27/08/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

27/08/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 12:07 Δημιουργία 27/08/18, 11:52

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Με την Αφροδίτη απέναντί σου και τον Δία να σε στηρίζει, αν είσαι μόνος/η και θες… σώνει και καλά να ζευγαρωθείς, τότε όλα θα γίνουν αβίαστα και όμορφα, ίσως, μάλιστα, το ταίρι σου να είναι αρκετά μικρότερο ηλικιακά! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση και δεν έχεις όρεξη για πολλά-πολλά, δεν αποκλείεται τελικά να πέσεις θύμα μιας «θρασύτατης» πολιορκίας ή να δεις να… σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον/ην σύντροφό σου.

Ταύρος
Όλα λειτουργούν υπέρ σου και γίνεσαι μάλλον… περιζήτητος/η, οπότε αν είσαι μόνος/η, δεν έχεις παρά να επιλέξεις το καλύτερο για σένα ή απλά να αφήσεις την τύχη να αποφασίσει! Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, χρειάζεται μια κάποια προσοχή στις κινήσεις σου, αφού ένας «χαριεντισμός» μπορεί να πάρει διαστάσεις, χαλώντας το καλό κλίμα μέσα σε μια στιγμή, έστω κι αν τελικά γίνει πολύ κακό για το τίποτα.

Δίδυμοι
Αν είσαι μόνος/η, το επικοινωνιακό σου δαιμόνιο σε κάνει ικανό/η να προσεγγίσεις με επιτυχία όποιον/α σε ενδιαφέρει, ίσως, μάλιστα, συνδυάσεις έρωτα και διασκέδαση σε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή. Από εκεί και ύστερα βέβαια, το κατά πόσο θα υπάρξει μια σταθερή και αξιόπιστη σχέση είναι… αλλουνού παπά ευαγγέλιο! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, φαίνεται πως το «ανοικτό παιχνίδι» που κάνεις, θα εγείρει… ενστάσεις!

Καρκίνος
Βρίσκεσαι σε φάση που η επισημοποίηση μιας σχέσης δεν… ηχεί άσχημα στα αφτιά σου κι είναι πιθανό να κάνεις το «μεγάλο βήμα». Αν, πάλι, είσαι μόνος/η, πρόσεξε, μήπως δραματοποιήσεις υπέρ το δέον μια κατάσταση, χάνοντας έτσι το αρχικό σου πλεονέκτημα. Χαλάρωσε λοιπόν και άφησε να σε παρασύρει ο ρυθμός της διασκέδασης, αφού κάπου μεταξύ αστείου και σοβαρού δεν αποκλείεται να προκύψει το ποθούμενο χωρίς καν να το… καταλάβεις!

Λέων
Το να δείχνεις… παραπάνω από αυτό που είσαι, συνδυασμένο φυσικά με τις ανάλογες υπερβολές, είναι βέβαιο πως θα τραβήξει κοντά σου πολλά πρόσωπα, το θέμα όμως είναι αν τελικά κάποιο από αυτά αξίζει την προσοχή σου, αφού όπως ξέρεις οι «πεταλούδες» είναι πάντα επιρρεπείς στο φως, μέχρι αυτό να… σβήσει! Καλό είναι, λοιπόν, να παραμείνεις στα πλαίσια μιας διασκέδασης, χωρίς περαιτέρω «υψηλές» προσδοκίες.

Παρθένος
Αν είσαι διαθέσιμος/η, έχεις την τύχη με το μέρος σου, ίσως, μάλιστα, μεσολαβήσει κάποιος/α για την προσωπική σου ευτυχία. Μπορείς, ωστόσο, να επωφεληθείς το ίδιο αποτελεσματικά, συμμετέχοντας σε ένα κοινωνικό δρώμενο και χωρίς τη βοήθεια… κανενός! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε προσπάθησε να αντιμετωπίσεις με χιούμορ όλα αυτά τα «ανάλαφρα» που συμβαίνουν είτε σε σένα είτε στο ταίρι σου.

Ζυγός
Σήμερα, ο έρωτας συνδυάζεται με παροχές, είτε από την πλευρά σου είτε από το ταίρι σου. Αν όμως είσαι μόνος/η, τότε το πιθανότερο είναι να υπάρξουν υπερβολές που θα συμβάλλουν σε μια αμηχανία, καθώς κάποιος/α θα αποπειραθεί να σε «σκλαβώσει» με την οικονομική ισχύ του/της ή θα κινηθείς εσύ με ανάλογο τρόπο. Βλέπεις το χρήμα δε φέρνει από μόνο του την ευτυχία, ούτε μπορεί να εξαγοράσει μια καρδιά που να αξίζει!

Σκορπιός
Σήμερα, φαίνεται πως θα σου είναι αρκετά δύσκολο να ελέγξεις τα συναισθήματα ή τις ορμές σου και το πιθανότερο είναι να αφεθείς είτε στις επιθυμίες σου είτε σε έναν θελκτικό πειρασμό και μέχρι εδώ όλα καλά. Στην περίπτωση όμως που είσαι ήδη δεσμευμένος/η, θα υπάρξουν σίγουρα κάποια… προβληματάκια, ιδιαίτερα αν αποπειραθείς να κινηθείς κρυφά, πιστεύοντας πως δε σε βλέπουν. Όμως ποτέ μην είσαι σίγουρος/η!

Τοξότης
Αν δεν έχεις κάποια δέσμευση, τότε μπορείς να απολαύσεις τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται, ίσως, μάλιστα, λάβεις και μια ενδιαφέρουσα «φιλική» πρόσκληση, που εύκολα θα εξελιχθεί σε ερωτικό πανηγύρι! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να ξεσπάσει ένα μίνι σκάνδαλο, ύστερα από την αποκάλυψη του τι έχει «παιχτεί» παρασκηνιακά. Φταις κι εσύ βέβαια, αφού… δεν κρατάς το στόμα σου κλειστό!

Αιγόκερως
Αν είσαι μόνος/η, οι συνθήκες ευνοούν μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή και το μόνο που μπορεί να ακυρώσει κάτι τέτοιο είναι το «ψείρισμα» των καταστάσεων και η δυσανάλογα μεγάλη αξία που δίνεις σε λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με τα «πρέπει» σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, σίγουρα θα υπάρξει εκδήλωση ενδιαφέροντος από ένα τρίτο πρόσωπο, αλλά δεν πρόκειται παρά για ένα «παιχνίδισμα» χωρίς συνέχεια.

Υδροχόος
Αν είσαι μόνος/η, είσαι πολύ κοντά στο να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο, που θα σε καλύψει πολλαπλά, δεν έχεις, λοιπόν, παρά να «υποκύψεις» και μάλιστα… άνευ όρων, αφήνοντας τις πολλές λεπτομέρειες για αργότερα! Ίσως, μάλιστα, συναντηθείς με το «έτερον ήμισυ» κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας γιορτής. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, πρόσεξε, αφού «της νύχτας τα καμώματα, τα βλέπει η μέρα και γελά»!

Ιχθύες
Η λίμπιντό σου… ανεβοκατεβαίνει, ενώ και συναισθηματικά δείχνεις κάπως ασταθής, κάτι που ενδεχομένως να δώσει αντιφατικές πληροφορίες στους άλλους. Σίγουρα όμως δε θα σου λείψουν οι νέες γνωριμίες, από τις οποίες μπορείς να επωφεληθείς είτε άμεσα είτε… μελλοντικά, κρατώντας την δέουσα επαφή! Ίσως, μάλιστα, αφήσεις ή λάβεις πολλές υποσχέσεις, συμμετέχοντας σε ένα «χαλαρό» κοινωνικό δρώμενο.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε