Πανσέληνος στον Κριό: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια

Πανσέληνος στον Κριό: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 12:53 Δημιουργία 25/09/18, 12:43

Η Πανσέληνος, που γίνεται στις 25/9 στο ζώδιο του Κριού, θα είναι πολύ έντονη και θα σπρώξει κυρίως τα παρορμητικά ζώδια, Κριό, Καρκίνο, Ζυγό και Αιγόκερω, των πρώτων ημερών, να κάνουν κινήσεις πολύ παρορμητικές και συγχρόνως δυναμικές, όπου μέσα από εκεί θα αναδυθούν καταστάσεις καινούργιες, ρεαλιστικές και απρόσμενες.

Όλα θα γίνουν για να υπάρξει ανανέωση και φυγή από οτιδήποτε είναι παλιό ή φθαρμένο ή πολύ συνηθισμένο.

Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και Υδροχόοι των πρώτων ημερών θα βρεθούν και αυτοί μέσα στη δίνη της, όπου πρέπει να κάνουν υπερβάσεις, αλλά και να επιδείξουν τόλμη για να φτιαχτεί κάτι καινούργιο και διαφορετικό, ιδίως στον τομέα των οικονομικών, αλλά και σε συλλογικές προσπάθειες και ομάδες. Ψυχραιμία χρειάζεται και μια εσωτερική καθοδήγηση, ώστε να αναγνωρισθεί η αξία της πρωτοβουλίας και ταυτόχρονα της πολύτιμης συνεργασίας και ισορροπίας.


Κριός
Η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιό σου, στις 25 του μηνός, θα σε ενεργοποιήσει υπερβολικά, κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες. Θα δεις να έρχονται τεράστιες μεταβολές και αλλαγές στη ζωή σου, γι’ αυτό θα πρέπει να κάνεις ένα καινούργιο προσωπικό ξεκίνημα και ταυτόχρονα να έχεις συνεργατικό και συντροφικό πνεύμα.Δεν είναι φυσικά εύκολο γιατί θα πρέπει να βάλεις όλα τα θέματά σου κάτω, να τα ζυγίσεις και να πράξεις ανάλογα, ενώ συγχρόνως θα ανοίγονται και νέα μέτωπα που θα χρειαστεί να δράσεις. Αυτό που θα σε βοηθήσει να τα διαχειριστείς καλύτερα ίσως είναι ένας νέος τρόπος σκέψης με στόχο την αναγέννηση αλλά και την ανανέωση. Η πιθανή συνεργασία με έναν Ζυγό θα σου φέρει μια καινούργια εμπειρία.

Ταύρος
Η Πανσέληνος, που γίνεται στις 25 του μηνός στο ζώδιο του Κριού, θα προκαλέσει ανατροπές από αλήθειες που μάλλον ήταν κρυμμένες και θα έρθουν στην επιφάνεια. Επίσης, θα δημιουργήσει μια επαναστατική διάθεση, η οποία δε θα σε αφήσει να ησυχάσεις και θα χάνεις την ψυχραιμία σου, ακόμα και για ασήμαντα ζητήματα.
Το θέμα είναι ότι πρέπει να κάνεις μια στροφή 180 μοιρών στο πώς αντιμετωπίζεις την καθημερινή σου πραγματικότητα και σε αυτό ίσως συμβάλλουν κάποιες συνεργασίες. Η δίαιτα και γενικά ο καλλωπισμός θα είναι ένα κομμάτι που θα διοχετεύσεις την ενέργειά σου. Η σχέση με ένα Κριό ή Ζυγό θα σε εξελίξει κατά κάποιο τρόπο, ίσως και να σου δώσει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις ένα ασαφές τοπίο σε όλες τις σχέσεις σου και να επαναφέρεις την ισορροπία.

Δίδυμοι
Η Πανσέληνος αυτή σε εξυπηρετεί και θα σου δώσει μια πολύ μεγάλη ώθηση προς τα μπροστά. Θα βρεθείς με φίλους και γνωστούς, οι οποίοι θα σε βοηθήσουν ακόμα και σε ένα επαγγελματικό θέμα, αφού δε θα ντραπείς να δείξεις το πραγματικό σου πρόσωπο. Μέσα από διάφορες γνωριμίες και ανοίγματα που θα γίνουν ξαφνικά θα πετύχεις συγκεκριμένους στόχους. Η παρόρμηση θα είναι το κυρίαρχο συναίσθημα που θα σε σπρώξει να βγάλεις το δημιουργικό σου κομμάτι ακόμα και στα ερωτικά σου.
Θα αναζητήσεις τη συντροφικότητα, η οποία όμως θα είναι βασισμένη στην καλή επικοινωνία, θα διαπραγματευτείς με μεγαλύτερη άνεση τα θέλω και τις επιθυμίες σου και θα αντιληφθείς ότι μπορείς να αλλάξεις πεποιθήσεις και ιδέες, ώστε να ανοίξουν πόρτες για νέες επαφές με άτομα που θα σε βοηθήσουν να φτάσεις στον στόχο σου. Επίσης, θα πάρεις μια ιδιαίτερη γνώση σε ένα εξειδικευμένο επαγγελματικό κομμάτι, ενώ θα τεθεί και το ζήτημα ενός παιδιού.

Καρκίνος
Η Πανσέληνος αυτή θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που πιθανόν να τα είχες αφήσει για λίγο πίσω σου. Το σίγουρο είναι ότι θα χρειαστεί να κάνεις καινούργιες συμφωνίες ή συνεργασίες, οι οποίες όμως μπορεί να προκύψουν από τη διακοπή των παλαιών. Γενικά, θα κινηθείς με ταχύτατους ρυθμούς, ίσως και εξτρίμ, ειδικά αν είσαι γεννημένος/η τις πρώτες ημέρες, αφού θα νιώσεις έντονα πιεστικά συναισθήματα να σε παρασύρουν και να σε σπρώχνουν στο να πυροδοτήσεις καταστάσεις.
Για να εκτονωθείς, πρέπει να κάνεις κινήσεις μόνο προς τα εμπρός, να αποφύγεις τις υπερβολές και να κυριαρχήσει το ένστικτο της αυτοσυντήρησής σου, που κινδυνεύει να χαθεί, λόγω της φόρας που θα έχεις για να ξεκαθαρίσεις το επαγγελματικό τοπίο, καθώς πλέον δε θα τρέφεις ψευδαισθήσεις για συγκεκριμένα πράγματα. Η σχέση με Κριό, Καρκίνο, Ζυγό ή Αιγόκερω θα επαναπροσδιοριστεί.

Λέων
Η Πανσέληνος αυτή θα σε γεμίσει με ενέργεια, η οποία θα σε ανεβάσει πολύ ψηλά, αφού όμως πρώτα υποχωρήσεις σε κάποια θέματα που σχετίζονται με υλικές ανάγκες ή ένα ακίνητο. Γενικά, θα καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις ξαφνικά κι από τη μια στιγμή στην άλλη θα βρεθείς στην αντίπερα όχθη, χωρίς καλά-καλά να το συνειδητοποιήσεις. Ενδεχομένως να υπάρξει μια νέα συνεργασία που η επιρροή της θα είναι μεγάλη, πιθανόν με ένα Υδροχόο. Σε κάποια φάση μπορεί να νιώσετε ότι όλο αυτό σας καταπιέζει, τελικά όμως θα σας πάει μπροστά, καθώς θα αποδεσμευτείτε από το παρελθόν και κάποιες παράλογες απαιτήσεις που σας ταλαιπωρούσαν.
Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, ίσως επανέλθουν θέματα της καλοκαιρινής έκλειψης της 27ης Ιουλίου που αφορούν σε στενές σχέσεις και συνεργασίες. Κατά κάποιο τρόπο θα δικαιωθείς, αλλά συγχρόνως θα ξεκολλήσεις από ορισμένες παλιές καταστάσεις. Οι βλέψεις σου μπορεί να επαναπροσδιοριστούν κι επιτέλους να καταλάβεις την αποστολή σου γιατί τώρα θα έχεις ολοκληρωμένη εικόνα, αλλά και την ευκαιρία να κατακτήσεις καινούργια πράγματα. Η σχέση με Ταύρο ή Σκορπιό, είτε συνεργασίας είτε οικογενειακή, μπορεί να αλλάξει τελείως και ή θα τα βρείτε ή θα χωριστείτε γιατί αλλιώς δεν θα προοδεύσετε.

Παρθένος
Η Πανσέληνος αυτή θα σε σπρώξει να ανακαλύψεις ένα άλλο κομμάτι που κουβαλάς μέσα σου, πιο έντονο και παθιασμένο. Θα βγάλεις ιδιαίτερο δυναμισμό, αντιμετωπίζοντας κάποιες προβληματικές συνεργασίες και θα κόψεις με τη μία τις γέφυρες με το παρελθόν. Θα σταματήσεις εξαρτήσεις από το περιβάλλον ή από συγκεκριμένα άτομα γιατί θα αντιληφθείς κάποιο άλλο μήνυμα, οπότε θα έχεις μεγάλη βελτίωση.
Αρκεί να έχεις το θάρρος να βάλεις το μαχαίρι βαθιά στο κόκκαλο και να θέλεις, βέβαια, να προχωρήσεις μπροστά, αλλάζοντας ακόμα και το πλαίσιο των οικονομικών σου συνεργασιών, όπου μάλλον υπήρχε εκμετάλλευση. Το ζητούμενο είναι να αξιολογήσεις καλύτερα τον εαυτό σου, κυρίως στα δικά σου μάτια και μετά όλα θα γίνουν εύκολα. Οι σωστές ισορροπίες είναι απαραίτητες για να μην ξεφύγουν οι απαιτήσεις σου. Κριός και Ζυγός θα είναι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντός σου, αλλά Ταύρος, Σκορπιός και Υδροχόος θα σου δώσουν μια γερή σπρωξιά.

Ζυγός
Με την Πανσέληνο αυτή, αναλαμβάνεις κατά κάποιο τρόπο να βγάλεις το φίδι από την τρύπα και να ολοκληρώσεις έναν κύκλο που είχες ανοίξει εδώ και πολύ καιρό. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, η επιρροή θα είναι μεγαλύτερη, καθώς θα νιώσεις μια έντονη ενέργεια μέσα σου, η οποία θα σε πιέζει και θα σε αναγκάζει να βγαίνεις μπροστά και να δείχνεις ακριβώς ποιος/α είσαι και με ένα πολύ δυναμικό τρόπο. Η επιβολή της προσωπικότητάς σου και των αναγκών σου, θα έχει σαν αποτέλεσμα να αναγνωριστεί η αξία σου, χωρίς να υπάρχει καπέλωμα ή αντίσταση. Μόλις κατορθώσεις και κάνεις το πρώτο βήμα, μια φωνή μέσα σου θα σου μιλήσει πολύ καθαρά, υπενθυμίζοντάς σου τον δικό σου ρόλο, αυτόν του ισορροπιστή, του συνεργατικού και του επικοινωνιακού που θα πρέπει να υπηρετήσεις. Το θέμα μιας διαπραγμάτευσης που μπορεί να αφορά σε κληρονομικά από το παρελθόν θα το δεις τελείως διαφορετικά, ίσως μάλιστα το διεκδικήσεις με μεγαλύτερη δύναμη και αυτοπεποίθηση γιατί τώρα θα ξέρεις πώς να κερδίσεις. Ο Ταύρος ή ένας άλλος Ζυγός θα είναι μέσα στις καθημερινές επαφές σου, ενώ με τον Υδροχόο θα υπάρξει μια καινούργια ερωτική εμπειρία.

Σκορπιός
Αναζητάς, με αυτή την Πανσέληνο, να απαγκιστρωθείς από πράγματα και καταστάσεις που πιθανόν να σου είχαν γίνει βραχνάς. Οπότε, βάζεις τα δυνατά σου γιατί βλέπεις πλέον τα αδιέξοδα πού σε έχουν φτάσει και καταλαβαίνεις ότι είναι αναγκαία μια γενναία έξοδος από οτιδήποτε σε απασχολεί, αφού μόνο έτσι θα εμφανιστούν νέες ευκαιρίες. Η παρόρμηση και ο αυθορμητισμός είναι καινούργια στοιχεία που θα προσθέσεις στην προσωπικότητά σου, που ακόμα και αν ήξερες ότι τα είχες, μάλλον δίσταζες να τα χρησιμοποιήσεις γιατί πίστευες ότι θα χάσεις την ασφάλειά σου.
Τώρα όμως το σύμπαν έρχεται και σου λέει να φύγεις από εκεί που έχεις μεν σταθερότητα, αλλά υποφέρεις και να κάνεις ένα νέο βήμα. Πιθανόν στην αρχή να νιώσεις μετέωρος/η, αλλά μετά θα θριαμβεύσεις. Αν το κάνεις ακολουθώντας τη διαίσθησή σου γιατί θέλεις να ζήσεις κάτι καλύτερο, τότε όλα θα κυλήσουν αρμονικά και δημιουργικά και θα πετύχεις. Αν το κάνεις από αντεπίθεση, ανταγωνισμό και εκδικητικότητα, θα αποτύχεις παταγωδώς. Κριός, Ζυγός θα είναι οι μεγάλες αποκαλύψεις. Ό,τι σου έχει κρυφτεί, θα σου φανερωθεί. Με Ταύρο ή Υδροχόο θα έχεις κόντρες, αλλά ταυτόχρονα και εμπειρίες.

Τοξότης
Αντιλαμβάνεσαι ακριβώς τι πρέπει να κάνεις και θα το κάνεις πολύ πιο εύκολα από παλιά. Η Πανσέληνος αυτή θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεπεράσεις κάποιες δύσκολες στιγμές και να πάρεις πρωτοβουλίες για να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, που θα θέλεις να το φτάσεις ως το τέρμα. Πιθανόν να σου ανατεθεί η αρχηγία σε ένα νέο εγχείρημα που θέλεις να πραγματοποιήσεις, όμως το επόμενο βήμα σου πρέπει να είναι σοφό και να αναγνωρίσεις τη δύναμη του κοινού, της ομάδας και των φίλων, ώστε να συνεργαστείς με αρμονία και διάθεση επικοινωνίας.
Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγεις να μπλεχτείς σε εξτρίμ καταστάσεις που δεν σε ενδιαφέρουν ή δε σε αφορούν. Τα πάντα θα χρειαστεί να τα οργανώσεις σωστά, ώστε να μην ξεφύγεις, σε περίπτωση οριστικής ρήξης με ένα άτομο που προέρχεται είτε από τον οικογενειακό είτε από τον επαγγελματικό σου χώρο και συνδέεται με οικονομικά θέματα. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες μπορεί ένας κεραυνοβόλος έρωτας να έρθει στη ζωή σου. Κριός, Ζυγός, Ταύρος, Λέων και Υδροχόος είναι οι υποψήφιοι.

Αιγόκερως
Ζεις την κάθε ημέρα σου, με αυτή την Πανσέληνο, σαν να είναι μοναδική. Επιτέλους, για σένα που έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες ξαναγυρνά η έμπνευση και μέσα από μια δυναμική σου κίνηση βγαίνεις από τα αδιέξοδα που είχες βρεθεί. Δεν θα πρέπει να ξεχνάς την έννοια των συνεργασιών, της κοινωνικότητας και γενικά της καλής επικοινωνίας. Όλα θα πάρουν διαφορετική τροπή, αρκεί να είσαι διατεθειμένος/η να αφήσεις πίσω σου πράγματα που έκανες λάθος, κυρίως αν τα έχεις ήδη αναγνωρίσει.
Πιθανόν η διάθεση της αυτονομίας και της ανεξαρτησίας να είναι αρκετά έντονη μέσα σου, η οποία θα σου δώσει τη φόρα να ξεφύγεις από το παλιό και σκουριασμένο καθεστώς που είχε δημιουργηθεί και να αναζητήσεις νέους στόχους. Η ενέργεια του Κριού θα σου δώσει το μεγάλο πουσάρισμα για να ανοίξεις καινούργιους ορίζοντες. Λέων ή Υδροχόος φέρνουν μια ανανεωτική σχέση.

Υδροχόος
Η Πανσέληνος, που γίνεται σήμερα, 25/9, θα σου δώσει μια μεγάλη αναγεννητική δύναμη για να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο και κυρίως πολύ ανανεωτικό, είτε αυτό αφορά το σώμα σου είτε την προσωπική σου εμφάνιση. Ο Άρης στο ζώδιό σου, που συμμετέχει σε αυτήν, σου δίνει μεγάλη ενέργεια κυρίως ανατρεπτική σε θέματα που αφορούν σε συγκεκριμένες συμπεριφορές του παρελθόντος, οι οποίες δε σου χρειάζονται πλέον.
Κάπου θέλεις να τα αφήσεις όλα πίσω σου και να προχωρήσεις με βήματα γοργά, χωρίς πολλά λόγια και εξηγήσεις. Μάλλον θα αντιληφθείς το καλό κομμάτι του χαρακτήρα σου και ίσως επιδοθείς σε κάτι που θα σε βγάλει από την ανία. Υπάρχει περίπτωση να πιέσεις λίγο παραπάνω για να αποκαλυφθεί ένα κομμάτι, που κατά τη γνώμη σου δεν είναι εμφανές, κυρίως στη στάση κάποιων ατόμων, συνεργατών, φίλων ή της οικογενείας σου. Η επαφή με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό είναι πολύ παθιασμένη και συγχρόνως αγχωτική, αν ανακατεύονται και οικονομικά θέματα.

Ιχθύς
Με την Πανσέληνο αυτή, μπορεί να φέρεις τα πάνω κάτω σε πολλούς τομείς γιατί πλέον νιώθεις ότι κάτι τελειώνει και πιστεύεις ότι πρέπει να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα, χωρίς όμως να φοβάσαι να συνεργαστείς ή μήπως βρεθείς σε έναν καινούργιο δρόμο, οπότε είσαι έτοιμος/η για κάθε ενδεχόμενο.
Το να παλαντζάρεις και να αναρωτιέσαι συνέχεια, αν πρέπει να αρχίσεις το οτιδήποτε ή όχι, θα κοπεί γιατί θα δεις ξεκάθαρα ποιες ενέργειες χρειάζεται να κάνεις, από το πιο μικρό θέμα μέχρι και το πιο μεγάλο, ώστε να είσαι μέσα στο παιχνίδι και να συνεχίσεις να προοδεύεις. Στη σχέση σου με ένα Ζυγό, πιθανόν να δεις ότι οι απαιτήσεις σου είναι μεγάλες, αλλά δεν έχεις καμία διάθεση να κάνεις υποχωρήσεις κι ο λόγος είναι ότι αναγνωρίζεις μια καινούργια πραγματικότητα, την οποία θέλεις να τη ζήσεις σε όλα τα επίπεδα, είτε αυτή αφορά σε μια δυναμική οικονομική κίνηση, είτε μια συνεργασία με μια ομάδα που μπορεί να είναι καλλιτεχνική.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε