05/09/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

05/09/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 11:50 Δημιουργία 05/09/18, 11:44

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Η Αφροδίτη απέναντί σου σε ωθεί να αναζητήσεις τρόπους, με τους οποίους οι σχέσεις σου θα γίνουν πιο χρήσιμες αλλά δεν υπάρχει λόγος να ζορίζεσαι, αν δεν υπάρχει ανταπόκριση από την άλλη πλευρά. Εξ άλλου, «με το ζόρι παντρειά δε γίνεται»! Όσον αφορά όμως στην καθαρά σεξουαλική σου απόλαυση μπορείς να έχεις αυτό που ζητάς κι ακόμη περισσότερα, αρκεί να βρεθείς με ένα πρόσωπο που σου εμπνέει ασφάλεια.

Ταύρος
Θέλεις να πιστέψεις στο καλύτερο, πρόσεξε όμως, μήπως τελικά αυτή η θετική σου προδιάθεση σε κάνει εύκολο θύμα ενός προσώπου, που επιδιώκει να σε εκμεταλλευτεί ή ποντάρει στην εύνοιά σου για να ωφεληθεί, χωρίς βέβαια να σε υπολογίζει στη… μοιρασιά! Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις ένα μήνυμα… σεξουαλικού περιεχομένου, αλλά, σε κάθε περίπτωση, να αποφύγεις τις επαφές με αγνώστους.

Δίδυμοι
Με το επερχόμενο τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, είναι μάλλον άτοπο να αναζητάς σταθερότητα και διάρκεια σε μια σχέση. Αντίθετα όμως, ίσως κατακτήσεις έναν δύσκολο «στόχο» κι όσο έχεις ένα τέτοιο κίνητρο όλα θα σου φαίνονται… υπέροχα! Από την άλλη πλευρά, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να νιώσεις ότι πλήττεις ή «πνίγεσαι» από τη ρουτίνα, μπορείς, ωστόσο, να ανοίξεις μια βαλβίδα διαφυγής μέσα από ένα αθώο φλερτ.

Καρκίνος
Αν ενδιαφέρεσαι για ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή, ο Άρης απέναντί σου, αλλά και η Σελήνη στο ζώδιό σου σε προικίζουν με την αναγκαία… άγνοια κινδύνου, ώστε να γίνει το ποθούμενο! Από εκεί και ύστερα όμως, τίποτα δεν είναι σίγουρο και όλα τελούν σε καθεστώς διεκδίκησης. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, καλό είναι να «ξεκολλήσεις» από τα ίδια και τα όμοια, πριν το ταίρι σου βαρεθεί… εντελώς!

Λέων
Οι συναισθηματικές σου ανάγκες πολλαπλασιάζονται, αλλά σε αυτήν τη φάση είναι μάλλον δύσκολο να βρεις μια ισορροπία στην προσωπική σου ζωή, αφού πολλά χρήζουν διευκρινίσεων. Επιπλέον, αν προκύψουν ανταγωνισμοί, μην ξεχνάς ότι «όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες»! Δώσε, λοιπόν, περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου, μέχρι τουλάχιστον να «δείξει το πράγμα» και ασχολήσου κυρίως με επαγγελματικά θέματα.

Παρθένος
Πέρα από τις ερωτικές περιπέτειες, που βρίσκονται στην απόλυτη διάθεσή σου και θα συμβάλλουν στο να περάσεις όμορφα, ίσως έφτασε η στιγμή να αποφασίσεις για το μέλλον σου, αλλά μην κάνεις το λάθος να κρίνεις τα πράγματα ξεκινώντας από τους άλλους ή να κινηθείς με βάση το τι προσδοκούν από σένα κάποιοι «δικοί σου» άνθρωποι. Οι προσωπικές σου ανάγκες και επιθυμίες είναι που «μετράνε» κι εκεί το θέμα δεν «σηκώνει» παραχωρήσεις.

Ζυγός
Η Αφροδίτη επηρεάζεται (και) από τον Κρόνο με συνέπεια να μετράς και να… ξαναμετράς τα υπέρ και τα κατά μιας σχέσης, αν όμως πρόκειται για δική σου υπόθεση, φαίνεται ότι, όχι μόνο δεν «βγάζεις άκρη», αλλά ενδέχεται να οδηγηθείς και σε εντελώς λανθασμένα συμπεράσματα, αφού υπάρχει κι ένα παρασκήνιο που δε γνωρίζεις και τελικά θα μπερδευτείς. Κατά τα άλλα όμως, σε καθαρά σεξουαλικό επίπεδο, οι... ουρανοί είναι μαζί σου!

Σκορπιός
Μια πρόταση από ένα άτομο που σχετίζεται με τη δουλειά σου ή σου παρέχει υπηρεσίες ίσως σε βάλει σε πειρασμό, αν όμως στοχεύεις σε μια μόνιμη σχέση, μην μπεις καν στον… κόπο, αφού πρόκειται για κάτι εφήμερο. Επιπλέον, μην παραλείψεις να τηρήσεις τους κανόνες υγιεινής. Αν, πάλι, δεν έχεις καμία όρεξη για περιπέτειες, ενδέχεται να ενοχληθείς από τη συμπεριφορά κάποιου/ας, που –ούτε λίγο, ούτε πολύ– σε θεωρεί «κτήμα» του/της.

Τοξότης
Με την Αφροδίτη στον 11ο ηλιακό οίκο σου και τον Άρη να τη… σιγοντάρει, αν είσαι μόνος/η, οι ευκαιρίες σου θα πολλαπλασιαστούν, χωρίς, ωστόσο, να προκύπτει κάτι σταθερό ή διαρκές. Επιπλέον, μπορεί να «ξηγηθείς» με ένα φίλο ή μια φίλη, που η σχέση σας δεν έχει… διευκρινιστεί ακόμη. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε… συγκράτησε τις επιθυμίες σου, για να μη βρεθείς σε δύσκολη θέση!

Αιγόκερως
Αν είσαι μόνος/η, μπορείς μεν να φαντάζεσαι ή να ελπίζεις ό,τι θέλεις σχετικά με τις προθέσεις ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει, αλλά το πιθανότερο είναι να κάνεις λάθος. Κι αν αρχίσεις να δίνεις, περιμένοντας να πάρεις, τελικά θα απογοητευτείς… οικτρά! Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, καλό είναι να… επιμείνεις σεξουαλικά, αφού με αυτόν τον τρόπο η όποια ένταση θα αποκτήσει το σωστό νόημα και περιεχόμενο!

Υδροχόος
Αν είσαι μόνος/η, ένα ραντεβού μπορεί να εξελιχθεί πιο δύσκολα από όσο το περίμενες, ενώ γενικότερα δεν αποκλείεται να υπάρξουν εμπόδια ή καθυστερήσεις, που θα σε ταλαιπωρήσουν και ίσως να εντείνουν το… στερητικό σου σύνδρομο! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε δεν έχεις παρά να «το γλεντήσεις», με το ταίρι σου, κλείνοντας τα αφτιά σου σε κακοπροαίρετα σχόλια και κουτσομπολιά.

Ιχθύες
Ένας «προκλητικός» πειρασμός δίπλα σου μπορεί να εξάψει το πάθος σου και να συμβούν «πράματα και θάματα»! Αλλά, από αυτό το σημείο μέχρι να υπάρξει μια «κανονική» σχέση, μεσολαβεί αρκετή απόσταση. Μείνε, λοιπόν, στις απολαύσεις σου, χωρίς περαιτέρω προσδοκίες κι αν, βέβαια, είσαι ήδη σε μια σχέση, προσπάθησε να βάλεις στην άκρη τον εγωισμό σου, αφού είναι εύκολο να προκύψει θέμα από το πουθενά.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε