30/08/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

30/08/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 13:03 Δημιουργία 30/08/18, 12:54

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Ακόμη κι αν γίνεις πολύ απαιτητικός/η, ζητώντας τον… ουρανό με τ’ άστρα, το σύμπαν δείχνει πρόθυμο να εκπληρώσει κάθε σου επιθυμία, με την προοπτική, μάλιστα, να δρομολογηθούν και αρκούντως σοβαρές εξελίξεις, που θα σε φέρουν ακόμη πιο κοντά στην ευτυχία! Από εκεί και ύστερα όμως, φρόντισε να φερθείς με τον δέοντα σεβασμό στο ταίρι σου, βγάζοντας από το μυαλό σου κάθε άλλο «πειρασμό»!

Ταύρος
Ένα πρόσωπο από το παρελθόν σε συγκινεί και σου ξυπνά μνήμες κι αν πραγματικά το θέλεις, η συναισθηματική σας επαφή μπορεί να προχωρήσει σε κάτι περισσότερο από μια «φιλική» ή νοσταλγική αγκαλιά. Ίσως, μάλιστα, πρόκειται για την εκπλήρωση ενός απωθημένου. Επιπλέον, ενδέχεται να βιώσεις κάτι ρομαντικό και σίγουρα πιο «ανάλαφρο» με κάποιον/α που κινείται στον χώρο της εργασίας σου ή σου παρέχει υπηρεσίες.

Δίδυμοι
Σήμερα, θα έχεις την ευκαιρία σου κι αν σου γίνει μια επίσημη πρόταση, μη διαστάσεις να πεις το «ναι», αφού δεν πρόκειται ούτε για… ψέμα, ούτε για απάτη! Ίσως, μάλιστα, ωφεληθείς άμεσα και από τις ποικίλες προσφορές που συνοδεύουν μια πλήρη… αποκατάσταση, ακόμη όμως κι αν δεν έχεις κάτι τέτοιο στο μυαλό σου, θα μπορέσεις να απολαύσεις το σεξ… υψηλού επιπέδου, που σου υπόσχεται ο Άρης στον Αιγόκερω!

Καρκίνος
Αν είσαι μόνος/η, φρόντισε να αξιοποιήσεις άμεσα την ευκαιρία που θα σου δοθεί, αφού οι προοπτικές για μια πλήρη αποκατάσταση είναι… εδώ και σε περιμένουν, ίσως, μάλιστα, εξασφαλίσεις το μέλλον σου και από υλικής άποψης με μια τέτοια κίνηση! Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να τη «δέσεις» ακόμη περισσότερο μέσα από την αναβίωση παλαιότερων καταστάσεων, της εποχής δηλαδή του πρώτου σας έρωτα.

Λέων
Ένα ταξίδι ή μια κοινωνική εκδήλωση μπορεί να γίνουν αιτία κι αφορμή να περάσεις όμορφα και να βρεθείς σε μια ζεστή αγκαλιά. Από εκεί και ύστερα βέβαια, όλα θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο υπάρχουν άλλες δεσμεύσεις, που καθιστούν προβληματική την εξέλιξη των πραγμάτων. Επιπλέον, ενδέχεται να ασχοληθείς με προσωπικές υποθέσεις άλλων, πρόσεξε όμως, μήπως τελικά παρεξηγηθούν οι καλές προθέσεις σου.

Παρθένος
Αν σκέφτεσαι να «φτιάξεις» τη ζωή σου, τώρα είναι η… ώρα κι ας λένε κάποιοι ότι βιάζεσαι! Αν, μάλιστα, το πράξεις με τον παραδοσιακό τρόπο, εκτός από τις περισσότερες συγκινήσεις θα εξασφαλίσεις και κάποιες παροχές από οικείους, φίλους/ες και συγγενείς. Μπορείς όμως κι εσύ να προσφέρεις κάτι στο πρόσωπο που αγαπάς, δημιουργώντας τις συνθήκες για ακόμη περισσότερες αγκαλιές από πλευράς του!

Ζυγός
Αν είσαι μόνος/η και στοχεύεις σε μια σταθερή σχέση, το σύμπαν σου υπόσχεται τα καλύτερα. Διώξε, λοιπόν, κάθε ενδοιασμό και «μπες στον χορό», για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Μην αρχίσεις μόνο να θυμάσαι περασμένες καταστάσεις ή να άγεσαι και φέρεσαι από τα απωθημένα ή τις υπερβολικές ευαισθησίες σου και τα… χαλάσεις όλα! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ζήτησε αυτά που επιθυμείς και θα σου δοθούν άμεσα.

Σκορπιός
Ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που κινείται στο φιλικό σου περιβάλλον, δείχνει να αντιπροσωπεύει αυτά που ζητάς σε μια σχέση κι αν αυτήν την περίοδο βρίσκεσαι σε συναισθηματική «αδράνεια», μπορεί να σου ξυπνήσει έντονα συναισθήματα ή επιθυμίες. Ίσως, μάλιστα, γίνει κάτι «κρυφό» μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τα… κουτσομπολιά! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε όπως καταλαβαίνεις, θα προκύψει χοντρό μπέρδεμα.

Τοξότης
Αν η προσωπική σου ζωή σε… ταλαιπωρεί, δεν έχεις παρά να κάνεις μια «στάση», αναζητώντας εμψύχωση και παρηγοριά δίπλα σε έναν φίλο ή μια φίλη, που… καταφθάνει την πιο κατάλληλη στιγμή! Ίσως, μάλιστα, «παρηγορηθείς» άμεσα στη ζεστή αγκαλιά του/της κι αυτό είναι χίλιες φορές προτιμότερο από το να ενδώσεις σε ένα άλλο πρόσωπο που λέει πως σε βλέπει πολύ σοβαρά, αλλά ουσιαστικά σε θέλει για το… κέφι του!

Αιγόκερως
Με την Αφροδίτη στην κορυφή του ωροσκοπίου σου, πραγματικά «λάμπεις» και ξεχωρίζεις μέσα στο πλήθος, ξέρεις όμως ότι το φως ελκύει και διάφορα… μαμούνια! Πάντως, αν είσαι μόνος/η, μπορεί να συναντήσεις ένα πρόσωπο που σε συγκινεί κι εδώ το πρόβλημα είναι η υπερβολική ευαισθησία του, που ενδεχομένως να σε φέρει σε αμηχανία και το πιθανότερο τελικά είναι να «την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια»!

Υδροχόος
Ο «φορτωμένος» 12ος ηλιακός οίκος σου μπορεί να συμβάλλει σε «παράνομες» περιπέτειες κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση και δεν θες να σου συμβεί κάτι τέτοιο, είναι προτιμότερο να απέχεις από κάθε σχετική διαδικασία! Ίσως, μάλιστα, ο «κίνδυνος» να ελλοχεύει σε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή, «μεταμφιεσμένος» σε μια αρχικά ανάλαφρη περιπέτεια, γι’ αυτό μην ξανοίγεσαι, αν δεν έχεις πλήρη ελευθερία κινήσεων!

Ιχθύες
Αν πραγματικά επιθυμείς μια σχέση με έναν άνθρωπο που θα βρίσκεται για πολύ χρόνο κοντά σου και θα σε στηρίζει συναισθηματικά, το σύμπαν σου το… επιτρέπει και είναι πιθανό να βρεις αυτό που ζητάς. Τα υπόλοιπα εξαρτώνται από εσένα! Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να τη «δέσεις» τονίζοντας περισσότερο τα ενωτικά στοιχεία της, αλλά και μέσα από μια «σούπερ» σεξουαλική «συνομιλία».

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε