31/08/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

31/08/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 13:24 Δημιουργία 31/08/18, 13:11

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Ένας «άνεμος ελευθερίας» πνέει στην προσωπική σου ζωή, καθιστώντας κάθε είδους «κλασική» δέσμευση σχεδόν… ανέφικτη! Αυτό, βέβαια, μπορεί να βολέψει και σένα από τη στιγμή που δεν αναζητάς κάτι το «σοβαρό». Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η και σου έρθει η όρεξη να «παίξεις», τότε δεν αποκλείεται να προκύψει ζήτημα από τον υπερβολικό ενθουσιασμό σου, που είναι εξαιρετικά δύσκολο να «κρυφτεί».

Ταύρος
Αν είσαι μόνος/η, έχεις όλα τα περιθώρια για να βρεθείς σε μια «ζεστή» αγκαλιά ή έστω να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο που σε καταλαβαίνει και σε νιώθει. Ίσως, μάλιστα, η αρχή να γίνει στον χώρο της εργασίας σου ή σε μια φάση ανταλλαγής-προσφοράς υπηρεσιών. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να τη «δέσεις» περισσότερο μέσα από μοιράσματα, εκμυστηρεύσεις, αλλά και αμοιβαίες εξυπηρετήσεις.

Δίδυμοι
Αν είσαι μόνος/η, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να διαπιστώσεις το κατά πόσο είσαι πραγματικά σε θέση να λειτουργήσεις έξω από «κλισέ» και συμβάσεις. Η ανοχή σου σε οτιδήποτε είναι περίπου δεδομένη, όταν πρόκειται να κατακτήσεις κάποιον/α, αφού «προσπερνάς» με ευκολία κάθε είδους «απαγόρευση». Μένει να αποδειχθεί όμως, αν ισχύει ακριβώς το ίδιο όταν το ταίρι σου «παίζει» με άλλους/ες, έστω και αθώα!

Καρκίνος
Αν είσαι μόνος/η, τότε μη χάσεις την ευκαιρία που θα σου δοθεί, αφού κάποια πράγματα δε γίνονται κάθε μέρα! Μάλιστα, η επαφή σου με ένα πρόσωπο που έχει οικονομική επιφάνεια και θέλει να σε… αποκαταστήσει μπορεί να αποδειχθεί καταλυτική, δεν αποκλείεται όμως να επανακάμψει δριμύτερο κι ένα παλιό σου «αμόρε». Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, σίγουρα θα υπάρξουν πολύ δυνατές συγκινήσεις!

Λέων
Αν είσαι μόνος/η, δεν έχεις παρά να «κυκλοφορήσεις» στον έξω κόσμο κι όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους! Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις ένα μήνυμα ή μια είδηση που θα σε ενθαρρύνει να κάνεις την παραπάνω κίνηση. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, μια καλή ιδέα θα ήταν να ταξιδέψετε ή να βρεθείτε από κοινού σε δρώμενα κι εκδηλώσεις, αφού η αλλαγή παραστάσεων θα σας φέρει πιο κοντά.

Παρθένος
Το μυαλό σου φαίνεται να έχει «κολλήσει» σε ένα πρόσωπο, αλλά αυτό δε βοηθάει πουθενά, από την στιγμή που έχεις μπλέξει σε έναν φαύλο κύκλο εσωστρέφειας. Αν, λοιπόν, θέλεις να δώσεις συνέχεια στα πράγματα, δεν έχεις παρά να κάνεις το… τολμηρό βήμα, ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο και σε αυτό θα σε βοηθήσει ο Άρης στον Αιγόκερω. Επιδεικνύοντας, μάλιστα, «άγνοια κινδύνου» μπορείς να πετύχεις το ποθούμενο!

Ζυγός
Οι συνθήκες ευνοούν περισσότερο έναν τύπο σχέσης που, ανεξάρτητα με το πόσο «κολλητή» είναι, βασίζεται πρωτίστως στην αμοιβαία ελευθερία δράσης. Αντίθετα, κάθε προσπάθεια στην κατεύθυνση μιας σχέσης με «κλασικές» δεσμεύσεις, θα αποτύχει. Καλό είναι, λοιπόν, να μην αποδεχθείς περιορισμούς «στο όνομα της αγάπης» και να μην αποπειραθείς να επιβάλλεις κάποιους δικούς σου.

Σκορπιός
Το κλίμα είναι ευνοϊκό για σένα, φαίνεται, μάλιστα, ότι θα ανοίξει ένας κύκλος επαφών ή συζητήσεων με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, δρομολογώντας περαιτέρω εξελίξεις, έστω και στα… κρυφά! Αν όμως δεν τολμήσεις να επικοινωνήσεις τις σκέψεις και τις επιθυμίες σου, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να βρεθείς σε συναισθηματικό αδιέξοδο, αναπαράγοντας παθογένειες του παρελθόντος.

Τοξότης
Το συναίσθημα σε… πολιορκεί κι ίσως κάποια στιγμή να νιώσεις εγκλωβισμένος/η σε ένα αδιέξοδο, αν όμως συμβουλευτείς έναν φίλο ή μια φίλη, τότε είναι βέβαιο ότι θα σου δοθούν οι απαντήσεις που χρειάζεσαι, αρκεί να πρόκειται για άτομο που αποδεδειγμένα σου έχει σταθεί. «Παίζει» ακόμη η επανασύνδεση με μια παλιά σου σχέση, αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, καλείσαι να διαχειριστείς τις παρενέργειες μιας τέτοιας επαναπροσέγγισης.

Αιγόκερως
Αν είσαι μόνος/η και ενδιαφέρεσαι για κάποιο πρόσωπο, δεν έχεις παρά να εκμεταλλευτείς μια γιορτή ή κοινωνική εκδήλωση για να βρεθείτε πιο κοντά. Ίσως, μάλιστα, το καταφέρεις, ύστερα από την μεσολάβηση ενός φίλου ή μιας φίλης. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, καλείσαι να μοιραστείς με το ταίρι σου ένα παρεΐστικο κλίμα, φροντίζοντας ωστόσο να κρατήσεις και κάποια… προσχήματα στα φλερτ σου!

Υδροχόος
Επικοινωνιακά παίρνεις «άριστα», φαίνεται όμως να μην έχεις το μυαλό σου συγκεντρωμένο σε ένα μόνο πρόσωπο, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει αρκετές… απορίες για τις πραγματικές προθέσεις σου. Το σοφότερο πάντως από πλευράς σου θα ήταν να «παίξεις», χωρίς περαιτέρω δεσμεύσεις. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, προσπάθησε να μη δώσεις δικαιώματα, με συμπεριφορές που είναι «επιλήψιμες», λόγω της υπερβολικής χαλαρότητάς τους!

Ιχθύες
Αν είσαι μόνος/η, ίσως διαπιστώσεις την αλήθεια του ρητού «τα ετερώνυμα έλκονται», αφού ο έρωτας που αναζητάς κρύβεται πίσω από τη διαφορετικότητα, μπορεί, μάλιστα, μια αρχική κόντρα να εξελιχθεί σε… μέγα έρωτα! Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε να «σπάσεις» τη ρουτίνα της, δείχνοντας αποφασισμένος/η να διεκδικήσεις… ξανά το ταίρι σου γιατί στο φιλικό περιβάλλον σου κάποιος/α… καιροφυλακτεί!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε