ΟΦΕΙΛΕΤΕ να κάνετε (ξαναδιαβάστε ό,τι σας έγραψα για την Νέα Σελήνη), αλλά πρέπει να προσέξετε μερικά πραγματάκια. Μεταξύ μας ΕΝΑ: την Αφροδίτη στον Σκορπιό. Θα είναι κι ο Ερμής στον Σκορπιό από τις 10, αλλά αυτός δε θέλει να δημιουργήσει προβλήματα. Έχει αφήσει τη βρομοδουλειά στην Αφροδίτη, που από τις 6 του μήνα γίνεται ανάδρομη η άτιμη!
Και τι πρέπει να κάνετε; Το παπί, φυσικά! Θα τις κάνετε τις γνωριμιούλες σας, απλά δε θα τις προχωρήσετε με βιασύνη, δεν υπάρχει λόγος άλλωστε. Μπορεί, επίσης, μέσα από τις γνωριμιούλες σας, πιο μετά, να κάνετε την πραγματικά σημαντική γνωριμία! Α! Και να μην ξεχάσω: ένα καλό που πιθανόν να δείτε με την ανάδρομη Αφροδίτη είναι να σας αναγνωρίσουν κάποια πράγματα στον επαγγελματικό σας τομέα! Ενδέχεται, έστω και με καθυστέρηση, να σας πούνε επιτέλους κι ένα μεγάλο «μπράβο», το οποίο εδώ και καιρό αξίζετε!
Με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 24 του μήνα, θα αγαλλιάσει η ψυχή σας σε οικογενειακά θέματα και θα λυθούν και κάποια θεματάκια με το σπίτι σας! Οι δεσμευμένοι χαμογελάστε, απολαύστε διότι ναι μεν είναι στον Ταύρο και ξέρω ότι ψιλοξινίσατε τα μουτράκια σας, αλλά μην αντιδράτε έτσι! Είναι υπέροχη Πανσέληνος και θα το δείτε κι εσείς ότι θα περάσετε πολύ-πολύ όμορφα!

Ιχθείς
Ο Σκορπιός, ο φίλος σας ο καλός, φτιάχνει κατάσταση στον ουρανό, παρ’ όλο που, παραδοσιακά, ο Οκτώβριος είναι μήνας των γενεθλίων των όμορφων Ζυγών! Δίας, Ερμής (από τις 10 και μετά) Αφροδίτη και Ήλιος (από τις 23 και μετά) θα βρίσκονται στον φιλικό σας Σκορπιό! Σκοπός και στόχος του είναι να σας φέρει σε επαφή με πρόσωπα που έχετε πολύ καιρό να τα δείτε ή και να… αναθερμάνει κάποια παλιά σας σχέση. Μα τι μου ήρθε και τα λέω όλα αυτά, ε; Είναι επειδή η Αφροδίτη θα ξεκινήσει να κάνει ανάδρομη πορεία στις 6 του μήνα και θα σπάσει τα νεύρα όλων μας, αλλά στη δική σας περίπτωση, θα την περάσετε λιγάκι πιο απαλά από ό,τι οι υπόλοιποι! Άντε, και σε αυτό τυχεροί/ες θα είστε!
Να έχετε το νου σας διότι, ενώ όλα δείχνουν ότι ο Σκορπιός με την αρμάδα πλανητών του θέλει να σας κάνει να διασκεδάσετε, να ξεδώσετε και να κάνετε πολύ σεξάκι, η ανάδρομη Αφροδίτη έχει κι άλλα πράγματα κατά νου: να σας ανακατέψει με μνήμες από το παρελθόν, να σας κάνει να λοξοκοιτάτε προς τα πίσω, το οποίο ως ένα σημείο δεν είναι κακό, απλά προσέξτε, μην επιστρέψει κάποιος ή κάτι από τα παλιά και σας δαγκώσει. Επίσης, μην αφήσετε ό,τι έχει συμβεί να επηρεάσει το μέλλον. Ωραία τα γράφω, αλλά στην πράξη ξέρω ότι όλοι χολώνουμε! Καλό θα ήταν να κάνετε το εξής έξυπνο: να αφήσετε το παρελθόν να σας διδάξει, αλλά όχι να σας γίνει τροχοπέδη!
Οι δεσμευμένοι που αναρωτιέστε πού και γιατί σας αφορά ό,τι έγραψα, ξανασκεφτείτε το: κι εσείς μπορεί να πέσετε θύματα της γοητείας του παρελθόντος και να αρχίσετε να κάνετε ανώφελες συγκρίσεις! Τσου και μη! Επίσης, να σας πω σε αυτό το σημείο ότι και το έτερο ήμισυ θα μπει σε διαδικασία να αναθεωρήσει πολλά πράγματα κι ίσως κιόλας σας ανακοινώσει αποφάσεις που έχει πάρει ή συμπεράσματα, στα οποία έχει καταλήξει. Δεν είναι κακό το όλο σκηνικό, απλά ό,τι και να σας πει, κρατήστε μικρό καλάθι, παίζει και να μην υλοποιηθεί ποτέ! (ανάδρομη Αφροδίτη λέμεεεεεεεεεεεεεεε)!
Όμως, όπως σας έγραψα και στην αρχή, γενέθλια έχει ο Ζυγός! Θα έχει και τον Ήλιο στο ζώδιό του (μέχρι τις 23) και θα γίνει και η Νέα Σελήνη στο ζωδιάκι του! Τι σας τάζει και τι σας νοιάζει; Σεξάκι καλέ σας έχει στο πρόγραμμα! Σεξάκι ωραίο, επαφές με το έτερο ήμισυ ή με πρόσωπο που σας αρέσει που θα είναι ουσιαστικές, βαθιές, αληθινές κι ωραίες κι όλα τα καλά! Θα σας αρέσει η Νέα Σελήνη γιατί θα σας επιτρέψει να κάνετε βουτιά στον ψυχισμό του προσώπου που θα έχετε απέναντί σας και να δεθείτε μαζί του, έχοντας γνωρίσει πολλά κι ουσιαστικά πράγματα για αυτό!
Όμως, το μόνο εμπόδιο θα είναι ο Άρης στον Υδροχόο, που θα θελήσει σε κάποια φάση να παίξει με τους φόβους σας και τις ανασφάλειές σας. Το λοιπόν: για να τα βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά κι επειδή η Αφροδίτη θα είναι κι ανάδρομη, είτε θα δείξετε γενναιότητα και θα προχωρήσετε αργά, αλλά νηφάλια να γνωρίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει είτε θα πνιγείτε στη γνωστή ρουτίνα που σας θέλει να τρομάζετε και να κόβετε ρόδα μυρωμένα! Στο χέρι σας είναι να μην αναστατωθείτε!
Για το τέλος, σας έχω μια υπέροχη πραγματικά Πανσέληνο στον Ταύρο στις 24 του μήνα! Θα σας βοηθήσει πολύ να ξεπεράσετε φόβους, αρνητικές σκέψεις και να υπερβείτε την αρνητικότητα που σας πιάνει μερικές φορές. Θα παλέψει στα ίσα να εξουδετερώσει το σκουλήκι στο κεφάλι σας, που λέγεται Άρης στον Υδροχόο, αλλά, όπως σας έγραψα, πρέπει κι εσείς να βάλετε ένα χεράκι για να απολαύσετε τα καλά που έχει να σας δώσει αυτή η εξαιρετική Πανσέληνος!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε