28/09/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

28/09/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 13:30 Δημιουργία 28/09/18, 13:13

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Είσαι «στα ντουζένια σου», κάτι, βέβαια, που σε κάνει ακόμη πιο επιθυμητό/η στους άλλους. Να θυμάσαι όμως ότι αυτό δε διασφαλίζει τη σταθερότητα ή τη διάρκεια στις σχέσεις σου, αντίθετα προαναγγέλλει… μπελάδες και απιστίες! Σήμερα, μάλιστα, είναι το ίδιο εύκολο να κάνεις μια νέα «κατάκτηση», όσο και να κόψεις τα… πολλά-πολλά με το ταίρι σου. Σε κάθε περίπτωση όμως, μη «δένεις» τίποτα.

Ταύρος
Σήμερα, είναι εύκολο να γοητεύσεις κάποιονα με τη φυσική σου παρουσία, ίσως, μάλιστα, «δέσει» μια υπόθεση που «παίχτηκε» στο παρασκήνιο, σε κάθε περίπτωση όμως η εύνοιά σου εξαντλείται σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο, αφού δεν υπάρχει το επιθυμητό βάθος συναισθημάτων! Αν, βέβαια, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε πρόσεξε, μήπως η προδιάθεσή σου να φλερτάρεις δημιουργήσει κάποια «θέματα».

Δίδυμοι
Στην παρούσα φάση, είναι δύσκολο να έχεις μια καθαρή εικόνα για τις πραγματικές προθέσεις των άλλων, αλλά ακόμη και για τις… δικές σου. Μπορείς, λοιπόν, να φαντάζεσαι ό,τι θέλεις, όμως είναι καλύτερα να περιμένεις κάτι πιο… χειροπιαστό! Επιπλέον, η πρόθεσή σου να «ξανοιχτείς» με ένα πρόσωπο ενδέχεται τελικά να παρεξηγηθεί ή να σε μπλέξει σε δυσάρεστες περιπέτειες, γι’ αυτό έχε το νου σου στις… παρέες σου.

Καρκίνος
Όσο κι αν θες να χαλαρώσεις και να «πιστέψεις» στην ευτυχία, η… σκληρή πραγματικότητα δε σου το επιτρέπει, εκτός, βέβαια, κι αν σου αρέσει να υποφέρεις! Επιπλέον, φαίνεται να υπάρχει ένα θέμα εμπιστοσύνης στη σχέση σου, ίσως, μάλιστα, πιάσεις το ταίρι σου σε «ύποπτη» φάση. Αν, πάλι, ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή πρόσεξε, μήπως κάποιος/α «σου πάρει τα μυαλά», με υποσχέσεις που δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν.

Λέων
Η καρδιά σου κτυπά πιο… δυνατά κι είσαι έτοιμος/η να «ριχτείς» σε μια περιπέτεια, διεκδικώντας –αν χρειαστεί– το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή να ανταποκριθείς σε μια πρόκληση που φαίνεται να «αξίζει τον κόπο». Ωστόσο, να θυμάσαι ότι τελικά ο «θησαυρός» μπορεί να αποδειχθεί «άνθρακες». Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε κάτι… ύποπτο συμβαίνει, είτε με το ταίρι σου είτε με τις δικές σου… πονηρές αναζητήσεις!

Παρθένος
Με τη δύναμη της φαντασίας σου, μπορείς να μετατρέψεις κάθε «ασύμβατη» επιλογή σε «εξωτική», κρατώντας μόνο τις θετικές πλευρές της. Κι αν, βέβαια, μείνεις σταθερά προσηλωμένος/η σε αυτήν την πορεία, τότε θα συνεχίσεις να απολαμβάνεις τα καλά του έρωτα, έχοντας όμως τα χέρια σου μακριά από το πορτοφόλι σου! Επιπλέον, είναι πιθανό να σου γίνει μια κρούση στον χώρο της εργασίας σου ή από ένα πρόσωπο που συνδέεται με αυτήν.

Ζυγός
Το ενδιαφέρον των άλλων για σένα αυξάνεται, ωστόσο, δε θα έπρεπε να πάρεις… πολύ στα σοβαρά υποσχέσεις και «ταξίματα», αφού το πιθανότερο είναι να μην πραγματοποιηθούν, κάτι που θα σε «χαλάσει» αργότερα. Επιπλέον, μπορεί να παρενοχληθείς σεξουαλικά σε δημόσιο χώρο. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, προσπάθησε να μην… τάζεις εσύ πράγματα που δε γίνονται και δώσε χαρά στο ταίρι σου, δωρίζοντάς του κάτι απλό και όμορφο!

Σκορπιός
Μια μάλλον… μυστική συνάντηση μπορεί να σου ανεβάσει την ψυχολογία, ενώ ίσως πάρεις κι ένα ευχάριστο μήνυμα από ένα πρόσωπο που σου αρέσει. Ωστόσο, αν ενδιαφέρεσαι για μια νέα σχέση, χωρίς «αστερίσκους» και παράλληλες καταστάσεις, στην πράξη θέλει πολύ… δουλειά ακόμη για «να δέσει το γλυκό»! Επιπλέον, είναι πιθανό να ενοχληθείς από την παρέμβαση ενός γνωστού ή συγγενή στα προσωπικά σου.

Τοξότης
Κάτι κρυφό είναι «στα σκαριά» και αν είσαι μόνος/η, τότε… καλή διασκέδαση! Το πρόβλημα, βέβαια, είναι το τι… γίνεται στην περίπτωση που είσαι ήδη σε μια σχέση, αφού, πέρα από το ηθικό ζήτημα που τίθεται για σένα, ίσως τα φέρει έτσι η ζωή που τελικά να διαπιστώσεις ότι τα «κρυφά» δεν είναι μόνο δικό σου «προνόμιο»! Ό,τι κι αν γίνει πάντως, φρόντισε να τηρήσεις τα μέτρα υγιεινής και προστασίας στις επαφές σου.

Αιγόκερως
Παρά τις σοβαρές επιφυλάξεις του Κρόνου στο ζώδιό σου, η Αφροδίτη και ο Δίας κάνουν… ό,τι μπορούν για να σε φέρουν πιο κοντά στην ευτυχία! Αν, λοιπόν, καταφέρεις να ξεπεράσεις τους δισταγμούς και τους ηθικούς φραγμούς σου ενδέχεται να «ανοίξει η τύχη σου» με ένα πρόσωπο που μπορεί να σε καλύψει οικονομικά και κοινωνικά. Αν όμως επιζητάς ποιότητα ή βάθος συναισθημάτων, δε θα το βρεις, γι’ αυτό… γλέντησέ το!

Υδροχόος
Σύμφωνα με τα συμβατικά κριτήρια «σου πρέπει», μια «συμφέρουσα» σχέση, εσύ όμως έχεις τις αντιρρήσεις σου, αφού περιορίζονται σε μεγάλο βαθμό οι ελευθερίες σου. Δεν θες και πολύ, λοιπόν, να απαντήσεις στις πιέσεις με μια «ακατανόητη» για τους άλλους συμπεριφορά, η οποία, ωστόσο, από ψυχολογικής άποψης, δεν είναι παρά η απόδειξη ότι σε αυτήν τη φάση δεν έχεις καμία απολύτως όρεξη να δεσμευτείς.

Ιχθύες
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κλείσεις τα… αφτιά σου και να πάρεις το ταίρι σου για να βρεθείτε κάπου μακριά από όλα αυτά που ενδεχομένως να χαλάνε την ευτυχία σας. Αν, πάλι, είσαι διαθέσιμος/η, τότε η περιπέτεια σε περιμένει, ωστόσο, ο ενεργός Ποσειδώνας σε κάνει να μη μπορείς να δεις καθαρά πρόσωπα και καταστάσεις, με αποτέλεσμα να κάνεις λάθη για τα οποία αργότερα θα μετανιώσεις.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε