Σεπτέμβριος 2018: Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Σεπτέμβριος 2018: Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 14:51 Δημιουργία 31/08/18, 14:31

Τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα ερωτικά σας;

Κριός
Κριαράκια, καλώς να σας έρθει ο Σεπτέμβριος, ο μήνας που θα σας αποζημιώσει και με το παραπάνω, για όλα τα παράδοξα του φετινού καλοκαιριού! Διαβάστε να δείτε τι στρωτά κι όμορφα θα κυλήσει ο μήνας για εσάς! Και ναι, είστε από τους τυχερούς!
Ό Ήλιος, η Νέα Σελήνη κι ο Ερμής (ορθόδρομος πια) σας χαιρετούν από την Παρθένο και προσπαθούν με πολλή προσήλωση να σας φτιάξουν ξανά την ημέρα και να επαναφέρουν το χαμόγελο στα χείλη σας! Κυριολεκτώ! Θα δείτε τι όμορφα που θα μπουν όλα τα πραγματάκια στη θέση τους. Οι δεσμευμένοι θα μπορέσετε επιτέλους να ξεκαθαρίστε το τοπίο της καθημερινής σας ζωής και να ανακτήσετε τους χαμένους σας ρυθμούς. Καλό θα ήταν με τον Ερμή από τις 6 μέχρι τις 22, που θα είναι στην Παρθένο, να κάνετε μια ωραία κουβέντα με το έτερο ήμισυ για να βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στην ίδια σελίδα, ότι βλέπετε το ίδιο έργο! Αν, επίσης, το ακούσετε να μουρμουράει τα δικά του, αφήστε το και δώστε τόπο στην οργή. Θα βάλει κι αυτό μια τάξη στην ψυχολογία του, για να επανέλθει δριμύτερο!
Η Νέα Σελήνη, στις 9 του μήνα, στο ίδιο μοτίβο κινείται: είναι το τέλειο timing για να συγκεράσετε τις αντιθέσεις και τις αντιγνωμίες και να βρείτε κοινό έδαφος για να δουλέψουν τα πράγματα. Οι δεσμευμένοι αποδεικνύεστε περίτρανα πολύ ευνοημένοι, αλλά κι οι singles δεν θα πάτε πίσω!
Η Αφροδίτη, μέχρι τις 9, θα είναι στον Ζυγό. Ο Ήλιος θα είναι μετά τις 23 στο ίδιο ζώδιο, το ίδιο κι ο Ερμής. Και σας τι σας νοιάζει, θα μου πείτε τώρα, γεμάτοι/ες απορία, ε; Αμ, σας νοιάζει και σας παρανοιάζει! Από εδώ το πάει ο Ζυγός από κει το φέρνει, θα σας το κάνει το προξενιό! Και δε μιλάω μόνο για καλές, ωραίες, υγιείς γνωριμίες, αλλά από εκείνες τις όμορφες, με προοπτικές για σταθερή σχέση, σχέση που μπορεί να πάει βόλτα και μέχρι… την εκκλησία! Ξαμοληθείτε και την ευχή μου να έχετε. Το εννοώ: φορέστε τα καλά σας, πάρτε πόζα και αφεθείτε στην καλή σας τύχη!
Καλή όμως τύχη, θα έχετε κι οι δεσμευμένοι κι οι singles όσον αφορά το σεξάκι: Σκορπιός είναι αυτός, χατίρια δεν χαλάει (ειδικά όταν πρόκειται για σεξάκι, είναι μέσα με τα 1000!) και σας χαρίζει και τον Δία του και την Αφροδίτη! Και πριν μου ξινίσετε τα μούτρα και μου πείτε «μα καλά, αυτή η Αφροδίτη, δεν είναι κάπως;;;», θα σας καθησυχάσω λέγοντας σας το εξής: ναι, είναι, αλλά αν μιλάμε για σεξάκι με πάθος, τύπου «τράβα με κι ας κλαίω», είναι σούπερ εκπληκτική! Ναι, το σεξάκι θα είναι μούρλια, ναι, μπορεί και να το μετανιώστε μετά, αλλά όχι γιατί δεν ήταν καλό, αλλά γιατί δε θα το βρίσκετε όλο τον χρόνο, έτσι! Οι δεσμευμένοι νιώστε ελεύθεροι να μοιραστείτε μυστικά με το έτερο ήμισυ, αν και κάτι μου λέει, ότι μάλλον εσείς θα είστε εκείνοι/ες που θα γίνουν οι αποδέκτες των μυστικών! Να θυμάστε όμως ότι καλή η Αφροδίτη στον Σκορπιό για το σεξάκι, αλλά έχει και μια τάση να τραβάει τα αισθήματα από τα μαλλιά και να τα πηγαίνει στα άκρα: κοινώς, ωραίο το πάθος, αλλά ξυπνάει και τη ζήλεια, ΟΚ;
Ο Άρης, μετά τις 12, θα σας χαιρετάει από τον Υδροχόο κι αυτός με τη σειρά του θα σας κάνει πιο δεκτικούς από πριν, στο να δεχτείτε να γνωρίσετε πρόσωπα που θα είναι ελαφρώς έξω από τα νερά σας, αλλά, πιστέψτε με, τώρα είναι σωστή εποχή με τους υπόλοιπους πλανήτες να συμφωνούν πως πρέπει να πείτε «ναι» σε κάθε είδους πρόσκληση και συμμετοχή σε δραστηριότητες με πολλά άτομα! ΞΑΜΟΛΗΘΕΙΤΕ ΛΕΜΕ!
Η Πανσέληνος θα γίνει στις 26 στον…. εεε, στο ζωδιάκι σας βρε! Το καλύτερο σας το φύλαγα για το τέλος! Μα τι άλλο πρέπει να σας πω για να πάρετε το μήνυμα πως αυτός ο μήνας είναι μια γερή ώθηση προς τα εμπρός για εσάς; Θα λάμψετε, θα νιώσετε την ανάγκη να ανασυγκροτηθείτε και να βγείτε μπροστά! Μα έτσι ακριβώς πρέπει! Αυτή είναι η σωστή στάση!

Ταύρος
Καλά μου Ταυράκια κι έχω κάθε λόγο να πιστεύω ότι μετά το τρικυμιώδες καλοκαίρι που είχατε, ο μήνας αυτός θα σας ξηγηθεί φίνα κι ερωτικότατα!
Έχουμε και λέμε: η Παρθένος κάνει παιχνίδι και σας περνάει πολύ όμορφες πάσες! Ο Ήλιος θα βρίσκεται εκεί μέχρι τις 23, η Νέα Σελήνη κι ο Ερμής θα κάνουν κι εκείνοι το πέρασμά τους, οπότε πάρτε φόρα και ξεσαλώστε. Θα βρείτε ότι θα σας είναι πολύ εύκολο να εκφραστείτε, να εκδηλωθείτε, να πετάξετε από πάνω σας ό,τι σας βασανίζει και να αφεθείτε κι εσείς λιγάκι στην ανεμελιά. Την ανεμελιά που σας έκλεψε το φετινό καλοκαίρι. Ο Ερμής θα σας βοηθήσει πολύ και, μεταξύ 6 και 22 του μήνα, που θα διασχίζει με φόρα την Παρθένο, σας ωθεί να ενδώσετε σε υγιές κι ισορροπημένο φλερτάκι, να προσεγγίσετε τα σωστά άτομα και να θυμάστε πως όλα επιτρέπονται. Θα έχετε πραγματικά σπάνια ευκαιρία για να κάνετε ανοίγματα και να ρίξετε τις άμυνές σας. Οι δεσμευμένοι θα ακούσετε και κάτι καλό για τα παιδιά σας, ενώ αν δεν έχετε, θα έχετε τουλάχιστον την καλή τύχη να περάσετε ένα διάστημα, στο οποίο συναισθηματικά θα ανακουφιστείτε, θα βρείτε τρόπο να περάσετε καλά και θα αποκτήσετε παιχνιδιάρικη διάθεση!
Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, στις 9 του μήνα, σας κάνει επιρρεπείς στο να πείτε «ναι» σε κορτάρισμα και να ανοίξετε τα χαρτιά σας σε κάποιον/α που σας αρέσει, αλλά το καλό είναι ότι δε θα μείνετε ξεκρέμαστοι/ες ή εκτεθειμένοι/ες! Τουναντίον, είναι σούπερ ευκαιρία για να ξεκινήσετε κάτι πολύ όμορφο και με γερές προοπτικές! Οι δεσμευμένοι Ταύροι μπορεί να νιώσετε αρκετά σίγουροι/ες και να πάρετε και κανένα ρίσκο στην προσωπική σας ζωή, αλλά και πάλι, δε σας φοβάμαι!
Η Αφροδίτη, από τις 9 και μετά, θα βρίσκεται στον Σκορπιό! Οκ, μπορεί από ζώδιο να μην τραγουδάει όπερα, αλλά ξέρει από καλές, σταθερές δεσμεύσεις και τρελό πάθος! Για να μην αναφέρω πως και το σεξάκι καλά το σπικάρει! Να δείτε οι singles ότι μπορεί να βρείτε σεξ και σχέση, 2 σε 1 και να χτυπάτε παλαμάκια σαν τις φώκιες! Όσοι το πάτε το θέμα στο επόμενο βήμα, τι ωραία που θα δεθείτε χειροπόδαρα! Οι δεσμευμένοι θα περάσετε όμορφα με το έτερο ήμισυ. Τι καλά που θα επιβάλλεστε και δε θα βγάζει άχνα γιατί με μαγικό και... μαζοχιστικό τρόπο, θα τη βρίσκει κιόλας!
Ο Άρης, από τις 11 και μετά, θα είναι στον Υδροχόο, αλλά μέχρι τότε, μπορείτε κάλλιστα να εκμεταλλευτείτε αυτές τις 11 μερούλες εσείς, οι singles και να προσπαθήσετε να έρθετε σε επαφή με το άτομο που σας έκανε κλικ το καλοκαίρι, αλλά δεν σας κάθισε σωστά η όλη κατάσταση εξ αιτίας των ανάδρομων. Μόλις όμως πατήσει το ποδαράκι του στον Υδροχόο, να είστε σίγουροι/ες για ένα πράγμα: θα βάλετε μπροστά τις μηχανές για θέματα που αφορούν στα κοινωνικά ή τα επαγγελματικά σας. Θα έχετε επιτυχία, αρκεί να δείξετε επιμονή (λέμε τώρα κι ανέκδοτα: φυσικά και θα δείξετε!). Οι singles θα γοητευτείτε πολύ (αν και πιστεύω ότι ήδη έχετε στην ατζέντα σας το πρόσωπο), από κάποιον/α που δεν μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε. Ε, λοιπόν, τώρα έχετε μια ευκαιρία, να δείτε μέχρι πού θα φτάσετε, μιας κι όλες οι πλανητικές ενδείξεις είναι εξαιρετικά θετικές για εσάς!
Τέλος, Πανσέληνο, θα έχουμε στις 25, στον γείτονά σας, τον Κριό! Εκεί πια, θα δώσετε ρέστα. Από την μια, θα θέλετε να χαλαρώσετε και να μην το κουνήσετε από την νιρβάνα σας κι από την άλλη, κάτι θα σας τρώει να βγείτε εκεί έξω και να αναλάβετε δράση! Τα καλά νέα είναι ότι ό,τι κι αν αποφασίσετε, μια φορά, κερδισμένοι/ες θα βγείτε!

Δίδυμος
Διδυμάκια σας διαβεβαιώ ότι όλα θα πάνε καλά, χωρίς εκπλήξεις αρνητικές και με ούριο άνεμο!
Ο μήνας των γενεθλίων της Παρθένου (μην ξινίζετε μουτράκια!) σας πάει πολύ! Και για να είμαι ειλικρινής και σε εσάς και σε όλο τον κόσμο! Τα πράγματα ισιώνουν πολύ αυτό τον μήνα κι επιτέλους μπαίνουν σε μια σειρά! Ο Ήλιος, η Νέα Σελήνη, ο Ερμής θα είναι όλοι στην Παρθένο κάποια στιγμή μέσα στον μήνα κι ευτυχώς να λέτε, κυρίως οι δεσμευμένοι, γιατί θα σας φτιάξει ό,τι είχε χαλάσει στην οικογενειακή σας ζωή! Να δείτε που θα μπορέσετε, εκτός από το να αποφορτίσετε το αρνητικό και γεμάτο νεύρα κλίμα των τελευταίων δυο μηνών, να βάλετε την όλη κατάσταση σε καινούργια βάση και να μπει μια τάξη (κυριολεκτικά και μεταφορικά) στο σπίτι σας. Μην υποτιμάτε τη δύναμη και την επιρροή αυτών των πλανητών. Ο Ερμής θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα με το έτερο ήμισυ. Η Νέα Σελήνη, στις 9 του μήνα, θα σας προικίσει με στεγνή λογική, ώστε να μπορέσετε να κάνετε ό,τι απαιτείται για να ισορροπήσετε την όλη κατάσταση, χωρίς περιττούς συναισθηματισμούς, που ίσως σας έκαναν να υποχωρήσετε. Όχι! Θα πατήσετε πόδι με τρόπο ορθό -κι όχι θυμωμένο- κι όλα θα πάνε καλά!
Οι singles, μέχρι τις 9 του μήνα, θα έχετε την εύνοια της Αφροδίτης στον Ζυγό! Τρέξτε να προλάβετε το καλό φλερτάκι και να πείτε «ναι» σε όποια πρόταση δεχτείτε! Ο Ήλιος κι ο Ερμής, από την άλλη, θα πατήσουν στον αγαπημένο σας Ζυγό μετά τις 23, περίοδος, κατά την οποία, θα πανηγυρίσετε τρελά γιατί ό,τι ωραίο ξεκίνησε δειλά-δειλά μέχρι τις 9, θα πάρει μπροστά από τότε και μετά! Ποιος την χάρη σας! Αβάντα μεγάλη, τέλεια ευκαιρία για να αναπληρώσετε τις απώλειες του φετινού καλοκαιριού! Όσοι/ες, πάλι, δε θέλετε να ρισκάρετε την καρδούλα σας, να σας καθησυχάσω ότι δεν υπάρχει τίποτα που να σας αποτρέπει να «εκτεθείτε» αλλά να βγείτε κερδισμένοι/ες! Μη φοβάστε, αφεθείτε, τα καλύτερα, κυριολεκτικά, έρχονται!
Ο Άρης (για να σας πείσω για αυτό που σας έγραψα και παραπάνω), από τις 12 του μήνα θα περάσει ορθόδρομος –κύριος σωστός- στον Υδροχόο! Να, άλλη μια ένδειξη ότι από παντού δέχεστε πλανητικές επιρροές πέρα για πέρα θετικές! Να δείτε τι όμορφα που θα σας παρασύρει σε ένα ερωτικό παιχνίδι, πολύ παραέξω από τα γνώριμα μονοπάτια σας! Σας βλέπω να ερωτεύεστε και κανένα άτομο που βρίσκεται μακριά σας και να ενδίδετε σε γερό συναισθηματικό μπλέξιμο! Γιατί όχι;
Οι δεσμευμένοι Δίδυμοι, με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, από τις 9 του μήνα και μετά, θα ισιώσετε πολύ και την καθημερινή σας ζωή. Το, δε, έτερο ήμισυ, παίζει και να σας ψιθυρίσει λογάκια βρώμικα, αλλά υπερβολικά σεξουλιάρικα και να την καταβρείτε με την όλη φάση!
Η Πανσέληνος, τέλος, θα γίνει στις 25 του μήνα στον εκρηκτικό Κριό! Δε θα είναι λίγοι/ες από εσάς που θα θελήσετε κάργα παρορμητικά και πάνω στο κέφι, να προχωρήσετε μια γνωριμία σχεδόν στο αμέσως επόμενο στάδιο. Και δεν το κάνετε; Αν όχι τώρα που δεν έχουμε τίποτα άσχημο στον ουρανό, τότε πότε; Ξαμοληθείτε κι απολαύστε χωρίς ενοχές!

Καρκίνος
Σούπερ υπέροχο Σεπτέμβριο θα περάσετε Καρκινάκια μου και θα δείτε τι ωραία που θα σας πάει ο μήνας όλος! Θα είναι μια δροσερή ανάσα από το καλοκαίρι που υπήρξε αρκετά δύσκολο και πάμε να δούμε αμέσως τι καλούδια σας περιμένουν!
Το λοιπόν: ο Ήλιος, η Νέα Σελήνη κι ο Ερμής θα είναι στην καλή μας την Παρθένο! Πολλά πραγματάκια θα βρουν τη σειρά τους, η αταξία και το χάος του καλοκαιριού υποδέχονται το πιο τέλειο ζώδιο, που θα βάλει τα πράγματα στη σωστή τους θέση. Για αρχή, με τον σούπερ Ερμή στην Παρθένο, μεταξύ 6 και 22 του μήνα, το μυαλουδάκι σας θα πάρει φωτιές, θα μπορέσετε επιτέλους να κρατήσετε μια αυστηρή και κάθετη στάση σε θέματα όχι μόνο συναισθηματικά, αλλά και γενικότερα στη ζωή σας. Οι δεσμευμένοι Καρκίνοι θα δώσετε το μήνυμα ξεκάθαρα στο έτερο ήμισυ: έλα να καθίσουμε να δούμε τι μένει και τι φεύγει από τη ζωή μας και πως μπορούμε να την κάνουμε καλύτερη. Οι singles, αν σας πετυχαίνω στη στάση «το μετέωρο βήμα του πελαργού», χαλαρώστε και πατήστε και τα δυο πόδια με άνεση στο γερό έδαφος. Αν έχετε στα σκαριά ή στα υπόψη σας κάποιον/α και σκέφτεστε τι να κάνετε, η απάντηση είναι ξεκάθαρη: προχωρήστε, όλα σούπερ θα πάνε!
Η Νέα Σελήνη κι αυτή στην Παρθένο στις 9 του μήνα έχει ακριβώς τον ίδιο στόχο: να σας ενθαρρύνει να κάνετε τα σωστά και καλά μελετημένα βήματα για να μπορέσετε να ξεκολλήσετε επιτέλους τη ζωή σας! Θα δείτε και παρακάτω πως πολλές πλανητικές δυνάμεις ενώνονται για να δείξετε θάρρος και να διεκδικήσετε όχι μόνο το ταίρι που σας ταιριάζει, αλλά και τη σωστή σας θέση μέσα στην υπάρχουσα σχέση σας (οι δεσμευμένοι).
Με Δία κι Αφροδίτη στον φιλικό σας Σκορπιό (η Αφροδίτη από τις 9 του μήνα και μετά), θα κάνετε πάρτι μικρά μου! Το εννοώ. Θα περάσετε σε άλλη φάση. Όσοι είστε singles και ψάχνεστε, κάποιον/α θα βρείτε ή μάλλον... θα σας βρουν. Κάτι θα συμβεί σχεδόν μαγικά και θα νιώσετε σαν να έφυγε από πάνω σας κάτι άσχημο, που σας έφερνε τα πάνω κάτω και τίποτα δεν έμπαινε στη θέση του, τίποτα δεν κολλούσε. Ε, λοιπόν, τώρα περνάτε στον αντίποδα αυτής της κατάστασης! Τρεχάτε να εκμεταλλευτείτε την περίοδο και να κάνετε όσο πιο πολλά ανοίγματα μπορείτε. Περιττό να σας πω ότι και το σεξάκι θα είναι σούπερ! Οι δεσμευμένοι θα ανεβείτε πολύ, θα ξεσκάσετε κι εσείς, αλλά, κυρίως, θα μπορέσετε να εκφράσετε και κάποια μυστικούλια σας πάνω στο τσακίρ κέφι που θα βρίσκεστε! Μην ανησυχείτε όμως, για καλό θα είναι. Τίποτα το ανάποδο δεν υπάρχει στον ουρανό!
Ο Άρης, από τις 12, θα έχει περάσει από τον Αιγόκερω στον Υδροχόο. Εάν φτύσατε τον κόρφο σας που έφυγε από τον Αιγόκερω, κακώς! Μέχρι τις 11, τρέξτε να προλάβετε καλή σχεσούλα. Μετά αλλάζει το μοτίβο και πάμε κυρίως για σεξάκι. Σεξάκι ωραίο, αλλά που δεν οδηγεί εύκολα σε σχέση. Όμως οι δεσμευμένοι θα το κατά-ευχαριστηθείτε, γιατί τον γάιδαρό σας τον έχετε ήδη δεμένο, άρα το σεξ θα είναι τέλειο!
Στις 25 του μήνα, έχουμε και μια ωραία φλογερή Πανσέληνο στον Κριό! Όχι βρε κουτά, δε θα σας ανατρέψει τίποτα το Κριαράκι, μήτε θα σας χαλάσει την απίθανη συνταγή επιτυχίας αυτόν τον μήνα! Το μόνο που θέλει από εσάς είναι να δώσετε βάση λιγάκι στα θέματα τα κοινωνικά σας. Μήπως έχετε αμελήσει κάποιους; Ε, ξανασφίξτε τους δεσμούς μαζί τους! Επίσης, μην κάνετε καμία απότομη κίνηση στα της δουλειάς σας, αντιθέτως, πάρτε πρωτοβουλίες, αλλά όχι στο φτερό!

Λέων
Λιονταράκια να το δείτε που ο Σεπτέμβριος θα σας τα πει καλά κι εσείς θα περάσετε ακόμα καλύτερα!
Ο Ήλιος θα λάμπει από το ζώδιο της Παρθένου κι ο Ερμής στις 6 του μήνα θα αφήσει το ζωδιάκι σας για να μπει κι εκείνος εκεί! Η Νέα Σελήνη, επίσης, θα γίνει στο ίδιο ζώδιο, στις 9 του μήνα κι όλα αυτά τα καλά θα έχουν θετικό αντίκτυπο και σε εσάς! Να ξεκινήσω από τα πιο απλά. Επιτέλους, θα αφήσετε πίσω σας τα μικρά και τα ασήμαντα και θα απασχολήσετε το όμορφο μυαλό σας με τα σημαντικά πράγματα και πρόσωπα: όσα κι όσους, συμβάλλουν στη ζωή σας για να αισθάνεστε όμορφα, ασφαλείς, ευτυχισμένοι/ες. Οι δεσμευμένοι Λέοντες δώστε βάση στην επικοινωνία με το έτερο ήμισυ, ανοίξτε τα αφτιά και το μυαλό σας σε ό,τι σας λένε, αλλά και σε ό,τι δεν βάζουν σε λόγια, αλλά θα πρέπει εσείς να το αποκωδικοποιήσετε. Δεν σας λέω πια να κάνετε τον μάντη, αλλά προσπαθήστε να ισιώσετε ό,τι στράβωσε το περίεργο καλοκαίρι που αφήσαμε πίσω. Τόσοι ανάδρομοι και τόσες εκλείψεις με το ονοματάκι σας να ανακατεύεται άμεσα, δεν έχουμε ματαδεί τελευταία. Επομένως, ιδού η ευκαιρία, με την καθαρή Παρθένο, να μπορέσετε, επικοινωνιακά τουλάχιστον, να δείτε άσπρη μέρα.
Οι singles, από την άλλη πλευρά, με τον Άρη να περνάει στον Υδροχόο στις 12 του μήνα, θα έχετε τρελό σουξέ και υπέροχες ευκαιρίες για να βάλετε γκολ στην καρδούλα του προσώπου που σας ενδιαφέρει. Επίσης, δεν ξέρω, αν το έχετε πάρει μυρουδιά μέχρι τώρα, αλλά ο Υδροχόος δε θα αισθανθεί καμία τύψη και για μερικά ωραία one night stands! Οι δεσμευμένοι καλείστε για άλλη μια φορά να επιδείξετε σύνεση, όχι γιατί σας φοβάμαι μην πάρετε παραμάζωμα τα μπαράκια για να ψάχνετε για one night stand, αλλά γιατί με τον Άρη σε αυτό το ζώδιο, μπορεί και να πετάξετε καμία αδέσποτη και να τρέχουμε και να μην προλαβαίνουμε! Κι ό,τι σας έγραψα παραπάνω: να είστε πιο προσεκτικοί/ες και δεκτικοί ως προς τις ανάγκες του/της καλού/ης σας γιατί παίζει και να την χαλάσετε την συνταγή! Προσοχή λοιπόν!
Παρ’ όλα αυτά, είτε το πιστεύετε είτε όχι, η Αφροδίτη στον Σκορπιό (ναι, σε αυτόν τον ελεεινό σεξουλιάρη!) μπορεί και να βοηθήσει σημαντικά στο σπιτικό σας! Να σας φέρει σταθερότητα, μια δυνατή αίσθηση κτητικότητας προς το έτερο ήμισυ και να σας φτιάξει πολύ ωραία ατμόσφαιρα, αφού κι ο Δίας στο ίδιο ζώδιο θα βάλει κι εκείνος το χεράκι του.
Οι singles περιμένετε στις 23 του μήνα να περάσει ο Ήλιος κι ο Ερμής από την Παρθένο στον Ζυγό για να κάνετε παιχνίδι και το ξέρω καλά! Θα το δείτε κι εσείς ότι το κέφι σας θα ανέβει, η γοητεία σας θα εκτιναχθεί κι ό,τι κι αν λέτε, θα ακούγεται ως το πιο τέλειο πράγμα που θα μπορούσε κανείς να ξεστομίσει σε μια δεδομένη χρονική στιγμή! Πιθανότατα, με το λέγειν και την αύρα σας να πιάσετε… καλή ψαριά! Αν δείτε ότι το πρόσωπο είναι και το σωστό, δεν υπάρχει τίποτα που να σας αποτρέπει από το να προχωρήσετε άφοβα στο επόμενο βήμα: μην φοβάστε, ανάδρομοι δεν υπάρχουν, κατά πάσα πιθανότητα, αυτό που βλέπετε, αυτό είναι!
Η Πανσέληνος, στις 25 του μήνα, θα γίνει στον φιλικό σας Κριό. Ζωντανό κι έντονο Φεγγάρι, γεμάτο πάθος και παρορμητικότητα, αλλά και τρελό κέφι! Σας βλέπω να περνάτε φίνα, να ξεδίνετε με την καρδιά σας και να αναπληρώνετε χαρά, αλλά και να επανασυνδέεστε με άτομα με τα οποία σας χωρίζει μεγάλη απόσταση! Καλά νέα για τους singles, αλλά κι οι δεσμευμένοι δεν πάτε πίσω: το ταίρι σας, ίσως έχει ένα πολύ καλό νέο να σας πει!

Παρθένος
Χρόνια σας πολλά και καλά, Παρθενάκια! Μετά το έντονο καλοκαίρι που ζήσατε, καιρός να ανταμειφθείτε για το κουράγιο και τη σύνεση που δείξατε! Για αυτόν το λόγο, Ήλιος, Νέα Σελήνη κι Ερμής θα κάνουν πάρτι στο ζώδιό σας, δίνοντάς σας καταπληκτικές ευκαιρίες για να βγείτε μπροστά και να αναπληρώσετε όχι μόνο δυνάμεις, αλλά κι… έρωτα!
Αν σας ακούγεται μεγάλη η υπόσχεση, ας σας το αναλύσω λίγο, για να πειστείτε! Με τον Ήλιο στο ζωδιάκι σας λάμπετε, φαίνεστε, κάνετε αίσθηση, βάζετε τον εαυτό σας στο κέντρο των πραγμάτων. Πολύ καλά κάνετε κι οι συγκυρίες είναι υπέροχες για να το πάρετε πάνω σας, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Ο Ερμής, ο κυβερνήτης σας, είναι κι αυτός στο ζώδιό σας και φανταστείτε να κάνει σούπερ παρέα με τον Ήλιο! Όχι μόνο βάζετε σε μια τάξη τα πράγματα, μέσα κι έξω από εσάς, αλλά κι όλους κι όλα γύρω σας! Αλίμονο σε αυτόν/η που θα μπει ανάμεσα σε εσάς και σε εκείνο που θέλετε να πείτε ή να κάνετε!
Το καλό είναι ότι δεν αρθρώνετε μόνο λόγο, επιτέλους αρχίζετε να συνειδητοποιείτε ότι αν δεν βοηθήσετε οι ίδιοι/ες τον εαυτό σας, κανένας δε θα το κάνει για εσάς. Οι singles βρίσκετε το θάρρος να μιλήσετε σε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ενώ οι δεσμευμένοι θα διανύσετε ένα υπέροχο διάστημα που πραγματικά θα φορτίσετε τις μπαταρίες σας, θα αυξηθεί η αυτοπεποίθησή σας κι ευτυχώς, τίποτα δε θα σας κοντράρει, τίποτα δεν θα τολμήσει να πάει στραβά! Πιστέψετε με, θα περάσετε μέλι και θα δείτε ότι και το έτερο ήμισυ, θα είναι κι εκείνο σε μια πολύ καλή φάση, άρα δε θα υπάρχουν καθόλου προστριβές!
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, στις 9 κιόλας του μήνα, θα βάλει κι εκείνη το λιθαράκι της για να σας βοηθήσει να κάνετε ό,τι θέλετε για τον εαυτό σας, ακόμα και να τον κακομάθετε με μερικά ωραία ψώνια, ενώ –δώστε βάση- όσοι/ες προχωρήσουν σε εσωτερικές αλλαγές (π.χ. βάλετε κάποιο προσωπικό στόχο ή θελήσετε να σταματήσετε πρόσωπα ή συμπεριφορές που δε σας αρέσουν), ΤΩΡΑ είναι η κατάλληλη στιγμή! Μην το περάσετε στο ντούκου αυτό που σας έγραψα, είναι ευκαιρία από τις λίγες!
Η Αφροδίτη στον Σκορπιό, μετά τις 9 του μήνα, υπόσχεται να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τα κρυμμένα αισθήματα προσώπου που σας ενδιαφέρει, είτε είναι προς όφελός σας είτε όχι! Το καλό είναι ότι αυτή η Αφροδίτη σας βλέπει με πολύ καλό μάτι και θέλει να σας βοηθήσει να αποκτήσετε λόγο και στα… σεξουαλικά σας! Τέλεια περίοδος για να κάνετε δοκιμές, να ανακαλύψετε νέα μονοπάτια και να ευχαριστηθείτε με την καρδούλα σας! Οι δεσμευμένοι Παρθένοι θα επιμείνετε πολύ να ξεψαχνίζετε το έτερο ήμισυ, αλλά όχι με κακό σκοπό! Και μάλλον θα μάθετε κάτι που θα σας χαροποιήσει!
Ο Άρης θα είναι στον Υδροχόο, μετά τις 12 του μήνα, πράγμα που σημαίνει ότι θα βάλετε μπροστά τις μηχανές για να στρώσετε τα πράγματα στην καθημερινότητά σας, αλλά και στην δουλειά σας! Αν προσθέσω ότι σας έγραψα παραπάνω για τον Ήλιο, την Νέα Σελήνη και τον Ερμή στο ζώδιό σας, από τώρα λυπάμαι όποιον/α κάνει το λάθος να βρεθεί στο δρόμο σας, με αντίθετη από εσάς γνώμη! Οι singles παίζει και να τσιμπηθείτε με πρόσωπο που βλέπετε κάθε μέρα, αλλά γιατί όχι; Εμπόδια, δεν υπάρχουν!
Πανσέληνο θα έχουμε στις 25 στο Κριάρι, το περήφανο, το φλογερό! Πάλι στο προσκήνιο η σεξουαλική σας ζωή, που, όπως το κόβω, ησυχία δε θα βρει αυτόν τον μήνα! Πολλές οι χαρές για τους δεσμευμένους που θα χαλαρώνουν με σεξάκι, πολλές και για τους singles που θα ξεδίνουν με one night stands!

Ζυγός
Σας το λέω και σας το υπογράφω, θα περάσετε μούρλια αυτό τον ευλογημένο μήνα! Τέλος οι ανάδρομοι, τέλος οι εκλείψεις, τέλος κάθε είδους πλανητική στριμάδα! Πάμε να δούμε τι όμορφα πράγματα σας περιμένουν!
Το γειτονάκι σας, η Παρθένος, έχει γενέθλια (άντε και κοντοζυγώνουν και τα δικά σας!) κι είπε να σας κάνει τρία δωράκια. Ήλιος, Ερμής και Νέα Σελήνη στο ζώδιό του σας υπόσχονται αυτό τον μήνα να κάνετε λαμπρή εσωτερική δουλειά κι όσο κι αν αυτό σας ακούγεται πολύ… ευκολάκι κι αδιάφορο, να σας θυμίσω ότι μια κακή ψυχολογία και μια άθλια διάθεση συναισθηματική άνετα σας ρίχνουν στα πατώματα! Απεναντίας, αυτό τον μήνα, επιτέλους, θα σηκώσετε κεφάλι –κυριολεκτικά και μεταφορικά- και θα δείτε άσπρη μέρα. Θα φτιάξει πολύ η διάθεσή σας, θα μπουν τα πράγματα μέσα στο κεφάλι σας σε μια τάξη κι οι δεσμευμένοι θα έχετε και καλά μαντάτα σχετικά με την εργασία του έτερου ήμισυ!
Η Νέα Σελήνη, στις 9 κιόλας του μήνα, σας υπόσχεται μια μικρή αναγέννηση! Θα βρείτε το κουράγιο και τις δυνάμεις να πετάξετε από πάνω σας τα βάρη, αλλά και την κατήφεια του καλοκαιριού που πέρασε κι ήταν αρκετά δύσκολο, για να μπορέσετε να βάλετε υγιείς βάσεις για τον χειμώνα που θα ακολουθήσει. Οι singles, να μου θυμηθείτε, ότι θα ρίξετε πολλά άκυρα σε πρόσωπα και καλά θα κάνετε. Όχι μόνο δε θα το μετανιώσετε, αλλά, διαβάζοντας παρακάτω, θα καταλάβετε και γιατί ήταν απαραίτητο να τα ρίξετε, για το καλό σας!
Η Αφροδίτη από τις 9 του μήνα, αφήνει το ζώδιο σας και περνάει στον ερωτικό και βαθύ Σκορπιό. Μην κατσουφιάζετε, τη δική σας την ομορφάδα δεν την έχει, έχει όμως άλλα… χαρίσματα! Πρώτα πρώτα, οι δεσμευμένοι θα τσιμπηθείτε από ζήλεια, η οποία όμως θα σας κάνει καλό βρε! Θα ξαναθυμηθείτε γιατί ερωτευτήκατε τον/την καλό/η σας και θα σας βάλει σε ένα μεθυστικό τριπάκι ζήλιας-έρωτα και πάθους! Καθόλου άσχημα!
Οι singles θα περάσετε κι εσείς όμορφα, κυρίως γιατί θα κυνηγήσετε το σεξάκι, αλλά μάλλον θα πιαστείτε κότσοι, γιατί σας κόβω στο τέλος… πολύ ερωτευμένους! Χα! Σκορπιός είναι αυτός! Έτσι τη βγαίνει!
Ο Άρης είναι σούπερ τοποθετημένος, από τις 12 του μήνα, στον Υδροχόο και να μια ακόμα ένδειξη ότι αυτός ο μήνας θα είναι υπέροχος για εσάς! Θα το ρίξετε έξω με την καρδιά σας για να βγάλετε τα σπασμένα του καλοκαιριού! Πολύ φλερτ, πολύ σεξ κι από αυτόν τον πλανήτη, αλλά εδώ, μη γυρεύετε δεσμεύσεις! Τσου! Ο Υδροχόος είναι τέλειος για να περάσετε καλά, να μην κοιτάξετε πίσω σας και να αδιαφορήσετε για τις συνέπειες! Αν θέλετε πάθος και βαθιά δέσμευση, μαζοχιστικού τύπου, στην κυρία από πάνω, που θα κάθεται στον Σκορπιό!
Η Πανσέληνος θα γίνει στις 25 του μήνα, στον Κριό που τόσο αγαπάτε, αλλά φροντίζετε να τον έχετε 6 ζώδια μακριά σας! Μεταξύ αστείου και σοβαρού, ακόμα μια δεύτερη πλανητική ένδειξη ότι αυτός ο μήνας πασχίζει τρελά να σας ζευγαρώσει! Χαμογελάστε βρε, έχετε τρελή ρέντα, θα τα σηκώσετε όλα στην πλανητική μπάνκα και θα φύγετε! Δεσμευμένοι ή singles, ετοιμαστείτε να νιώσετε ποθητές/οι, να νιώσετε το επίκεντρο του ερωτικού ενδιαφέροντος και να μην ξέρετε από πού να μοιράζετε τα «όχι»!
Προσθέστε στην συνταγή το γεγονός ότι από τις 23 του μήνα έχετε Ήλιο και Ερμή στο ζωδιάκι σας κι όλα γύρω σας θα ανθίσουν και θα γίνουν πιο όμορφα. Αλλά για αυτά θα σας πω.. τον επόμενο μήνα!

Σκορπιός
Θα το δείτε και μόνοι/ες σας ότι ο Σεπτέμβρης θα είναι μια τίμια αποζημίωση για όλα τα σπασμένα του καλοκαιριού που τελείωσε (ευτυχώς να λέτε).
Με εσάς θα ξεκινήσω από τα σούπερ μαντάτα, που δεν είναι άλλα, από την Αφροδίτη στο ζώδιό σας! Μάλιστα κυρίες και κύριοι! Ακούσατε, ακούσατε! Η Αφροδιτούλα περνάει από τον Ζυγό στο ζωδιάκι σας από τις 9 του μήνα κι εκεί αρχίζουν τα ωραία! Φτιαχτείτε, στολιστείτε, κάντε ωραίες κούρες ομορφιάς, φτιάξτε μαλλί, ανανεώστε γκαρνταρόμπα, θα σας ξαμολήσω εκεί έξω να γοητεύσετε τα πλήθη. Όχι, δε σας κάνω πλάκα! Αυτή η Αφροδίτη είναι ο άσσος στο μανίκι σας, για αυτόν τον μήνα. Μην καθίσετε ούτε ένα λεπτό, εκμεταλλευτείτε την, μην το πολυβασανίζετε στο μυαλουδάκι σας, δε θα βρείτε καλύτερη συγκυρία! Οι singles θα εκπέμπετε σήματα πολύ σεξουλιάρικα, θα μπείτε στο μάτι και στην καρδιά πολλών, θα έχετε τρελό σουξέ και θα μπορέσετε να κάνετε επιτέλους και καμία γνωριμία της προκοπής! Προσθέστε εδώ και τον Δία σας που θα κορτάρει έντονα την Αφροδίτη σας κι η συνταγή της επιτυχίας είναι έτοιμη! Βρε, δε σας κάνω πλάκα, κουνηθείτε! Αυτές οι ευκαιρίες δεν έρχονται πολλές φορές μέσα στο έτος.
Ακούστε και αυτό! Ο Ουρανός είναι στον Ταύρο, σωστά; Ναι, είναι (σας το λέω εγώ που τα ξέρω αυτά τα μαγικά!). Έχουμε και λέμε: Δίας και Αφροδίτη κοιτούν τον Ουρανό φάτσα κάρτα απέναντι και η γνωριμία γίνεται… στα ξαφνικά! Από το πουθενά! Ιδιαίτερα για τους Σκορπιούς του πρώτου δεκαημέρου! Μα ξέρετε τι ωραία που θα είναι, εκεί που περπατάτε όμορφοι/ες κι αμέριμνοι/ες να σας πετύχει ο έρωτας στο κεφάλι; ΟΚ, δεν το περιέγραψα ακριβώς με τους πιο ρομαντικούς όρους, αλλά την εικόνα την έχετε!
Οι δεσμευμένοι που τα διαβάζετε όλα αυτά και σας τρέχουν τα σάλια, μαζέψτε τα, για να δω μετά και ποιος θα μαζέψει εσάς που –θέλετε, δε θέλετε- θα την κάνετε τη ζημιά σας! Ποιος/α θα ερωτοχτυπηθεί μαζί σας και θα κλαίει, ήθελα να ήξερα, αλλά δεν μου πέφτει λόγος! Το τι θα κάνετε και πώς θα το χειριστείτε το όλο θέμα είναι δικός σας λογαριασμός!
Ο μήνας (για να πάμε να δούμε και το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό) ανήκει στην Παρθένο: Ήλιος, Ερμής και Νέα Σελήνη στο ζώδιό της σας τα λένε μια χαρούλα! Στις 9 του μήνα, που θα έχουμε και την Νέα Σελήνη εκεί, να μου το θυμηθείτε ότι θα κάνετε μια γνωριμία μέσω κάποιου γνωστού! Μια χαρά θα περάσετε κι οι singles κι οι δεσμευμένοι! Οι τελευταίοι, θα νιώσετε την ανάγκη να ξεδώσετε με φίλους και πολύ καλά θα κάνετε! Πολύ κους-κους και μπλα-μπλα θα πέσει και μέσα από αυτό θα μάθετε και πράγματα που θα βρείτε πολύ… χρήσιμα!
Δώστε λίγη βάση οι δεσμευμένοι, μετά τις 12 του μήνα στα νευράκια που θα κουβαλήσετε μέσα στο σπίτι! Ο Άρης, που θα είναι στον Υδροχόο από τις 12 και μετά, θα θελήσει λιγάκι να σας τσιμπήσει στον ποπό και να σας κάνει να φαγωθείτε με το έτερο ήμισυ! Πείτε του να πάει να παίξει αλλού και εσείς γυρίστε το κεφάλι από την άλλη!
Στις 25, έχουμε Πανσέληνο στο φλογερό Κριάρι, που μια χαρά θα σας τα πει! Σεξάκι πολύ, καυτό, ωραίο, γενικά ό,τι έχει να κάνει με το σεξ θα σας απασχολήσει... δημιουργικά εκείνες τις ημέρες! (μα τι ωραία απασχόληση! Θέλω κι εγώ!).
Καλά να περάσετε (που φυσικά και θα περάσετε) και να θυμάστε ότι είστε από τους/τις πολύ τυχερούς/ες του μήνα!

Τοξότης
Καλό φθινόπωρο να ξεκινήσει αγαπημένα μου Τοξοτάκια και θα το δείτε κι εσείς ότι ο μήνας θα πάει πρίμα! Τέλος οι εκλείψεις, πάπαλα κι οι ανάδρομοι, όλα μια χαρά θα εξελιχθούν!
Η Παρθένος κυριαρχεί στον μήνα (κι όχι, δεν είναι για κακό, θα σας αρέσει, θα το δείτε!) με Ήλιο, Νέα Σελήνη κι Ερμή (από τις 6 μέχρι τις 22) στο ζώδιό της! Ξέρετε τι ωραία θα σας ξηγηθεί η Παρθένος; Ξέρετε πόσες τρύπες, που ανοίξανε στα κοινωνικά και τα επαγγελματικά σας τον καλοκαίρι με τον κακό χαμό που έγινε, θα σας βοηθήσει να κλείσετε; Με την Νέα Σελήνη -μάλιστα- στις 9 του μήνα, να ετοιμαστείτε για ένα πολύ ωραίο νέο στον τομέα της εργασίας σας, ενώ παράλληλα μπορεί να σας ξεφυτρώσει κι ένας έρωτας από κάπου εκεί μέσα! Να μη διστάσετε, δεν υπάρχουν πλέον κίνδυνοι ή περιορισμοί! Όλα μια χαρά θα πάνε! Δείξτε θάρρος, πάρτε πρωτοβουλία, βγείτε μπροστά! Οι δεσμευμένοι, με τον Ερμή στην Παρθένο, από τις 6 μέχρι και τις 22, να μου το θυμάστε ότι θα έχετε πολύ καλά νέα στο σπίτι, που θα έρθουν από την πλευρά του έτερου ήμισυ! Τώρα, τι είδους νέα, δεν έχω τον τρόπο να γνωρίζω, αλλά θα δείτε ότι θα είναι σούπερ οι εξελίξεις και θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα! Θα σας φροντίσει πολύ η Παρθένος και θα σας φερθεί με το γάντι, θα μπορέσετε, όχι μόνο να βάλετε σε τάξη το μεγάλο κομμάτι των επαγγελματικών σας, αλλά θα δείτε ότι και κοινωνικά (με πρόσωπα που μετράνε) θα αποκαταστήσετε σχέσεις!
Η Αφροδίτη από τις 9 του μήνα θα είναι στον Σκορπιό και τα αίματα θα ανάψουν! Όχι μόνο για εσάς, αλλά για όλους μας! Εσείς να φροντίσετε να φερθείτε έξυπνα και να αποκαλύψετε κανένα μυστικό! Είναι εξαιρετική ευκαιρία να μάθετε ποια άτομα σας αγαπούν πραγματικά και παίζει και να πληροφορηθείτε, στη ζούλα κι από σπόντα, ποια είναι η πραγματική γνώμη κάποιων ανθρώπων που δεν πολυεμπιστευόσασταν και θα αποκαλυφθεί επιτέλους το αληθινό τους πρόσωπο! Οι δεσμευμένοι να έχετε το νου σας γιατί μπορεί να μάθετε πολλά περισσότερα από όσα σηκώνει ο οργανισμός σας! Οι singles, πάλι, είστε πιο τυχεροί/ες: το πολύ-πολύ να αλλάξετε εντελώς γνώμη για κάποιον/α και να βρεθείτε είτε να τον αποφεύγετε είτε να τον πλησιάζετε! Θα δείξει!
Ο Άρης δεν είναι πλέον ανάδρομος κι από τις 12 του μήνα θα περπατάει ξέγνοιαστος στον Υδροχόο! Παίζει να σας κουρδίσει λίγο τα νεύρα, αλλά αυτό που φοβάμαι είναι μη σας ακονίσει τη γλώσσα και πείτε πράγματα για τα οποία θα κριθείτε σκληρά (μιας και μπορεί, άθελά σας, να γίνετε κι εσείς σκληροί/ες), για αυτό… το νου σας! Οι δεσμευμένοι καλό θα ήταν να μην πάρετε αποφάσεις εν ριπή οφθαλμού, δώστε λίγο χρόνο. Οι singles, από την άλλη, μην πιαστείτε σε τίποτα λόγια με πρόσωπα του πολύ κοντινού σας περιβάλλοντος γιατί άδικα θα τα πείτε και κακοί θα γίνετε για το τίποτα!
Η Πανσέληνος θα γίνει στον φιλικό σας Κριό, στις 25 του μήνα! Τέλεια και σούπερ να λέτε! Θα σας δώσει μια γερή ώθηση να ξεδώσετε, να διασκεδάσετε, να βγείτε, να γνωρίσετε κόσμο, να φλερτάρετε και να σας κορτάρουν! Χαρούμενη περίοδος γι’ αυτό κοιτάξτε να την απολαύσετε! Θα περάσετε υπέροχα κι αν δε σας βγει σχέση, αλλά σεξάκι κι αυτό καλό είναι! Μην ξεχνάτε και την Αφροδίτη στον Σκορπιό που ψηφίζει, είτε υπέρ του έντονου πάθους είτε υπέρ της σταθερής –ασφυκτικά σταθερής- σχέσης! Στο χέρι σας είναι, πραγματικά, να κάνετε τα κουμάντα σας και να φέρετε τα πράγματα εκεί που θέλετε!

Αιγόκερως
Καλός να είναι όλος ο μήνας για εσάς Αιγοκεράκια! Και κάτι μου λέει ότι θα είναι και θα παραείναι!
Τι είναι αυτό που με διαβεβαιώνει ότι θα έχετε πολλές ευκαιρίες κι ότι θα περάσετε καλά; Μα φυσικά, ο Ήλιος, η Νέα Σελήνη κι ο Ερμής στην φιλικότατή σας Παρθένο, που θα φροντίσει να γεμίσει τις ημέρες και τις νύχτες σας με ζωή, με κέφι, με περιπέτεια, με ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, πολύ-πολύ ενδιαφέρουσες! Η Νέα Σελήνη, στις 9 του μήνα, θα ευνοήσει σκανδαλωδώς τους singles, μιας και θα σας δώσει μια γερή ώθηση προς τα εμπρός και τα εφόδια (αλλά και τη διάθεση) να ξεφύγετε λίγο από τα τετριμμένα και να δείτε τον έρωτα και τους ανθρώπους με άλλα μάτια. Όχι, δε θα συμβεί κάτι που θα σας ταράξει ή θα σας αλλάξει την κοσμοθεωρία. Η Παρθένος δεν είναι ικανή να σας προκαλέσει κάτι τέτοιο, αλλά, με έναν ωραίο δομημένο κι ελεγχόμενο τρόπο, θα κάνετε καινούργια ανοίγματα και για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, ίσως μπείτε στον πειρασμό να δώσετε ευκαιρίες για γνωριμία (ή σχέση) σε πρόσωπα που παλαιότερα θα δείχνατε κόκκινη κάρτα από τα αποδυτήρια! Ανάδρομοι δεν υπάρχουν, εκλείψεις φάγατε στο κεφάλι αρκετές, ε, καιρός σας είναι να προχωρήσετε μπροστά και να μην κοιτάξετε πίσω, μήτε να αγχωθείτε για τις συνέπειες!
Ο Ερμής που θα είναι και αυτός στην Παρθένο, από τις 6 μέχρι τις 22, θα σας κάνει πλάτες για να ανοίξετε το μυαλουδάκι σας και κανάλι επικοινωνίας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Οι δεσμευμένοι, από την άλλη, θα έχετε θαυμάσια νέα από το έτερο ήμισυ! Επίσης, αν σας έρθει με κάποιες καινούργιες προτάσεις ή και σχέδια για τη δουλειά του, να ξέρετε ότι η εποχή είναι τέλεια και όλα θα πάνε καλά! Να χαίρεστε γιατί το ταίρι σας θα περάσει κι εκείνο μια πολύ δημιουργική περίοδο και το μυαλό του θα είναι καθαρό και άκρως γόνιμο!
Η Αφροδίτη θα είναι από τις 9 του μήνα στον Σκορπιό. Ξέρετε τι ωραία που δένει με ό,τι σας έγραψα παραπάνω; Σεξάκι και γνωριμίες με σεξ και πάθος σας υπόσχεται! Καταστάσεις που θα σας ξεσηκώσουν κι ό,τι και να λέτε, κι όσο κι αν πάτε να μου παραπονεθείτε, η όλη κατάσταση θα είναι «τραβάτε με κι ας κλαίω»! Βρε, μια χαρά θα σας κάτσει η όλη φάση και θα το δείτε κι εσείς ότι σε συνδυασμό με την Παρθένο να σας γαργαλάει, θα χαλαρώσετε και θα περάσετε τέλεια, ακόμα και με τα «έξω από τα δεδομένα σας» πρόσωπα που σας ανέφερα παραπάνω! Ε, ας σπάσετε και το πρωτόκολλο μια φορά, δεν πειράζει!
Οι δεσμευμένοι Αιγόκεροι μην απορήσετε, εάν ανακαλύψετε πράγματα για γνωστά σας πρόσωπα και φίλους, που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό! Επίσης, να έχετε το νου σας, ίσως κάποιος/α προσεγγίσει με πονηρούς σκοπούς το έτερο ήμισυ! Μια ζήλια, πάντως, θα την νιώσετε!
Ο Άρης θα είναι στο ζωδιάκι σας μέχρι τις 11 του μήνα και μετά θα περάσει στον Υδροχόο! Καθόλου άσχημα! Μέχρι τότε, θα σκορπάτε ρίγη όπου κι αν περνάτε κι από εκεί και μετά, θα θελήσετε απλά να διαφυλάξετε ό,τι ήδη έχετε: την σχέση σας, τα κεκτημένα σας κι ό,τι έχετε αποκτήσει. Μπορεί να σας βγει και λίγος τσαμπουκάς, αν κάποιος/α πάει πατήσει στα εδάφη σας, αλλά μην φανταστείτε τίποτα το σοβαρό!
Η Πανσέληνος θα γίνει στις 25 του μήνα στον Κριό τον φλογερό! Κάτι θα αλλάξει στον οικογενειακό σας τομέα, όχι προς το άσχημο, αντίθετα! Θα μάθετε κάποιο νέο ή κάτι θα καινούργιο θα συμβεί που θα σας κάνει να νιώσετε πολύ όμορφα, αν και θα σας έρθει απότομα!

Υδροχόος
Αυτόν τον μήνα έχετε τον Άρη στο ζωδιάκι σας από τις 12 και μετά, να σας κάνει πλάτες και να σας δίνει τον αέρα του νικητή! Τι κερδίσατε; ΘΑ κερδίσετε πολλές καρδούλες και τον τίτλο του πιο ασυμβίβαστου εραστή/ερωμένης του μήνα!
Θα σας έδινα και τον τίτλο του πιο καυτού ζωδίου, αλλά θα πρέπει να ανταγωνιστείτε στα ίσα τους Σκορπιούς που θα έχουν την καυτή και διαστροφική Αφροδίτη στο ζώδιό τους! Τι είπα τώρα, ε; Ας τα βάλουμε όλα σε μια σειρά να δούμε τι βγάζουμε!
Εσείς θα έχετε τον Άρη στο ζώδιό σας από τις 12, να σας κάνει αφόρητα σέξι, θελκτικούς/ές και να δίνει τρελή ρέντα στα συναισθηματικά σας, αλλά κυρίως στο… σεξ! Πολλά τα θύματα της γοητείας σας, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα θελήσετε να προχωρήσετε σε σχέση ή απλά να κάνετε αναγνωριστική πτήση για να κόψετε κίνηση. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό (από τις 9 του μήνα και μετά), από την άλλη πλευρά, θέλει να στρέψει την προσοχή σας στα επαγγελματικά σας και να σας δώσει αβάντα σε ό,τι αφορά στην κοινωνική σας παρουσία. Πηγαίνει το πράγμα ένα βήμα παραπέρα και σας ετοιμάζει γνωριμία με πρόσωπο που μπορεί να είναι μεγαλύτερο από εσάς ή να έχει κάποιον τίτλο! Δεν ξέρω, αν όλο αυτό σας πέσει βαρύ, αλλά εκείνη έχει όλες τις καλές προθέσεις, το όλο πράγμα να το πάρει πολύ σοβαρά και να δαγκώσετε την λαμαρίνα, παρά τις αρχικές σας αντιστάσεις ή αντιρρήσεις!
Οι δεσμευμένοι Υδροχόοι θα έχετε πολύ καλά νέα από την πλευρά της οικογένειας του έτερου ήμισυ! Ταυτόχρονα, αυτό κάτι θα πάθει γιατί ξαφνικά θα του βγει μεγάλος έρωτας για το πρόσωπό σας, σαν να σας γνώρισε εχτές και να σας ερωτεύτηκε! Δεν είναι τίποτα ανησυχητικό, ο Άρης στο ζώδιό σας είναι, που το κάνει να σας βλέπει με άλλο μάτι!
Παρ’ όλα αυτά, να σας θυμίσω ότι ο Ήλιος, η Νέα Σελήνη και ο Ερμής θα βρίσκονται στην Παρθένο. «Με τις υγείες τους» θα μου απαντήσετε και πολύ σωστά, αλλά βρε κουτά, δεν ξέρετε τι καλό θα σας κάνουν! Σεξάκι δεν σας υποσχέθηκα με τον Άρη στο ζώδιο σας; Ε, σεξάκι επί δυο φορές σας τάζω με την παρουσία τόσης Παρθένου! Σας φαίνεται κάπως περίεργο, ε; Δεν της το είχατε της Παρθένου, έτσι δεν είναι; Κι όμως! Σας βοηθάει να βάλετε μια τάξη στα ερωτικά σας, να δείτε ποιον/αν πραγματικά θέλετε και φυσικά, singles ή δεσμευμένοι, θα περάσετε πολύ όμορφα στο κρεβάτι, αλλά κι εκτός αυτού! Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε συζητήσεις με το έτερο ήμισυ εκ βαθέων –οι δεσμευμένοι- ενώ οι singles, με την Νέα Σελήνη στις 9 του μήνα, μπορεί να ανακαλύψετε ότι έχετε σοβαρά και βαθιά αισθήματα για πρόσωπο που δεν το είχατε λάβει και πολύ σοβαρά υπόψη!
Με την Πανσέληνο στις 25 του μήνα, στον εκρηκτικό Κριό, θα νιώσετε την ανάγκη να εκφράσετε συναισθήματα και σκέψεις, χωρίς να τα φιλτράρετε (και πολύ καλά θα κάνετε), δίνοντας έτσι το στίγμα για το πώς νιώθετε και το πώς θα δράσετε στο μέλλον. Ό,τι κι αν αυτό σημαίνει, καλώς καμωμένο θα είναι και μη διστάσετε να πείτε με ειλικρίνεια ό,τι σας προβληματίζει. Μην ανησυχείτε, δε θα συμβεί τίποτα το τραγικό, απλά πρέπει να πετάξετε από πάνω σας το φορτίο που ενδεχομένως να κουβαλάτε από το καλοκαίρι.

Ιχθύς
Μήνα υπέροχο να έχετε Ψαράκια! Και θα έχετε, όχι γιατί σας το υπόσχομαι εγώ, αλλά γιατί σας το τάζει η καλή μας η Παρθένος και ο σέξι Σκορπιός! Για πάμε να δούμε τι ακριβώς εννοώ!
Κατ’ αρχάς, να πείτε χρόνια πολλά στην Παρθένο και να της στείλετε ένα γλυκό φιλί για τα καλά που σας ετοιμάζει! Όχι, δεν σας κάνω πλάκα, μια χαρά θα σας τα πει: Ήλιος, Ερμής και Νέα Σελήνη στο ζώδιό της σας υπόσχονται νέους έρωτες, καινούργιες σχέσεις και πολλά ακόμη! Η Νέα Σελήνη θα γίνει στις 9 του μήνα και μια χαρά θα σας ξηγηθεί: Κάποιοι/ες από εσάς θα πάρετε γενναία απόφαση για τη σχέση σας (μπας και την φτάσετε στο επόμενο βήμα και φωνάξουμε όλοι «Αλληλούια!», άλλοι/ες, θα κάνετε ΝΕΑ ΣΧΕΣΗ (!!!) και ορισμένοι/ες μια υπέροχη και πολλά υποσχόμενη γνωριμία! Είδατε τι ωραία που σας τα λέει η Παρθένος; Κι όμως ξέρω ότι δεν την πολυσυμπαθείτε και την έχετε και για στριμμένη! Κακώς! Διότι και με τον Ερμή στο ίδιο ζώδιο (από τις 6 μέχρι τις 22), όποια γνωριμία κάνετε, ό,τι λόγο δώσετε ή πάρετε, να ξέρετε ότι θα είναι σούπερ σωστή (σωστός) και δε θα υπάρχουν ψιλά γράμματα για να σας ξεγελάσει κανείς! Η επικοινωνία που θα έχετε με το πρόσωπο που θα σας ενδιαφέρει θα είναι σωστή, μετρημένη, περιεκτική, ουσιώδης, αληθινή. Τι άλλο πια θα μπορούσατε να ζητήσετε;
Μα κι οι δεσμευμένοι, μη νομίζετε ότι δε θα ευνοηθείτε! Απεναντίας! Θα περάσετε την επικοινωνία με το έτερο ήμισυ σε άλλο επίπεδο και, επιτέλους, θα μπορέσετε, όχι μόνο να διορθώσετε ό,τι πήγε στραβά το καλοκαίρι που μας πέρασε, που ήταν γεμάτο εκλείψεις κι ανάδρομους, αλλά θα κάνετε και βήματα προς τα εμπρός, όσον αφορά στη σχέση σας! Πάντως μόνο καλά πράγματα θα ακούσετε κι υπέροχα πράγματα θα σας συμβούν! Το ίδιο το ταίρι σας θα αποκτήσει άλλη στάση απέναντι στα πράγματα και θα έχει να σας πει καινούργια πράγματα, νέες αποφάσεις, σχετικά με τη ζωή του! Μην ανησυχείτε, -σας το ξαναλέω- τίποτα δε θα πάει στραβά!
Η Αφροδίτη, από τις 9 του μήνα, θα βρίσκεται στον σέξι Σκορπιό! Ναι, σας πάει τρελά και σας κλείνει το μάτι με ηδυπάθεια, καλώντας σας σε νέες ερωτικές περιπέτειες! Θυμάστε εκείνο το κανάλι επικοινωνίας που σας άνοιξε η Παρθένος; Ε, έρχεται στο καπάκι ο Σκορπιός για να το εκμεταλλευτεί προς όφελός του! Ναι, θα κάνετε καλές επιλογές (συναισθηματικές κι ερωτικές) κι ο Σκορπιός θα βάλει το χεράκι του για να γίνουν πιο… έντονες! Ναι, μεν, θα διαλέξετε με το κεφάλι καθαρό, αλλά μόλις κατασταλάξετε σε κάποιον/α, τότε τα πράγματα θα σοβαρέψουν και θα βαρύνουν. Θα διεκδικήσετε με ένταση και πάθος ή… θα σας διεκδικήσουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο!
Με τον Άρη στον Υδροχόο, από τις 12 του μήνα και μετά, προσπαθήστε οι δεσμευμένοι να μη βάλετε τρικλοποδιά στον ίδιο σας τον εαυτό! Τα πράγματα, αυτόν τον μήνα, θα κυλήσουν πρίμα για το ζωδιάκι σας και είναι αμαρτία και κρίμα να πυροβολήσετε τα πόδια σας! Μην αφήσετε μουρμούρα τρίτων ατόμων να σας ανάψει τα αίματα και μην παρασυρθείτε από ελεεινά κουτσομπολιά, που θα ακουστούν πίσω από την πλάτη σας. Δώστε τόπο στην οργή και μην χαλάσετε την Νιρβάνα σας!
Η Πανσέληνος στον καυτό Κριό, στις 25, σας υπόσχεται να ανταμειφθείτε για τους κόπους σας και να νιώσετε δικαιωμένοι/ες σε πολλά επίπεδα! Είναι μια καλή ευκαιρία να μετρήσετε τις ευλογίες σας και να αποδώσετε στο Σύμπαν τις ευχαριστίες σας!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε