23/08/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

23/08/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 14:03 Δημιουργία 23/08/18, 13:43

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Η Αφροδίτη απέναντί σου εξακολουθεί να σου φέρνει… κόσμο, ωστόσο, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σε εμπλέξει σε μια «παράνομη» κατάσταση, είτε ως θύτη είτε ως θύμα! Αν, λοιπόν, προσωπικά δεν έχεις τίποτε να κρύψεις, μάλλον πρέπει να αρχίσεις να ανησυχείς για εκείνα που κρύβουν οι άλλοι από σένα. Κατά τα άλλα, είναι πιθανό να υπάρξει μια έντονη ερωτική έλξη με ένα πρόσωπο που δρα και κινείται στην… νύχτα!

Ταύρος
Ο Ουρανός στο ζώδιό σου σηματοδοτεί μια νέα φάση στην προσωπική σου ζωή, καλώντας σε να ανταποκριθείς σε μια πρόκληση που μπορεί να αλλάξει πολλά. Είτε λοιπόν είσαι μόνος/η είτε δεσμευμένος/η, δε θα πρέπει πια να θεωρείς τίποτα ως δεδομένο. Επιπλέον, στις διαπροσωπικές σχέσεις σου τίθεται ένα κριτήριο χρησιμότητας, που αν δεν εκπληρώνεται, ενδεχομένως να οδηγήσει σε μια σειρά εντάσεων και διαφωνιών.

Δίδυμοι
Με την Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό οίκο σου, είσαι από τους πιο ευνοημένους/ες στον τομέα αυτό και μόνο η άρνησή σου να ζήσεις κάτι δυνατό θα μπορούσε να σου κόψει τον δρόμο προς την ευτυχία. Από την άλλη πλευρά, αν είσαι ήδη σε μια σχέση καλείσαι να πάρεις πρωτοβουλίες που θα την ανανεώσουν, αποφεύγοντας πρωτίστως να μπεις σε έναν κύκλο καχυποψίας ή να κυριαρχηθείς από αρνητικές σκέψεις, αφού θα κάνουν ζημιά.

Καρκίνος
Αν είσαι μόνος/η, η Σελήνη και ο Άρης απέναντί σου μπορεί να σε παρασύρουν σε μια «δυνατή» εμπειρία και μένει να αποφασίσεις το τι συνέχεια θα δώσεις σε αυτήν την περιπέτεια, αφού σίγουρα καλείσαι να διανύσεις έναν δρόμο… μετ’ εμποδίων! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, είναι πιθανό να χάσεις την ηρεμία σου, αφού το ταίρι σου δεν σου τα λέει καλά και «κρύβεται» πίσω από προσχήματα και υπεκφυγές.

Λέων
Ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να συμβάλλει σε μια πλήρη αναβάθμιση της προσωπικής σου ζωής, αρκεί να βοηθήσεις κι εσύ, ξεφεύγοντας από την συνήθη τάση σου να δραματοποιείς σε υπερβολικό βαθμό πρόσωπα ή καταστάσεις, αφού στην αντίθετη περίπτωση κινδυνεύεις να γίνεις «παιχνίδι» στα χέρια κάποιου/ας! Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε είναι πιθανό να μάθεις ή να ακούσεις κάτι δυσάρεστο για το ταίρι σου.

Παρθένος
Οι κοινωνικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις σου είναι μια πολύ καλή δικαιολογία για να «παγώσεις» τις εξελίξεις, με σκοπό να πάρεις τις αποφάσεις σου. Κι εκείνο που «μετράει» είναι το πόσο κοντά βρίσκονται όλα αυτά που γίνονται στη δική σου αλήθεια και πέρα από τις ενοχές που κάποιος/α προσπαθεί να σου «φορτώσει». Επιπλέον, μπορεί να σου γίνει μια εκμυστήρευση, που σίγουρα δεν είναι τόσο αθώα όσο φαίνεται.

Ζυγός
Εξακολουθείς να συγκεντρώνεις την αποδοχή των άλλων, ωστόσο, στη «μάχη» της διεκδίκησης χρησιμοποιούνται και αθέμιτα μέσα και μάλιστα από άτομα που κινούνται στο φιλικό σου περιβάλλον και μάλλον «στήνουν» καταστάσεις. Ας μην πιστεύεις, λοιπόν, όλα αυτά που σου λένε. Αν, βέβαια, είσαι μόνος/η, τότε απλά… διασκέδασέ το, ξέροντας πως ό,τι κι αν γίνει, είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποκτήσει έναν μόνιμο χαρακτήρα!

Σκορπιός
Αν είσαι μόνος/η, ο Ουρανός απέναντί σου μπορεί να σε παρασύρει σε μια επιλογή που υπερβαίνει τα «επιτρεπτά» για σένα όρια, αλλά είναι εξόχως… γοητευτική! Ίσως, μάλιστα, πρόκειται για ένα πρόσωπο που σχετίζεται με το εξωτερικό ή δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τον χώρο που κινείσαι εσύ. Αν, βέβαια, είσαι ήδη σε μια σχέση, είναι πιθανό να προκληθούν σοβαρές αναταράξεις και εντελώς ξαφνικά.

Τοξότης
Με την Αφροδίτη να κάνει «παιχνίδι» στον 11ο ηλιακό οίκο σου, μπορεί να υπάρξουν αρκετά «χαλαρές» καταστάσεις στον κοινωνικό ή φιλικό σου περίγυρο κι αν είσαι μόνος/η, ίσως τελικά μέσα από διάφορες «καραμπόλες» να βρεθείς μπλεγμένος/η με ένα πρόσωπο που αρχικά ούτε σου περνούσε από το μυαλό! Αν, βέβαια, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε θα σου γίνει μια εκμυστήρευση που θα σε βάλει σε μια… μικρή αγωνία!

Αιγόκερως
Ο Άρης και η Σελήνη στο ζώδιό σου δε σου αφήνουν πολλά περιθώρια για να… ηρεμήσεις κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να προκύψουν εντάσεις και αντιζηλίες. Αν όμως είσαι μόνος/η, τότε σε περιμένει μια συναρπαστική περιπέτεια, ίσως, μάλιστα, όλα να ξεκινήσουν από έναν χώρο εργασίας ή παροχής υπηρεσιών. Επιπλέον, φαίνεται πως μια νέα σχέση, δεν θα είναι μόνο προσωπική, αλλά και επαγγελματική.

Υδροχόος
Ο ενεργός Πλούτωνας σε θέλει απόλυτο/η στις απαιτήσεις ή τις αρχές σου και προσηλωμένο/η στο πρόσωπο που αγαπάς και σε αγαπά. Βέβαια, ξέρεις καλύτερα από τον καθένα ότι μια σχέση που «τα έχει όλα», απαιτεί και κάποιες θυσίες όσον αφορά στις «σταθερές» σου. Αν, πάλι, είσαι διαθέσιμος/η, μπορεί να σου γίνει μια πρόταση, που κρύβει πίσω της σκοπιμότητες, ενώ έχε τον νου σου και στους «καλοθελητές», οι οποίοι εξυπηρετούν δικά τους συμφέροντα.

Ιχθύες
Με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου, καλείσαι να καλύψεις ταυτόχρονα μια σειρά από ανάγκες και «προαπαιτούμενα» που είναι μάλλον δύσκολο να τα βρεις σε… έναν άνθρωπο! Γι’ αυτό όμως το σύμπαν σου «στέλνει» κάθε δυνατή επιλογή και το μόνο που σου μένει είναι να αποφασίσεις σωστά. Επιπλέον, σήμερα μπορεί να σου γίνει μια «φιλική» εκμυστήρευση, η οποία ωστόσο είναι εκ του πονηρού και οφείλεις να «ψάξεις» το όλο θέμα.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε