24/08/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

24/08/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 14:31 Δημιουργία 24/08/18, 14:25

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Αν είσαι μόνος/η, σίγουρα θα υπάρξει μια εκδήλωση ενδιαφέροντος είτε από σένα είτε από την άλλη πλευρά, ιδιαίτερα αν βρεθείς με φίλους/ες και γνωστούς/ες ή συμμετάσχεις σε μια κοινωνική εκδήλωση. Φαίνεται, ωστόσο, ότι οι διαθέσεις μπορεί να αλλάξουν πολύ σύντομα, το ίδιο και ο «στόχος», που έχεις θέσει, αρκέσου, λοιπόν, στο ερωτικό «παιχνίδι», χωρίς να εγείρεις περαιτέρω προσδοκίες για μια «κανονική» σχέση.

Ταύρος
Αν είσαι μόνος/η, τότε μέσα στις νέες γνωριμίες που θα κάνεις θα υπάρξει έστω μια με ερωτικό «άρωμα» κι αν το επιθυμείς, η κατάσταση μπορεί να προχωρήσει, εξασφαλίζοντάς σου ένα μίνιμουμ καλοπέρασης, χωρίς όμως να υπάρξει απαραίτητα διάρκεια στη σχέση σου. Ίσως, δε, γίνει «κάτι» στη δουλειά σου ή με ένα πρόσωπο που σχετίζεται με αυτήν. Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, αντάλλαξε περιποιήσεις με το ταίρι σου!

Δίδυμοι
Αν «ψάχνεσαι» για κάτι νέο, είναι μάλλον απίθανο να μην σε συγκινήσει κάποια περίπτωση από αυτές που θα βρεθούν στο διάβα σου. Από εκεί και ύστερα, εξαρτάται κυρίως από σένα το αν θα προχωρήσεις στα «περαιτέρω» ή αν θα αρκεστείς σε μια πρώτη βολιδοσκόπηση. Στο όλο σκηνικό, ωστόσο, φαίνεται να υπάρχουν και μπόλικα ψέματα, γι’ αυτό είναι σκόπιμο να μην επενδύσεις συναισθηματικά μέχρι να βεβαιωθείς.

Καρκίνος
Από την στιγμή που η κρίση σου για πρόσωπα και καταστάσεις «μπάζει νερά», δε θα ήταν φρόνιμο εκ μέρους σου να κάνεις μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή. Αντίθετα, άσε τον χρόνο να κυλήσει, μέχρι να μάθεις από τι… γλίτωσες! Αν, βέβαια, είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να κλείσεις τα αφτιά σου στους κάθε είδους «καλοθελητές» και να χαρείς ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές με το ταίρι σου.

Λέων
Ό,τι κι αν θες να πιστέψεις για τα τεκταινόμενα στην προσωπική σου ζωή, το βέβαιο είναι ότι η κατάσταση δεν είναι αυτή που νομίζεις. Εδώ, μάλιστα, ισχύει το γνωστό «τα σιγανά ποτάμια να φοβάσαι» και ιδιαίτερα εκείνους/ες που σου τα παρουσιάζουν όλα ρόδινα. Από την άλλη πλευρά, αν έχεις να κρύψεις κάτι «ενοχλητικό», τότε θα τα καταφέρεις μια χαρά! Επιπλέον, θα έχεις καλύτερη τύχη, αν ταξιδέψεις.

Παρθένος
Επιφανειακά όλα φαίνονται ΟΚ. Ίσως, μάλιστα, γνωρίσεις ένα ενδιαφέρον πρόσωπο που θα σε «μαγέψει» με τους τρόπους και τον αισθησιασμό του. Μπορεί, ωστόσο, να σε προσεγγίσει και κάποιος/α που ψεύδεται «κατ’ επάγγελμα» κι έχει ως πρώτο του μέλημα να σε «τουμπάρει», αποκρύπτοντας μια μάλλον ενοχλητική πραγματικότητα. Κι από την στιγμή που τίθεται θέμα εμπιστοσύνης, όλα τα υπόλοιπα έρχονται δεύτερα.

Ζυγός
Αν είσαι μόνος/η, τότε έχεις το ελεύθερο να προχωρήσεις, φαίνεται, δε, να υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες επιλογές, ανεξάρτητα με το αν τελικά θα μπεις σε μια σχέση που… δεν είναι αξιόπιστη και σταθερή! Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, το πιθανότερο είναι να υπάρξουν εντάσεις και προστριβές με το ταίρι σου, οι οποίες, παρά τον προσωρινό εκνευρισμό που θα δημιουργήσουν, δεν θα έχουν περαιτέρω συνέπειες.

Σκορπιός
Με δεδομένη την κινητικότητα που υπάρχει στα προσωπικά σου, το μόνο που σου μένει είναι να κάνεις μια σωστή επιλογή, ώστε η συνέχεια να είναι αντάξια των προσδοκιών σου. Ωστόσο, στη συγκεκριμένη φάση το σωστό για σένα είναι να μην προσπαθήσεις να «δέσεις» μια σχέση, αφού το αποτέλεσμα θα είναι αρνητικό. Ζήσε, λοιπόν, τη «φάση» που έρχεται, χωρίς να προκαθορίσεις την πορεία των πραγμάτων.

Τοξότης
Την ίδια στιγμή που εσύ θα πασχίζεις να «τα φέρεις βόλτα» σε ποικίλες υποθέσεις που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια, καλείσαι να διαχειριστείς και κάτι που… λίγο απέχει από την σεξουαλική παρενόχληση. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, φαίνεται να παρεμβαίνει σε αυτήν ένας γνωστός ή συγγενής σου που έχει τις δικές του απόψεις και θα προσπαθήσει να σου τις επιβάλλει, όμως η ζωή είναι δική σου κι όχι δική του!

Αιγόκερως
Αν είσαι μόνος/η και προχωρήσεις σε μια συγκεκριμένη επιλογή, το πιθανότερο είναι να κάνεις λάθος ή να πέσεις πάνω σε ένα άτομο που ξέρει να εμφανίζει τα θετικά, αποκρύπτοντας τα αρνητικά, προκειμένου να πετύχει τους σκοπούς του. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, μην κρίνεις τα πράγματα λογικά κι άκουσε αυτό που σου «λέει» η διαίσθησή σου, ώστε να βρεθείς πλησιέστερα στην αλήθεια που αναζητάς.

Υδροχόος
Ένας άνεμος αλλαγής πνέει στην προσωπική σου ζωή, κάτι βέβαια που θα προβληματίσει ή θα εκνευρίσει το ταίρι σου, ιδιαίτερα αν δε διακρίνεται για το φιλελεύθερο πνεύμα του. Αν, πάλι, δεν έχεις να «δώσεις λογαριασμό» σε κανέναν, τότε μπορείς να πειραματιστείς με την άνεσή σου, ξέροντας όμως ότι μια νέα σχέση θα αποδειχθεί δύσκολη στην διαχείρισή της, ένεκα του… πάθους, που θα προκύψει!

Ιχθύες
Σίγουρα μπορείς να ζήσεις και χωρίς τις «χειροπιαστές» αποδείξεις ενός έρωτα, αφού η φαντασία σου φτάνει και περισσεύει για να σου δημιουργήσει ένα αίσθημα ευτυχίας! Ίσως, βέβαια, σου δοθεί και η δυνατότητα να «βυθιστείς» σε μια ερωτική έκσταση με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μακριά από φίλους/ες και γνωστούς/ες, αφού κάποιος/α από το περιβάλλον σου «βάζει λόγια» για να πλήξει την ευτυχία σου.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε