06/09/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

06/09/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 12:27 Δημιουργία 06/09/18, 12:11

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Η Αφροδίτη απέναντί σου εξακολουθεί να σου… φέρνει κόσμο, αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα μείνεις ικανοποιημένος/η από τις εξελίξεις, αφού την ίδια στιγμή επικρατεί ένας ανταγωνισμός, που μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα, ιδιαίτερα αν είσαι ήδη σε μια σχέση. Επιπλέον, ένα «απωθημένο» από το παρελθόν σε οδηγεί να πάρεις ένα συναισθηματικό ρίσκο που ίσως σε κάνει να «χάσεις τον εαυτό σου»!

Ταύρος
Μια υπόθεση του παρελθόντος σε απασχολεί έντονα, με συνέπεια να μη ζεις στο σήμερα, αδιαφορώντας για τις προτάσεις που σου γίνονται. Φαίνεται, μάλιστα, ότι όλο αυτό «σπάει» τη συναισθηματική συνοχή σου, με αποτέλεσμα να γίνεις εξαιρετικά ευάλωτος/η και επιρρεπής τόσο σε εξαρτήσεις, όσο και σε συναισθηματικούς «εκβιασμούς». Πρόσεξε, λοιπόν, μήπως τελικά μια απόφασή σου κάνει τα πράγματα χειρότερα.

Δίδυμοι
Διαδοχικές έλξεις και… απώσεις ορίζουν το πλαίσιο της ημέρας και τίποτα δεν είναι βέβαιο μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Ας μη βιαστείς, λοιπόν, να βγάλεις συμπεράσματα για την πορεία μιας υπόθεσης κι αν «ζοριστείς», άσε να μαδήσουν οι άλλοι τις… μαργαρίτες! Ίσως, μάλιστα, ωφεληθείς τελικά από μια «καραμπόλα» που θα φέρει στην αγκαλιά σου κάποιον/α, ορίζοντας μια τυχερή, όσο και απρόσμενη αρχή.

Καρκίνος
Ένα πρόσωπο από το παρελθόν έρχεται «με φόρα», διεκδικώντας μια θέση στη ζωή σου κι εδώ είναι που θα χρειαστείς οπωσδήποτε τη βοήθεια της λογικής σου, αφού αν αφεθείς στο συναίσθημά σου το πιθανότερο είναι να εγκλωβιστείς σε μια κατάσταση που δεν πάει ούτε μπρος, ούτε πίσω. Επιπλέον, ένα «ισχυρό» πρόσωπο δείχνει διάθεση να εκμεταλλευτεί την επαγγελματική σας σχέση, έχοντας… άλλα κατά νου!

Λέων
Βρίσκεσαι στα πρόθυρα μιας σημαντικής κατάκτησης κι είναι μάταιο να προσπαθείς να «κρατηθείς», μην τυχόν και παραβιάσεις κανόνες, που στο κάτω-κάτω φτιάχτηκαν από άλλους και δε σε αφορούν. Μπορεί, μάλιστα, συγκινηθείς από ερωτικά λόγια και πράξεις, να θυμάσαι, ωστόσο, ότι μια σχέση δεν έχει μόνο τις… ιδανικές πλευρές της, ιδιαίτερα αν γίνεται «στην κόντρα» για να ενοχληθεί ή να ζηλέψει… άλλος/η!

Παρθένος
Μια πολύ δυνατή σχέση είναι «στα σκαριά» κι αν είσαι μόνος/η, δεν έχεις παρά να απολαύσεις όλα αυτά που σου προσφέρονται. Για να γίνει αυτό, βέβαια, θα πρέπει κι εσύ να κλείσεις οριστικά τους λογαριασμούς σου με το παρελθόν, μηδενίζοντας εκείνα που σε έφεραν σε αδράνεια ή αδιέξοδο. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, φαίνεται πως μια παλιά «αμαρτία» σε περιτριγυρίζει και το ταίρι σου μάτια έχει και βλέπει!

Ζυγός
Φαίνεται να παλινδρομείς συναισθηματικά κι ίσως εμπλακείς σε έναν «φαύλο κύκλο» εξαρτήσεων και αδυναμίας λήψης αποφάσεων. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να συμβάλλει σε αυτό η «ολική επαναφορά» ενός προσώπου, που αλλάζει τις ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορείς να υπερβείς κάθε είδους δυσκολία, αν λειτουργήσεις «υπεράνω» καταστάσεων και πάψεις να βλέπεις τα πράγματα τόσο σοβαρά.

Σκορπιός
Με τον Δία στο ζώδιό σου, ναι μεν έχεις «το κοκαλάκι της νυχτερίδας», από την άλλη πλευρά όμως, η «άγνοια κινδύνου» που σε διακρίνει και ο υπερβολικός ενθουσιασμός σου μπορεί τελικά να σε κάνουν ένα εύκολο… θύμα σε μια υπόθεση που σίγουρα έχει κρυφές πτυχές και δύσκολα θα καταλήξει εκεί που θέλεις. Ίσως, μάλιστα, να «χρησιμοποιηθείς» στα πλαίσια μιας συνωμοσίας, που γίνεται στο περιβάλλον σου.

Τοξότης
Το έντονο ενδιαφέρον σου για ένα πρόσωπο σε ωθεί να αψηφήσεις οικογενειακές δεσμεύσεις, αλλά και κοινωνικούς κανόνες, υιοθετώντας πρακτικές που παραπέμπουν σε παλιότερες εποχές, όταν κυριαρχούσαν το πάθος και ο ρομαντισμός. Ακόμη, δεν αποκλείεται να βρεθείς πολύ κοντά με ένα παλιό σου «αμόρε», έχοντας την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα μια και καλή, με το παρελθόν και το… παρόν σου!

Αιγόκερως
Από την στιγμή που έχεις πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις είναι λογικό να δημιουργούνται συμπάθειες και αντιπάθειες, αλλά ας μην παίρνεις και τόσο σοβαρά τις αρνητικές αντιδράσεις. Εξ άλλου, δε γίνεται να αρέσεις σε όλους/ες και καλό είναι να επικεντρωθείς σε ένα πρόσωπο που σου δείχνει εμφανώς την προτίμησή του. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να στραφείς σε κάποιον/α που χρειάζεται… παρηγοριά!

Υδροχόος
Ήρθε η στιγμή που θα κάνεις πράγματα, που ούτε κι εσύ ο/η ίδιος/α μπορούσες να διανοηθείς! Για όλα όμως υπάρχει η πρώτη φορά κι αν τελικά καταφέρεις να βγάλεις τις ηθικές «παρωπίδες» σου, είναι βέβαιο πως σε περιμένει μια απρόσμενα δυνατή κατάσταση, έστω κι αν προς το παρόν υπάρχει ένα «πέπλο» παρανομίας. Επιπλέον, μπορεί να σου αποκαλυφθούν οι κρυφές πτυχές μιας παλιάς ερωτικής υπόθεσής σου.

Ιχθύες
Είναι πιθανό να εμπλακείς σε ανταγωνισμούς και διεκδικήσεις μεταξύ φίλων, που θα δημιουργήσουν μια αναστάτωση στα προσωπικά σου. Ίσως, μάλιστα, διαπιστώσεις ότι μια σχέση σου δεν είναι και τόσο φιλική, αλλά υποκρύπτει ένα γνήσιο ερωτικό ενδιαφέρον. Αυτό, βέβαια, δε σου στερεί το δικαίωμα –αν φυσικά το θέλεις- να βιώσεις μια έντονη σεξουαλική εμπειρία, που συνδυάζει την απόλαυση με την τρυφερότητα.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε