22/08/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

22/08/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 14:19 Δημιουργία 22/08/18, 14:09

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, είναι η ευκαιρία να «ξανοιχτείς» λίγο παραπάνω, ξεπερνώντας τις όποιες επιφυλάξεις σου. Κι ίσως είναι το μόνο που καλείσαι να κάνεις, αφού η Αφροδίτη απέναντί σου δείχνει διατεθειμένη να σου τα προσφέρει όλα «στο πιάτο»! Επιπλέον, ο Δίας στον 8ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει πιο… πλουραλιστή στο κρεβάτι, κάτι που σου δίνει ένα ακόμη πλεονέκτημα στις ερωτικές επαφές σου.

Ταύρος
Οι «μετοχές» σου στο χρηματιστήριο του έρωτα είναι πολύ ανεβασμένες κι από προσφορές… άλλο τίποτα! Έχεις, λοιπόν, κάθε δικαίωμα να «παίξεις» σε ελεύθερο στιλ, αφήνοντας τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους. Από την άλλη πλευρά βέβαια, αν αποσπάσαι διαρκώς, αφήνοντας να εννοηθεί ότι «ψάχνεσαι» γενικώς και αορίστως, ενδέχεται να απομακρύνεις όσους/ες στοχεύουν σε κάτι πιο «σοβαρό» μαζί σου.

Δίδυμοι
Με την Αφροδίτη στον ηλιακό 5ο «οίκο» σου, τα ερωτικά παιχνίδια καλά κρατούν και οι προοπτικές σου για κάτι καλό είναι πολύ πιο ουσιαστικές. Αν, λοιπόν, είσαι μόνος/η, αξίζει να κάνεις το «μεγάλο βήμα», ανεξάρτητα με το ότι στο εγγύς μέλλον θα σου δοθούν μερικές ακόμη καλές ευκαιρίες. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, δεν έχεις παρά να απολαύσεις τα καλά της οικογενειακής ζωής, προσκαλώντας φίλους/ες στο σπίτι.

Καρκίνος
Η Αφροδίτη και ο Δίας συντηρούν ένα θετικό κλίμα στην προσωπική σου ζωή κι έχεις το… ελεύθερο να δράσεις στην κατεύθυνση που υπαγορεύουν οι επιθυμίες και τα όνειρά σου, ίσως, μάλιστα, σου γίνουν αρκετές «κρούσεις». Ωστόσο, η Σελήνη στον οίκο των σχέσεών σου προσδίδει μια αστάθεια στα πράγματα και για την ώρα δεν υπάρχουν τα εχέγγυα μιας αξιόπιστης επιλογής, οπότε «παίξε» χωρίς ιδιαίτερες προσδοκίες.

Λέων
Επικοινωνιακά, βρίσκεσαι σε καλή φάση κι αν είσαι μόνος/η, μπορείς να ελπίζεις σε κάτι που θα αλλάξει ουσιαστικά το «καθεστώς» στην προσωπική σου ζωή, ιδιαίτερα αν ταξιδέψεις, ίσως όμως να λάβεις κι ένα πολύ ενθαρρυντικό μήνυμα. Αλλά κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, θα βρεθείς ακόμη πιο κοντά με το ταίρι σου, μέσα από μια ευχάριστη καθημερινότητα, διανθισμένη με ευχάριστες συζητήσεις και παιχνίδια.

Παρθένος
Αν είσαι μόνος/η, σίγουρα θα βρεις «ενδιαφέρουσες» περιπτώσεις για να ασχοληθείς μαζί τους, έστω κι αν το κέρδος σου είναι τελικά… επαγγελματικό! Έτσι κι αλλιώς πάντως, δείχνει σκόπιμο να κρατήσεις τις επιφυλάξεις σου σε συναισθηματικά ζητήματα. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να χαρίσεις κάτι όμορφο και χρήσιμο στο ταίρι σου, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη και το ενδιαφέρον σου.

Ζυγός
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αναδεικνύει τα προσόντα σου και εκπληρώνει τις επιθυμίες σου και φαίνεται πως αν είσαι μόνος/η, θα έχεις μια «χρυσή» ευκαιρία να πάρεις αυτό που θέλεις ή απλά να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου, στην περίπτωση που είσαι ήδη δεσμευμένος/η. Αν, πάλι, ενδιαφέρεσαι για ένα πρόσωπο, θα μπορέσεις να το προσεγγίσεις ύστερα από μια κρυφή διαμεσολάβηση που θα σου λύσει τα χέρια.

Σκορπιός
Τα συναισθήματά σου απέχουν βέβαια από το να είναι σταθερά και «στοχευμένα» σε ένα μόνο πρόσωπο, αφού ο Δίας στο ζώδιό σου δεν γίνεται να… καλυφθεί με μια επιλογή! Επιπλέον, η Αφροδίτη στον ηλιακό 12ο οίκο σου μπορεί να συνεισφέρει θετικά σε μια προσωπική σου υπόθεση, η οποία όμως έχει και κάποιες μυστικές ή «πονηρές» πτυχές κι αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, πρόσεξε, μήπως εκτεθείς.

Τοξότης
Η καρδιά σου είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση κι αν βάλεις στην άκρη τις υποχρεώσεις και τα «πρέπει» σου, θα μπορέσεις να ζήσεις κάποιες στιγμές με καλή παρέα, συνδυάζοντας μάλιστα το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση και το ταίρι σου σε θέλει αποκλειστικά δικό/η του, δώσε του να καταλάβει ότι σε αυτήν τη φάση έχεις περισσότερη ανάγκη το «έξω» και τις παρέες σου.

Αιγόκερως
Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε βοηθά να κερδίζεις «πόντους» στην κοινωνική σου ζωή, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα υπάρξει και κάτι πιο… δραστικό! Μπορείς, ωστόσο, να καλλιεργήσεις μια σχέση που ξεκινά σαν επαγγελματική, αλλά έχει τις προοπτικές να εξελιχθεί σε προσωπική. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, σίγουρα θα κολακευτείς από τα θετικά σχόλια των άλλων, δεν χρειάζεται όμως να τα πάρεις «τοις μετρητοίς»!

Υδροχόος
Αν είσαι μόνος/η, οι πιθανότητές σου για κάτι… καλό θα πολλαπλασιαστούν, αν «κυκλοφορήσεις» ή ταξιδέψεις αλλά ανάλογα θετικά μηνύματα θα εισπράξεις και μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Επιπλέον, ένα κατά τα άλλα επαγγελματικό ραντεβού μπορεί να εξελιχθεί με απροσδόκητο τρόπο για σένα, φαίνεται όμως ότι πίσω από τις εξελίξεις υπάρχει… σχέδιο και τελικά μερικά πράγματα δεν είναι και τόσο «τυχαία»!

Ιχθύες
Αν είσαι μόνος/η, η διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου θα αυξήσει τις διαθέσιμες επιλογές σου, για την ώρα όμως μείνε στις… διαπραγματεύσεις, αφού προέχουν τα επαγγελματικά σου και σε αυτά οφείλεις να επικεντρωθείς. Επιπλέον, η ανάμιξη φίλων και γνωστών στα προσωπικά σου μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει, γι’ αυτό προσπάθησε να κρατήσεις τις σωστές αποστάσεις από εκείνους/ες που μπλέκονται στα πόδια σου.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε