29/08/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

29/08/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 14:08 Δημιουργία 29/08/18, 14:01

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Η Σελήνη σου δημιουργεί…. επιτακτικές ανάγκες ή επιθυμίες αλλά πρόσεξε, μήπως πάνω στην «φούρια» σου συμπεριφερθείς με ένα τρόπο που θα πληγώσει τον/την σύντροφό σου. Επιπλέον, σε αυτήν τη φάση καλείσαι πρώτα να δώσεις κι ύστερα να πάρεις, φτάσε όμως μέχρι εκεί που μπορείς. Σε κάθε περίπτωση δε, να θυμάσαι ότι αν μπερδέψεις προσωπικά και οικονομικά, το πιθανότερο είναι να… χάσεις και στα δύο!

Ταύρος
Κάποιες οικογενειακές ή επαγγελματικές ευθύνες δε σου επιτρέπουν να χαλαρώσεις και το πρώτο που πρέπει να προσέξεις είναι το να μην μεταφέρεις τις έγνοιες και τα προβλήματα στη σχέση σου. Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να περιθάλψεις και να φροντίσεις το ταίρι σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε μπορεί μεν να προκύψει κάτι στον χώρο της εργασίας σου, αλλά πρόκειται για μια κατάσταση που μάλλον θα σε αγχώσει.

Δίδυμοι
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, οι ανάγκες ή τα προβλήματα ενός φίλου ή μιας φίλης αποκτούν προτεραιότητα στη ζωή σου, με συνέπεια να «ρίξεις» κάπως το ταίρι σου, κάτι που δε θα γίνει απαραίτητα αποδεκτό, δημιουργώντας επιπρόσθετα προβλήματα. Αν πάλι είσαι μόνος/η και… ξεμπλέξεις με τις υποχρεώσεις σου, μπορεί να σου γίνει μια πρόταση από ένα άτομο, που κινείται στον ιατρικό ή επιστημονικό κλάδο.

Καρκίνος
Αν είσαι μόνος/η και ενδιαφέρεσαι για κάποιον/α, ενδέχεται να βιώσεις μια απογοήτευση ή διάψευση των προσδοκιών σου, αλλά… γι’ αυτό είναι οι οικείοι σου! Πέρασε, λοιπόν, περισσότερο χρόνο μαζί τους, αφήνοντας κατά μέρος τις υπόλοιπες «βλέψεις» σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να προκύψουν επαγγελματικές ή κοινωνικές υποχρεώσεις, που θα σε κρατήσουν μακριά από το ταίρι σου.

Λέων
Σήμερα, τα πράγματα δε δείχνουν και τόσο «ανθηρά» για σένα, αφού το πιθανότερο είναι να πιεστείς από επαγγελματικές αναγκαιότητες και υποχρεώσεις, αφήνοντας κατά μέρος τα προσωπικά σου. Αλλά κι αν ακόμη αγνοήσεις αυτήν την… προειδοποίηση, ένα ραντεβού σου δε θα εξελιχθεί με τον αναμενόμενο τρόπο κι ίσως, τελικά, κουραστείς τόσο, που θα επιλέξεις να αποσυρθείς στα… ιδιαίτερα διαμερίσματά σου!

Παρθένος
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να στενοχωρηθείς ή να απογοητευτείς από μια εξέλιξη, ίσως όμως είναι και η κατάλληλη στιγμή για να θέσεις θέματα «επί τάπητος» και να πάρεις τις αποφάσεις σου. Αν, πάλι, είσαι μόνος/η και δεν επιθυμείς να εμπλακείς σε προβληματικές καταστάσεις, τότε καλό θα ήταν να… απέχεις από οτιδήποτε, ρίχνοντας το βάρος στην ενδοσκόπηση σου, ώστε να μην ξανακάνεις τα ίδια λάθη.

Ζυγός
Σήμερα, καλείσαι να ρισκάρεις, κόντρα στη συνηθισμένη «μεσοβέζικη» πολιτική σου, μπαίνοντας σε μια διεκδίκηση, χωρίς να έχεις δεδομένη την αποδοχή σου. Ίσως, μάλιστα, περάσεις από διαδοχικές στιγμές έντασης και… αδιαφορίας, αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε όλο αυτό το «παιχνίδι» μπορεί εύκολα να διαταράξει ισορροπίες και να φέρει… γκρίνιες και ζήλειες!

Σκορπιός
Σήμερα φαίνεται να προηγούνται εργασιακά και οικονομικά ζητήματα, οπότε το πιθανότερο είναι να μην σου περισσέψει και πολύς χρόνος για τα προσωπικά σου. Μάλιστα, ακόμη και κάποιες «σημαίνουσες» γνωριμίες που θα κάνεις αναφέρονται κυρίως στην προβολή του έργου σου κι είναι πρόωρο να πάρουν μια άλλη διάσταση, έστω κι αν αντιληφθείς ότι από την άλλη πλευρά είναι έκδηλη μια τέτοια «πονηρή» πρόθεση.

Τοξότης
Η Σελήνη στον 5ο ηλιακό οίκο σου φέρνει εντάσεις στην προσωπική σου ζωή, με θετικό αλλά και αρνητικό «πρόσημο», φαίνεται όμως πως ένα αντικειμενικό πρόβλημα σε αγχώνει και δε σε αφήνει να χαρείς, δεν αποκλείεται, μάλιστα, να υπάρξει μια σχετική δυστοκία και στην σεξουαλική απόλαυσή σου. Ωστόσο, είναι αρκετά πιθανό να βρεις τελικά… παρηγοριά σε ένα άτομο αρκετά μικρότερο ή μεγαλύτερό σου!

Αιγόκερως
Η ανάγκη σου να ικανοποιήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μπορεί τελικά να σε οδηγήσει να προσφέρεις πολλά περισσότερα από όσα θα έπρεπε, χωρίς, μάλιστα, να βρεις την αναμενόμενη ανταπόκριση. Επιπλέον, ένα ζήτημα υγείας-κούρασης ή μιας κακής ψυχολογικής κατάστασης δεν σου επιτρέπει να πιάσεις τα σεξουαλικά… στάνταρ σου, οπότε είναι προτιμότερο να «πας πάσο», αφήνοντας τα καλύτερα για αργότερα!

Υδροχόος
Αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ο Ερμής απέναντί σου σε καλεί να κινηθείς ρεαλιστικά, στα πλαίσια μιας αμοιβαίας στήριξης. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ενδέχεται να στερηθείς το ταίρι σου, εξ αιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων. Αν, πάλι, είσαι μόνος/η και σου γίνει μια «κρούση», να ξέρεις ότι στην πορεία θα κουραστείς από τα πολλά… προαπαιτούμενα που θα τεθούν, αλλά και την έλλειψη «ροής» στην σχέση.

Ιχθύες
Αν είσαι δεσμευμένος/η, μπορείς να αρκεστείς στην «καθημερινή ρουτίνα» της σχέσης σου, αφού η ημέρα δεν προσφέρεται για πολλά-πολλά! Αν, πάλι, είσαι μόνος/η κι ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, καλό είναι να περιορίσεις τις… ορέξεις σου, αφού το πιθανότερο είναι να πέσεις επάνω σε πρόβλημα. Επιπλέον, η κατάσταση ενός φίλου ή μιας φίλης επιτάσσει το να του/της δώσεις προτεραιότητα.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε