27/09/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

27/09/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 12:39 Δημιουργία 27/09/18, 12:34

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Αν είσαι μόνος/η, η «παιχνιδιάρικη» διάθεσή σου σε συνδυασμό με τα προσόντα σου είναι πιθανό να προσελκύσουν ένα «διακεκριμένο» πρόσωπο, κάτι, βέβαια, που σε κολακεύει και μπορεί να έχει και συνέχεια, ίσως να ενοχληθείς όμως από την αναπόφευκτη δημοσιοποίηση του θέματος. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε η τάση σου να γνωρίσεις κι… άλλο κόσμο ενδέχεται να θεωρηθεί ως «too much» από το ταίρι σου.

Ταύρος
Αν είσαι μόνος/η, ένα πρόσωπο μπορεί να αγγίξει κάποιες από τις ευαίσθητες «χορδές» σου, αλλά οι συνθήκες δεν επιτρέπουν κάτι περισσότερο για την ώρα. Ακόμη όμως και μια «ασαφής» υπόσχεση για το μέλλον αρκεί να σε τονώσει συναισθηματικά και να σε βοηθήσει να ονειρευτείς! Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, πρόσεξε, μήπως πίσω από τα ωραία λόγια και τι κολακείες κρύβεται κάτι «πονηρό».

Δίδυμοι
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, έχεις το… δικαίωμα να πραγματώσεις το καλύτερο για σένα και το ταίρι σου. Ακόμη κι αν αντικειμενικά υπάρχουν κάποια «αγκάθια» μεταξύ σας, η αγάπη και η εμπιστοσύνη μπορούν να τα εξαφανίσουν ως διά μαγείας, αρκεί να το θέλετε κι οι δύο. Αν, πάλι, είσαι μόνος/η, τότε θα έχεις τις ευκαιρίες σου, ίσως, μάλιστα, εντυπωσιαστείς κι εσύ από την επικοινωνιακή «χημεία» με κάποιον/α.

Καρκίνος
Αν είσαι μόνος/η, τότε ζήσε το σήμερα και αξιοποίησε άμεσα τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, έχοντας όμως πλήρη συνείδηση για το ότι τελικά είναι οι «μεγάλες προσδοκίες» που σε παγιδεύουν σε λάθος επιλογές ή καταστάσεις που υπάρχουν μόνο στο μυαλό σου και σε ωθούν να «διαστρέψεις» την πραγματικότητα. Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, δεν έχεις παρά να μείνεις «εντός των τειχών» με το ταίρι σου και καλή παρέα.

Λέων
Ο «υπερβάλλων ζήλος» σου προς ένα πρόσωπο μπορεί να παρεξηγηθεί ή να δώσει δικαιώματα, οπότε αν είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε να κρατήσεις τις αποστάσεις σου. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να σου προσάψουν κατηγορίες για κάτι που ούτε καν πέρασε από το μυαλό σου. Αν, βέβαια, είσαι μόνος/η, τότε θα βρεθείς στην ευχάριστη θέση να έχεις να διαλέξεις μεταξύ αρκετών υποψηφίων, που όλοι/ες τους έχουν κάτι το ενδιαφέρον!

Παρθένος
Με τον Ποσειδώνα απέναντί σου, όλα είναι ωραία, φαίνεται όμως πως φαντάζεσαι πράγματα που δε συμβαίνουν κι αν μπεις σε μια νέα σχέση και πάρεις την υπόθεσή σου πολύ στα σοβαρά, είναι πολύ πιθανό στο τέλος να πληγωθείς. Μπορείς πάντως να έχεις ένα ρομαντικό φλερτ με ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά σου. Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, θα έχεις το προνόμιο να… μη δεις κάτι που θα σε στενοχωρούσε!

Ζυγός
Αν είσαι μόνος/η, φαίνεται πως ένας «θυελλώδης» έρωτας γεννιέται, αλλά ακόμη κι αν έχει σύντομη ημερομηνία λήξης, ίσως να αξίζει να μπεις σε μια διαδικασία που θα σε «ανεβάσει» ψυχολογικά και θα βελτιώσει το κλίμα στην συνολική σου παρουσία και τις συναναστροφές σου. Αν, βέβαια, είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να προκύψουν ανταγωνισμοί και ζήλιες, που αναπόφευκτα θα χαλάσουν το καλό κλίμα.

Σκορπιός
Το πλησίασμά σου με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και μάλιστα στα κρυφά ενδεχομένως να έχει πολύ ενθαρρυντικά αποτελέσματα, μη βιαστείς όμως να ανταποκριθείς πλήρως, αφού τελικά η πραγματικότητα πιθανόν να κρύβει παγίδες ή απλά να μην πρόκειται για αυτό που νομίζεις! Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, είναι βέβαιο πως μπορείς να κρύψεις μια «παράνομη» αναζήτησή σου, αλλά ως πότε θα το κάνεις;

Τοξότης
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, όλα συγκλίνουν στο να δημιουργηθεί μια κρίση εμπιστοσύνης στην προσωπική σου ζωή. Μάλιστα, παρά τις όποιες προσπάθειές σου να διασκεδάσεις τις εντυπώσεις, το ταίρι σου δε δείχνει να… πείθεται! Αν όμως είσαι μόνος/η, τότε δεν έχεις παρά να εξασκήσεις το ταλέντο σου να κάνεις τους άλλους να περνούν όμορφα και σίγουρα θα πάρεις το «δωράκι» σου… κάτω από το τραπέζι!

Αιγόκερως
Σήμερα, μπορείς να φαντάζεσαι ό,τι θέλεις, αλλά αν θελήσεις να περάσεις στην πράξη, το πιθανότερο είναι να μη σου «βγει». Επιπλέον, φαίνεται πως τα ψέματα «δίνουν και παίρνουν», είτε από την πλευρά σου είτε από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν πάντως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, θα έχεις την ευκαιρία να ενδυναμώσεις τη σχέση σου με ένα όμορφο δώρο, ίσως όμως και να λάβεις κάτι αντίστοιχο από το ταίρι σου.

Υδροχόος
Αν είσαι μόνος/η, θα σου δοθεί η ευκαιρία να «παίξεις», αλλά αν τελικά κερδίσεις το «έπαθλό» σου, να ξέρεις ότι απαιτείται κόπος και προσπάθεια για να το… κρατήσεις. Στην περίπτωση βέβαια που ενδιαφέρεσαι για κάτι εφήμερο είσαι εντελώς συντονισμένος/η με το σύμπαν! Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε, μήπως η επίδειξη ενδιαφέροντος προς ένα τρίτο πρόσωπο έχει ως αποτέλεσμα να απομακρυνθείς με το ταίρι σου.

Ιχθύες
Μπορεί να ελπίζεις στο «θαύμα» περισσότερο από ποτέ, αλλά αν είσαι ήδη σε μια σχέση και θελήσεις να «σπρώξεις» τα πράγματα προς την επιθυμητή για σένα κατεύθυνση, θα υιοθετήσεις τελικά κάποιες πρακτικές, που δε συνάδουν ούτε με τη νομιμότητα, ούτε με την τιμιότητα. Αν όμως είσαι μόνος/η, τότε έχεις κάθε δικαίωμα να ονειρεύεσαι ένα καλύτερο μέλλον για σένα, μέχρι τουλάχιστον να… διαψευστείς!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε