20/08/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

20/08/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 14:23 Δημιουργία 20/08/18, 11:17

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Βρίσκεσαι ήδη πολύ ψηλά στη λίστα των προτιμήσεων των άλλων και μπορείς να διαχειριστείς το πλεονέκτημά σου, όπως νομίζεις, είτε είσαι μόνος/η είτε όχι! Ίσως, μάλιστα, κλείσει μια παρένθεση που σε «κόλλησε» ή σε έβαλε σε δίλημμα στο αμέσως προηγούμενο διάστημα και να… ξεχυθείς ορεξάτος/η στον ερωτικό στίβο για νέες κατακτήσεις! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε πρόσεξε, μήπως εκτεθείς.

Ταύρος
Αν είσαι μόνος/η, ένα πρόσωπο στη δουλειά σου μπορεί να αναθερμάνει το ερωτικό ενδιαφέρον σου, αλλά, είτε στοχεύεις σε κάτι διαρκές είτε σε μια αισθηματική περιπέτεια, καλό είναι να γνωρίζει τις αληθινές προθέσεις σου και η άλλη πλευρά, ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις! Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να την «δέσεις» περισσότερο, μέσα από την αμοιβαία παροχή υπηρεσιών κάθε… είδους!

Δίδυμοι
Αν είσαι μόνος/η και παραμείνεις σε αυτό το καθεστώς, θα πρόκειται σίγουρα για… κατόρθωμα, αφού ουσιαστικά το μόνο που μπορεί να εμποδίσει μια συναρπαστική εξέλιξη στη ζωή σου είναι η άρνησή σου να συμμετέχεις σε αυτή. Αν βέβαια είσαι ήδη δεσμευμένος/η, φρόντισε να κρατήσεις μια στοιχειώδη… απόσταση από φλερτ και «συμπάθειες», αφού ο ενθουσιασμός σου θα σε οδηγήσει αργά ή γρήγορα σε κάποιο «φάουλ»!

Καρκίνος
Όλα είναι καλά και… ανθηρά, μέχρι το σημείο βέβαια που κάποιος/α θα αρχίσει να μπλέκεται στα προσωπικά σου με έναν επίμονο τρόπο που σε ενοχλεί. Και σε μια τέτοια περίπτωση καλό είναι να ξεκαθαρίσεις άμεσα ποιος είναι το «αφεντικό» στη ζωή σου, κρατώντας σε απόσταση τους παρείσακτους «καλοθελητές»! Αν, πάντως, είσαι ήδη σε μια σχέση, να ξέρεις ότι τα «ποσοστά» απιστίας είναι ιδιαίτερα αυξημένα.

Λέων
Και να θες να «αγιάσεις», δε θα τα καταφέρεις, αφού οι «προκλήσεις» γύρω σου περισσεύουν, από τον χώρο της εργασίας σου, μέχρι τον… δρόμο ή το διαδίκτυο! Μάλιστα, πάνω που θα έχεις σχεδόν αποφασίσει για το πού θα δείξεις την εύνοιά σου, μια νέα γνωριμία θα σε βάλει στον πειρασμό να αναθεωρήσεις τις προθέσεις σου. Αν, βέβαια, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε δεν έχεις παρά να… απολαύσεις τα καλά της!

Παρθένος
Έχεις τον τρόπο να «ξεμοναχιάσεις» το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή να έχεις μαζί του μια μυστική επικοινωνία, αλλά θα πρέπει να… μαντέψεις, αν έχει την πρόθεση για μια «soft» περιπέτεια ή για κάτι σταθερό. Κι αν αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους, το πιθανότερο είναι να έχεις μεν μια όμορφη εμπειρία, όχι όμως τη διάρκεια που επιζητάς. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να σου κάνουν ένα δώρο που θα σε συγκινήσει.

Ζυγός
Αν είσαι μόνος/η, οι διαθέσιμες επιλογές σου είναι περισσότερες από μία, αλλά φαίνεται να υπάρχει ένα «μπέρδεμα» ανάμεσα στις γνήσια ερωτικές επιλογές και τις φιλικές. Ίσως, μάλιστα, βρεθείς σε δίλημμα ανάμεσα σε δύο πρόσωπα που το ένα σε καλύπτει επικοινωνιακά και το άλλο ανταποκρίνεται περισσότερο στα αισθητικά σου κριτήρια. Κι αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε, μήπως προβείς σε… παρασπονδίες!

Σκορπιός
Το σύμπαν δείχνει εξαιρετικά πρόθυμο να ικανοποιήσει κάθε σου επιθυμία, όμως εδώ είναι που ισχύει το «πρόσεξε τι εύχεσαι». Αν μάλιστα είσαι ήδη σε μια σχέση θα πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να μην ενδώσεις σε έναν εξωτερικό πειρασμό που μοιάζει «μαγικός». Από εκεί και ύστερα, να θυμάσαι πως οι όποιες αντιστάσεις σου θα καταπέσουν σαν χάρτινος πύργος, από τη στιγμή που θα πιείς… λίγο παραπάνω!

Τοξότης
Σίγουρα θα έχεις την ευκαιρία να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος, «μαζεύοντας» επαίνους και κολακευτικά σχόλια, ωστόσο, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε εύκολα μπορείς να μπεις σε «περιπέτειες», με αφορμή κι αιτία μια φιλική συνάντηση ή ένα επαγγελματικό ταξίδι, που θα λάβουν έναν πολύ πιο προσωπικό χαρακτήρα. Αν βέβαια είσαι μόνος/η, δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες σου κι όπου… βγει!

Αιγόκερως
Με τον Άρη στο ζώδιό σου το ερωτικό σκηνικό παίρνει φωτιά, ίσως, μάλιστα, διαμειφθεί κάτι στα κρυφά, αλλά να θυμάσαι ότι όσο ικανοποιημένος/η κι αν νοιώσεις από μια σχέση που καλύπτει το «βασικό ένστικτό» σου, τίθεται σαφώς ένα θέμα ως προς τη σταθερότητα και τη διάρκειά της. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φαίνεται να γίνονται πολλά στο παρασκήνιο, που την οδηγούν σε κρίση με… μαθηματική ακρίβεια!

Υδροχόος
Η Αφροδίτη και ο Ερμής σε βοηθούν να δικτυωθείς ακόμη περισσότερο κι αν είσαι μόνος/η, στη χειρότερη περίπτωση θα διασκεδάσεις την μοναξιά σου με ανταλλαγή φλερτ και μηνυμάτων, ενώ στην καλύτερη θα βρεις το ταίρι σου. Αλλά σίγουρα το πιο δύσκολο κομμάτι αυτής της «υπερπροσφοράς» για σένα είναι το τι θα κάνεις, αν είσαι ήδη σε μια σχέση και χρειαστεί να διαλέξεις ανάμεσα στο καλό και το… καλύτερο!

Ιχθύες
Παρότι οι προτεραιότητές σου είναι κυρίως επαγγελματικές, δε θα λείψουν οι πειρασμοί και οι προτάσεις, αν όμως ενδιαφέρεσαι για κάτι πιο σοβαρό, προσπάθησε να «δεις» πίσω από τις εντυπώσεις, αφού σε κάθε περίπτωση η διάρκεια και η ομαλότητα δεν είναι εξασφαλισμένες. Επιπλέον, ως… συνήθως, είναι εύκολο να «παραμυθιαστείς», γι’ αυτό περιόρισε τις προσδοκίες σου κι αν σου αρέσει αυτό που ζεις, απλά απόλαυσέ το!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε