04/09/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

04/09/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 11:39 Δημιουργία 04/09/18, 11:25

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Την ίδια στιγμή που Αφροδίτη απέναντί σου εξακολουθεί να σε προικίζει με γοητεία, ο Ερμής σε κάνει ακόμη πιο «παιχνιδιάρη/α» κι αν, βέβαια, είσαι μόνος/η, τότε δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις το πλεονέκτημά σου. Ίσως, μάλιστα, σου προκύψει ένας/μια σύντροφος αρκετά πιο νέος/α από σένα. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, καλό είναι να αρκεστείς σε ένα «αθώο» φλερτ, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα «την ακούσεις»!

Ταύρος
Η Αφροδίτη και ο Ερμής φροντίζουν, ώστε να μη σου λείψει τίποτα και σε αυτό βέβαια συμπεριλαμβάνονται και οι… ερωτικές απολαύσεις! Αν, λοιπόν, είσαι μόνος/η, δεν έχεις παρά να χαρείς τα όσα σου προσφέρονται, ίσως, μάλιστα, συμβούν… πολλά κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας μετακίνησής σου. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν αποκλείεται να ενοχληθείς από καταστάσεις που συμβαίνουν σε βάρος σου.

Δίδυμοι
Σήμερα, θα έχεις την ευκαιρία να… αφεθείς σε μια αγκαλιά, ζώντας όμορφες στιγμές, είτε μαζί με το νυν ταίρι σου είτε με μια νέα γοητευτική κατάκτηση. Φαίνεται, μάλιστα, πως θα υπάρξει και μια ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων, στην δεύτερη περίπτωση όμως, η έμφαση πέφτει στην καλοπέρασή σου κι όχι τόσο σε μια «σοβαρή» σχέση, που να σε καλύπτει σε βάθος χρόνου, γι’ αυτό… απλά πέρνα καλά, χωρίς να σκέφτεσαι το μετά.

Καρκίνος
Αν είσαι μόνος/η, τότε ο Άρης στον 7ο ηλιακό σου οίκο σου προσδίδει μια κατακτητική ορμή, ικανή να εκπορθήσει κάθε καρδιά, στην περίπτωση όμως που ενδιαφέρεσαι για κάτι σταθερό ή διαρκές, τότε μάλλον δε θα σου βγει, τουλάχιστον μέχρι να περάσεις από τη… βάσανο κάποιων αντιζήλων, που δικαιούνται κι εκείνοι να ελπίζουν! Αν, βέβαια, είσαι ήδη σε μια σχέση, θα υπάρξουν εντάσεις και ανταγωνισμοί, με κίνδυνο να «τα σπάσεις» προσωρινά.

Λέων
Η Αφροδίτη στον Ζυγό αλλά και ο Ερμής στο ζώδιό σου, συμβάλλουν στο να περάσεις κάποιες στιγμές… αντάξιες του μεγαλείου σου, κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, είτε πρόκειται για το ταίρι σου είτε για μια νέα κατάκτηση. Ωστόσο, ενώ οι εντυπώσεις είναι τέλειες, δεν συνιστούν κάποιο είδος εγγύησης για την μελλοντική ευτυχία σου, αφού στα εύκολα όλοι και όλα είναι μια χαρά, στα δύσκολα όμως είναι που κρίνονται.

Παρθένος
Το καθεστώς των διαπροσωπικών σου σχέσεων διέπεται από εντάσεις αλλά και γρήγορα «περάσματα» από την ικανοποίηση στην απογοήτευση και βέβαια, κάτω από αυτές τις συνθήκες, έχεις κάθε λόγο να νιώθεις ανασφαλής κι αβέβαιος/η για το μέλλον σου. Ενδεχομένως όμως να είναι η ευκαιρία σου για να αποστασιοποιηθείς προσωρινά και να αξιολογήσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, ώστε να ξέρεις πού βαδίζεις!

Ζυγός
Αν είσαι μόνος/η, σήμερα μπορεί να σου γίνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση, η οποία θα σε κάνει να νιώσεις… πολύ καλύτερα, ανεξάρτητα από το τι απόφαση θα πάρεις. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, το καλό και «παρεΐστικο» κλίμα που επικρατεί θα σε φέρει ακόμη πιο κοντά με το ταίρι σου, έστω κι αν στο μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας θα είναι δύσκολο να… απομονωθείτε για να ζήσετε τον έρωτά σας στο έπακρο!

Σκορπιός
Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις την ευκαιρία να δράσεις… κρυφά κι από εκεί και ύστερα ό,τι ήθελε προκύψει. Ίσως, μάλιστα, βιώσεις και μια «πικάντικη» ερωτική εμπειρία, μην περιμένεις, ωστόσο, να υπάρξει εχεμύθεια. Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε «κινδυνεύεις» από παρεμβάσεις τρίτων που, είτε έχουν καλές προθέσεις είτε όχι, το σίγουρο είναι ότι θα κάνουν την προσωπική σου ζωή να μοιάζει με… εμπόλεμη ζώνη!

Τοξότης
Με τον Ερμή στον 9ο ηλιακό οίκο σου και την Αφροδίτη στον 11ο πολλά θα εξελιχθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σου, τουλάχιστον σε… επικοινωνιακό επίπεδο, που σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις τις επαφές σου κι ύστερα βλέπεις! Ωστόσο, με τον Άρη να σε κάνει πιο εύθικτο/η και ανυπόμονο/η, δεν αποκλείεται να εμπλακείς σε αχρείαστες παρεξηγήσεις, παίρνοντας πάνω σου μια υπόθεση που δεν είναι δική σου.

Αιγόκερως
Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη θα σε φέρει κοντά σε ένα «σημαίνον» πρόσωπο, που ενδιαφέρεται για σένα και είναι στη διακριτική σου ευχέρεια το πώς ακριβώς θα κινηθείς, παρά τις παρεμβάσεις ατόμων που λένε ότι νοιάζονται για σένα, αλλά στην πραγματικότητα σε ζηλεύουν! Όπως κι αν εξελιχθούν τα πράγματα όμως, κράτα επαφή, αφού αυτή η γνωριμία μπορεί να σου φανεί χρήσιμη με πολλούς τρόπους.

Υδροχόος
Ο κύκλος των γνωριμιών σου διευρύνεται κι αν είσαι μόνος/η, θα έρθεις κοντά σε ένα πρόσωπο που ενδεχομένως να σου τραβήξει την προσοχή με τα προσόντα του και το οποίο εκτιμά το ίδιο για τα δικά σου! Ακόμη λοιπόν κι αν τελικά δε συμβεί κάτι ιδιαίτερο μεταξύ σας μπορείς να κερδίσεις έναν φίλο ή μια φίλη. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να χαρείς τις ευκαιρίες που θα έχεις για να διασκεδάσεις.

Ιχθύες
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ο ενεργός Άρης φέρνει «τριβές» και εντάσεις, που προς στιγμή μπορεί να λάβουν μεγάλη διάσταση, ίσως, μάλιστα, ανακατευτούν και φίλοι/ες σου σε αυτές. Αν όμως είσαι μόνος/η, τότε είναι… εύκολο να έχεις μια συναρπαστική περιπέτεια, ακόμα και με ένα πρόσωπο που ξεχωρίζει στον τομέα του! Αυτό βέβαια ενδέχεται να δημιουργήσει και κάποιες… ζήλειες στο περιβάλλον σου.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε