24/09/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

24/09/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 12:01 Δημιουργία 24/09/18, 11:38

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Πολλά και ενδιαφέροντα γίνονται στις… τάξεις των φίλων σου κι ίσως ζητηθεί η συνδρομή σου σε ένα περίπλοκο ή «ασαφές» ζήτημα, καλό είναι όμως να τσεκάρεις πρώτα που είναι η αλήθεια και που το ψέμα, ώστε να μην πέσεις θύμα εκμετάλλευσης. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, μπορείς «να ρίξεις άδεια, για να πιάσεις γεμάτα», αποκαλύπτοντας τις πραγματικές προθέσεις εκείνων που σε «παραμυθιάζουν»!

Ταύρος
Την ίδια στιγμή που η Αφροδίτη απέναντί σου σε κάνει πολύ πιο επιθυμητό/η στους άλλους, η Σελήνη σε ωθεί να ελπίζεις στο «θαύμα» κι ίσως πραγματικά να το αγγίξεις, αν πάψεις να σχεδιάζεις τις κινήσεις σου με βάση την λογική ή κάποια «κλισέ» και αφεθείς στη ροή των γεγονότων. Επειδή, μάλιστα, τα φαινόμενα απατούν, μόνο με τη διαίσθησή σου θα τα βγάλεις πέρα, ενώ δεν αποκλείεται ένα «λάθος» να σου βγει σε καλό!

Δίδυμοι
Οι λεκτικές εντάσεις… δίνουν και παίρνουν κι ίσως κάποια στιγμή «να βγεις από τα ρούχα σου» με όλα αυτά που συμβαίνουν στην προσωπική σου ζωή, αυτό όμως είναι κάτι που δε σε… συμφέρει, αφού ο ενεργός Ποσειδώνας σε βοηθά να εμφανίσεις ό,τι θέλεις, όπως το θέλεις, κάτι που σίγουρα μπορείς να αξιοποιήσεις, «κερδίζοντας» το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή αποφεύγοντας μια κακοτοπιά, έστω και με… αθώα ψέματα!

Καρκίνος
Από τη μια η… φαντασία σου που τα βλέπει όλα (και όλους/ες) ωραία κι από την άλλη οι έντονες ορμές που εκπορεύονται από τον Άρη στον 8ο ηλιακό οίκο σου (είτε από σένα είτε… για σένα) ενισχύουν την πιθανότητα να μπλέξεις σε μια ενοχλητική «παλιοκατάσταση» κι εδώ το θέμα είναι να μη σου συμβεί τελικά κάτι που δε θέλεις. Γι’ αυτό αν η διαίσθηση σου λέει «μείνε μακριά», μην την παρακούσεις.

Λέων
Με τον Άρη απέναντί σου, κάτι δυνατό, όσο και «βασανιστικό» είναι «στα σκαριά» κι αν αυτό αφορά εσένα και τη… μοναξιά σου, απλά καλείσαι να αποφασίσεις το πώς θα το διαχειριστείς, ξέροντας πως δεν πρόκειται για μια εύκολη ή αμελητέα υπόθεση. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε αναμένονται ερωτικές και συναισθηματικές «φουρτούνες» κι εκεί θα φανεί πόσο καλός «καπετάνιος» είσαι!

Παρθένος
Αν είσαι διαθέσιμος/η, η Σελήνη απέναντί σου μπορεί να σε παρασύρει σε «μεγάλες προσδοκίες» που στην πραγματικότητα, αντί να σε βοηθούν, τελικά σε παγιδεύουν και σε κρατούν δέσμιο/α προσώπων και καταστάσεων που δεν σου αξίζουν. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε είναι βέβαιο πως θα ειπωθούν κάποια ψέματα, προκειμένου να καλυφθούν καταστάσεις, που θα μπορούσαν να πληγώσουν, δε φαίνεται, ωστόσο, να υπάρχει δόλος.

Ζυγός
Ο Άρης στον 5ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να συμβάλλει σε σχετικά ακραίες ή παθιασμένες καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή κι αν είσαι σε μια σχέση, θα κληθείς να διαχειριστείς ζήλιες κι ανταγωνισμούς, που εκπορεύονται είτε από εσένα είτε από το ταίρι σου. Αν, πάλι, είσαι μόνος/η, τότε οι πιθανότητές σου για να ζήσεις κάτι πολύ «δυνατό» είναι υπαρκτές, καλό είναι όμως να μην ξανοιχτείς πολύ με αγνώστους/ες.

Σκορπιός
Η Σελήνη στον 5ο ηλιακό οίκο σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας νέας γνωριμίας που μπορεί να έχει μια σούπερ ερωτική συνέχεια. Μάλιστα, φαίνεται να υπάρχει ένα «συνωμοτικό» κλίμα και η πιθανότητα μιας κρυφής συνάντησης είναι αυξημένη, εδώ είναι όμως που ελλοχεύει ο κίνδυνος να εγκλωβιστείς σε μια κατάσταση που τελικά δε θα σου αρέσει, καλό είναι, λοιπόν, να περιορίσεις για την ώρα την περιέργειά σου.

Τοξότης
Την ίδια στιγμή που η Αφροδίτη σου ανοίγει… κρυφές «πόρτες», η «φευγάτη» Σελήνη είναι εύκολο να σε παρασύρει σε μια επιλογή προσώπου, η οποία υπαγορεύεται περισσότερο από συμπόνια, παρά από έρωτα. Κι όχι πως δε θα περάσεις όμορφα, αλλά να θυμάσαι ότι ο ρόλος του «σωτήρα» δεν αρμόζει σε μια ισότιμη σχέση. Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, πρόσεξε, μήπως βρεθείς πολύ κοντά στην… απιστία!

Αιγόκερως
Με την Αφροδίτη και τον Δία στον 11ο ηλιακό οίκο σου, οι διαπροσωπικές σχέσεις σου ολοένα και βελτιώνονται, ίσως, μάλιστα, μεσολαβήσει ένας φίλος ή μια φίλη για την… ευτυχία σου, στην περίπτωση που είσαι μόνος/η! Αν, βέβαια, είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε να αποφύγεις κάποιες επιπολαιότητες που θα μπορούσαν να σε εκθέσουν, ιδιαίτερα στην περίπτωση που βρεθείς με το ταίρι σου σε ένα περιβάλλον θαυμαστών ή θαυμαστριών.

Υδροχόος
Η προσωπική σου ζωή βρίσκεται σε φάση δυναμικής ισορροπίας, που μπορεί να ανατραπεί ανά πάσα στιγμή. Κι αν είσαι μόνος/η και σε «κτυπήσει» ο έρωτας, να θυμάσαι ότι, με την πάροδο του χρόνου, το πράγμα θα «ξεφουσκώσει» κι ας ζήσεις αρχικά μοναδικές στιγμές στο σεξουαλικό πεδίο. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να δείξεις στο ταίρι σου πόσο το επιθυμείς κι όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους!

Ιχθύες
Όσα ψεγάδια κι αν βλέπεις στην προσωπική σου ζωή ή όσο μπερδεμένος/η κι αν νοιώθεις με όλα αυτά τα «ασαφή» που διέπουν τα ερωτικά σου, ο φίλος σου ο Ποσειδώνας σε καλεί να πάψεις να αγωνιάς και να κάνεις αρνητικές σκέψεις, αντίθετα οφείλεις στον εαυτό σου το να ονειρευτείς το καλύτερο για σένα και να πιστέψεις στην δύναμη της αγάπης. Κάνε μια ευχή λοιπόν και από εκεί και ύστερα, τον λόγο έχει το σύμπαν!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε