28/08/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

28/08/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 13:57 Δημιουργία 28/08/18, 13:29

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Φαίνεται ότι κάποιος/α ενδιαφέρεται για σένα, αλλά διστάζει να κάνει το «μεγάλο βήμα», εξ αιτίας της συναισθηματικής αστάθειας που σε διακρίνει. Δεν έχεις, λοιπόν, παρά να δείξεις ένα πιο «αξιόπιστο» πρόσωπο, ώστε να τον/ην κερδίσεις και να μη χάνετε τον χρόνο σας με παιχνίδια και στρατηγικές! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, η αίσθηση ελευθερίας που τη διέπει στην παρούσα φάση μπορεί να έχει και κάποιες ενοχλητικές πτυχές.

Ταύρος
Σήμερα, προέχει η καλοπέρασή σου κι όχι τόσο η αναζήτηση μιας «ποιοτικής» σχέσης και αν είσαι μόνος/η, καλείσαι να βάλεις πρώτες τις δικές σου ανάγκες, ίσως, μάλιστα, απορήσεις με την ευκολία που θα γίνουν δεκτά κάποια αιτήματά σου και θα εκπληρωθούν οι επιθυμίες σου. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να ενοχληθείς από την υπερβολική «χαλαρότητα» που επιδεικνύει το ταίρι σου προς κάποιο πρόσωπο.

Δίδυμοι
Η Αφροδίτη σε έχει υπό την προστασία της και μπορείς να υπολογίζεις σε αυτήν, αφού όσο «μπερδεμένος/η» κι αν νοιώθεις από τις πολλές διαθέσιμες επιλογές σου, τελικά θα γίνει αυτό που επιθυμείς ή σε… συμφέρει! Ίσως, μάλιστα, «δράσεις» σε μια γιορτή. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε πρόσεξε, μήπως το φλερτ… ξεφύγει σε κάτι πολύ πιο κοντινό κι ύστερα ψάχνεις τρόπους για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα.

Καρκίνος
Η ημέρα είναι «γόνιμη» για ερωτικά παιχνίδια και πιθανόν να βιώσεις όμορφες, όσο και έντονες καταστάσεις με μια νέα γνωριμία. Ίσως, μάλιστα, πρόκειται για κάτι όλως διόλου διαφορετικό σε σχέση με τις πρότερες εμπειρίες σου! Αν, όμως, είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να μην αντέξεις κάποιους περιορισμούς που σου θέτει το ταίρι σου ή θέτεις εσύ στον εαυτό σου, με συνέπεια να δείξεις ένα διαφορετικό πρόσωπο και να «εκτεθείς».

Λέων
Η παρουσία σου «τα σπάει», επειδή όμως είναι δύσκολο να προκύψει ένα «ποιοτικό» αποτέλεσμα στα προσωπικά σου, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να διασκεδάσεις και να αφεθείς σε όσα σου συμβαίνουν, χωρίς όμως να τρέφεις μεγάλες προσδοκίες. Ίσως, μάλιστα, σου γίνει και μια ερωτική προσέγγιση μέσω διαδικτύου, αυτός όμως είναι ένας λόγος παραπάνω για να… μην την πάρεις στα σοβαρά!

Παρθένος
Τα συναισθήματά σου είναι μάλλον αβέβαια ή κυμαινόμενα, ανάλογη όμως μπορεί να είναι η κατάσταση και στην… απέναντι πλευρά, οπότε αν στοχεύεις σε μια «νορμάλ» σχέση, ας μην αναλάβεις κάποια σημαντική πρωτοβουλία, πριν καταλήξεις οριστικά σε αυτό που θέλεις. Έτσι κι αλλιώς, η φυσική σου παρουσία κερδίζει τις εντυπώσεις και στο εγγύς μέλλον θα έχεις καλύτερες ευκαιρίες για να ευτυχήσεις στην προσωπική σου ζωή.

Ζυγός
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, όπου σταθείς κι όπου βρεθείς είναι βέβαιο ότι θα… πέσεις πάνω σε ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, μια εκ των οποίων θα σου δείξει απροκάλυπτα το πόσο αρέσεις. Επειδή, ωστόσο, το άγνωστο κρύβει και κινδύνους, μην το πάρεις και τόσο… αψήφιστα! Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, καλό είναι να παραμείνεις στα πλαίσια ενός «άκακου» φλερτ, χωρίς να μπεις σε «παράλληλους δρόμους».

Σκορπιός
Μερικές φορές η ζωή τα φέρνει έτσι που ενώ εσύ αποποιείσαι το «διπλό παιχνίδι», τελικά βιώνεις τέτοιες καταστάσεις από την άλλη πλευρά! Ψάξε, λοιπόν, προσεκτικά τα πραγματικά δεδομένα στη ζωή ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει, εκτός πια κι αν δεν σε νοιάζει. Τα ανάλογα ισχύουν και στην περίπτωση που είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται, μάλιστα, μια φιλική «μάζωξη» να γίνει αφορμή για αποκαλύψεις και «παρατράγουδα»!

Τοξότης
Η Αφροδίτη στον 11ο ηλιακό οίκο σου εξομαλύνει την προσωπική σου ζωή κι αν είσαι μόνος/η, ίσως προκύψει κάτι… εξαιρετικά «ενδιαφέρον», χωρίς, μάλιστα, να τίθεται ζήτημα μιας «σώνει και καλά» δέσμευσης! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ενδέχεται να σου τεθεί ένα ερωτικό δίλημμα και με άτομο που κινείται στο φιλικό σου περιβάλλον, πιθανόν όμως να αντιληφθείς αντίστοιχες «αταξίες» και στο ταίρι σου!

Αιγόκερως
Σήμερα, μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο κύρους, που θα σου φανεί εξαιρετικά ενδιαφέρον κι ανεξάρτητα με το αν σε πρώτη φάση η επαφή σας θα εξαντληθεί σε συζητήσεις κοινωνικού ή επαγγελματικού ενδιαφέροντος, φαίνεται να υπάρχει και συνέχεια. Επιπλέον, ένα πρόσωπο του εξωτερικού είναι πιθανό να επικοινωνήσει μαζί σου με… καλό σκοπό, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση δεν αποκλείεται να κάνεις ένα... πονηρό «διάλειμμα»!

Υδροχόος
Η Αφροδίτη στον Ζυγό σου θέτει ευχάριστα διλήμματα, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μάλλον πρέπει να τα… ξεχάσεις και να δώσεις έμφαση στο ταίρι σου, που από ό,τι φαίνεται μπορεί να καλύψει –και με το παραπάνω– τις επιθυμίες σου. Σε κάθε περίπτωση πάντως, θα περάσεις όμορφα, ενώ με το «άστρο» που σε συνοδεύει αναμένεται να γλιτώσεις και κάποια έξοδα, αφού εσύ απολαμβάνεις και… άλλος κερνάει!

Ιχθύες
Η αποδοχή των άλλων προς το πρόσωπό σου διευρύνεται, ίσως, μάλιστα, γνωρίσεις κι ένα «σημαίνον» πρόσωπο με το οποίο θα υπάρξει αμοιβαίο ενδιαφέρον. Παρότι όμως σε σεξουαλικό ή αισθησιακό επίπεδο όλα θα εξελιχθούν… τέλεια, είναι κάπως πρόωρο να κάνεις όνειρα και να επενδύεις σε μια κατάσταση, που σήμερα είναι κι αύριο δεν είναι! Απόλαυσε, λοιπόν, το «τώρα», χωρίς να «ντοπάρεσαι» συναισθηματικά για το αύριο.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε