12/09/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

12/09/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 14:49 Δημιουργία 12/09/18, 14:43

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Αν πραγματικά το θέλεις, δεν υπάρχει κάτι που να σε εμποδίζει να ζήσεις έναν έρωτα απαλλαγμένο από ταμπού και προκαταλήψεις. Στην συγκεκριμένη φάση, μάλιστα, είναι ακριβώς αυτό που ενδείκνυται για την προσωπική σου ζωή, αφού οι «νορμάλ» καταστάσεις δεν αποδίδουν! Επιπλέον, μπορεί να έρθεις πολύ κοντά με έναν φίλο ή μια φίλη, που ευρισκόμενος/η σε ευαίσθητη φάση, θα σου ζητήσει… άλλα πράγματα!

Ταύρος
Ο Ουρανός στο ζώδιό σου μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις ένα παραπάνω βήμα προς την ευτυχία σου, από τη στιγμή όμως που ενδέχεται να «πέσεις» σε κάτι… πολύ διαφορετικό, αν θες πραγματικά να πετύχει, θα πρέπει να αλλάξεις πολλά και στη δική σου νοοτροπία. Και μια καλή αρχή είναι το να πάψεις να «καλουπώνεις» τα πράγματα και το ταίρι σου, αφού σήμερα το κλίμα δεν «σηκώνει» τέτοια!

Δίδυμοι
Μια απροσδόκητη εκδήλωση ενδιαφέροντος στον χώρο της εργασίας σου θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα, τονίζοντας την αυτοπεποίθησή σου, αλλά από εκεί και ύστερα θα πρέπει να γνωρίζεις πως τα πράγματα δεν είναι δυνατό να μπουν στο «καλούπι» μιας συμβατικής σχέσης, οπότε κινήσου αναλόγως. Επιπλέον, αν είσαι μόνος/η, μια γνωριμία σε ταξίδι ή στον… δρόμο μπορεί να έχει ραγδαία εξέλιξη αν το επιθυμείς κι εσύ.

Καρκίνος
Μπορεί να σου είναι δύσκολο να αποδεχθείς ένα «φιλελεύθερο» καθεστώς στις σχέσεις σου, όταν έχεις να κάνεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πραγματικά, σήμερα όμως ίσως πρέπει να κάνεις μια εξαίρεση, αφού με την «ανοχή» σου σε κανόνες και «πρέπει» θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη του. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε η συμπεριφορά σου ενδέχεται να εγείρει αντιδράσεις και να ξεσπάσει μια μικρή κρίση!

Λέων
Αν είσαι μόνος/η, τότε ισχύει για σένα το «στη βράση κολλάει το σίδερο» κι αν πραγματικά το επιθυμείς, μπορείς να έχεις μια απροσδόκητη, όσο και ενδιαφέρουσα ερωτική «συνάντηση» κι ίσως με ένα πρόσωπο, που ούτε σου περνούσε από το μυαλό ότι υπήρχε πιθανότητα να συμβεί κάτι μεταξύ σας. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν αποκλείεται να υπάρξουν αναταράξεις και μάλιστα … στα καλά καθούμενα!

Παρθένος
Αν ταξιδέψεις ή κινηθείς μέσω των κοινωνικών δικτύων, τότε η αυτοπεποίθησή σου θα πάρει την… ανιούσα, ίσως, μάλιστα, λάβεις μια ιδιαίτερη πρόσκληση. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορεί να προκαλέσει μια απροσδόκητη εξέλιξη κατά τη διάρκεια μιας εξόδου σου και να σε φέρει πιο κοντά σε ένα πρόσωπο, με το οποίο διαφέρετε μεν σε πολλά, αλλά ακριβώς αυτή η διαφορά είναι που θα σας… ενώσει!

Ζυγός
Αν είσαι μόνος/η, σίγουρα θα έχεις την ευκαιρία να μπεις σε μια κατάσταση που, ανεξάρτητα από την κατάληξή της, μπορεί να σου προσφέρει μερικές πολύ ιδιαίτερες στιγμές, ιδιαίτερα στον σεξουαλικό τομέα. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ένα ανάλογο «έκτακτο» συμβάν θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα, είτε επειδή κάποιος/α θα είναι πολύ φορτικός/η είτε λόγω της… ζήλειας, που θα κάνει την εμφάνισή της!

Σκορπιός
Αν είσαι μόνος/η, η ζωή μπορεί να σε φέρει ενώπιον καταστάσεων που μέχρι χθες ενδεχομένως να θεωρούσες εξαιρετικά απίθανο να σου συμβούν και σε μια τέτοια περίπτωση δεν έχεις παρά να αφήσεις στην άκρη δεύτερες σκέψεις και ενδοιασμούς και να μπεις στο «ψητό»! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε το «ασφυκτικό» ενδιαφέρον σου θα φέρει σίγουρα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκεις.

Τοξότης
Αν έχεις «κολλήσει» σε μια κατάσταση, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να συμβάλλει στην απεμπλοκή σου, ίσως, μάλιστα, υπάρξουν αποκαλύψεις που θα σε ωθήσουν να το πράξεις. Για να γίνει αυτό όμως απαιτείται και η δική σου πρόθεση-συμφωνία, διαφορετικά ενδέχεται αντί να απελευθερωθείς, τελικά να… σοκαριστείς! Επιπλέον, είναι πιθανό να σου τύχει μια πρωτόγνωρη εμπειρία, σε καθεστώς «παρανομίας».

Αιγόκερως
Στα προσωπικά σου αναμένονται αλλαγές κι ανατροπές, που αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί και να της αλλάξουν τα… φώτα! Να θυμάσαι όμως ότι όσο ξαφνικά αρχίσουν κάποια πράγματα, το ίδιο απότομα ενδέχεται να τελειώσουν, γι’ αυτό μη «δένεις» τίποτα και ζήσε την ευτυχία σου ή το… δράμα σου, ξέροντας ότι όλα είναι περαστικά. Εννοείται, βέβαια, ότι αν δεν έχεις κάποια συγκεκριμένη δέσμευση είσαι ελεύθερος/η «να παίξεις» κατά το δοκούν.

Υδροχόος
Είτε είσαι μόνος/η είτε δεσμευμένος/η, το σύμπαν «δουλεύει» για λογαριασμό σου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφεθείς σε όσα σου συμβαίνουν, ζώντας το σήμερα. Ίσως, βέβαια, εκπλαγείς από πρόσωπα ή καταστάσεις, μερικά πράγματα, ωστόσο, δε γίνονται κάθε μέρα αλλά όταν γίνονται, τότε αξίζουν πολλά! Επιπλέον, φαίνεται να βρίσκεις κατανόηση στους «ξένους» κι όχι τόσο στους δικούς σου ανθρώπους.

Ιχθύες
Οι συνθήκες είναι σχεδόν ιδανικές για μια νέα γνωριμία που πιθανόν να έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που σου αρέσουν ή σε συναρπάζουν και ενδεχομένως να συμβούν είτε σε μια έξοδό σου είτε σε μια διαδικτυακή αναζήτησή σου. Αλλά κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση σίγουρα μπορείς να την ανανεώσεις με πράγματα που γίνονται… σπάνια, ίσως, μάλιστα, με αυτόν τον τρόπο να προλάβεις μια ανεπιθύμητη εξέλιξη.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε